2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yusuf Berberoğlu, sEuL, Samet Demir, hasankale, tolga1903, Kapkarakartal, matias_27, maıden, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, emre_1978, annoca, Savaş, Yokmessi, golazokartal, Özgür Gültekin, kartalbasket, bull74, gokhans, balkan-kartal, kartalizma190399, Darkeagle, Yancos, yaço58, uno_bjk, Serdar3444, 38life, murat baltacı, o2bucak, Koa_lAA, safak_01, Samet Ç, Umutcan Kaya, mayguntr, Liquidator, Rasim, Tass, Zafer55, murat, Sinan66, NioHH, COB, Ravenman, Monza, Georgetown, Gökhan Kurt, sefaköykartali, mtorunlu, kahyaoglueren, Necmi, Mehmet57, aoguzd, Kartal Ç, doganay, ulumemo ve 375 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 376477 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Ravenman

35 + 50 milyon euro = 85 milyon euro bulması lazım Ocak ayına kadar.

Bunlar neyin borcudur hiçbirşey anlamadım.

Bu ödemeleri sadece bizmi yapacığız? Rakipler niye yapmıyor böyle ödemeleri hiç onlarla alakalı duymadım böyle şeyleri.

Neyse nekadar tapu arsa varsa satarlar artık zaten kongre tüm yetkileri vermiş.

Çevrimiçi Samet Demir

Davitashvili kulübü vermiyor. Oh çok şükür, sezon sonu teneke bağlayıp  göndermeye çalışacağımız bir gereksizden daha kurtardık.
https://x.com/UniverseZvezda/status/1963853832145744272?t=MNWVDUvXWdLPXc773Lgdbg&s=19
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 13:05:30
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Şu borç dururken bir oyuncuya 25 verebilecek duruma nasıl gelebiliyoruz aklım almıyor.

Çevrimiçi Koa_lAA

Şimdi de bizim hoca İsmail istiyor haberleri çıktı... Bizim hoca da fener li topculari çok izlemiş sanırım.. hayret.. niye acaba...

Çevrimiçi gokhans

Redmond ve Saiss’i tutup iki iyi adam daha alırsak önümüzdeki yılın favorisi Beşiktaş olurdan buralara gelmek gerçekten müthiş bir başarı. Herkes beceremez bunu.!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Sadio Mane'nin son durumu nasıl, bilgisi olan var mı ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Sadio Mane'nin son durumu nasıl, bilgisi olan var mı ?
otuzüç yaşında.prim tamam yaş bekliyor.

Çevrimiçi Tass

ben de sol açık almayacaklar diye inanmaya başladım.  :s20:

Çevrimiçi Koa_lAA

Başkan söyledim alcam demiş sol kanat... İhtiyaç olduğu için değil yani.. bikere ağzından çıkmış o yüzden...

Çevrimiçi sEuL

Başkan söyledim alcam demiş sol kanat... İhtiyaç olduğu için değil yani.. bikere ağzından çıkmış o yüzden...

Vayyy buyuk baskan bir daha mi konusmus. Agzi olan konusuyor bizim basiretsiz niye konusmasin tabi =)
Takimin ihtiyaci oldugundan degilde reis'in agzindan ciktigi icin transfer yapacagiz cok sukur, buyuk baskan resmen racon falan kesiyor. Bravo en buyuk baskan oooo  :s20:

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

mane ismi çok geçmeye başladı çakacaklar.

Çevrimiçi kartalizma190399

Şu borç dururken bir oyuncuya 25 verebilecek duruma nasıl gelebiliyoruz aklım almıyor.

Gercekleri goremeyen taraftarin yarattigi baski ve baski altinda ezilen yonetimden dolayi oluyor.
Orkun ve Abraham'i almasak da 3. olurduk simdi de max 3. olacagiz, ustelik bu sene yaptigimiz yatirimlar gelecek icin de birsey vaad ettirmiyor bize. Tamamen bosa paralar odeyecegiz ve devasa borca daha fazla borc katip onumuzdeki senelerden yiyecegiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

otuzüç yaşında.prim tamam yaş bekliyor.

Super tespit bunu alacaklarına kimseyi almasınlar.

Çevrimiçi gokhans

mane ismi çok geçmeye başladı çakacaklar.
Bizim yönetim ince eleyip sık dokuyor. İsmi geçen sol kanat adaylarından en olmaması gerekeni seçmeye çalışıyorlar. Hangisi en kötü olur diye uğraştıkları için arap liginden 33'lük mane kovalıyoruz. Belki son dakika cengiz bombası falan patlatırız ümidide var tabi bu arada o yüzden biraz muallaktalar..
[ Son Düzenleme: Bugün, 16:15:32 gokhans ]

Çevrimiçi Savaş

Trossard için 22 vermişiz 30 istiyorlarmış. 31 yaşındaki adama 30 istemek de ne bileyim.

27'ye alır başkan bunu. 7-8 de maaş bağlanır 3 sene de kontrat çakar. 50 milyon euro maliyetle 34 yaşına kadar oynayacak topçumuz olur. Sonra da bırakır futbolu zaten.

3 yılda 50 milyon euro kazandırır mi bize futbol başarıları ile? Bunu konuşan yok anasını satayım.

Bunu hesap eden var mı? Allah bilir. Sonra Beşiktaş neden batıyor. Aha bunlar yüzünden işte.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Antalya svensona teklif yapmış

Çevrimiçi Samet Ç

Antalya svensona teklif yapmış
gitsin muçide gitti umarım bonservisli gider burada olmayacak çünkü birazda diğerleri güçlensin

Çevrimiçi Samet Ç

gitsin muçide gitti umarım bonservisli gider burada olmayacak çünkü birazda diğerleri güçlensin
kiralık gitmiş muçi olsun en azından oynar piyasa yapar belki

Çevrimiçi sEuL

Trossard için 22 vermişiz 30 istiyorlarmış. 31 yaşındaki adama 30 istemek de ne bileyim.

27'ye alır başkan bunu. 7-8 de maaş bağlanır 3 sene de kontrat çakar. 50 milyon euro maliyetle 34 yaşına kadar oynayacak topçumuz olur. Sonra da bırakır futbolu zaten.

3 yılda 50 milyon euro kazandırır mi bize futbol başarıları ile? Bunu konuşan yok anasını satayım.

Bunu hesap eden var mı? Allah bilir. Sonra Beşiktaş neden batıyor. Aha bunlar yüzünden işte.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trossard icin 22M verebilecegimizi sanmiyorum. Verirsek biri Allah askina baskanin 2 hafta once yapmis oldugu aciklamalari onune koyup, basiretsiz herif iki hafta once bunu bunu bunu dedin ama ne dediysen tam tersini yaptin. Buna cevap vermek ister misin diye sorar mi - sormaz tabi.

Çevrimiçi blackeagle35

Keşke bonservisle gitseydi Trabzon hazır paralıyken bonservisle göndermek lazımdı. Ayrıca kiralama kontenjanı bitti sanırım. Emrecan, Tayyip nolacak?

Çevrimiçi Samet Demir

El bilal gibi ismi hiç çıkmamış bir sol kanat gelsin istiyorum

Çevrimiçi gokhans

Kasımpaşa’da görev yapan Erol Ayçiçek, Beşiktaş’ta kaleci antrenörü olarak Yalçın’ın ekibine katıldı.

Etiketler: