2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Serdar3444, Zafer55, annoca, murat, ahmetekinciogl2, maıden, Rasim, mayguntr, kahyaoglueren, Gökhan Güvenç, 38life, Samet Demir, KartalınGücü, Kapkarakartal, Tass, tolga1903, Monza, doganay, Samet Ç, Yancos, hasankale, ulumemo, Özgür Gültekin, Necmi, sefaköykartali, Savaş, balkan-kartal, cornelius, Georgetown, mtorunlu, golazokartal, Ravenman, Umutcan Kaya, bull74, blackeagle35, Liquidator, AigleBordeaux, matias_27, Kartal39, aoguzd, COB ve 368 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 324811 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

15 falan teklif vardı bugün yollayın rafayı. Bu nasıl bir lanettir arkadaş her maç 10+ top kaybı, %100lük gol kaçırmalar, hücum organizasyonunu mahfetmeler, yeter yahu, yollayın şunu esposito/shaparenko tarzı btb alın orkun u koyun oraya. Yazık günah yeter ya..

Şunu görememek bizim taraftarın iyi zannettiği futbolcu açlığından başka bir şey değil. Aslında görüyor herkes de dile getiremiyor, "çöp dolu takımda taka taka rafa'ya mı taktınız" diyor ama bu takımın önemli sorunlarından birinin de rafa silva olduğu gerçeğini görmezden geliyor. Lakayıt bir adam kaptırdığı topun haddi hesabı yok inanılmaz kötü bir pas kalitesi var messi gibi top sürebiliyor ama verdiği paslar final hamleleri gedson seviyesi.

Kurtardı denilen eyüp maçının o hale gelmesinin önemli sebebi de kendisi. Ah şu takım bir düzelse doğru düzgün oyuncu alsalar herkesin gözüne öyle bir batacak ki ama şimdi takım iğrenç diye kimsenin sesi çıkmıyor çünkü izlenebilir ender oyuncularımızdan, tamam çok fazla saçmalıyor ama sahada yetenekli bir şeyler izlemek istiyorsun. Bir diğer mesele de bunlar rafa satsa gidip doğru düzgün bir orta saha almaz sattığımızla kalırız diyor insanlar ki bence o konuda haklılar.

Çevrimiçi Tass

Umarım eleniriz.... Bu kadro ve transfer süresinin biteceği düşünüldüğünde haftada 2 maç çok gereksiz... Elenelim... Haftada tek maç bu kadro için en güzeli

neden elenelim. finale kadar gidelim, şampiyon olalım istemek lazım. kadro yetersiz ve kötü oynuyoruz diye tuttuğumuz takıma düşman mı kesilecez. herseye rağmen dün doğru değişiklikleri zamanında yapabilseydik farklı olurdu. hatalarımız çok. onları gidermemiz lazım.

Çevrimdışı Akil Emre

herseye ragmen bşka iyi niyetli yaklaşıyorum ve desteğim devam ediyor. ama fenerin artıklarını bize çakarsa ANÇ katagorisine hemen boylar.
İşin kötüsü fenerin artıkları dediğimiz isimler bizde banko oynar

Çevrimiçi Tass

rafa yerine kadro dışı kalan rabiot gelse nasıl olur sizce?

6-ndidi
8-rabiot
10-orkun

şeklinde orta saha çok üst seviye olur sanki. hem rabiout ile solak iki yönlü oynayan bir güç olurdu.

rafa 32 yaşında - rabiot 30 yaş
rafa 6m maaş - rabiot 3.5 (bizde 5 olabilir)

rabiot'un son senesi olduğu için bonservisinde de iyi fiyata alınabilir 10-15 gibi... tek sorun menejer olan anası olabilir  :lol:

son olarak rafa yerine orta saha çekilirse mutlaka 2 kanadın da iyi oyuncularla değişmesi lazım, rafa gol yollarımızda çok iş yapıyor, onun boşluğunu 2 kanadın katkıları ile kapatabiliriz - sadece yeni sol açık yetmez yani.
[ Son Düzenleme: Bugün, 10:14:50 Tass ]

Çevrimiçi Zafer55

Svensson sakat diye formasyon değiştiren, emrecan terziyi futbolcu zanneden bir hocamız var bizim.

Çevrimiçi AigleBordeaux

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 10:45:19
  • Fransa
  • Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!
Onana, Amir, Ox, Salih, Tayfur, Rashica, Musrati, Terzi, Uzunhan, Tayyip, Udokhai, Paulista, Svensonn bunlar ne zaman yollanacak?

Bunlardan kurtulup iki kanat ve stoper, yedek santrafor, bir tane 8, sag bek, solbek acil gelmesi lazim ama yonetim sadece sol kanat ustunde calisiyor saka gibi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Akil Emre

Onana, Amir, Ox, Salih, Tayfur, Rashica, Musrati, Terzi, Uzunhan, Tayyip, Udokhai, Paulista, Svensonn bunlar ne zaman yollanacak?

Bunlardan kurtulup iki kanat ve stoper, yedek santrafor, bir tane 8, sag bek, solbek acil gelmesi lazim ama yonetim sadece sol kanat ustunde calisiyor saka gibi.
Malesef adamlar yapıştı ama bu ekipten kadro derinliği için felix ve rashica tutulabilir kalan hepsi zarar. Yönetim her açıdan çok gecikti, çok beğenmesemde problem hocada diyip ilk mağlubiyette hocayı gönderirler kendilerine zaman kazandırılar.

Çevrimiçi Koa_lAA

neden elenelim. finale kadar gidelim, şampiyon olalım istemek lazım. kadro yetersiz ve kötü oynuyoruz diye tuttuğumuz takıma düşman mı kesilecez. herseye rağmen dün doğru değişiklikleri zamanında yapabilseydik farklı olurdu. hatalarımız çok. onları gidermemiz lazım.
Ne düşmanlığı be arkadaşım... Bu kadro haftada 2 maç kaldırmaz... Avrupa'da bir iki iyi maç diye ligde de puan kaybı olacak... Tek maç oynasak ligdeki 13-14 takımı bu sekilde bile yenersin... Lige yuklenelim.. bu halde Avrupa'da bırak kupayı final maçına seyirci olarak bile girmene izin vermezler

Çevrimdışı levitate

ne saçma kadro ya, ileri hat yerleşme ve ön baskı için birebir ama stoperlerden birisi hariç hepsi derinde savunmayı biliyor, hadi geçiş kovalayalım iki tane kontradan çakalım desen kanat ve sağ bek olmadığı için bir şey yapamıyorsun, hücumculara uygun oynayalım desen savunmanın gücü ona yetmiyor geri koşamıyorlar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

rıdvan bitmiş 3+1 yıl sözleşme, 1 milyondan fazla para çıkarsa olay çıkartırım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

rıdvan bitmiş 3+1 yıl sözleşme, 1 milyondan fazla para çıkarsa olay çıkartırım
15 maç oynar 25 maç yatar

Çevrimiçi Samet Ç

Para yok deyip kronik adam alıyorlar

Çevrimdışı levitate

15 maç oynar 25 maç yatar

jurasekle dönsünler kafi 2 yıldır yedek sol bek yok, en azından bu iyi oynuyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

jurasekle dönsünler kafi 2 yıldır yedek sol bek yok, en azından bu iyi oynuyor
iyi falan değil gittiğinden daha kötü durumda

Çevrimdışı levitate

iyi falan değil gittiğinden daha kötü durumda

umut meraş seviyesinde değildir ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/yesitsaqif/status/1958676495112839624
Bir ara anç herkese 3 veriyordu adalı da 15 veriyor. Değişen rakamlar zihniyet aynı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

umut meraş seviyesinde değildir ya
Umut Meraş , emrecana nazaran adriano gibi benim gözümde.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

3 futbolcu alıp transferi kapatacaklar dedim

1 sol bek rıdvan yılmaz dedik o gerçekleşmiş.
1 santrafor deniz gül kiralarlar.
1 sol kanat alıp kapatacaklar transfer tahtasını.

Çevrimiçi Samet Demir

Ekimde Şenol/Sergeni getirir yönetime bir 6 ay daha fırsat veririz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Bunlara ilave 3 transfer daha bekliyorum ben

Çevrimiçi Ravenman

Sol bek: Rıdvan/Jurasek/Terzi
Sağ bek: Svensson/Taylan/Necip

Başkanın gözünde bekler tamam, hatta hatta bolluk var bek pozisyonunda.

Çevrimiçi Ravenman

Bunlara ilave 3 transfer daha bekliyorum ben

Aynen.

1 stoper
1 sağ kanat
1 kaleci

Fakat hayatta yapamazlar 2 eylül’den önce.

Rıdvan’ı getirene kadar 1 ay uğraştılar bunlar.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Tayfur Bingol Kocaelide.

Kocaelispora gelmesi bile istenmiyor.

Çevrimiçi Zafer55

Lille ve Gent de Rıdvan Yılmaz'ı istedi, ancak oyuncu tercihini Beşiktaş'tan yana kullandı.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Etiketler: