2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Mehmet57, hasankale, sefaköykartali, Monza, Gökhan Güvenç, Samet Ç, mayguntr, Zafer55, KartalınGücü, Özgür Gültekin, gokhans, NioHH, Tass, Sinan66, Kapkarakartal, 38life, sEuL, levitate, murat, maıden, ahmetekinciogl2, blackeagle35, kahyaoglueren, annoca, Akil Emre, Umutcan Kaya, bull74, Rasim, Georgetown, doganay, COB, safak_01, tolga1903, Yancos, cornelius, Yokmessi, golazokartal, pinehitman, ozeratalay, aezaez, murat baltacı ve 255 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 296804 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Tass

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Mert, Svensson, Paulista, Emirhan Topçu, Jurasek, Demir Ege, Orkun Kökcü, Rafa Silva, Arroyo, Rashica, Abraham

hmm. rashitsa sol acık, arroyo sag acık. olabilir...

Çevrimiçi Samet Ç

şu keremi indir bu akşam başkan

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Mert, Svensson, Paulista, Emirhan Topçu, Jurasek, Demir Ege, Orkun Kökcü, Rafa Silva, Arroyo, Rashica, Abraham

hmm. rashitsa sol acık, arroyo sag acık. olabilir...
arroyo mu mecbur izlicez şimdi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

şu keremi indir bu akşam başkan
he valla sancho'nun parası buna gitsin bari
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Kerem Aktürkoğlu -----> Fenerbahçe SK ❌️
Kerem Aktürkoğlu -----> Beşiktaş JK ⁉️

Çevrimiçi Tass

fener kereme olan teklifini 18e indirmiş. biz de 18 teklif edelim inadına bize verebilir. o fiyat ta kerem icin maksimum degen rakam olur. kendisine de 4m verin gitsin :D

Çevrimiçi levitate

fener kereme olan teklifini 18e indirmiş. biz de 18 teklif edelim inadına bize verebilir. o fiyat ta kerem icin maksimum degen rakam olur. kendisine de 4m verin gitsin :D
direkt çekmişler allah allah
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Keremden vazgeçtilerse sancho ya salça olur bunlar

Keremden vazgeçtilerse sancho ya salça olur bunlar

Jadon Sancho ----> AS Roma.

Çevrimiçi matias_27

Taylan bulut'u bilirim. güçlü fiziği var, tek hamleli değil,birebirlerde ayakta kalır kolay kolay geçilmez, en önemli özelliklerinden biri karar anlarında oldukça sakın ve soğukkanlı. Defansif yönü hücum yönüne göre daha kuvvetli. Kime benzetebiliriz diye sorarsanız en yakin profil saxha boey diyebilirim.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi matias_27

Bu arada 19 yasinda mükemmel bir transfer diyebilirim. Bravo 👏👏👏

Çevrimiçi Tass

Taylan bulut'u bilirim. güçlü fiziği var, tek hamleli değil,birebirlerde ayakta kalır kolay kolay geçilmez, en önemli özelliklerinden biri karar anlarında oldukça sakın ve soğukkanlı. Defansif yönü hücum yönüne göre daha kuvvetli. Kime benzetebiliriz diye sorarsanız en yakin profil saxha boey diyebilirim.

videoları izlerken ben de boeye benzetmiştim  :)

Çevrimiçi Samet Demir

Oh be svenson ile ikisi sağ bek için idare eder bu sene. İnşallah Arroya da akşam güzel performans sergiler.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi matias_27

Oh be svenson ile ikisi sağ bek için idare eder bu sene. İnşallah Arroya da akşam güzel performans sergiler.

Hayır svenson yabancı bir sağ stopere yer açılması için gönderilmeli.Taylan ileriye dönük bir transfer aynı zamanda alınacak iyi bir sağ bek in yedeği olmali . Çok daha net ve iyi bir sağ bek alınmalı. Artık şu eldeki özellikle yabancı toksik futbolculardan kurtulmamız lazim.

Çevrimiçi sEuL

Şu idare eder deyimiyle yıllardır vasatliga alistik. Umarım Svenson’dan en kısa zamanda kurtuluruz. Taylan’da idare etmenin ötesinde iyi katkı verir.

Bu arada transfer açıklandı mı? Forumu okurken herkes iş bitti noktasında yorumlar yazmista pek takip edemedim

Çevrimiçi Tass

Şu idare eder deyimiyle yıllardır vasatliga alistik. Umarım Svenson’dan en kısa zamanda kurtuluruz. Taylan’da idare etmenin ötesinde iyi katkı verir.

Bu arada transfer açıklandı mı? Forumu okurken herkes iş bitti noktasında yorumlar yazmista pek takip edemedim

Beşiktaş, Taylan Bulut transferi için Schalke Kulübü ile her konuda anlaştı.

Oyuncunun hafta sonuna kadar Türkiye’de olması bekleniyor.

(Murat Özen)

Çevrimiçi matias_27

Forumun eskileri beni bilir. Rahat ol 😎

Çevrimiçi levitate

evren yine erkenden verdi ha en sağlam duyumcu bu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

kısa bir video yapmışlar taylan için. benim gözum tuttu acıkcası. o fizikle iş yapabilir. bir tane de boyle (genc) bir transferin tutması lazım en azından. yıllardır genclere yapılan butun yatırımlar fiyasko cıktı. bu tutar inş.

Fizik var. Bilek var. Hadi inşallah

Çevrimiçi annoca

Kerem de olabilir ya da schjelderup bunu da bırakabilirler

Çevrimiçi sefaköykartali

Taylan çok potansiyelli çocuk, çok ucuza bıraktıklarını sanmıyorum ama Svensson kalırsa formayı ondan rahat alır.

Taylan Bulut
Jonas Svensson
-----------------
Taylan bulut
Tayfur Bingöl

???

Çevrimiçi Tass

Taylan Bulut
Jonas Svensson
-----------------
Taylan bulut
Tayfur Bingöl

???

svenson > tayfur

Çevrimiçi Serdar3444

Bizim Başakşehir'in yapabildiği transferleri bile yapacak futbol aklımız yıllardır yoktu.
Başakşehir'in kadrosunda , Şahmuradov bize ilaç olurdu. Dün Sırtı dönük oyuna yön verdi.
Crespo, Yusuf Sarı, deniz Türüç bizim kulübede olmalıydı, dakka 65 de sal dağıtsınlar...
Bu yedek havuzunu bile dizayn edemeyen yönetimlerle bizim gemi yüzmez, yüzemez..
Kalecileri Şengezer, çok büyük potansiyel, bizim yedek olsa arkama yaslanırım...
Bize futbol aklı gelmek zorunda, bu kötülükle bizim başka türlü başa çıkma şansımız yok.
Bu senede çok ümitli değilim.inşallah beni yanıltırlar.
Ama eksikleri gidermektense fantastik saçma Sancho transferinin peşinde koşulduğunu gördükçe sinirim bozuluyor.
Sancho kim ki, kim!? Beşiktaş topçu mu bekler?!!!!
Sancho parasına git Başakşehir gibi transfer yap, hiç olmazsa yedek kulüben birşeye benzesin...
Lafı çok uzattım ama kısacası; Fikret ORMAN gelmek zorunda. Ona o kalleşliği yapanlarada, renklilerede gereken cevabı vermek zorunda....

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2025, 21:11:25 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Savaş

Şu Sancho isinin kapanması güzel oldu. Gitsin Roma'ya.

Daha oluru olan adam peşine gidin Allah aşkına. Git Kerem'i indir bu akşam mesela.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: