2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Serdar3444, Sinan66, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, tolga1903, murat baltacı, Zafer55, Gökhan Güvenç, matias_27, annoca, KartalınGücü, mayguntr, Özgür Gültekin, Ravenman, doganay, Monza, Darkeagle, Samet Ç, NioHH, sefaköykartali, hasankale, Tass, 38life, murat, maıden, ahmetekinciogl2, blackeagle35, kahyaoglueren, Akil Emre, bull74, Rasim, Georgetown, safak_01, Yancos, cornelius, Yokmessi, golazokartal, pinehitman, ozeratalay, aezaez ve 269 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 297425 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
Çünkü bu takım Rafa'nın takımı.
Herseyi hallettik rafa kaldi

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Bi önceki mesajda neleri halletmemiz gerektiğini yazdım. Okursan görürsün! Onların arasında Rafa yok mesela. Neden acaba? Adam kapalı takım açamamaktan bahsetmiş ben de sebebini işaret ediyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Burada korku Rafanin ayrılacak olması değil, yönetimin onun yerini dolduracak vizyona sahip olmaması.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş, Taylan Bulut için Schalke ile 6 milyon euro'ya anlaştı. (Sky DE)

6 Milyon €'ya Taylan Bulut.!

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2025, 23:23:06 Samet Demir ]

Çevrimiçi Tass

rafa yerine assensio alsınlar arkadaş. rafaya laf edenler yerine kimse alnmasın ya da kotu bir oyuncu alınsın demiyor. o varken 11e onu yazacakllar dogal olarak. yedek tutulamaz rafa degerinde oyuncu. ama set oyununu oynayamıyorsun o varken. adam gizli forvet oynuyor baska bir sey de oynayamıyor. biz ise onu her macta 10 numara rolu veriyoruz. ben orkunu 10 oynamasını tercih ederdim acıkcası.

Bi önceki mesajda neleri halletmemiz gerektiğini yazdım. Okursan görürsün! Onların arasında Rafa yok mesela. Neden acaba? Adam kapalı takım açamamaktan bahsetmiş ben de sebebini işaret ediyorum.
Ya arkadaş herkese futbol uleması gibi üstten üstten konuşuyorsun.bu kulübün başına ne geldiyse zaten sizin gibi Scout tayfa yüzünden geldi.git başka yerde tatmin et kendini swot analizci

Çevrimiçi KartalınGücü

dediydim rafaya gercekten 15m veren varsa yerine bize daha katkı verecek birini almalıyız diye. cok top eziyor. ya biz kullanamıyoruz bilmiyorum artık. ama sonucta 32 yasına geldi ve performansı hep geriye gidecektr bence.

Dilinden anlayabilecek gerçek kanat oyuncusu ile birlikte görmek gerekir Rafanın bu kadar kredisi olması gerek diye düşünüyorum. Rashica, Arroyo, Jurasek, Svensson ile oynamak gerçekten kolay değil ayaklarına attığın top geri gelmiyor, boşa kaçamıyorlar, verkaçta yoklar. Bitiricilikleri yok. Rafa sırtı dönük top almaya çalışıyor, alınca da tekmeyi yemeden tek top atmaya çalışıyor topukla dönerek vb. malesef önlerine çünkü bunları başka türlü oynatmanın imkanı yok. Orta ble yapamıyorlar. KDB koy oraya Bellingham koy ne yapacaklar?

Rafa yerine birebir bu akşamki takıma Syzmanski, Talisca, Sara, Zaniolo koyun mesela, neyi daha iyi yapacaklar?

rafa yerine assensio alsınlar arkadaş. rafaya laf edenler yerine kimse alnmasın ya da kotu bir oyuncu alınsın demiyor. o varken 11e onu yazacakllar dogal olarak. yedek tutulamaz rafa degerinde oyuncu. ama set oyununu oynayamıyorsun o varken. adam gizli forvet oynuyor baska bir sey de oynayamıyor. biz ise onu her macta 10 numara rolu veriyoruz. ben orkunu 10 oynamasını tercih ederdim acıkcası.
Takıma hoca alsınlar ilk önce.transfer den daha önemli olan kanser oyuncular var hala takimla antrenmana yapıyor onları göndersinler.

Çevrimiçi 38life

Ya arkadaş herkese futbol uleması gibi üstten üstten konuşuyorsun.bu kulübün başına ne geldiyse zaten sizin gibi Scout tayfa yüzünden geldi.git başka yerde tatmin et kendini swot analizci

Ben scout tayfa falan değilim. Bana yazmadığım bir şey ithaf edersen buna cevap veririm. Ne bekliyorsun? Bana söylemediğim bir şeyi ithaf et ben de ses çıkarmayayım tamam abi aynen öyle mi diyeyim?

Çevrimiçi gokhans

Valla ben rafa’nın yerine orkun’u çeker, orkun’un yerine esposito/shaparenko gibi btb alırdım. Ndidi shaparenko önlerinde orkun oynatırdım.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Ben scout tayfa falan değilim. Bana yazmadığım bir şey ithaf edersen buna cevap veririm. Ne bekliyorsun? Bana söylemediğim bir şeyi ithaf et ben de ses çıkarmayayım tamam abi aynen öyle mi diyeyim?
Bana yorum yazan sensin.herkese üstten üstten konuşuyorsun.kimse birsey bilmiyor herseyi sen biliyorsun.git başka şeylerle kendini tatmin et futbol ulemasi arkadas

Çevrimiçi Tass

ya da rafa varken 4-2-3-1 oynamayacaksın. 4-4-2 veya 3-5-2ye gore kadro kur... belki 4-3-3 kanatta oynar bilmiyorum, td degilim ama mevcutta oynatılan oyunda orta sahaya zarar verdiği aşikar. rakip orta sahayı asamıyoruz onun sacma sapan hatalı pas ve oyunda yok olmalarından. bunu nasıl goremıyorsunuz anlamıyorum.

Çevrimiçi Tass

Valla ben rafa’nın yerine orkun’u çeker, orkun’un yerine esposito/shaparenko gibi btb alırdım. Ndidi shaparenko önlerinde orkun oynatırdım.

bence cok daha iyi olur mevcuttan.

Çevrimiçi Savaş

10.hafta olmadan havlu atarız bu gidişat onu gösteriyor.
Bir takım hergun geriye gider mi
Hoca gitsin norvec te balık tutsun

10 mu? İlk 4. Hafta sonunda fark açılır.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi hasankale

elimizde forvet eksikken gittiler semihi 1m icin gonderdiler. bu nasıl bir akıl tutulmasıdır?
Semih ve Gedson kendileri gitmek istedi.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2025, 23:34:05 Samet Demir ]

Çevrimiçi Tass

Dilinden anlayabilecek gerçek kanat oyuncusu ile birlikte görmek gerekir Rafanın bu kadar kredisi olması gerek diye düşünüyorum. Rashica, Arroyo, Jurasek, Svensson ile oynamak gerçekten kolay değil ayaklarına attığın top geri gelmiyor, boşa kaçamıyorlar, verkaçta yoklar. Bitiricilikleri yok. Rafa sırtı dönük top almaya çalışıyor, alınca da tekmeyi yemeden tek top atmaya çalışıyor topukla dönerek vb. malesef önlerine çünkü bunları başka türlü oynatmanın imkanı yok. Orta ble yapamıyorlar. KDB koy oraya Bellingham koy ne yapacaklar?

Rafa yerine birebir bu akşamki takıma Syzmanski, Talisca, Sara, Zaniolo koyun mesela, neyi daha iyi yapacaklar?
kanattan ziyade ben rafayı ndidi monte olduktan sonra gormek istiyorum. ins ndidi rafa ve orkunu rahatlatır.

10 mu? İlk 4. Hafta sonunda fark açılır.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 mac ertelenecek ya ondan dedim.40 yaşındayım böyle sorunlu oyuncu grubu gormedim kanser gibiler

Çevrimiçi mayguntr

Tuzukte olan her sene bi tane sokulmasi gereken turk kazik Taylan olmus heral.

Almanyada ikinci lig takiminin bundan artik olmaz dedigi sag beke 6milyon euro verecez. Svensonun genc versiyonu.

yazik cidden.

Çevrimiçi Tass

elimizde forvet eksikken gittiler semihi 1m icin gonderdiler. bu nasıl bir akıl tutulmasıdır?
[/quote
Semih ve Gedson kendileri gitmek istedi.

kontratı olan adam icin gitmek istedi bahane olamaz. yerini doldurabiliyorsan gondermeyi dusunursun. yonetime yazar yoksa.

Çevrimdışı sEuL

Bayadir ayni seyi bende yaziyorum, Orkun'dan Sosa vari bir katki alabilecegimizi dusunuyorum.
Sosa kadar pres yapar, sutu var, topla dribbling'i var (Rafa kadar olmasada), teknigi ve oyun gorusu yuksek.
Ndidi'nin yanina ayagi iyi bir 8 alsak ve onlerine Orkun'u monte edebilsek orta ucluyu bir sekilde halletmis oluruz.

Çevrimiçi 38life

Bana yorum yazan sensin.herkese üstten üstten konuşuyorsun.kimse birsey bilmiyor herseyi sen biliyorsun.git başka şeylerle kendini tatmin et futbol ulemasi arkadas

Burası bir forum değil mi? Tabii ki yorum yapıcam söylediğin şeye. Sen takım kapanan takımlara karşı sorun yaşıyor dedin ben de bunun sebebi Rafa dedim. Bu zaten çok bariz bir şey. Ama ben bir önceki mesajda Beşiktaş'ın çözmesi gereken 4 problemi yazmışken ve onların arasında Rafayla ilgili tek bir kelime yokken sen bana "her şey bitti rafa kaldı" diyorsun. Boş yapıyorsun yani. Rafa'nın kapanan takımlara karşı sorun yaşama ihtimalini aratıracak bir futbolcu olduğunu görmek için "futbol uleması" olmak gerektiğini düşünüyorsan zaten durum çok vahim demektir.

Sag bek 6 milyon gömüyorlar takimda 3 senedir kanat yok Allahim aklıma mukayyet ol

Çevrimiçi Mehmet57

Taylan yetenekli bir oyuncu. U17 ile Avrupa Kupasini kazanmisti Almanya ile. Biz almasak buyuk ihtimalle kisa surede ya Bundesliga, ya da Hollanda ligine falan giderdi.

Benim derdim senin as oyuncunun Svensson, oyleyse oraya net bir isim gelmeliydi. Yedegi Taylan olabilir. Ama Taylan-Svensson olmaz. Zaten bu takimda Svensson olmaz.

Burası bir forum değil mi? Tabii ki yorum yapıcam söylediğin şeye. Sen takım kapanan takımlara karşı sorun yaşıyor dedin ben de bunun sebebi Rafa dedim. Bu zaten çok bariz bir şey. Ama ben bir önceki mesajda Beşiktaş'ın çözmesi gereken 4 problemi yazmışken ve onların arasında Rafayla ilgili tek bir kelime yokken sen bana "her şey bitti rafa kaldı" diyorsun. Boş yapıyorsun yani. Rafa'nın kapanan takımlara karşı sorun yaşama ihtimalini aratıracak bir futbolcu olduğunu görmek için "futbol uleması" olmak gerektiğini düşünüyorsan zaten durum çok vahim demektir.
Bak kardeş seni son kez uyarıyorum haddini bil kullandığın noktalama işaretleri fln üslubun çok irite edici.
Çok biliyorsun harcanirsin buralarda.
Muhattap olma benim le git Twitter da ergen eglendir

Çevrimiçi Tass

Sag bek 6 milyon gömüyorlar takimda 3 senedir kanat yok Allahim aklıma mukayyet ol

cocuk iyi ciksin yeter ki. ben bu saatten sonra verilen paraya degil gelen katkıya bakıyorum. direkt 11 denerim elimde olsa. svensondan ne kadar kotu olabilir.

Etiketler: