2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Umutcan Kaya, Yancos, Samet Ç, Rasim, Akil Emre, maıden, blackeagle35, hasankale, Kapkarakartal, Sinan66, mellfred, Serdar3444, annoca, Necmi, KartalınGücü, murat baltacı, gokhans, Georgetown, Zafer55, Gökhan Güvenç, Monza, NioHH, ulumemo, sefaköykartali, mtorunlu, Kartal Ç, Ravenman, Yokmessi, tolga1903, kahyaoglueren, sozkul, Tass, golazokartal, bull74, yaço58, COB, ugurkartalizma, murat, doganay, pinehitman ve 289 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 301041 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Monza

https://x.com/mikaserin/status/1956325764959256974

Linkteki analiz doğruysa hiç te kötü bir seçim değil. 19 yaşında o kadar dezavantaj olur, zamanla düzelir.
Bu kardeşimiz fırsat verilirse Svenson'dan iyi oynar. Buna inanıyorum, inanmak istiyorum.

Çevrimdışı Savaş

Linkteki analiz doğruysa hiç te kötü bir seçim değil. 19 yaşında o kadar dezavantaj olur, zamanla düzelir.
Bu kardeşimiz fırsat verilirse Svenson'dan iyi oynar. Buna inanıyorum, inanmak istiyorum.
İnanmak istemekten başka çaremiz yok ki

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Taylan Bulut’un şu an Türk vatandaşlığı ve pasaportu yok. Şu an yabancı sayılıyor, ilerleyen günlerde bu konu için girişim olacak.
(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Mustafa Erhan Hekimoğlu'nun sakatlığı nedeniyle 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. (BeIN Sports)

Tek santrafor abraham.

Sakatlanmasın,yorulmasın diye dua edeceğiz elde ki bütün santraforları yolladılar.Müthiş planlama.

Çevrimiçi Samet Demir

Sene başında da yerli sağ bekler arasında birinci sırada yer alıyordu. Geçen sene ilk 11 de epey maç oynamış. Aslında önüne realdeki adamı 1 seneliğine alsak çok şahane olur
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

19/07/25
Futbol A Takımımızın Avusturya’da gerçekleştirdiği yeni sezona hazırlık kampında Wolfsberger AC ile oynadığı müsabakanın 60. dakikasında sol uyluk üst adalesinde ağrı hissederek oyuna devam edemeyen futbolcumuz Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun yapılan değerlendirme ve Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde, uyluk üst adalesinde (rectus femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir.

Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

15/08/25
Futbol A Takımımızın St. Patrick's ile oynadığı UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçının 67. dakikasında sol uyluk üst adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen futbolcumuz Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde sol uyluk üst adalesinde (rectus femoris) kas tendon bileşkesini içeren gerilme ve kısmi yırtık tespit edilmiştir.

Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Çevrimdışı levitate

sancho roma'nın verdiği maaşı beğenmemiş allah doyursun be köpek
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

sancho roma'nın verdiği maaşı beğenmemiş allah doyursun be köpek
Hiç gerek yok böyle adama. Juve falan beğenmeyip bize gelecek adamdan pek hayır gelmez. Ox'dan farkı olacağını düşünmüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Hiç gerek yok böyle adama. Juve falan beğenmeyip bize gelecek adamdan pek hayır gelmez. Ox'dan farkı olacağını düşünmüyorum.
valla bende o çizgiye gelmeye başladım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

tekrar sermaye artımı mı yapmışız bir şeyler olmuş anlamadım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

tekrar sermaye artımı mı yapmışız bir şeyler olmuş anlamadım
6 milyardan 21.8 milyara öeh
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Svensson konusunda oyuncu tarafında hareketlilik var, Karagümrük’ün ilgisi bulunuyor.

Yollar ayrılırsa yabancı sağ bek konusunda çalışmalar var. Yabancı takviye gelicek.

(Ertan Süzgün)

Amin

Çevrimiçi Mehmet57

Yapılan şey doğrudan bir sermaye artırımı değil, sadece “kayıtlı sermaye tavanı” yani potansiyel artırılabilecek maksimum sermaye miktarı yükseltiliyor. 6 milyardan 21.8 milyara çıkarmak gibi devasa bir artış varsa, bu işin arkasında ciddi bir hazırlık var demek.

Büyük ihtimalle yönetim bir yatırımcıyla ön görüşme yapmış veya çok yakın zamanda yapacak olabilir.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı sEuL

https://x.com/pedrogva6/status/1956418142512546046

Fb'nin verdigi bonservis bedelini falan gordum, yazik gunah bu paralara. Yani yarisina falan geliyorsa gelsinde 15M Euro uzeri Kerem icin cok fazla. Gecen Benfica'nin macina bakiyordum bunu getirdiler ekrana 5 saniyede benim butun enerjimi yedi bitirdi. Bu kadar negatif enerji veren baska birini gormedim tanimadim ben arkadas =/
Konusulan rakamlara Graf 5 tane Kerem bulamiyorsa zaten Graf'in da kicina tekmeyi vurup gondersinler, bosuna maas baglamayalim herife.

Çevrimiçi Samet Demir

Fb'nin verdigi bonservis bedelini falan gordum, yazik gunah bu paralara. Yani yarisina falan geliyorsa gelsinde 15M Euro uzeri Kerem icin cok fazla. Gecen Benfica'nin macina bakiyordum bunu getirdiler ekrana 5 saniyede benim butun enerjimi yedi bitirdi. Bu kadar negatif enerji veren baska birini gormedim tanimadim ben arkadas =/
Konusulan rakamlara Graf 5 tane Kerem bulamiyorsa zaten Graf'in da kicina tekmeyi vurup gondersinler, bosuna maas baglamayalim herife.
4 - 5 milyon maaş falan vermek aptallık olur bence.

Çevrimdışı sEuL

4 - 5 milyon maaş falan vermek aptallık olur bence.

Portekiz'de vergiler dustukten sonra eline suan en fazla 1.7M Euro falan kaliyordur. Ama her yerde Fb'den 5M Euro istedigi yaziliyor.
Sen simdi gidip Tammy'e 7M Euro yillik maas baglarsan, Orkun'a 5M Euro verirsen, boylelerinin de bi taraflarini kaldirmis oluyorsun maalesef. 
Yabanci oyuncu kuralinin bu kadar esnek oldugu bir yerde, ustelik ilk 11'de iki garanti Turk oyuncun varken (kaleci + Orkun + insallah Taylan'da eklenir) ne gerek var Kerem'e sirf Turk oldugu yillik 5M vermeye. Inanilmaz rakamlar gercekten

Çevrimiçi mayguntr

Portekiz'de vergiler dustukten sonra eline suan en fazla 1.7M Euro falan kaliyordur. Ama her yerde Fb'den 5M Euro istedigi yaziliyor.
Sen simdi gidip Tammy'e 7M Euro yillik maas baglarsan, Orkun'a 5M Euro verirsen, boylelerinin de bi taraflarini kaldirmis oluyorsun maalesef. 
Yabanci oyuncu kuralinin bu kadar esnek oldugu bir yerde, ustelik ilk 11'de iki garanti Turk oyuncun varken (kaleci + Orkun + insallah Taylan'da eklenir) ne gerek var Kerem'e sirf Turk oldugu yillik 5M vermeye. Inanilmaz rakamlar gercekten

bonservise 20, kendisine 5 verilecek Kerem'den iyi 50 tane kanat bulursun, ustune geri satabilecegin oyuncular olurlar cok zarar etmeden, Kerem turkiyeye dondu mu bi daha tekrardan satabilecegini dusunmuyorum

Çevrimiçi Zafer55

Değişik bir tip kerem dediğin gibi 😁
Negatif bir tipi , hali var.
Ama olası  maliyetine de muadili 5 tane adam bulunabilecek bir futbolcu değil. 5 tane potansiyel bulunabilir belki ama 5 tane hazırını bulmak kolay bişey değil.

Çevrimiçi mayguntr

Değişik bir tip kerem dediğin gibi 😁
Negatif bir tipi , hali var.
Ama olası  maliyetine de muadili 5 tane adam bulunabilecek bir futbolcu değil. 5 tane potansiyel bulunabilir belki ama 5 tane hazırını bulmak kolay bişey değil.

tek tek bakmadan atiyorum ama su listeden sececegin oyuncularin yuzde 80'i kerem ve kerem ustu performans verir, ve benzer maliyete aliriz, sonra da satariz.

https://www.transfermarkt.co.uk/detailsuche/spielerdetail/suche/57118865

[ Son Düzenleme: Bugün, 00:17:33 mayguntr ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

tek tek bakmadan atiyorum ama su listeden sececegin oyuncularin yuzde 80'i kerem ve kerem ustu performans verir, ve benzer maliyete aliriz, sonra da satariz.

Valla bu listeye bakıp umarim Elif Elmas ta kanatmis diyip onu almaya calismazlar

Çevrimiçi Zafer55

Buna katılıyorum.
Aynı paraya hatta daha azına kerem ve kerem üstü adam bulmak mümkün ama kerem maliyetinin 1/4 üne 1/5 ine kerem muadili bulmak zor. Hele ki yerli statüsünde olanını.
Listede 3 yerli var biri kerem diğeri barış alper öbürü oğuz aydın.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:52:44
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Buna katılıyorum.
Aynı paraya hatta daha azına kerem ve kerem üstü adam bulmak mümkün ama kerem maliyetinin 1/4 üne 1/5 ine kerem muadili bulmak zor. Hele ki yerli statüsünde olanını.
Listede 3 yerli var biri kerem diğeri barış alper öbürü oğuz aydın.
ama yönetimin bulacak kapasitesi yok

Etiketler: