2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, Gökhan Güvenç, maıden, golazokartal, Darkeagle, o2bucak, gokhans, KartalınGücü, Zafer55, annoca, matias_27, Necmi, Samet Ç, yaço58, safak_01, sefaköykartali, c3c2k, Ravenman, kartalbasket, Georgetown, balkan-kartal, hasankale, bull74, murat, OnurG, kahyaoglueren, blackeagle35, fatihsahin, Serdar3444, Yokmessi, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, mayguntr, 38life, Fikret, Rasim, Yancos, ergin ve 314 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 360284 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

geçmis olsun

Sergen Yalçın: “Bugün itibarıyla bizim de içimizi ciddi bir karamsarlık kapladı desem çok da yalan olmaz.”

Norveç'ten, Hollanda'dan Beşiktaş'ı tanımayan bir hoca gelip bu cümleyi kursa anlarım ama her hafta Beşiktaş'ı izleyip televizyonda ahkam kesen, akıl veren birisinin buna hakkı yok.

Öyle atıp tutmakla olmuyormuş bu işler demek ki.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı ardiles

Rachica yok, arroya yok. Bizim an itibariyle 4 kanat ihtiyacımız var. Fakat baktığımızda başkanda ortalarda yok.
RSilva Mario ve Hekimoğlu haricinde merkez hücumu kıvırabilecek oyuncu yok. Diğerleri tipik kenar oyuncusu. Eskiden stoperlerle boğuşması için yine stoperden bozma kazmaları 9no diye yuttururlardı. Şimdi de bek oyuncularından golcü çıkarmaya çalışıyorlar. Batshuayi Muleka Abraham Bilal... hepsi aynı familyadan. Golcü değilki bu adamlar. Bizim net bir golcüden başka ihtiyacımız yok.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 02:20:20
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
İşte şimdi herkes oyuncu gönderme işinin almaktan daha önemli olduğunu anladı. Gönderemediğin oyuncunun yerine yenisini alamıyorsun. Bütün transferler gecikiyor. Tabi menajerlerin eline de düşüyorsun. Planlama safsata oluyor. Alınan hiçbir oyuncunun planlama gereği olduğunu düşınmüyorum. Hep fırsat hep fırsat. Fırsat dediğin 1 bilemedin 2 tane olur. Heryeri fırsatla dolduramazsın. Akşam pazarı dedikleri şeyi doğru anlamak lazım. Sen elde kalanlar arasından seçim yapmayı bir fırsat sayamazsın. Hadi bir kaç tane fırsat saydın diyelim, bütün planlamanı bunun üstüne yapamazsın.
ANC ve sonra Arat donemi sonrasi kalan enkaz oyle bir yazda kalkmaz. TS zihniyetine girmekten kacinmamiz gerekiyor. Asiri aceleci istekler var. Evet oyuncu gondermek zor gercekten. Ama ne bekliyorduk yonetim 20 oyuncu mu yollayacakti?

FB-himmetspor ikilisinin kadro kalitesi bizimkinden cok daha iyi evet. Gelirleri de yuksek, taraftar sayilari da daha fazla, ve bu sezon CL-UEFA oynayacaklar. Bu durumdaki iki takimla kadro kalitesini sadece 1 sezon baslangicinda cozulebilecegini neden dusunuyoruz?

Adali yonetimi emlak projesi, sermaye artarimi vs bir sekilde bir kaynak yarattik iddiasinda onumuzdeki 2-3 sene icin. Bunu yapmasalar zaten bizim FEDA dememiz gerekirdi. Su an FEDA denmedi, ama yapilan sey FEDA sezonunu pas gecip sonraki belki iki Bilic sezonunu da bir senede halletmeye calismak. Bu sezon sampiyonluga oynanacaksa da bu FB-GS'ye gore daha dusuk kaliteli kadroyla, yada birkac FIRSAT transferiyle olacak.
Sirf forvet icin Fenere bakiyorsun Talisca-El Nesyri sonra bu sene gelenlere toplamda 70m euro falan harcamistir, diger tarafta osimhen-icardi vs 100m euro'dan fazla harcanmis maaslari toplami 15-20m euro.

Su an ki yonetim bu yaz Orkun-Abraham-Ndidi-Djalo-Toure+2 saglam oyuncu daha transfer etmis olacak muhtemelen.
Sorun su ki FB-GS yonetimleri bu kalitede transferi 3 senedir yapiyor.

En son Feda+2 Bilic sezonu sonrasi falan da Gomez bile firsat transferi diye gelmisti rakibin Van Persie'ye para dokerken, Sosa mesela Diego'yu kaptirinca alinan oyuncuydu. Ne Marcelo ne Tosic boyle acayip paralara alinmis degildi.

Evet yani bizim Toure'nin super cikmasi, Djalo'nun iyi cikmasina ihtiyacimiz var. +2 firsat transferi daha gelecek ki biz cok para dokmeden gs-fb ligde yarisma sansimiz olsun.
Onemli olan dogru yolda olmak. Copler temizleniyor, net adamlar aliniyor.

Çevrimiçi Fikret

• Kongre Kartalı
  • *
  • Bugün, 02:23:42
  • İstanbul
  • Bazen sevinç, Paso keder Beşiktaşlı olmak Yeter!
bir de hoca bugün muçi'yi sildi bence

mıymıy topçu sevmeme işini takdir ediyorum
Hoca silmistir de satilamazsa kalir.
Mensah falan bile oynatmisti bir sure. Muci'ye biraz ayar ceker bir sure oynatmaz sonra sure verir.

Çevrimdışı sEuL

Norveç'ten, Hollanda'dan Beşiktaş'ı tanımayan bir hoca gelip bu cümleyi kursa anlarım ama her hafta Beşiktaş'ı izleyip televizyonda ahkam kesen, akıl veren birisinin buna hakkı yok.

Öyle atıp tutmakla olmuyormuş bu işler demek ki.

Kameraları görünce halen TV’de yorumculuk yaptığını sanmış olabilir. Bir önceki serüveninin son dönemlerindede ben yapamiyorum, ne sorun var çözemiyorum diyip gitmişti.

Hocayı da anlamak lazım ama, Sergen hoca da büyük ihtimalle her TD değişiminden sonra takımda birazcık ateşlenme olur ve oyunculardan bi reaksiyon alıp ilk maçta farkımı ortaya koyabilirim dusuncesi oluşmuş olabilir. Ama o da daha ilk maçtan anladı 7 hoca gönderten bu çöplerden birsey olmayacağını.

Klup başkani çıkıp oyuncularına Avrupa maçlarını s…. edin diyor ve caniniz oynamak isterse oynayın diyor. Yeni hoca geliyor karamsar havayı dagitmak için ve ilk maç sonunda resmen bu takimdan cacık olmaz açıklaması yapıp - daha da karamsar bir ortam yaratıyor.

E böyle bir ortamda dünya şeyinde olmayan oyuncuları bir şeye ikna etme durumuda olmaz maalesef.

Eskiden Kasim ayinda havlu atıyorduk lige, neyse bu sene anlaşılan Eylül’e girmeden beyaz bayragi salladık. Bu sene bizim için hiç bitmeyecek.
[ Son Düzenleme: Bugün, 03:31:02 sEuL ]

Çevrimdışı ardiles

Kanat isteyen arkadaşlar mangala gidecek sanırım. Bu kadar kanat mangalda olur. Kadronun çoğu zaten kenar oyuncusu. Golcü diye aldığın Abraham ve Traore dahil.

Takımın ana omurgası olan kaleci, stoper, merkez orta saha, forvet arkası ve merkez golcü mevkilerinin kadrodaki toplam oranı %50 nin altında.

Çevrimiçi MUSTAFA_

• Toros Kartalı
  • *
  • Bugün, 06:33:45
  • ADANA
  • Sword of Damocles - Doyumsuz Duyumcu
ANC ve sonra Arat donemi sonrasi kalan enkaz oyle bir yazda kalkmaz. TS zihniyetine girmekten kacinmamiz gerekiyor. Asiri aceleci istekler var. Evet oyuncu gondermek zor gercekten. Ama ne bekliyorduk yonetim 20 oyuncu mu yollayacakti?

FB-himmetspor ikilisinin kadro kalitesi bizimkinden cok daha iyi evet. Gelirleri de yuksek, taraftar sayilari da daha fazla, ve bu sezon CL-UEFA oynayacaklar. Bu durumdaki iki takimla kadro kalitesini sadece 1 sezon baslangicinda cozulebilecegini neden dusunuyoruz?

Adali yonetimi emlak projesi, sermaye artarimi vs bir sekilde bir kaynak yarattik iddiasinda onumuzdeki 2-3 sene icin. Bunu yapmasalar zaten bizim FEDA dememiz gerekirdi. Su an FEDA denmedi, ama yapilan sey FEDA sezonunu pas gecip sonraki belki iki Bilic sezonunu da bir senede halletmeye calismak. Bu sezon sampiyonluga oynanacaksa da bu FB-GS'ye gore daha dusuk kaliteli kadroyla, yada birkac FIRSAT transferiyle olacak.
Sirf forvet icin Fenere bakiyorsun Talisca-El Nesyri sonra bu sene gelenlere toplamda 70m euro falan harcamistir, diger tarafta osimhen-icardi vs 100m euro'dan fazla harcanmis maaslari toplami 15-20m euro.

Su an ki yonetim bu yaz Orkun-Abraham-Ndidi-Djalo-Toure+2 saglam oyuncu daha transfer etmis olacak muhtemelen.
Sorun su ki FB-GS yonetimleri bu kalitede transferi 3 senedir yapiyor.

En son Feda+2 Bilic sezonu sonrasi falan da Gomez bile firsat transferi diye gelmisti rakibin Van Persie'ye para dokerken, Sosa mesela Diego'yu kaptirinca alinan oyuncuydu. Ne Marcelo ne Tosic boyle acayip paralara alinmis degildi.

Evet yani bizim Toure'nin super cikmasi, Djalo'nun iyi cikmasina ihtiyacimiz var. +2 firsat transferi daha gelecek ki biz cok para dokmeden gs-fb ligde yarisma sansimiz olsun.
Onemli olan dogru yolda olmak. Copler temizleniyor, net adamlar aliniyor.
Ben bu gidilen yol doğru anlatılabilse karşı değilim. Bu transfer döneminde geleceklere hiç bakmayacağımı tamamen gideceklere odaklanacağımı söylemiştim. Şu ana kadar iyi gibi görünse de gönderilen oyuncular konusu bence çok geç kalındı. Şu ana kadar gitmesi gereken kritik noktalardaki oyuncular hala duruyor. Zaten oynatmadığımız oyunculardan kısmen iyi şekilde kurtulduk. Ama biz hala oynatmak zorunda olduklarımızdan kurtulamadık. Daha tam manasıyla onların gidip gitmeyeceği de belli değil. Başkan 1 transfer döneminde halledilemeyecek işlerin altına girdi ve bunu doğru düzgün anlatamadı. Gitti rakipler üstünden örneklendirme yaptı bir de şu an sonuclarını gorüyor. Şu anda tüm oklar kendisini gösteriyor. Bu şekilde devamlılık sağlayacağını da düşünmüyorum. Kendi sözleri altında eziliyor ve ezilmeye devam edecek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Koa_lAA

Tekrardan bize Sergen i layık gören yönetimi kınıyor, bilal transferi için tebrik ediyorum... Ben beğendim bu çocuğu.. çok iş yapar bence...

Çevrimdışı Akil Emre

Her sene bir öncekinden kötü olmayı beceriyoruz. Takımda hem mental hem kalite eksikliği var, kaleciden başlanmalı, sağ bek alınmalı, felixden çıkılıp oyun kurucu sol stoper bulunmalı, ndidi olmadığı zaman onu yedekleyecek profilde biri alınmalı bu işin kartal ve demir ege ile olmayacağı belli, en az 3 kanat transferi yapılmalı ve son olarak vasıfsız kalan arkadaşla gönderilmeli.
Keşke ilk planımız şu banklar birliğinden çıkmak olsaydı , şu durumda avrupa yok, lig bence bitti gibi, makul hedef türkiye kupası.

Çevrimiçi Samet Demir

Her sene bir öncekinden kötü olmayı beceriyoruz. Takımda hem mental hem kalite eksikliği var, kaleciden başlanmalı, sağ bek alınmalı, felixden çıkılıp oyun kurucu sol stoper bulunmalı, ndidi olmadığı zaman onu yedekleyecek profilde biri alınmalı bu işin kartal ve demir ege ile olmayacağı belli, en az 3 kanat transferi yapılmalı ve son olarak vasıfsız kalan arkadaşla gönderilmeli.
Keşke ilk planımız şu banklar birliğinden çıkmak olsaydı , şu durumda avrupa yok, lig bence bitti gibi, makul hedef türkiye kupası.
Geçen sene ilik yanlış iliklenmeye başlandı. Şimdi ilik atlatarak düzeltmeye çalışıyoruz. Arroya ve diğer çocuğu alana kadar iyi bir kanat almamız gerekiyordu.

Adamlar kalite farkını arşa çıkardı bu farkı anca hüseyin yücel gibi gözü kara bir başkan ile kapatabilirdik.

Yazık ettiler koskoca çınara
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Başkanın yerine getirdiği 1 tane seçim vaadini yazar mısınız?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

İlk maçından sergen’i eleştirmek yersiz bence. Azılı bir sergen&şenol karşıtı olarak söylüyorum, öyle yada böyle sezon sonuna kadar birlik olmalı ve desteklemeliyiz. Çünkü umutsuzluklar ve kaoslar bizi dahada dibe çekecektir. Bu lanetin ilacıda hoca’dan değil fikret orman’dan geçiyor.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sefaköykartali

Ben bu gidilen yol doğru anlatılabilse karşı değilim. Bu transfer döneminde geleceklere hiç bakmayacağımı tamamen gideceklere odaklanacağımı söylemiştim. Şu ana kadar iyi gibi görünse de gönderilen oyuncular konusu bence çok geç kalındı. Şu ana kadar gitmesi gereken kritik noktalardaki oyuncular hala duruyor. Zaten oynatmadığımız oyunculardan kısmen iyi şekilde kurtulduk. Ama biz hala oynatmak zorunda olduklarımızdan kurtulamadık. Daha tam manasıyla onların gidip gitmeyeceği de belli değil. Başkan 1 transfer döneminde halledilemeyecek işlerin altına girdi ve bunu doğru düzgün anlatamadı. Gitti rakipler üstünden örneklendirme yaptı bir de şu an sonuclarını gorüyor. Şu anda tüm oklar kendisini gösteriyor. Bu şekilde devamlılık sağlayacağını da düşünmüyorum. Kendi sözleri altında eziliyor ve ezilmeye devam edecek.
Ortada gidilen bi yol yok ki, bi önceki kış Arroyo ve Elan Ricardo çekip bizim yolumuz farklı diye başladılar, Ole getirip takımı yazın hazırlattılar, Orkun transferiyle beraber bi anda bayrakları çıkarın şampiyonluk hedef diyip sezonun 2. Lig maçından önce Ole’ yi yediler, biz sorun kadroda bu kadroya hoca olarak kimi getirirsen getir olmaz diyince yabancı hocacı scout tayfa oluyoruz. Şimdi Sergen efendi gelsin düzeltsin bakalım, maç sonu açıklamasında kanat yok diyor, yapma yaa takımda 3 senedir kanat yok ama senin gelip bu sorunu söylemeni bekledik hocam, Eylüle kadar sancho bekledik(aston villaya gidiyor), haziranda getirebileceğimiz Cerny-Davitashvili ikilisini Eylülde indircez şimdi. Twitterdaki yancıları da youtube kanallarında çıkıp yönetimi yalayacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Jurasek gibi hücumda etkili olacak sağ bek lazım iki taraftandan da bu şekil hücum edip rakibin soluğunu kesmek lazım sekenleride orta sahalar ve stoperler toparlayacak

Çevrimiçi Samet Demir

İlk maçından sergen’i eleştirmek yersiz bence. Azılı bir sergen&şenol karşıtı olarak söylüyorum, öyle yada böyle sezon sonuna kadar birlik olmalı ve desteklemeliyiz. Çünkü umutsuzluklar ve kaoslar bizi dahada dibe çekecektir. Bu lanetin ilacıda hoca’dan değil fikret orman’dan geçiyor.
Dilimiz de tüy bitti şu takımda hocalık çok birşey yok diye. Bunlara koca kızılcık odununu kapıp döveceksin. Anca böyle akıllanırlar. Abraham maç içinde kaç defa heriflere pres yapın diye el kol hareketi yaptı. Adamlar ruhsuz.

Çevrimiçi Samet Demir

Kanat alın şu takıma.

Çevrimiçi Monza

Kiralıktan satılan Muleka'yı da sayarsak giden oyuncu sayısı 18, bunların 7'si kiralık gitmiş.

Onana ve Arroyo gittiyse toplam sayı 20.

Çevrimdışı Akil Emre

Kanat alın şu takıma.
Cengiz, irfan,emre mor hangisini alalım fener şişti biraz ellerini rahatlatalım

Çevrimiçi Koa_lAA

Kanat olarak Cengiz i istiyormuş efsane hocamız... Beni de bu büyük düşünen vizyoner yapısı etkiliyor bu adamın

Çevrimiçi yaço58

neyi bekliyoruz yada neyi bekledik sol bek rıdvan artı taylana minimum 8 milyon para verdik hala ortada bek yok abraham maalesef iyi bir pasör ama bitirici değil negredo tarzı kalede mert desen yarım yamalak stoperler allahlık orta saha iyi dedik dün orkun sahada yoktu kanat zaten yok birde rakiplerimize bakıyoruz gidip 7.5a asensio getiriyorlar ederson çekiyorlar futbol kaliteli isimle oynanır biz de yarışcı takım bekliyoruz herşeyimiz yanlış allah yardımcımız olsun yönetim desen sınıfta kaldı ne bir açıklmaa ne bir atraksiyon hiçbirşey yok

Çevrimiçi Samet Demir

neyi bekliyoruz yada neyi bekledik sol bek rıdvan artı taylana minimum 8 milyon para verdik hala ortada bek yok abraham maalesef iyi bir pasör ama bitirici değil negredo tarzı kalede mert desen yarım yamalak stoperler allahlık orta saha iyi dedik dün orkun sahada yoktu kanat zaten yok birde rakiplerimize bakıyoruz gidip 7.5a asensio getiriyorlar ederson çekiyorlar futbol kaliteli isimle oynanır biz de yarışcı takım bekliyoruz herşeyimiz yanlış allah yardımcımız olsun yönetim desen sınıfta kaldı ne bir açıklmaa ne bir atraksiyon hiçbirşey yok
Biri çıkıp başkana parasını verse ve seninle vedalaşalım dese hiç fena olmaz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Herseyi transferle cozmeyi denedigimiz surece bu sirkulasyon devam eder.
Su Alanya macinda o kotu, karaktersiz oyuncu toplulugu dedigimiz ANC kadrosundan kaleci haric kimse yoktu. Tamami Arat ve Adali doneminin oyunculariydi.
Ama demek ki son 2 sene aldigimiz 10 oyuncu da karaktersiz ve kotuymus.

Oyle birsey yok beyler. Rafa Silva'nin Benfica performansi ortada. Rashica'nin GS performansi ortada. Uduokahi yillarca Bundesliga'da oyle boyle oynadi.
Jurasek Benfica'ya okkali bir bonservisle alindi. Abraham dususte olsa bile oynadigi takimlar belli.
Ben eminim 3-5 hafta'ya Orkun'u da elestirmeye baslariz.

Sorun cok daha temelde, sadece 10 oyuncu gonderip 10 oyuncu almakla olmaz, olmayacak da.
Mantikli bir futbol yapilanmasi yok, kaliteli bir teknik direktorumuz yok, bir strateji, plan yok.
Bunlar olmadigi surece rastgele hamlelerle anca bu kadar oluyor.

Man Utd ornek olsun iste. Adamlarin gonderdigi tum oyuncular (McTominay, Anthony, Wan Bisakka, Lukaku) diger takimlarda cosuyor.
Aldiklari oyuncularin da tamami bir sekilde dusus yasiyor, ortama uyum sagliyor. Hala sorunu oyuncularda aramak garip geliyor bana.

Ortada gidilen bi yol yok ki, bi önceki kış Arroyo ve Elan Ricardo çekip bizim yolumuz farklı diye başladılar, Ole getirip takımı yazın hazırlattılar, Orkun transferiyle beraber bi anda bayrakları çıkarın şampiyonluk hedef diyip sezonun 2. Lig maçından önce Ole’ yi yediler, biz sorun kadroda bu kadroya hoca olarak kimi getirirsen getir olmaz diyince yabancı hocacı scout tayfa oluyoruz. Şimdi Sergen efendi gelsin düzeltsin bakalım, maç sonu açıklamasında kanat yok diyor, yapma yaa takımda 3 senedir kanat yok ama senin gelip bu sorunu söylemeni bekledik hocam, Eylüle kadar sancho bekledik(aston villaya gidiyor), haziranda getirebileceğimiz Cerny-Davitashvili ikilisini Eylülde indircez şimdi. Twitterdaki yancıları da youtube kanallarında çıkıp yönetimi yalayacak.

Arroyo'ya saglam bonservis odedik ve 10 numara'yi verdik. Toplam ligde 228 dakika oynatip yetersiz olduguna karar verdik.
Cocuk 2.5 mac oynadi ve kotu olduguna ve ondan olmayacagina karar verdik. Ilk defa yurtdisina cikmis 18 yasinda cocuktan bahsediyoruz.
Ondan sonra niye bu haldeyiz.

Çevrimiçi Samet Demir

Akşamları x'de space yayını yapan tayfayı dinleyip onların algısına düştüğümüz sürece bu takımdan bir cacık olmaz.

Ederson
Edson Alvarez
Kerem
Nene
Asensio
Adamlarin 5 gunde indirdikleri oyuncular. 1'i bize gelse bayram ederiz, adamlar 5 tane aldi 5 gunde.

GS desen forvete ligi kiran Icardi varken 75 milyon euro'luk adam aliyor. Gidiyor 30 milyon'luk stoper aliyor.
Bizim defanstaki 8-9 oyuncu'yu toplasan 30 milyon euro etmez muhtemelen.

Adamlarin gecen sezon aldigi maglubiyet sayisini 2. hafta'da aldik. Muhtemelen bizim onumuzdeki 5-6 macta yapacagimiz puan kaybini GS 25. hafta'da anca yapar.

Farklar bu kadar acilmisken hala yarismaci olacagiz diye bir tarafimizi yirtiyoruz, zorluyoruz. Ve silbastan yapip 3 senelik bir yapilanmaya gitmedigimiz surece her sene kayip olarak yaziliyor. Para kaybediyoruz, itibar kaybediyoruz, zaman kaybediyoruz. Hala rakiplerin 5'te 1'i harcamayla ortaya akil koymadan yarismaci falan olacagimizi dusunuyoruz.

Bu kisir dongunun icinden cikabilecegimizi zannetmiyorum. Yonetim ne yaptiginin farkinda degil, taraftar da gerceklerin farkinda degil, herkes hayal dunyasinda yasiyor, gerceklerden kaciyor.

Etiketler: