2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sefaköykartali, Kapkarakartal, Zafer55, gokhans, Georgetown, hasankale, mtorunlu, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, Sinan66, Rasim, Mehmet57, maıden, Kartal Ç, matias_27, annoca, Serdar3444, tolga1903, Özgür Gültekin, bull74, ulumemo, Tass, Yokmessi, Darkeagle, ugurkartalizma, kahyaoglueren, Umutcan Kaya, Monza, Gökhan Kurt, OnurG, golazokartal, kartalizma190399, Yancos, mayguntr, 38life, murat, fatihsahin, emre_1978, Bülent Yiğitcan ve 284 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 282271 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolcuya opsiyonlu kiralık ha? Müthişmiş.  :lol: :lol: :lol:
Tc de verelim mi ? 😁

Ben sözleşmesi ne zaman bitiyor bilmiyordum
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Seneye sözleşmesi biten adamı opsiyonlu kiralamışız😁
Teknik olarak mümkün aslında. Adamlar 15 istemiş olabilirler. Bizimkiler de 1 yıl sözleşme uzatın kira+opsiyon şeklinde size seneye 20 verelim demiş olabilir.

Çevrimiçi Necmi

Kocaelispor'un lige çıktığı her sene şampiyon olmuşuz.

Ikiz bebege ihtiyacımız var ekstra :)
muçinin ikizleri olacak

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Ç

gedson gittiği yeri kurutmaya devam spartak ile 2 maç 1 puan :D

Çevrimiçi Yokmessi

Gedson namı diyar "kaleye yaklaştıkca IQ gerilemesi yaşayan futbolcu" fernandes 😂 kurtulduk ya şundan nasıl mutluyum

Çevrimiçi levitate

bonus alıcaz onla alakalı değildir inş :D çabuk toparlasınlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

Sancho olana kadar sağ bek ve sağ stoper işini çözseler yedek olarakta svenson kalsın tayfur tayyip neviple yedeklik olmaz, hatta rashica bile yedek olarak kalmalı bence

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

15 ne yav. Bu araplar da konu biz olunca pintileşiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi KartalınGücü

Sancho olana kadar sağ bek ve sağ stoper işini çözseler yedek olarakta svenson kalsın tayfur tayyip neviple yedeklik olmaz, hatta rashica bile yedek olarak kalmalı bence

Sağ bek yine gerekli ama en azından Cerny falan indirip sonra star oyuncuya odaklansalardı taraftarın içi biraz daha rahat olurdu. Hücumda hareketli driplingli ayağı düzgün bir adam olsa öbür kanat da rahatlayacak Muci bile daha rahat oynardı.

Sancho işi kafama tam yatmıyor velev ki gerçekten gelme ihtimali var fbnin hatta gsnin araya girmemesi imkansız. Kesiler zaten devlete ödetir Ali koc da Tadic gbi panikle basar parayı. Şu saatten sonra Lauriente+Cerny e okeyim ben hafta içinde gelebiliyorlarsa. Laurienteyi hatta forvete de atabilirsin kısa süratli forvet alternatifi olur takımda.

Çevrimdışı sEuL

Geçen gün Rafa’yi satsak, Orkun’u Sosa tarzı ön tarafta kullanıp - Ndidi’nin yanina iyi bir 8 alsak nasıl olur acaba diye dusunuyordum.

Bu arada yönetimi de anlamıyorum, arkadaş aynı anda iki-üç transfer görüşmesi yapılamaz diye bir kural mı var? Gidip alsanıza sağ bek, stoper, kanat… reklamınızı yapmak istediğiniz yıldız oyuncuyu da sonra alin. Cildirmamak elde değil, Avrupa’dan elendik ve ligler başladı. Biz halen maçlara Svenson, Joao, Rashica ile çıkıyoruz.

Çevrimiçi Zafer55

Tayfur tayyip ve necip ancak öncelikli amacı ligde kalmak olan takımların yedeği olur.
Svenson ve rashica ise böyle takımlarda ilk11 oyuncusu olur.
Ben sancho değil "transferler" beklentisindeyim.

Çevrimiçi Tass

15m degerini buldu eger dogruysa - hatta pazarlıkla 17-18 olabilir. 32 yasında, son 3 mactaki performansı dususe gectiğini gosteriyor ve en yuksek maası alıyor abrahamla (6m). 1 sn dusunmem satmak icin. yerine de kaliteli bir 8-10 numara, mumkunse solak birini alırdım. bu mevkide cok oyuncu var. ndidi hem orkunu hem de yeni oyuncuyu kaldırır.

Çevrimiçi Yokmessi

Biri lütfen kesin bir şey söylesin, lauriente sakat mı değl mi? Saglik kontrolunu gecti mi geçmedi mi? X de transferi hakkinda yorumlara bakiyorum kimse sakatliktan bahsetmiyor

Çevrimiçi Tass

Biri lütfen kesin bir şey söylesin, lauriente sakat mı değl mi? Saglik kontrolunu gecti mi geçmedi mi? X de transferi hakkinda yorumlara bakiyorum kimse sakatliktan bahsetmiyor

sakat falan degil. zaten sakatlık gecmisi de gayet temiz. transferi maddi sebepler yuzunden askıya alındı diye biliyorum. sonra o dedikodu cıktı. harika bir oyuncuya benziyor. sancho hayal olur bize. ama bunu alabiliriz.

Çevrimiçi Zafer55

1 sn düşünmemek lazım.
Rafa satılmamalı.
Takımda şampiyon olacak takımın futbolcusu olabilecek 2-3 adamdan biri rafa.

Çevrimiçi Tass

rachisa, udokai ve son rafa haberleri cıktı. ins hepsi dogrudur ve gerceklesir. yerlerine daha iyilerini alırsak takım olmaya benzeriz.
rafa super oyuncu yanlıs anlasılmasın. ama bence bizde peak yaptı ve forumu gittikce asagıya gidecek. bahsedilen rakam, gecen sene bedavaya gelen biri icin cok saglam bir para. o fiyatlara sistemimize daha iyi uyacak yuksek kalitede adam alabiliriz.

Çevrimiçi tolga1903

Geçen gün Rafa’yi satsak, Orkun’u Sosa tarzı ön tarafta kullanıp - Ndidi’nin yanina iyi bir 8 alsak nasıl olur acaba diye dusunuyordum.

Bu arada yönetimi de anlamıyorum, arkadaş aynı anda iki-üç transfer görüşmesi yapılamaz diye bir kural mı var? Gidip alsanıza sağ bek, stoper, kanat… reklamınızı yapmak istediğiniz yıldız oyuncuyu da sonra alin. Cildirmamak elde değil, Avrupa’dan elendik ve ligler başladı. Biz halen maçlara Svenson, Joao, Rashica ile çıkıyoruz.

Herifler tek tek oyuncu alıyor ayda bir. Yani o kadar az zaman kaldı ki bu gideceklerle geleceklerin sirkülasyonunu düşününce her gün bir gelişme olması lazım ama yok. 3 futbolcu gönderip sağ bek ve sol kanat alıp kapatacak bunlar transferi ve yine rezil olacağımız bir sezon yaşayacağız rafa falan da satamaz bunlar tepkiden rafa tarikatı var bizim taraftarlarda asla eksi yönlerini götürülerini duymak görmek istemiyorlar 15 milyon işi doğruysa dakika düşünmem ama linç yerler rafa kalacak her şekilde.

Çevrimiçi tolga1903

Adam gitti sağlık kontrolüne girdi ve transferi yattı. Sakatlık geçmişi olmasa bile riskli bulmuş olacak ingiliz kulübü ki transfere onay vermedi. Belki başka bir iş var işin içinde ama sağlık kontrolü sonrası iptal olması düşündürücü

Çevrimiçi Tass

bizim en buyuk problemimiz besiktas olarak hep duygusal yaklasıyoruz her olaya. tamam yine duygusal olalım, bizim yapımızda vefa var.. ama yıllarca vedalasamama sorunu var... bak 34 yasına gelmis ve 1 sene boyu sakatlık gecirmis oyuncuyu 2 yıl uzatıyoruz (necip). bunun gibi tonlarca ornek var. rakiplerimizde ise bu oran sıfır. adamlar isi biteni yolluyor.

rafa harika bir futbolcu. ama onun sansızlıgı b.k gibi takıma geldi, 1 bucuk senede de verebilecegini verdi. bundan sonrası, benim yorumum bu istatistikleri bulamayacak.. bir de rafaya gore sistem sorunu var. adam ikinci forvet olarak oynuyor ama bir yandan 10 numaraya yani merkezde oyun kurmasını bekliyoruz. cok top kaybediyor cunku bu adam alıp uzayacak bir oyuncu.. bir orkun degil. ben ya onun yerine orkunu koyar 8e birini alırım ya da orkunun yanına ikinci bir 8 alıp cıft merkez ortayla oynar ndidiye supurmesi icin gorev verirdim.

her acıdan gitmesi bize mantıklı geliyor.
[ Son Düzenleme: Bugün, 14:47:36 Tass ]

Çevrimiçi tolga1903

Bu takımın fizik kalitesini de yükseltmesi şart. Svenson yerine minimum 1.84 sağ bek gelmeli mesela. Ha keza ön bölgede abraham dışında ne adı geçen oyuncular fizikli ne mevcut oyuncular. Jurasek için yorum yapmak erken ama fizik kalitesi masuaku'dan iyi değil görünen bu, yerine rıdvan diyorlar o da kötü bir fizik. Gerçi ortada daha takım yok ki kim takar gelenin boyu posunu.

Etiketler: