2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Kurt, Zafer55, balkan-kartal, Kapkarakartal, maıden, Darkeagle, gokhans, Kartal Ç, hasankale, Serdar3444, mayguntr, Ravenman, Samet Demir, Özgür Gültekin, Rasim, annoca, murat, eryigitcaner, bull74, KartalınGücü, Mehmet57, doganay, tolga1903, sefaköykartali, Liquidator, 38life, Gökhan Güvenç, Umutcan Kaya, Yancos, aoguzd, Necmi, NioHH, cornelius, yorgo_d(geodem), golazokartal, Tass, safak_01, yaço58, Monza, ulumemo, murat baltacı, blackeagle35, kahyaoglueren, matias_27, sozkul, Sinan66 ve 432 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 318123 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi mayguntr

o degil de, hum ile yankaya güya ceza yemis diyorlar ofsay pozisyonundan dolay. ama hiçbir yerde resmi bir açiklama var mi ?

yoksa bu da taraftarin gazini almak için, yandas muhabirin uydurdugu mu ?
tabi ki yandas muhabirin g*tunden ufurmesi, ne ara hakem hocalari toplandi da, analizini yaptilar da notlari verdiler. bildigin mac sonrasi ki gun bu haber servis edildi.

Çevrimiçi Sinan66

tabi ki yandas muhabirin g*tunden ufurmesi, ne ara hakem hocalari toplandi da, analizini yaptilar da notlari verdiler. bildigin mac sonrasi ki gun bu haber servis edildi.

isleri güçleri yalan dolan algi yapmak.

bir de nerede görülmüs Besiktas için mhk'nin hakeme ceza verdigi...

Çevrimiçi murat

sakatlık geçmişine bak:

24/25   164 days      28 maç
23/24   148 days      32 maç
22/23   76 days      13 maç
21/22   71 days      11 maç
istikrarlı bir şekilde geliştirmiş.

Çevrimiçi Ravenman

Çevrimiçi Zafer55

Yeni video için josef geliyorsa, muhtemelen bir brezilyalı geliyor..
Bilet alış tarihi 27mayıs.
Menejerinin düğünü varmış

Çevrimdışı Akil Emre

Sağ açık, sol açık, yedek santrafor, sağ stoper, sol bek ve yedek kaleci beklentisindeyim. Beklenti bu gerçekleşecek eminimki max 3 transfer olacaktır. Madem bu işi tamamlayamıyoruz şu ox,onana,amir ,rashisadan ve yerli yetersiz topçulardan çıkıp elimizide rahatlatamıyoruz

Çevrimiçi yaço58

Sağ açık, sol açık, yedek santrafor, sağ stoper, sol bek ve yedek kaleci beklentisindeyim. Beklenti bu gerçekleşecek eminimki max 3 transfer olacaktır. Madem bu işi tamamlayamıyoruz şu ox,onana,amir ,rashisadan ve yerli yetersiz topçulardan çıkıp elimizide rahatlatamıyoruz
bu arada laurienteye 17 teklif etmişiz para saçıyoruz ama ortada eksik çok sene başı yeni aldığımız sol bek bile yedek artık umudum yok fazla

Çevrimiçi Zafer55

Beşiktaş, yerli rotasyonu için 3 isme odaklandı:

▪️Başar Önal
▪️Deniz Gül
▪️Rıdvan Yılmaz

(Sabah)

Çevrimdışı Akil Emre

bu arada laurienteye 17 teklif etmişiz para saçıyoruz ama ortada eksik çok sene başı yeni aldığımız sol bek bile yedek artık umudum yok fazla
Sağlam para harcamamıza rağmen inanılmaz eksiğiz, acaba bu yılı pas geçip şu bankalar birliğinden çıkmaya mı odaklansaydık bilemiyorum. Hem para harcayıp hem de gs ve fb nin seviyesine gelemiyoruz, futbol aklına güvenelim diyoruz ama elimizdeki isimlerde bakınca çok umut vadetmiyoruz.

Çevrimiçi Tass

yahu kusura bakmayın da siz ne istiyorsunuz? lauriente'ye 17m teklif edilmiş neden rahatsız ediyor? lauriente'nin değeri o zatan. o civarda 1-2 aşağısı veya yukarısı bonservisi. kanat alalım diyoruz, iyi olsun istiyoruz, yaşı başı geçmiş/sakatlığı olmasın istiyoruz. kalbur üstü - kaliteli oyuncu olsun istiyoruz... ee? bunun bir maliyeti olmayacak mı? eğer ucuza gitmek istiyorsanız onu yazın. diyin ki ucuza adam alalım, bonservisi elinde - yaşı sakatlığı olma ihtimali adamlara gidilsin ya da genç, maliyeti düşük scout transferi olsun diyin... örn arroyo.

artık bıktım bu saçma herseyi fiyatlandırma huyumuzdan. nedir kardeşim derdimiz? fb ve gs hangi maliyetle kimleri alıyor bakıyor musunuz? bizim peşinden gittiklerimiz onlardan daha ucuz ama benzer kalitede isimler.

o olmasın bu olmasın.. ne olsun arkadaşım? ne olsun?!
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:12:01 Tass ]

Çevrimiçi Tass

FO da o konuda yanlış kouştu dün. orkuna da laf edecekti tuttu kendini. bu fb gs makası nasıl kapanacak? biri bana anlatabilir mi? para harcamadan, düzelteyim; ÇOK PARA harcamadan nasıl kapanacak? bedavaya gelen gomezi örnek gösterirler - binde bir tutan bir ihtimal.. ama diğer yandan mario gomez'in belki de o sene Türkiye rekoru kırarak aldığı maaşı konuşmazlar - doğru hatırlıyorsam 5m euro net maaşı vardı. sen 3-5'e adam bulup takım kurmaya kalkarsan bu saatten sonra göztepe'den samsun'dan farkın kalmaz. çünkü artık 3 büyükler dışındaki anadolu takımların birkaç tanesi düzgün yönetiliyor ve para harcıyor gerektiğinde. sen de onlar gibi transfer yapıp takım kurarsan onların ayarında bir seviyen olur. fener ve gs 300m euro kadroları var. sen daha yarısındasın ve verilen paralara ki bu iki rakibin harcadıklarının sadece yarısı kadar harcamana rağmen habire göze batıyor. FO'nın bile. biz 10 senede bir feda diyip tutmasını mı beklicez? serdal adalı yavaş ama doğru olanı yapıyor. bana 3m euroya rizenin sağ bekini alacağına gidip 6m euro kalitesine güvendiğin çocuğu getir. şu ana kadar yapılan tek bariz hata sol bek. onu da sonuna kadar eleştiriyorum. devre arasında aldığı 2 scout transferin suçlusu ise OLEdir.
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:25:19 Tass ]

Çevrimiçi Samet Demir

yahu kusura bakmayın da siz ne istiyorsunuz? lauriente'ye 17m teklif edilmiş neden rahatsız ediyor? lauriente'nin değeri o zatan. o civarda 1-2 aşağısı veya yukarısı bonservisi. kanat alalım diyoruz, iyi olsun istiyoruz, yaşı başı geçmiş/sakatlığı olmasın istiyoruz. kalbur üstü - kaliteli oyuncu olsun istiyoruz... ee? bunun bir maliyeti olmayacak mı? eğer ucuza gitmek istiyorsanız onu yazın. diyin ki ucuza adam lalım, bonservisi elinde - yaşı sakatlığı olma ihtimali adamlara gidilsin ya da genç, maliyeti düşük scout transferi olsun diyin... örn arroyo.

artık bıktım bu saçma herseyi fiyatlandırma huyumuzdan. nedir kardeşim derdimiz? fb ve gs hangi maliyetle kimleri alıyor bakıyor musunuz? bizim peşinden gittiklerimiz onlardan daha ucuz ama benzer kalitede isimler.

o olmasın bu olmadın.. ne olsun arkadaşım? ne olsun?!
Lourenteye ya da bir başka kanata verilecek 20 milyonumuz varken takımın eksik olması eleştiriliyor. Transfere akıl koyulmadı diye eleştiriliyor.

Bir diğer konu Graf. Graf transferi göremedik.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Bence Adalı yönetiminin en iyi becerdiği şey uyutmak. Çok güzel uyutuyorlar. Şimdiye kadar böyle güzel, çaktırmadan, hissettirmeden uyutan yönetim ben görmedim açıkçası. Tarih 20 Ağustos oldu. 10 gün sonra Avrupada transfer bitiyor. Bizde hala transfer döneminin ortalarındayız falan gibi bir hava var. Böyle bir havayı yaratan yönetime helal olsun. Tepkisiz, mepkisiz gayet konforlu şekilde 20 Ağustosa kadar sol kanat transferi yapmadan geldiler. Bu öyle kolay yapılabilecek bir şey değil. Ortalığı ayağa kaldırır taraftar. Ama güzel uyuttular.

Çevrimiçi Tass

Lourenteye ya da bir başka kanata verilecek 20 milyonumuz varken takımın eksik olması eleştiriliyor. Transfere akıl koyulmadı diye eleştiriliyor.

Bir diğer konu Graf. Graf transferi göremedik.

diğer taraflara da kalitesi belli ve maliyeti düşük olmayan adamlar alıyorlar. yavaşlığını, aynı anda iki farklı mevkiye adamlarla görüşülmemesini hepimiz eleştiriyoruz, onda sorun yok. ama sanki biz abrahama 17 verdik diye başka yere para harcanmayacak lafları yapıldı. üzerine 25-30a muazzam orkun transferi geldi.. millet başka yere para kalmadı verilir mi dedi yangın yaptı.... geldi 8m euroya primer ligin en iyi önliberolarından biri...

ara not; rafayla birlikte orkun ve ndidi transferleri sayesinde bence super ligin en kaliteli orta üçlüsüne sahip olduk. kimse farkına varmıyor ama orta sahamız avrupa seviyesinde. hatta demirege - kartal - jao mario yedeklemeleri bile geleceğe dönük ve kalite bakımından gayet iyiler.

devam ediyorum... ndidi sonrası para yok şudur budur yangınları... ee? 6m bir cocuk aldık, herkeste bir korku dogdu ama 5 dakikalık görüntüsü bile içimize su serpti.

şimdi de kanat için 15-20 m euro harcayacak gibi duruyoruz.

bir de bu maliyetlerin bir çoğunu 4-5 yıla yaymış görünüyoruz ki o da cabası.

yani demem o ki serdal bşk doğru yolda gidiyor kalite bakımından. parasını verip kalite /seviye yükseltecek oyuncuları düşünüyor ve aralarına istikbali yüksek ileride bize maddi katkı sağlayacak parlak gençler yerleştirmeye çalışıyor. kwp olayı da olsaydı şu anda 9/10 iş yaptı derdim. şu anda bile (yavaşlığına bakmaksızın) 8/10 verilir.

not: birçok kötü oyuncudan da taraftar baskısı nedeniyle vazgeçti. o yüzden kalitesi meçhul adamların ismi çıkınca hepimiz yüksek ses çıkarmalıyız. ancak kalitesi yüksek - takımın seviyesini artıracak adamları alırken de -normal olan maliyetlerini- konuşup yangın yapmayalım. bize KALİTE lazım kalite.
[ Son Düzenleme: Bugün, 13:30:52 Tass ]

Çevrimiçi ulumemo

TAY lan 🥴
(Kabul ediyorum iğrenç ti)
Hahahahaha

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Şimdiye kadar

Gelenler ;

Wilfred Ndidi
Taylan Bulut
Tammy Abraham
Orkun Kökçü
David Jurásek

Gidenler ;

Gedson Fernandes
Bahtiyar
Muleka
Semih
Onur
Masuaku
Fahri Ay
Arda kılıç
Göktuğ
Elan Ricardo
Can Keleş
Kerem A.Kesgin
Azad Demir

Çevrimdışı Savaş

Bugün de planlayıp düşündük mü ya? Hiç bu şekilde haber çıkmadı daha. Planlayamadılar heralde daha. Planlayan yerleri ağrıyosa demekki.

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1958099586095952305

Cerny başka klübe gider biz raşitsa ile devam!
Şu adamın alınmamasına şaşırıyorum bize farklı bir hava yaratırdı. Rasitsa çok begeniliyosa onuda tutsunlar ama bu adamıda alsınlar. Biz kanat olmayan muçi, hekimoğlu,joa mario falan deniyoruz.

Şu adamın alınmamasına şaşırıyorum bize farklı bir hava yaratırdı. Rasitsa çok begeniliyosa onuda tutsunlar ama bu adamıda alsınlar. Biz kanat olmayan muçi, hekimoğlu,joa mario falan deniyoruz.

Bizim yönetim o zekaya sahip değil maalesef bizde söylüyoruz onlara göre orda 1 tane kanat varsa o kanat yeterli 60-70 maç oynar sakatlık ceza bela olmaz.

Sıfır olan sol kanadı bile almıyor adamlar.

Zuriko,Cerny,Raşitsa,Joa Mario kanatları yeterli olur aza tamah ediyoruz onu bile yapmıyorlar.

Çevrimdışı Akil Emre

Bizim yönetim o zekaya sahip değil maalesef bizde söylüyoruz onlara göre orda 1 tane kanat varsa o kanat yeterli 60-70 maç oynar sakatlık ceza bela olmaz.

Sıfır olan sol kanadı bile almıyor adamlar.

Zuriko,Cerny,Raşitsa,Joa Mario kanatları yeterli olur aza tamah ediyoruz onu bile yapmıyorlar.
Bunun dışında neden mevki dışı adam oynatıp verim bekliyoruz, mesela tayfur kadroda adamı sağ bek yapıyoruz ve verim bekliyoruz. Bana artık yapılan her haraket garip gelmeye başlıyor.

Çevrimiçi Ravenman

Roma Bailey’i 2 milyona kiraladı + 17 milyon zorunsuz opsiyonla

(Fabrizio Romano)

Bunuda kaçırdık. Al burdan yak.

Armand Lauriente, Beşiktaş'a transfer olmayı kabul etti. Kulüpler temas halinde. Bugün yeni bir görüşme yapılacak. (Sport Mediaset)

Başkanları 20 milyon €dan 1 kuruş aşağı inmiyormus 20 milyon € verirlerse buna yarın istifa etsinler.

Çevrimiçi yaço58

Armand Lauriente, Beşiktaş'a transfer olmayı kabul etti. Kulüpler temas halinde. Bugün yeni bir görüşme yapılacak. (Sport Mediaset)

Başkanları 20 milyon €dan 1 kuruş aşağı inmiyormus 20 milyon € verirlerse buna yarın istifa etsinler.
seria b de oynamış adam bu paralar çok uçuk

Çevrimiçi Tass

seria b de oynamış adam bu paralar çok uçuk

20 sunderland verdi. bence de pahallı. 13-15 değeri yerinde olur. ama kalite olarak bu oyuncunun daha düşüğüne gitmemek lazım.

Etiketler: