2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Fikret, Kapkarakartal, Sinan66, gokhans, KartalınGücü, Özgür Gültekin, Yokmessi, Liquidator, Gökhan Güvenç, Ravenman, kartalbasket, doganay, Samet Ç, COB, Akil Emre, yaço58, Savaş, Serdar3444, bull74, Zafer55, sefaköykartali, maıden, underworld, mtorunlu, Monza, Rasim, blackeagle35, kartalizma190399, Georgetown, ulumemo, hasankale, mayguntr, murat baltacı, balkan-kartal, Mehmet57, aoguzd, kahyaoglueren, 38life, Kartal Ç, Umutcan Kaya, Yancos, safak_01, o2bucak, c3c2k, MUSTAFA_, AigleBordeaux, emre_1978, NioHH ve 391 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 399763 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

tanımıyorum. acıkcası bu saate kalan adamdan ne beklemek lazım onu da bilmiyorum. tek bildigim bu transferin hicbir zorunlu satın alma icermemesi gerektigidir. ins oyledir.

statlarına baktıgımda 26 yasına gelmiş ama toplam 11bin dk var. bu 3 sezon demektir. yani hayatı boyunca yedek mi kaldı bu adam? soruyorum cunku sıfır sakatlıgı var. teselli eden sey sportingin kapısından donmesi. bizim yonetime ve teknik ekibe guvenim yok son dk olaylarında ama sporting takımı istediyse ve o yuksek meblagları da goze aldıysa vardır birsey diyorum en azından.

stili rafa-rashitsa arasında bisey midir?
ikisiyle de alakası yok kereme daha yakın

Çevrimiçi levitate

bu arkadaş evrak işinden sporting'e gidememiş, onların vardır bir bildiği demek istiyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

mario için 2 vermişler bize oha
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

ikisiyle de alakası yok kereme daha yakın
Kerem pres konusunda çok sünepe bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

+2 nin üzerine yattık herhalde.

bu konuya da bir ara usenmezsem deginecegim. sergen niye bu kadar genc dusmanı anlamıyorum. nefret ediyor. onceden de oyleydi. halbuki sampıyon oldugumuz sezonda, belki mecburiyetten bir suru alt yapı oyuncusu oynatıp cok iyi verimler aldı ve kulube de buyuk ekonomik katkı sagladı.

yani demem o ki SY gencleri hic istemiyor ama dokundugu adamlardan hep iyi performans aldı. kendiyle inatlasıyor!

Çevrimiçi Samet Ç

Kerem pres konusunda çok sünepe bence.
hücum tarafında benziyorlar savunma yok zaten keremde

Çevrimiçi levitate

bu konuya da bir ara usenmezsem deginecegim. sergen niye bu kadar genc dusmanı anlamıyorum. nefret ediyor. onceden de oyleydi. halbuki sampıyon oldugumuz sezonda, belki mecburiyetten bir suru alt yapı oyuncusu oynatıp cok iyi verimler aldı ve kulube de buyuk ekonomik katkı sagladı.

yani demem o ki SY gencleri hic istemiyor ama dokundugu adamlardan hep iyi performans aldı. kendiyle inatlasıyor!
genç gelecekse hazır 11 oyuncusu gelmeliymiş falan filan :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi KartalınGücü

mario için 2 vermişler bize oha

Yazık oldu işini yapan, profesyonel, skor ğreten akıllı bir oyuncuyu pisi pisine kaybettik. Kenardan Kartalı Demiregeyi Juraseki Rıdvanı falan ileriye sokarız artık gol lazım olan maçlarda.

Çevrimiçi Tass

portekizli kerem dicem kereme haksızlık olur. aynı yastalar ama kerem onun 2 katı kariyer yapmıs.
ins tutar arkadaslar...

Çevrimiçi tolga1903

sergen istemiyormuş

Bunun eline yamal ver ben çoluk çocukla oynamam diye gönderir herif ne futbolcu izliyor ne sabrediyor ne de genç oyuncuya tahammülü var. Ndidi gitti işte 3 hafta dönsün yine sakatlanıp durcak ne halt yicen 20 yaşında bitane dos alıp demirege ile rotasyona soksana ama yok beyim uğraşamaz çoluk çocukla. Cengiz'i topluma kazandırma derneği kurucusu gibi davranmayı biliyor ama iki tane 2002 sonrası potansiyel atamıyor şu takıma ne hoş adam

Çevrimiçi Savaş

+2 için rensch olabilirdi. Yabancı fazlalığından eksiğine geçtik bir anda :D

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi levitate

Yazık oldu işini yapan, profesyonel, skor ğreten akıllı bir oyuncuyu pisi pisine kaybettik. Kenardan Kartalı Demiregeyi Juraseki Rıdvanı falan ileriye sokarız artık gol lazım olan maçlarda.
bence de rotasyon için faydalı olurdu
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Başak doğan Alemdar işe Bartuğ yıldırım ikilisini 3.5 a almış biz niye bu hamleyi yapmadık kulübede kalsaydı ikiside

Çevrimiçi sEuL

Başak doğan Alemdar işe Bartuğ yıldırım ikilisini 3.5 a almış biz niye bu hamleyi yapmadık kulübede kalsaydı ikiside
Çok hesaplı olurdu bizim için o yüzden. Biz bunlardan birini Başak’tan almaya çalışırız ama işte fiyatlari 15-20 olunca.
Gidip bu fiyatin yarisina 2 yıl sonra futbolu bırakacak Gökhan’i aldık üstelik.
3 ay önce Sancho yerine Jota peşinde olmuş olsaydık bugun anlaştığımız oyuncu bizimle hazırlık kampı geçirmiş olur, Avrupa ve lig maçlarına çıkmış olurdu.
Yani akla mantığa uygun şeyler istemeyin diyorlar bizden, çünkü biz gidip en saçma hamleleri yapıp sizi cildirtmak istiyoruz diyorlar resmen.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

öyle böyle kadro %70 oranında yenilendi rafa-sol stoper-kale haric.

Çevrimiçi tolga1903

Acaba cerny orkun ndidi yapıp sağa jota sola bilal forvete abraham yapsa nasıl olur. Bu jota sağ kanat kardeşim bu adama pl yaptıran performansı da sağ kanattaki performansı. Sergen üç oyuncu hakkında iddialı konuştu cengiz'i adam ederim dedi rafa yıldız değil dedi onun vurdumduymaz tavırlarına göz yumacağa benzemiyor ve cerny 8 numara dedi hatta alay konusu oldu, haklı çıktım demek için bile deneyecektir cerny'i 8'de.

Çevrimiçi Monza

dribling yeteneği var tapılan barış alper ile aynı oranda senin için söylemiyorum ama analiz kasanların yarısı 5 dakika skills izleyip güçlü yön zayıf yön analizi yapıyor şu tarihte alınabilecek iki iyi oyuncudan biri jota

Umarım ki iyi çıkar ve uyum sağlar. Umutlanmaya ihtiyacımız var. Beklemekten bezginlik geldi.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

[ Son Düzenleme: 11 Eylül 2025, 21:55:37 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Monza

joao mario aek'te

Jota geliyorsa kaç yabancı oluyor, kontenjan boşaltma amaçlı mı bilemiyorum ama Muçi den sonra bunun gitmesi de iyi değil. Çok arayabiliriz. Takımın ciddi bir yedek sorunu var.

SY tvden bunlara çok salladığı için gönderilmemişlerdir herhalde. Öyle ise diyecek, yapacak bir şey yok.

Çevrimiçi Zafer55

Jota geliyorsa kaç yabancı oluyor, kontenjan boşaltma amaçlı mı bilemiyorum ama Muçi den sonra bunun gitmesi de iyi değil. Çok arayabiliriz. Takımın ciddi bir yedek sorunu var.

SY tvden bunlara çok salladığı için gönderilmemişlerdir herhalde. Öyle ise diyecek, yapacak bir şey yok.
Şuan 12+0 durumundayız.
Jota gelip Mario gidince durum değişmiyor.
Yarın svenson gider bir orta saha gelir muhtemelen. Mutlaka da  gelmeli zaten. orta sahada eksiğiz.
Gelen orta saha +2 ye uygun biri olursa Marioyu göndermemiz katmerli salaklık olur.

Çevrimiçi Zafer55

Sergen harbiden Cerny yi 8 mi oynatcak acaba diye düşünmeye başladım. +2 ye uygun bir sol kanat mı gelecek acaba yarın?

Çevrimiçi tolga1903

Joao mario'yu çok arayacak arayan arama ihtimali olan bir takım ilk 10'a giremez ya. Allah aşkına gitsin ya yeni yüz geliyor işte niye arayalım dakika 70 iç sahada anteple beraberesin debeleniyorsun şu adam aklına geliyosa keşke olsaydı açardı rakibi diye üf yani bitmişiz biz.

Orta sahayı yedekler diyen olacaksa da +2 var orda gidip alsınlar iskandinavya'dan tempolu iş yapacak bir orta saha şu geberik herifi tutacaklarına. Ya geçen seneyi izleyen birisi o takımdan herhangi bir futbolcuyu arıyoruz diyememeli ya yönetimin ayıbı olur bu.

Çevrimiçi Zafer55

Joao mario'yu çok arayacak arayan arama ihtimali olan bir takım ilk 10'a giremez ya. Allah aşkına gitsin ya yeni yüz geliyor işte niye arayalım dakika 70 iç sahada anteple beraberesin debeleniyorsun şu adam aklına geliyosa keşke olsaydı açardı rakibi diye üf yani bitmişiz biz.

Orta sahayı yedekler diyen olacaksa da +2 var orda gidip alsınlar iskandinavya'dan tempolu iş yapacak bir orta saha şu geberik herifi tutacaklarına. Ya geçen seneyi izleyen birisi o takımdan herhangi bir futbolcuyu arıyoruz diyememeli ya yönetimin ayıbı olur bu.
Orta sahayı yedeklerdi diyenim😊
+2 var ama bunun için de 26 saat kaldı.
İdare edecek bir orta saha değil de üst düzey bir orta saha için hala umudumu koruyorum kalan 26 satte

Etiketler: