2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Serdar3444, ahmetekinciogl2, annoca, levitate, Mehmet57, Yokmessi, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Samet Ç, Zafer55, doganay, Kapkarakartal, Rasim, mayguntr, Ravenman, aoguzd, Özgür Gültekin, COB, maıden, Savaş, joseph35, Gökhan Kurt, blackeagle35, sefaköykartali, tolga1903, Yancos, OnurG, hasankale, bull74, gokhans, Kartal Ç, eryigitcaner, ugurkartalizma, Umutcan Kaya, mtorunlu, Georgetown, murat baltacı, murat, 38life, emre_1978, Monza, kahyaoglueren, Tass, ulumemo ve 345 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 327098 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

▪️ Al-Musrati: AEK, Espanyol ve 5 büyük ligden bir takım ilgileniyor.

▪️ Amir Hadziahmetovic: Süper Lig'den birçok talip var. Hull City, maaşının bir bölümünü karşılamayı taahhüt etti.

▪️ Alex Oxlade-Chamberlain: Sözleşme feshi için görüşmeler devam ediyor.

▪️ Onana: Kendine takım arıyor.

🎙️
@sercan_dikme

Çevrimiçi Samet Demir

Ndidi’nin özelliği top kapmak.

Peki topu kaptığında kime verecek? Rashica, Orkun, Svensson, Jurasek, Joao Mario.

Kime verdiyse geçen maç, hepsi topu tekrar kaybetti. Ndidi mecburen yine o topları geri kapmaya çalıştı.

Bir süre sonra bu adamıda bıktıracağız, daha topta kapmaz.

Onun için Musrati Ndidi ve Orkun üçlüsü oynaması lazım.

Ndidi’nin kaptığı topları Musrati ara paslarla Rafa’yı ve Tammy’yı yönlendirecek.

Musrati bize gelince Portekiz Liginin en iyi ortasahasıydı. Ne olduda adam kayboldu gitti.
Çok güzel girişi yapıp ters manevra yapmayı nasıl başarıyorsun :)

Sorunu ne güzel tespit etmişsin. Ndidi musratiye verecek o ileriye, ileride ki adamı değişmediğin için yine geri dönecek :) hoca taraftarın istemediği musratiyi oynattığı için malzeme çıkmış olacak.

Bizim kanat almamız şart. Gerisi sonra düşünülecek mesele.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

▪️ Amir Hadziahmetovic: Süper Lig'den birçok talip var. Hull City, maaşının bir bölümünü karşılamayı taahhüt etti.

🎙️
@sercan_dikme
Bu dördüne 25m€ falan bonservis verdik.
Şuan bir günde fesh edip göndermenin maliyeti ise
12-13m€

Çevrimiçi Ravenman

🎙️
@sercan_dikme

Yurtdışıda pilot takımımızın olmamasının namelerini görüyoruz işte.

Chelsea’nin pilot takımı Fransadaki Racing Strasbourg. Sıkıştığı anda oraya postalar istemediği oyuncuları.

Manchester City’nin pilot takımı İspanyadaki Girona. Süre almayan oyuncular oraya gider.

Bizde bu yok. Fikret Orman hep uğraştı birtanesini almak için fakat başaramadı.

İskoçya’dan Hibernian, İtalyadan Catania, Almanya’dan Regensburg, Fransa’dan Ajaccio, İngiltere’den Oxford United.

Bize bir yabancı pilot takımı lazım.

Çevrimiçi Ravenman

🎙️
@sercan_dikme

Efsanemiz Necip için bir teklif yokmu?

Çok ilginç. 2004 den beri Beşiktaş’ta.

Yani tam 21 yıldır Necipe 1 teklif gelmemiş.

Çevrimiçi Ravenman

Sane 5 maç oymadı 0 asist 0 gol.

Orkun 5 maç oynadı 0 asist 0 gol.

Kimse Sane’yi konuşmuyor fakat hepsi Orkunun peşinde.

Niye? Orkun’un ayağını milli takımdan kaydırmak için.

Milli Takıma Beşiktaşlı giremez. Zamanında Sergene, Okan Koç’a, Oktay’a ve İbrahim Toraman’a yaptılar.

Yakında göreceksiniz. Şimdiden Montella’yı uyarmaya başladılar.

Çevrimiçi sefaköykartali

Klostermann da üçlü stoperi ama bizim lig için iyidir. Şunu da alayım alabiliyorsam https://x.com/ortasahahaber/status/1959216045497225284?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Çevrimiçi Ravenman

Klostermann da üçlü stoperi ama bizim lig için iyidir. Şunu da alayım alabiliyorsam https://x.com/ortasahahaber/status/1959216045497225284?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Merih ike şimdiye kadar görüşmedikleri zaten tam skandal.

Milli, yerli, ayağı iyi ve çok sert stoper.

Çevrimiçi Samet Demir

Merih ike şimdiye kadar görüşmedikleri zaten tam skandal.

Milli, yerli, ayağı iyi ve çok sert stoper.
Ayağı iyi mi 😅😅😅
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Emrecan Terzi , Serikspora kiralanmış.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Emrecan Terzi , Serikspora kiralanmış.

halen bu cocuktan olacağını düşünüp sağa sola mı kiralıyorlar.Direkt sözleşmesi fesh edilmesi gerekiyordu.

Çevrimiçi mayguntr

Fikret Orman tekrar aday olmalı Hüseyin Yücel ile beraber.

Adam bizi stadsız şampiyon yaptı. Stad biterkende Şampiyonlar Liginde namağlup gruptan çıkardı. Galatasaray ve Fenerbahçe böyle bir adamın heykelini dikerdi, her şehirde hayrına kurban keserlerdi.

Serdar Adalı tam 66 milyon euro bonservis harcadı fakat tarihimizin en kötü kadrosuyla sezonu açıyor.

66 milyon arkadaş. Bu para nasıl ödenecek?
yuce teknik direktor sergen yalcinin dedigi gibi exten next olmaz. son roportajini dinledim fikret ormanin, kendisini atom parcacigi zannediyor :D

roportaji yapan adam lens, aras ozbiliz, vagner love falan sorunca cevap vermeden yok karsi takimlar sunlari aldi bunlari aldi diye kiviriyor. ben hata yaptim, yanlisti diyemeyen adamdan yonetici olmaz, bize de hayir gelmez. 

Çevrimiçi Zafer55

halen bu cocuktan olacağını düşünüp sağa sola mı kiralıyorlar.Direkt sözleşmesi fesh edilmesi gerekiyordu.
Maaşını serik ödeyecekmiş. Ayrıca 1200 dakika süre almadığı takdirde kiralama bedeli alacakmışız.
Ekonomik olarak, kiralamak mantıklı olmuş.

Çevrimiçi annoca

yuce teknik direktor sergen yalcinin dedigi gibi exten next olmaz. son roportajini dinledim fikret ormanin, kendisini atom parcacigi zannediyor :D

roportaji yapan adam lens, aras ozbiliz, vagner love falan sorunca cevap vermeden yok karsi takimlar sunlari aldi bunlari aldi diye kiviriyor. ben hata yaptim, yanlisti diyemeyen adamdan yonetici olmaz, bize de hayir gelmez.
millet fo transferleri zamanında makul yetiştirdiğini düşünüyor. Son dakika ve giden yerine gelenin başka profiller olduğunu unutuyor. Kafasına göre transferler yapardı.
Hakkını yiyemem diğer konularda mükemmeldi.

Çevrimiçi Yokmessi

Bizim maç neden ertelendi anlamadım, zaten iyi durumda değiliz, üstüne puan durumunda maç eksiği ile de olsa geri kalmak pek iyi değil diye düşünüyorum.
Tabi forvetimizin yedeği olmadiği detaylarını duşununce de pozitif geliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi mayguntr

Bizim maç neden ertelendi anlamadım, zaten iyi durumda değiliz, üstüne puan durumunda maç eksiği ile de olsa geri kalmak pek iyi değil diye düşünüyorum.
Tabi forvetimizin yedeği olmadiği detaylarını duşununce de pozitif geliyor.

takim daha 90dkyi kaldiracak seviyede degil, 11 oyuncuyu zor buluyoruz oynatacak, 1 haftada 3 mac yapsak yarisi sakatlanir kadronun, kalabilirsek bir sonraki asamaya kolay bi iki macda rotasyon yapip aradaki maclari cikaririz aradan

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvan için 2 milyon vereceğimizi yazmışlar.

Çevrimiçi doganay

Maaşını serik ödeyecekmiş. Ayrıca 1200 dakika süre almadığı takdirde kiralama bedeli alacakmışız.
Ekonomik olarak, kiralamak mantıklı olmuş.
100 200 bin Euro da bonserivsine ve sonraki satıstan payla direk bonservisini versek daha kârlı iş olurmuş.

Çevrimiçi Serdar3444

Tartışmak için yazmıyorum. Ancak, fikrimi de söylemeden geçmeyeceğim. Fikret Orman'dan haz etmeyeni anlayamıyorum. Bu arada evet bu stadı yapmak, bu bürokrasi ve içimizdeki irlandalılara rağmen yapabilmek atomu parçalamak gibi. Hatta leptonlarına mezonlarına ayırmak gibi....
Açık açık Fener ve cinconu kanka yapacağız dedi, kanka oldular... Birlikte saldırdılar....
Federasyonun içindeki fareler MHK daki fareler, basındaki fareler, çarşının fareleri hepsi birleşti adama karşı da,  anca indirdiler.
O gün bugündür yüzümüz gülmüyor. Yeterince destek çıkmadığımız içinde hepimize müstehak. Biz hak ettik, bize çebi gibi arat gibi başkan lâzım. Onları görmesine rağmen hâlâ Fikret Orman'a laf söyleyen taraftar varken daha kötüsü de gelir başımıza.
Son başkanlara bakarsanda kapasite farkı ışık yılı farkla çok çok net görünür. Son 20 yılda laf söylenemeyecek tek adamdır.
7 yılda bu kadar transfer hatasına çok dersek o zaman şimdiki transferlere ne deriz... Yaptığı iyi transfetlere değinmeden kötülerden bahsetmek ayıptır. Adam kimleri, kimleri getirmediki...
Kalsaydı ligin Sefiri olacaktık.tekelimize alacaktık. Gitmeliydi, gönderdiler. Bir daha gelmesine de izin vermezler.
Bizim  Beşiktaş'lı olarak sadece ve sadece onu istememiz gerekir.
 Zirvenin sahibini zirveye istiyoruz.
Sizin için ex olabilir. Bizim için King.
Kral her zaman Kraldır.
[ Son Düzenleme: Bugün, 18:48:52 Serdar3444 ]

Çevrimiçi levitate

kartalist diyor ki hem davitashvili hem lauriente ile anlaşmışız ama kulüpleri bir kuruş bile inmiyormuş isteklerinden
bipbipbupbup

Etiketler: