2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Sinan66, Yokmessi, Kapkarakartal, gokhans, Zafer55, Yusuf Berberoğlu, Gökhan Güvenç, Ravenman, doganay, Monza, Mehmet57, Liquidator, sefaköykartali, eryigitcaner, Özgür Gültekin, KartalınGücü, OnurG, joseph35, maıden, ugurkartalizma, Rasim, Gökhan Kurt, kartalizma190399, Samet Ç, NioHH, hasankale, Georgetown, ahmetekinciogl2, blackeagle35, kartal meriç, Umutcan Kaya, tolga1903, ulumemo, aoguzd, Bülent Yiğitcan, Kartal Ç, Serdar3444, mayguntr, 38life, mtorunlu, murat baltacı, bull74, Tass, murat, safak_01, sozkul, pinehitman, uno_bjk, golazokartal, Yancos, yaço58, hikmetmiller, Sinan23 ve 419 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 338165 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi ulumemo

Djalo da geldiğine göre kaldı 2 kanat 1 sağbek. Ammaaa onlardan daha önemli birşey var ki o da rashica ve svensonnun bir an önce paketlenmesi. Bunların kaldığı her saniye maçta oynadıkları her dk beşiktaşı aşağı çekecektir. Reset istiyorsak bu ikisinin gitmesi şart oğlu şart, hatta imkan varsa joao da gitmeli attığı goller kimsenin gözünü boyamasın

Çevrimiçi ulumemo

Rashica'nin neresi supheli? Ligin en disiplinli eforlu kanat oyuncularindan biri.
Bu ligde dusunmemen gereken birsey varsa o da savunma, rakipler gerektiginde sahada onlibero stoper birakmiyor saldiriyor, biz hala defans dusunuyoruz. FB gecen sene Antep deplasmaninda geriye dusup nasil cevirdi bak istersen.
Yine Kayseri macinda GS 3-4 pozisyon verdi adamlar atamadi, GS buldugunu atti aldi maci.
Biz Rafa Silva, Abraham, Orkun'a zaten o pozisyonlari bitirsinler diye para veriyoruz.
Anadolu takimlarina karsi korkmaya gerek yok.
Ha, 4-4-2 bence Rafa kaleden uzaklasacagi icin olmaz, 3-4-1-2 her turlu daha mantikli.
3'lu belki defansif gibi duruyor, ama sag ve sol stoperin oyuna katilip saha'yi genisletip kanat oyuncularini one itecek oyuncular olursa aksine daha ofansif oluyor. Inter, zamaninda Chelsea, City vs hep bu sekil oynadi.
Dostum sen top sendeykenki senaryoyu konuşuyosun ben top rakipteykeni konuşuyorum. Top rakipteyken rafayla orkuna ne dicen siz gidin ilerde takılın biz bi şekilde topu alır getiririz mi dicen? Biz zaten yıllardır temaslı savunma yap(a)mıyoruz. Bizim önce topa basan rakibi şarj eden savunmayı öğrenmemiz gerek. Her gelen yan top gol, her atak tehlikeli pozisyonla sonuçlanır oldu. Bu sadece stoper işi değil bu takım savunmasının da çok eksik olduğunu gösterir bi kanıt

Çevrimiçi Necmi

herkes iki alacaksa birimiz aç kaldı o zaman...
ben 3 alırım ☺️

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ta Cerny için hareketlilik var!

(Ertan Süzgün)
lütfetmişlerde bu cerny bana raşitsa havası veriyor nedense

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Raşitsayı sol kanada atıp sağ kanadada cerny alıp transferi kapattık derlerse. :boom:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Raşitsayı sol kanada atıp sağ kanadada cerny alıp transferi kapattık derlerse. :boom:
tiago da geldiğine göre 18 yabancı var 2 kanat alınırsa 20 yabancı olacak yani 6 oyuncu göndermek gerekiyor ve gidecek oyuncu yok ox onana amir banko diğer üç oyunvu kim olacak
Ben hala kanat konusunda şüpheliyim transferi kapattık diyebilirler

Çevrimiçi KartalınGücü

https://twitter.com/DeportesReports/status/1960398765178630582

Bu çocuk çok saçma oldu bizim için 10 numara vermeler falan o zaman da demiştim zerre unut verici bir skilla videosu bile yoktu. Brezilyada 10 dk sokakta yürüsen topla bundan daha yetenekli ve potansiyelli 5 kişiye çarparsın.

Üstüne kafası da sağlam değil. Teklif varsa aldığımıza yakına yollamak bizim için en iyisi olurdu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi KartalınGücü

Cerny nin tek maçında Rashicanın sezon boyu ligin en zayıf takımlarına yapamadığı işleri yapıyor bence öyle olmaz. Ama kalite açısından bir Ghezzal ya da Quaresma ayarında değil tabi, bu kadar bekledikten sonra tek Cerny alınırsa camianın havası yine bozulacak. Keşke 2 ay önce alsalardı alacaktılar madem.

Çevrimiçi Necmi

Djalo da geldiğine göre kaldı 2 kanat 1 sağbek. Ammaaa onlardan daha önemli birşey var ki o da rashica ve svensonnun bir an önce paketlenmesi. Bunların kaldığı her saniye maçta oynadıkları her dk beşiktaşı aşağı çekecektir. Reset istiyorsak bu ikisinin gitmesi şart oğlu şart, hatta imkan varsa joao da gitmeli attığı goller kimsenin gözünü boyamasın
attığı goller gözümüzü boyamasın eyvallah ne boyasın sadece gol atmıyor gayette iyi oynuyor bu senw onun gol katkısını yapan oyuncu yok geçen senede bayağı katkı verdi ona kadar gitmesi gereken çok oyuncu var

Acaba paulistamı gidiyor

Vasco da Gama takımı istiyor diye haber çıkmıştı.

Çevrimiçi KartalınGücü

attığı goller gözümüzü boyamasın eyvallah ne boyasın sadece gol atmıyor gayette iyi oynuyor bu senw onun gol katkısını yapan oyuncu yok geçen senede bayağı katkı verdi ona kadar gitmesi gereken çok oyuncu var

Joao kalsın, adam tecrübe ve akıl katıyor takıma ve çok profesyonel işini yapan bir adam ne tribe giriyor ne küsüyor. Bir çok mevkide de oynuyor daha iyi yedek bulamayız. Ox, Onana, Svensson, Amir, Musrati(kullanılmıyor madem), Rashica, Paulista, Arroyo varken Mario'ya sıra gelmez.

Çevrimiçi mayguntr

mario fiziksel olarak fitse hem kanat hem 8/10 yedekliyor. Muci'den cikmamiz lazim asil bence kanat alirsak, genc diye biraz para da kazanabiliriz.

bu transfermarkt rıdvana 2.90 milyon € bonservis yazmış. ?

https://www.transfermarkt.com.tr/ridvan-yilmaz/profil/spieler/477930

El bilal toure'ye 3 milyon € kiralama bedeli yazmış ?

https://www.transfermarkt.com.tr/el-bilal-toure/profil/spieler/649016

Ne alaka açıklanmadı ki daha bilal sözleşme detayları rıdvanın bonservis miktarıda belli değil  :alala:

Çevrimiçi annoca

bu transfermarkt rıdvana 2.90 milyon € bonservis yazmış. ?

https://www.transfermarkt.com.tr/ridvan-yilmaz/profil/spieler/477930

El bilal toure'ye 3 milyon € kiralama bedeli yazmış ?

https://www.transfermarkt.com.tr/el-bilal-toure/profil/spieler/649016

Ne alaka açıklanmadı ki daha bilal sözleşme detayları rıdvanın bonservis miktarıda belli değil  :alala:
Türkiye yöneticisi fanatik fenerli kafasına göre takılıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

Bilal nasıl bir anda çıktıysa kanatta öyle olacak bence. Zhegrova bir anda gelirse şaşırmam.

Çevrimdışı sEuL

https://x.com/CumaliErca76394/status/1960387495947874349

Skov Olsen ve Davitashvili'yi iki ay once zorlamis olsaydik belki alabilirdik. Ama ligler basladi ve bu oyuncular takimlarinin degismezleri arasinda suan icin - Avrupa transfer donemi bu hafta sonu kapaniyor ve kimse kolay kolay ilk 11 oyuncusunu satip son dakika onlarin yerlerini doldurmayi goze almaz diye dusunuyorum.
Ya Cerny gibi kendi takiminda yedek bekleyen yada Sancho gibi sorunlu ve kimsenin maliyetine giremedigi oyuncular bize gelecek buyuk ihtimalle. Cerny aradigimiz tarzda bir oyuncu mu bilemiyorum ama kim geliyorsa gelsin artik - kanatlarda Rashica - Mario gormeye dayanamiyor kimse.

Çevrimdışı sEuL

Bundan acil kurtulmamız lazım bizim.

Bunun bonservisinin yarisina 6M Euro verdik, bir sonraki satistan da sanirim yuzde 50 pay verecegiz eski takimina. Bu yuzde 50 pay hakkininda yuzde 30'unu sanirim 4M Euro'ya alabiliriz. Yani bonservisining yuzde 80'i bize 10M Euro'ya mal oluyor. Ve sonraki satistan eski klubune yuzde 20'lik pay verecegiz her ne olursa olsun.
Kimse akillanmiyor  klupte kimse yarinlari dusunmuyor. Daha yeni resmen kiclarini yirttilar Gedson'un bonservisining yuzde 50'sini alabilmek icin ve 40 takla attiktan sonra anca satabildiler. Onlerinde boyle bir ornek var iken gidip boyle sacma sapan bir transfer yapmalari akil alir gibi degil, gercekten inanilmaz.

Çevrimdışı Savaş

Bunun bonservisinin yarisina 6M Euro verdik, bir sonraki satistan da sanirim yuzde 50 pay verecegiz eski takimina. Bu yuzde 50 pay hakkininda yuzde 30'unu sanirim 4M Euro'ya alabiliriz. Yani bonservisining yuzde 80'i bize 10M Euro'ya mal oluyor. Ve sonraki satistan eski klubune yuzde 20'lik pay verecegiz her ne olursa olsun.
Kimse akillanmiyor  klupte kimse yarinlari dusunmuyor. Daha yeni resmen kiclarini yirttilar Gedson'un bonservisining yuzde 50'sini alabilmek icin ve 40 takla attiktan sonra anca satabildiler. Onlerinde boyle bir ornek var iken gidip boyle sacma sapan bir transfer yapmalari akil alir gibi degil, gercekten inanilmaz.
Anlayamadım ben. 6 milyon verdik. Diyelim ki 10'a sattık yarısını. 5 milyon daha mı vereceğiz eski takımına?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sEuL

Anlayamadım ben. 6 milyon verdik. Diyelim ki 10'a sattık yarısını. 5 milyon daha mı vereceğiz eski takımına?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapilan aciklamalardan ben oyle anladim ama umarim yaniliyorumdur.

Aradim ve bu bilgileri bulabildim:

Keny Arroyo

- 4.5 yıl sözleşme:
- Toplam maaş: 3.7 milyon euro
- Bonservisinin %50'si: 5.670.000 euro
- Bonservisinin %30'u 3.5 milyon euro opsiyon
- İmza parası: 850 bin euro

Kaynak: https://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/keny-arroyo-ve-elan-ricardonun-maliyeti-belli-oldu-24730404

KENY ARROYO'NUN MALİYETİ

Siyah-beyazlılar, Keny Arroyo için kulübüne bonservis olarak 5.7 milyon Euro ödeyecek. Ekvador ekibi Independiente'nin sonraki satıştan yüzde 50 pay hakkı bulunuyor, ancak Beşiktaş isterse bu yüzde 50 pay hakkının yüzde 30'unu 3.5 milyon Euro'ya geri alabilecek.

Siyah-beyazlılarla 4.5 yıllık sözleşme imzalayan genç oyuncu toplamda 3.7 milyon Euro maaş alacak.

Kaynak: https://www.fanatik.com.tr/besiktas/keny-arroyo-ve-elan-ricardonun-maliyeti-belli-oldu-iste-odenecek-rakamlar-2572785

Ekstra: https://x.com/fotomac/status/1887602256062914656
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:01:36 sEuL ]

Etiketler: