2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Sinan66, Rasim, maıden, golazokartal, ahmetekinciogl2, Gökhan Güvenç, safak_01, annoca, matias_27, Tass, Özgür Gültekin, Zafer55, levitate, KartalınGücü, Gökhan Kurt, Necmi, Kapkarakartal, Samet Demir, yaço58, hasankale, mtorunlu, Darkeagle, NioHH, İbrahim, Yokmessi, Georgetown, Samet Ç, kartalizma190399, Bülent Yiğitcan, bull74, sefaköykartali, tolga1903, Mehmet57, ozeratalay, cornelius, Yusuf Berberoğlu, c3c2k, murat, aezaez, Reawers, Umutcan Kaya, Yancos, eryigitcaner, ulumemo, murat baltacı, mellfred, OnurG, Monza, BJKTÜRK23, kartal meriç, kahyaoglueren, 38life, Ravenman ve 328 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 270930 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yokmessi

Feyenoord piyasa değeri 18m euro olan mis gibi stoperi 7m a daha yeni almış, şimdi de adam febe maçında 11 de.
Nasıl buluyorlar bu oyuncuları enteresan

işi bilen profesyoneller tarafından yönetilmek.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Feyenoord piyasa değeri 18m euro olan mis gibi stoperi 7m a daha yeni almış, şimdi de adam febe maçında 11 de.
Nasıl buluyorlar bu oyuncuları enteresan
malmöden beri yazıyorum ahmedhodzici bir allahın kulunun aklına gelmedi beleşe almışlar

Çevrimiçi Mehmet57

Biz alsak boklanirdi. X tayfa tag acarak algi yapip aldirmazdi Ahmedhodzic’i.

Fenerin sol kanadini felc eden Hadj Moussa’yi zamaninda biz istiyorduk, X tayfa “hursit meric” “hali saha topcusu” diye yorum atiyordu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Biz alsak boklanirdi. X tayfa tag acarak algi yapip aldirmazdi Ahmedhodzic’i.

Fenerin sol kanadini felc eden Hadj Moussa’yi zamaninda biz istiyorduk, X tayfa “hursit meric” “hali saha topcusu” diye yorum atiyordu.

Sağ zaten olmus ama ben sol tarafa bayıldım.
Muhtemelen 1 sezon sonra 20+ bonservisle EPL ye gider.

Çevrimiçi tolga1903

alacak olan alırdı zaten şu anda ndidi olduysa bir oyuncu almak için 4 oyuncu göndermek gerekiyor bunlar 4 oyunvuyuda zor gönderirler hadi amiri kiraladılar oxada tazminat ödediler başka kim gidecek hadi onanayada son anda kiralık takım buldular başka

Ndidi geldi ya şimdi eylül'e kadar tek transfer yapmaz bunlar ortalama 25 günde transfer bitirebiliyor zaten gönderilecekler içinden göndermeye çalışırlar gelirse tek kanat gelir bu svenson falan başımıza kaldı bizim. Rashica gitmeden sağ kanat alamam diyen zihniyetten zaten çok bir şey beklememek lazım

Çevrimiçi mayguntr

Baskanin dedigi gibi transfer yapilmamasi kotu transfer yapilmasindan iyidir diye kendini avutmak istiyenler icin destek videosu:

Çevrimiçi levitate

Feynoord'u izlerken ağzımın suyu aktı. Adamlar ne kadar düzgün futbol oynuyor. Şunu Beşiktaşta görelim istiyoruz. Başka bir şey değil.
kültür işi bizde o yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Haftasonu yönetim toplanıp anç’ı çağırsın. Ox’un fesih bedelini cebinden ödesin. Hatta ox hakkındaki açıklamalarınıda dinletsinler tekrardan. Böyle birşey olmaz, truva atı herif, bunu pafla antremana çıkarmayan yönetimde kendine Beşiktaşlıyım demesin.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

Su Mert o kadar kotu bir futbolcu ki. Svenssondan beter

Çevrimiçi gokhans

Fenerbahçe’ye karşı Feyenoord ilk 11’inde yer alan Anis Hadj-Moussa hakkında Hüseyin Yücel’in Aralık ayında yaptığı açıklama:

"Anis Hadj-Moussa için 4 M€ bonservis karşılığında anlaşmıştım. 400 bin€ maaş alacaktı. Kaan Şakul onay vermedi.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

ndidi açıklandı h.o. ben beğeniyom şahsen
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

ndidi açıklandı h.o. ben beğeniyom şahsen

kadir şekerci olayına benzemesin buda.

Çevrimiçi levitate

kadir şekerci olayına benzemesin buda.

kante'nin ikamesi diye aldılar 7-8 yıldır epl'de herif bence kafi
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Defansif yönü hep tepelerde sakatlık vs olmazsa 30 küsür maç rahat çıkarır sametin dediği gibi kalanıda demir egenin şansı.

Eğer renan veya onun tarzı biri gelirse arkadan oyun kurma çözülür. Hızlıda jurasekin arkayıda toplar.

Çevrimiçi Zafer55

Ndidi hayırlı olsun.
Kaldı:
2 kanat
2 bek
1 santrafor
1 stoper

Ndidi hayırlı olsun.
Kaldı:
2 kanat
2 bek
1 santrafor
1 stoper

İlk 11 olduğu gibi duruyor desek daha doğru olur abi :)

2 kanat
1 bek
1 stoper

4 tane ilk 11'e bu saydıklarımızın :)

Bizim maçı htspor mu veriyor yrn

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:02:44
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Haftasonu yönetim toplanıp anç’ı çağırsın. Ox’un fesih bedelini cebinden ödesin. Hatta ox hakkındaki açıklamalarınıda dinletsinler tekrardan. Böyle birşey olmaz, truva atı herif, bunu pafla antremana çıkarmayan yönetimde kendine Beşiktaşlıyım demesin.
he gitsin pafdaki çocuklarıda zehirlesin

Çevrimiçi Samet Demir

Kap gelmiş kimsede heyecan yok:) eskiden kap geldiği zaman rahatlıyorduk şimdi uçaktan inmesini bekliyoruz. 
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:05:14
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

s sport+ veriyormuş

yok  S Sport Plus veriyor.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:06:40
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Kap gelmiş kimsede heyecan yok:) eskiden kap geldiği zaman rahatlıyorduk şimdi uçaktan inmesini bekliyoruz.
nesine heyecanlanalım yarın maça demirege çıkacak

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: