2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

maıden, Samet Ç, Gökhan Güvenç, Samet Demir, tolga1903, mayguntr, hasankale, 38life, Yusuf Berberoğlu, matias_27, Kapkarakartal, Georgetown, cornelius, Darkeagle, Ravenman, levitate, Sinan66, KartalınGücü, Yokmessi, Liquidator, Zafer55, safak_01, annoca, Savaş, COB, Tass, kartal meriç, sefaköykartali, Özgür Gültekin, yaço58, golazokartal, BJKTÜRK23, o2bucak, NioHH, highflyingeagle, c3c2k, Monza, kartalizma190399, Yancos, ulumemo, blackeagle35, Kartal Ç, murat, murat baltacı, Serdar3444, ugurkartalizma ve 302 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 267538 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Ndidi + Salih Ozcan orta sahaya baya guc katacaklardir. Ama islak imza gormeden hic bir transfer haberine inanmiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Ndidi de gelse ndidi,orkun,rafa olmaz. İnşallah hoca direk 4-3-3 e göre oyuncu talep ediyodur.
topla oynama yüzdesine bağlı %70'lerle oynarsan sıkıntı çıkmaz ndidi geçişleri kesebilen oyuncu o yüzdeyi arttırmak için en az bir tane de teknik kanat lazım ama 

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson pas atamıyor ve özellikle üçüncü bölgede eli ayağına dolanıyor diyen bizlerin, Ndidi’nin her top kontrolünde topu ayağından 5 metre açmasına ne yorum yapacağını merakla bekliyorum. Hayırlısı bakalım…
gedson 8 onun yerini orkun aldı ndidi 6 hiçbir zaman oyunu şekillendirmesini beklemeyeceksin zaten adamdan geçişleri kesecek derindede pis işleri yapacak

Çevrimiçi gokhans

gedson 8 onun yerini orkun aldı ndidi 6 hiçbir zaman oyunu şekillendirmesini beklemeyeceksin zaten adamdan geçişleri kesecek derindede pis işleri yapacak
Samet ndidi'yi josef ile kıyaslarsak, pas kriteri için çok fark var mı?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Samet detay yazarda adam yıllarca epl de oynamış bizde o konuda her türlü iş görür diye düşünüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

pas kaliteleri hemen hemen aynı bunda dribblingle top taşıma var ekstra olarak onun dışında bu da josef gibi topu kaptığında en güvenli adama direkt topu verir ayrıca leicesterın championshipte şampiyon olduğu dönem 4-3-3'ün sağında mezzala oynayıp iyi performans vermişti

Çevrimiçi Samet Ç

Ndidi buradaki tempoyla 40 maçı rahat çıkartır üstüde demir egenin alması gereken süre zaten

Çevrimiçi Zafer55

ağırlık bir harakettir eylemdir biz haraket etmiyoruzki
Ağır değil de plansızlık var gibi.
Getirmek istenilenler var. Göndermek istenilenler var.Kimi gönderebildiğimize ve kimi getirebildiğimize göre durum değişecek.
Gelen oyuncuya göre gönderilecek oyuncu değişebilir.
Aynı şekilde gönderilen oyuncuya göre de gelen oyuncu değişebilir.
Kafalar net değil

Çevrimiçi gokhans

Samet detay yazarda adam yıllarca epl de oynamış bizde o konuda her türlü iş görür diye düşünüyorum.
Josef de pas yeteneği kısıtlı bir adamdı ama o bölgelerde doğru düzgün pas hatası yapmazdı, tamam çok dikine pas çıkmazdı ama bir çok maçı %100 pas isabetiyle falan bitirmişliği var, Beşiktaş'da oynadığı dönemin pas isabet oranına bakmıştık hatta %85-%90 arası bişey çıkmıştı. Yani josef kadar olsa yeter bence..

Çevrimiçi kahyaoglueren

Kanat ve bekler değişmediği sürece hücumda 0 etkinlik ile devam edeceğiz.

Kanat gelecek, adapte olacak vs.

Çok geç kaldık.

Çevrimiçi Tass

sözleşmesi sona yıla girilen merih demiral düşünülmez mi? yani klubü salarsa adamı,.. kendisi de 3-4m fiyatlarına gelir mi bilmiyorum ama hırslı bir oyuncu. antepten arda yazıldı 1-2 kez. ben pek takip etmedim onu. nasıldır bilemiyorum. tahminim tayyipten iyidir ama :)

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 10:56:44
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Ağır değil de plansızlık var gibi.
Getirmek istenilenler var. Göndermek istenilenler var.Kimi gönderebildiğimize ve kimi getirebildiğimize göre durum değişecek.
Gelen oyuncuya göre gönderilecek oyuncu değişebilir.
Aynı şekilde gönderilen oyuncuya göre de gelen oyuncu değişebilir.
Kafalar net değil
oyuncu göndermek için çaba gördünmü 15 yabancımız var sadece ox la alakalı yarım yamalak haber çıktı kontenjanımız bile yok transfer için öylece bekliyoruz almak için son anı beklersin batan geminin malları için ama satmak için son anı beklersen kucağa oturursun ve hiç çaba yok tersine bunlarla devam edilecekmiş gibi bir izlenim yaratıyorlar zaten takım bulamayacak adamları transfer döneminin sonunda gönderebilirmisin

Çevrimiçi kartalizma190399

bu kfayla daha çok stoper bek yeriz.önce bşr ileri ucu Büyük takım ayrında kurarsın sonra stoper bek aksıyorsa bakarsın.biz bek ve stoperleri düzeltince takım oynamaya başlayacak zannediyoruz.

Back o kadar onemli degil, GS 2 senedir derme catma sacma sapan beklerle rekor puan kiriyor. Ligin en iyi beklerine sahip FB sampiyon olamadi iste.
Ama stoper onemli. Sadece defans'la alakali degil bu durum. Stoperin oynama sekli takimin hucum etme seklini de belirliyor. GS bence en buyuk farki burada yaratiyor. Sanchez ve Abdulkerim hem ayagi iyi hem acik alanda oynayabilen stoper, ozellikle Davinson. Abdulkerim kalite olarak cok ust duzey olmasa da oyuncu tarziyla buyuk takima uygun. Adamlar stoperleriyle takimi itiyor rakipleri baski altina aliyor.

Bizde Emirhan net buyuk takim stoperi, hem agir degil hem ayagi iyi. Islenirse cok iyi olur. Uduokhai de fena degil, ama Paulista tam kucuk takim stoperi. Bosuna Arsenal'da olmadi, bosuna Atletico Madrid de almadi kendisini. Yaslaninca iyi ama biz lig maclarinin 95%inde yaslanmadigimiz icin sikinti doguyor.

Sirf az gol yedik diye defansimiz iyi olmus olmuyor. Az gol yememizin nedeni zaten bize karsi hucum edemeyen takimlara karsi oyunu geride kabul etmemiz, tabii gol yemezsin o zaman. Ama takimi ileri itmezsen de hucumda sikinti yasarsin. Ben bek'ten evvel once Paulista'nin yerine hizli, tecrubeli, ayagi iyi, Nino gibi bir stoper alip Emirhan'la eslestiririm. Ben bu ligde Svensson ve Jurasek'le sampiyon olunabilecegine inaniyorum, GS o kadar kotu beklerle 3 sene sampiyon oldu. Ama Paulista-Uduokhai'yle sampiyon olunabilecegine inanmiyorum.
[ Son Düzenleme: Bugün, 10:59:53 kartalizma190399 ]

Çevrimiçi kartalizma190399

Cok fazla kaliplara takiyorsun. Gedson'u 6 olarak da kullanabilirdin. Zaten ismini ne koydugun onemli degil. Gedson pas olarak iyi biri degildi, o zaman oyun kurma gorevini yanindaki adama vereceksin. Artik ona 6 mi dersin 8 mi dersin fark etmez. 6 olarak Jorginho, Pirlo, Verratti vs de kariyer yapti. Sen Gedson'a bu kadar top kullandiriyorsan zaten sikinti Gedson'da degil takim kurulumundadir.

Ben Gedson'u bizim ligimizde Orkun'la birlikte gormek isterdim. Gayet kotarirlardi orta saha'yi, tas gibi de olurdu. Olmadi, yapacak birsey yok. Ama yarin oburgun taraftar da Ndidi icin yok dripling yapmiyor yok adam eksiltmiyor, yok agirmis yok hucumda hic yok vs demesin. Harbiden konusmasin. Kendileri istedi bunu.

Çevrimiçi Yokmessi

Çevrimiçi Tass

https://x.com/90PlusGoal/status/1953009912214130705?t=cA_2qmzV0XViR9eEygO81A&s=19

keşke olsa. o kadar istiyorum ki bu adamdan çıkıp adam akıllı oyun kuran stopere geçmeye (renan mıydı o genc brezilyanın adı). hem cuesta gs elinde patlamış olurdu. :)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Wilfred Ndidi, Beşiktaş'ta. (Sky DE)

🔹 Bonservis: 9.5 M€

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 11:45:40
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Son 4 5 yıldır 6 nolara verdiğimiz paraları toplasak iyi bir takım kurardık herhalde

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi annoca

https://x.com/90PlusGoal/status/1953009912214130705?t=cA_2qmzV0XViR9eEygO81A&s=19
inş olur. Geçen yıl gelirken eski yönetimdekilerin bunun alımıyla alakalı şaibeli açıklamalar vardı daha ucuza gelirken sonra daha pahalıya gelmiş vs. Yerine ayakları iyi biri hava topu hakimiyeti yüksek saiss veya marcelo gibi adam süper olur veya süpürücü hızlı biride olabilir jurasekin arkasını toplamak için

Çevrimiçi gokhans

Serdar Adalı: Acelemiz yok arkadaşlar!!!

Çevrimiçi Koa_lAA

Abi forvete orkun a okadar para veriosan gerisini getireceksin... Git al işte Münih den boey le kim min i.... Yaptığın harcamaların bir anlamı olsun...

Çevrimiçi Tass

inş olur. Geçen yıl gelirken eski yönetimdekilerin bunun alımıyla alakalı şaibeli açıklamalar vardı daha ucuza gelirken sonra daha pahalıya gelmiş vs. Yerine ayakları iyi biri hava topu hakimiyeti yüksek saiss veya marcelo gibi adam süper olur veya süpürücü hızlı biride olabilir jurasekin arkasını toplamak için

spartak'a udokai yanında rashitsayı da verebilsek süper olur. menejerlerle anlaşacaksın, anca rusyaya gidebilir zaten. kimse istemez baska.

Etiketler: