2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

annoca, Sinan66, KartalınGücü, Savaş, Gökhan Güvenç, mayguntr, Yokmessi, maıden, COB, Tass, underworld, 38life, Ravenman, kartal meriç, sefaköykartali, hasankale, Zafer55, Kapkarakartal, Georgetown, tolga1903, Özgür Gültekin, yaço58, Yusuf Berberoğlu, golazokartal, eryigitcaner, BJKTÜRK23, Samet Ç, o2bucak, NioHH, highflyingeagle, Darkeagle, cornelius, c3c2k, Monza, kahyaoglueren, kartalizma190399, Yancos, ulumemo, blackeagle35, Kartal Ç, murat, murat baltacı, Serdar3444, ergin, ugurkartalizma ve 285 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 267212 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bailey iyi olur Sancho işi olmazsa

Çevrimiçi Tass

Bailey iyi olur Sancho işi olmazsa

çok sakatlanmış :/

Çevrimiçi BJKTÜRK23

sözleşmesi sona yıla girilen merih demiral düşünülmez mi? yani klubü salarsa adamı,.. kendisi de 3-4m fiyatlarına gelir mi bilmiyorum ama hırslı bir oyuncu. antepten arda yazıldı 1-2 kez. ben pek takip etmedim onu. nasıldır bilemiyorum. tahminim tayyipten iyidir ama :)

Musrati yi satamayacaklar anlaşılan orada yabancı sayılmıyor bildiğim bu iş akıl ve niyet işi Merih ile takası çok iyi bir iş olurdu.

Musrati yi fb ye takasta verip onların işini görmek öncelik olur gibi...

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Valla bu stoperlere sahipken Maguire mi beğenmiyorsun diyenler olacaktır ama herifin sakarliklarindan her biri 10 bölüm 5 sezon dizi çıkar.
Aman diyeyim aklınızdan bile geçirmeyin.

Çevrimiçi levitate

çok sakatlanmış :/

rashica'nın sakatlık prim gün sayısı daha fazla (son 3 sezon)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ndidi uçağa bindi mi binmedi mi, yoksa bu da mı yalan oluyor?

Çevrimiçi Tass

kadroya yine elan ricardo yazılmamış. salih ucan var, musrati var, amir var... bonservisine para odenen 21 yasındaki onliberomuz yok! basın toplantısında bu konuyu neden israrla sormazlar? sıkıştırsınlar herifi de acıklasın gercek nedenini.

Çevrimiçi Zafer55

oyuncu göndermek için çaba gördünmü 15 yabancımız var sadece ox la alakalı yarım yamalak haber çıktı kontenjanımız bile yok transfer için öylece bekliyoruz almak için son anı beklersin batan geminin malları için ama satmak için son anı beklersen kucağa oturursun ve hiç çaba yok tersine bunlarla devam edilecekmiş gibi bir izlenim yaratıyorlar zaten takım bulamayacak adamları transfer döneminin sonunda gönderebilirmisin
Maalesef.
Hepsini kampa götürdüler.. hepsini hazırlık maçında oynattılar.. hepsini avrupa listesine yazdılar.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

onana alındı dediler muısrati alınmış kadroya.

Kadro geçen seneden de geriye gitti teşekkürler serdal adalı  :claps:

Lig başladı 2 gün kaldı avrupa maclarına cıkıyoruz kadroya bak süpersin adalı.  :claps:

Çevrimiçi Zafer55

Onana avrupa listesine eklendi. Musrati listede zaten mevcuttu.Kamp kadrosuna almamış onanayı.

Çevrimiçi Savaş

Ben antony sanhcho falan istemiyorum aga. Sol kanat rowe sağ kanat baily gelsin. Fiyatlar daha makul olur. Bişey de kaybetmeyiz diğer ikisi gelmedi diye bence. Temiz iş.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Yokmessi

Ben antony sanhcho falan istemiyorum aga. Sol kanat rowe sağ kanat baily gelsin. Fiyatlar daha makul olur. Bişey de kaybetmeyiz diğer ikisi gelmedi diye bence. Temiz iş.

+1

Özellikle sola rowe cok istiyorum, o adamdan aldığım enerji çok iyi, kendini ispatlama hevesi var gibi geliyor, savaşcı hırslı adam, 2 sene çok iyi oynar 40a okuturuz gibi hissediyorum

Çevrimiçi Tass

+1

Özellikle sola rowe cok istiyorum, o adamdan aldığım enerji çok iyi, kendini ispatlama hevesi var gibi geliyor, savaşcı hırslı adam, 2 sene çok iyi oynar 40a okuturuz gibi hissediyorum

+1 bence de (özellikle rowe)

Beşiktaş, Premier Lig'den bir kanat oyuncusuyla temas hâlinde. Oyuncuyu kiralık olarak istiyor, kulübü ise bonservisiyle vermek istiyor.

İtalya’dan da bir kanat oyuncusuyla temas var.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Leon Bailey, Beşiktaş'a sıcak bakıyor. 

Şu an için Beşiktaş'ın herhangi bir resmi teklifi bulunmuyor.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben de benzer düşünüyorum.
Başkan ısrarla büyük konuştuğu için muhtemelen Sancho falan kovalıyor zaman kaybediyoruz.
Oysa Mika Godts, Davitashvili, Rowe gibi adamlar fazlasiyla yeterli ve takıma daha net oturur

Çevrimiçi levitate

+1

rowe için marsilya 20 istiyomuş (iddia)
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Ben de benzer düşünüyorum.
Başkan ısrarla büyük konuştuğu için muhtemelen Sancho falan kovalıyor zaman kaybediyoruz.
Oysa Mika Godts, Davitashvili, Rowe gibi adamlar fazlasiyla yeterli ve takıma daha net oturur

transferin son zamanları genç oyuncu kuralı için kanat bakacaklarmış belki godts olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Ben de bu isimleri isterim ama fiyatlar "daha makul" olmaz.

Çevrimiçi Tass

satma ihtimalin daha yuksek olur. maaşları en az yarı yarıya daha uygun olur. bonservisleri de hemen hemen aynı.

Çevrimiçi Tass

bu paralara çıkıyorsak ki çıkmalıuyız bence de, hem kaliteli hem de aç adam almalıyız.

Çevrimiçi Savaş

Bonservis benzer olsa da maaşlar yarı yarıya olur diye düşünüyorum. Sancho diyoruz adam önce juve diyor, sonra dortmund diyor şimdi inter çıktı başımıza, son seçenek düşünüyor. İstekli değil bir kere. Antony diyoruz o da son seçenek diyor. Yani bu adamlar kaprisli adamlar olacaktır ayrıca. Uğraştırıcı adamlar. Bunlar yerine gidip diğer ikiliyi alsak yedek olarak da Cerny falan çeksek ben okeyim.

Etiketler: