2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

tolga1903, KartalınGücü, underworld, Monza, Yusuf Berberoğlu, murat, gokhans, COB, Sinan66, maıden, Fikret, Georgetown, Gökhan Güvenç, Rasim, Yokmessi, Samet Ç, hasankale, blackeagle35, Gökhan Kurt, Serdar3444, Liquidator, ahmetekinciogl2, kartalizma190399, Kapkarakartal, cornelius, Umutcan Kaya, golazokartal, balkan-kartal, safak_01, mtorunlu, Zafer55, Özgür Gültekin, ergin, yaço58, Reawers, sozkul, kartalbasket, bull74, matias_27, eryigitcaner, emre_1978, fatihsahin, murat baltacı, pinehitman, Bülent Yiğitcan, ugurkartalizma, raichu ve 412 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 350138 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

"Bir delille kırk alimi yendim, kırk delille bir cahili yenemedim."   Diye çok güzel bir söz söylemiş Hz.Mevlana
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Bundan sonra hocamız sergen olmuştur hocamız hakkında algı yapmayı bırakın kötülemeyi bırakın bize öyle diyordunuz sıra bize geçti.

Çevrimiçi annoca

Destek olucaz başka çare yok. En büyük artısı ağzını açan bir hoca var hakemlere ses çıkarabilecek biri

Çevrimiçi Koa_lAA

:)

Bu istatistiği yapan adamı tekrar takımın başına getirmek korkunç bir olay... Neyse en azından bu sene avrupa yok da aynı rezilliği yasatamaz bize... Lig de de iki maç kazanırız poz yapar sonra kaybedince sezon başı ben yoktum der sıyrılır... Temiz iş 👏👏👏

Çevrimiçi Samet Demir

Gönderdiğin video bu adamın neden hoca falan olmadığının ispatı resmen. :D Laf çok, ama icraat yok.

0 puan almışsın, 6 maçta 19 gol yemişsin, hala müthiş oynadık biz falan diyor. Resmen komedi. Gruptaki diğer takımların hepsi bir sonraki turda elendi. (Dortmund AL'de bir tur atlamış) Abartmasın öyle rakipler uçuyordu kaçıyordu falan.

Yahu bu takım Bayern'li PSG'li Liverpool'lu Barcelona'lı Milan'lı Chelsea'li Manchester'lı gruplarda bile sıfır puan almadı. Ne anlatıyorsun?

Rio Ave ve Paok maçlarını yokmuş gibi davranman da tam beklediğim şeydi ayrıca.
Denk gelmese halandın kim olduğunu bilmeyen adam bize rakibin ne kadar güçlü olduğunu anlatmaya çalışıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Gönderdiğin video bu adamın neden hoca falan olmadığının ispatı resmen. :D Laf çok, ama icraat yok.

0 puan almışsın, 6 maçta 19 gol yemişsin, hala müthiş oynadık biz falan diyor. Resmen komedi. Gruptaki diğer takımların hepsi bir sonraki turda elendi. (Dortmund AL'de bir tur atlamış) Abartmasın öyle rakipler uçuyordu kaçıyordu falan.

Yahu bu takım Bayern'li PSG'li Liverpool'lu Barcelona'lı Milan'lı Chelsea'li Manchester'lı gruplarda bile sıfır puan almadı. Ne anlatıyorsun?

Rio Ave ve Paok maçlarını yokmuş gibi davranman da tam beklediğim şeydi ayrıca.

Şampiyonlar liginde normalde her sene başarılı oluyorduk sergen geldi başarısız mı oldu ? Nasıl bir algı kasma bu ? Zaten şampiyonlar liginde 1-3-5 puan anca toplayabiliyorduk.Bu istatistiği bozan şenol güneş oldu nağmalup gruptan lider cıkarak en cok puan toplayarak rekor sadece Beşiktaş adına kırılmadı ülke adına kırıldı düşünün durumu.Avrupada Türk klüpleri her sene gidiyor hep başarısız zaten Beşiktaş özelinde değil bu durum Türk klüplerinin hepsi böyle bunu üstünden vurmaya calısmak tam akıl tutulması.

Dinlediğimizi okudğumuzu anladığımız zaman çok farklı bir seviyeye geçecek bu ülke inancım var halen.14 tane sakatım var diyor adam ajax deplasmanına alt yapıdan 2 tane cocukla cıktı.Zaten kadro sağlam bile olsa şampiyonlar ligi seviyesinden uzakta nsaka welinton ile şampiyonlar ligi maclarına cıktık.Neyse anlamanızı beklemiyorum.

Puan aldık noldu gruptan mı cıktı tek sıkıntı puan mı ? İlerledik çeyrek final yarı final mı oynadık ?

Rio ave,paok maclarını kazanamamıs çok kötü hoca ama 13 kişilik kadrosu ile santraforsuz ligde şampiyon yapmıs türkiye kupasını kazanmıs.

Çevrimiçi Samet Demir

Şampiyonlar liginde normalde her sene başarılı oluyorduk sergen geldi başarısız mı oldu ? Nasıl bir algı kasma bu ? Zaten şampiyonlar liginde 1-3-5 puan anca toplayabiliyorduk.Bu istatistiği bozan şenol güneş oldu nağmalup gruptan lider cıkarak en cok puan toplayarak rekor sadece Beşiktaş adına kırılmadı ülke adına kırıldı düşünün durumu.Avrupada Türk klüpleri her sene gidiyor hep başarısız zaten Beşiktaş özelinde değil bu durum Türk klüplerinin hepsi böyle bunu üstünden vurmaya calısmak tam akıl tutulması.

Dinlediğimizi okudğumuzu anladığımız zaman çok farklı bir seviyeye geçecek bu ülke inancım var halen.14 tane sakatım var diyor adam ajax deplasmanına alt yapıdan 2 tane cocukla cıktı.Zaten kadro sağlam bile olsa şampiyonlar ligi seviyesinden uzakta nsaka welinton ile şampiyonlar ligi maclarına cıktık.Neyse anlamanızı beklemiyorum.

Puan aldık noldu gruptan mı cıktı tek sıkıntı puan mı ? İlerledik çeyrek final yarı final mı oynadık ?

Rio ave,paok maclarını kazanamamıs çok kötü hoca ama 13 kişilik kadrosu ile santraforsuz ligde şampiyon yapmıs türkiye kupasını kazanmıs.
Bizim forumda yusuf diye bir arkadaş var ona söyleyeceğim bu yazdığını. [Gerçi ismi yusuf mu orası meçhul :) ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ali kocu kim ciddiye alsın :D Rakipleri biliyorum sergenin şampiyon oldugu sene biz welinton,nsakala ile oynarken onlar yine bizden iyi kadro ile oynuyorlardı biz daha düşük bütceli daha dar bir kadroyla eledik hem gs hem fb yi 1gol 2 gol bilmem ben sezon sonu kupayı kim kaldırdı ?

Sergen şampiyon olmasa bile o oyunu oynatırım diye acıklaması var sezon sonuna kadar yarışın içinde kalır gidip öyle lozana evinde domalmaz mesala 0-1.

ben mi yanlış hatırlıyorum diye o sezon bizimle oynadıkları son maçın kadrosuna baktım, açık ara bizim kadro daha iyi
Sadece Beşiktaş

Bizim forumda yusuf diye bir arkadaş var ona söyleyeceğim bu yazdığını. [Gerçi ismi yusuf mu orası meçhul :) ]

Bana söyleme kardeşim kendine söyle. :) Sende Paranoid Kişilik Bozukluğu var akşamda bir şey yazmışsın cevap vermedim konu uzamasın diye gündüz yine sataşıyorsun sürekli.Adım soyadımla foruma üye oluyorum adın o mu mechul yazıyorsun.10 milyon tlsine bahse girelim kimliğimi atacağım sana kabul mu ? :)
[ Son Düzenleme: Bugün, 14:14:26 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

osimhen gsye gelene kadar tanımıyordum diyende, maalesef kafadasında hocalık yoktur. Kısa süreli başarı yakalayabiliriz uzun vade de zor. İşimiz menajer transferlerine kalacak

https://youtube.com/shorts/8RmgxWsw6Vw?si=fPQjmk5BrKG-rl8M
[ Son Düzenleme: Bugün, 14:15:42 Umutcan Kaya ]
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Bana söyleme kardeşim kendine söyle. :) Sende Paranoid Kişilik Bozukluğu var akşamda bir şey yazmışsın cevap vermedim konu uzamasın diye gündüz yine sataşıyorsun sürekli.Adım soyadımla foruma üye oluyorum adın o mu mechul yazıyorsun.10 milyon tlsine bahse girelim kimliğini atacağım sana kabul mu ? :)
Bu foruma bakarak kişilik bozukluğunun bende olduğunu düşünmem nasıl bir zeka ürünü acaba. Farkında değilsin ben söyleyim herkes sana birşeyi açıklamaya çalışıyor sende ısrarla anlamamaya çalışıyorsun.

Bu foruma bakarak kişilik bozukluğunun bende olduğunu düşünmem nasıl bir zeka ürünü acaba. Farkında değilsin ben söyleyim herkes sana birşeyi açıklamaya çalışıyor sende ısrarla anlamamaya çalışıyorsun.

Sizin doğrularınız benim doğrularım değil çünkü bu kadar basit.

Çevrimiçi Koa_lAA

Acaba at yarışı. Com da kupon paylaşmaya devam edecek mi canım hocam... Orda daha iyiydi sanki ama bilemedim

Çevrimdışı levitate

https://x.com/HaberKartali/status/1961384506889269713

böyle adamlara ihtiyaç var ben olsam ekibe dahil ederim
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi tolga1903

Sizin doğrularınız benim doğrularım değil çünkü bu kadar basit.

Yusuf umarım haklı çıkarsın ve umarım çok başarılı olur hepimizin ihtiyacı var, geldikten sonra zaten sadece desteklemek düşer bizlere. Ama çok güveniyorsun sergen'e bu denli yüksek güven duymak senin gibi düşünenleri daha çok hayal kırıklığına uğratır olası başarısızlıkta naçizane uyarmak istedim benim gibi düşünenler filmin sonunu görebiliyor az çok eğer başarırsa bu bizlere güzel bir sürpriz olacak belki 2 kat mutlu edecek ama başaramazsa senin için daha fazla yıkım olacak unutma bunu.

Yusuf umarım haklı çıkarsın ve umarım çok başarılı olur hepimizin ihtiyacı var, geldikten sonra zaten sadece desteklemek düşer bizlere. Ama çok güveniyorsun sergen'e bu denli yüksek güven duymak senin gibi düşünenleri daha çok hayal kırıklığına uğratır olası başarısızlıkta naçizane uyarmak istedim benim gibi düşünenler filmin sonunu görebiliyor az çok eğer başarırsa bu bizlere güzel bir sürpriz olacak belki 2 kat mutlu edecek ama başaramazsa senin için daha fazla yıkım olacak unutma bunu.

sonuna kadar yarışın içinde olacağını düşünüyorum güzel futbol izleteceğini de umuyorum sonunu getirir getiremez orası ayrı bunlar şahsi düşüncelerim.Gs ve Fb ile makas açılmış durumda bu bir gerçek ama sonuçta şampiyonluk anadolu takımlarından geçiyor geçen sene gs,fb yendik anadolu takımlarına takıldık.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

ben mi yanlış hatırlıyorum diye o sezon bizimle oynadıkları son maçın kadrosuna baktım, açık ara bizim kadro daha iyi

Ghezzal, Josef, Abou, Atiba, Rosier, Vida, hatta yedek kulübesindeki Nkoudou, Töre, sakatlıktan önceki Cenk... Bu adamların hepsi bugünkü Beşiktaş'ta ilk 11 oynar.

Welinton'la, Nsakala'yla şampiyon oldu diyenler o kadronun geri kalanının sağlam olduğunu unutuyorlar hep. (Bu iki oyuncuyu Sergen'in getirmiş olması da işin komedisi)

Neyse, umarım çok başarılı olur. Benim derdim Sergen'le değil. Kim Beşiktaş için ter döküyorsa onu desteklerim. Benim derdim forumda, sosyal medyada, tribünde, TV'lerde, yönetimde Beşiktaşlıyım diye geçinip Beşiktaş'ın hocasının altını kazan iki yüzlülerle.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Mert,Demir ege,orkun milli takıma çağrılmış.

Çevrimiçi Savaş

Bu arada Alanya maçının Sergen kadrosunu yazayım

Mert

Taylan Djalo Emirhan Rıdvan

Orkun   Ndidi

El Bilal    Muçi    Rafa

Abraham

Yeni gelen tüm adamları atar sahaya, EL bilal'den Larin çıkartmaya çalışacaktır şu yoklukta. Yeni ve heyecanlı adamlar girer, onların yanında da tahminen karakter koyup toparlayabilir dediği 4 adamı sürer. Mert, Emirhan, Muçi, Rafa.

Öyle Paulista, Mario, Felix, Rashica, Svensson falan hele Jurasek falan forma göremez artık. Gözümün önünde canlandırabiliyorum Jurasek izleyip bu ne la dediğini
[ Son Düzenleme: Bugün, 14:53:49 Savaş ]

Çevrimiçi Umutcan Kaya

b planı şenol hocamız sonra c planı tekrar sergen hocamız
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi mayguntr

Hoca - Transfler - Yeni Hoca - Yonetimden bir iki istifa - Yeni Hoca - En sonunda yoneti*m isti*fa  dongusunde yeni hoca kismina gectik bakalim Adali sezonu bitirebilecek mi.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bu arada Alanya maçının Sergen kadrosunu yazayım

Mert

Taylan Djalo Emirhan Rıdvan

Orkun   Ndidi

El Bilal    Muçi    Rafa

Abraham

Yeni gelen tüm adamları atar sahaya, EL bilal'den Larin çıkartmaya çalışacaktır şu yoklukta. Ama yeni ve heyecanlı adamlar girer. Onların yanında da tahminen karakter koyup toparlayabilir dediği 4 adamı sürer. Mert, Emirhan, Muçi, Rafa.

Öyle Paulista, Mario, Felix, Rashica, Svensson falan hele Jurasek falan forma göremez artık. Gözümün önünde canlandırabiliyorum Jurasek izleyip bu ne la dediğini

Muçiden iyi verim alacak bence kafasına girebilir onun, ama orkunla nedense zıt düşecek gibi geliyor çok ters iki karakter umarım öyle olmaz
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Savaş

Muçiden iyi verim alacak bence kafasına girebilir onun, ama orkunla nedense zıt düşecek gibi geliyor çok ters iki karakter umarım öyle olmaz

En sevinenlerden biri Orkun olabilir. Hayranı diye biliyorum Sergen'in.

Etiketler: