2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Özgür Gültekin, gokhans, bull74, KartalınGücü, Samet Demir, Monza, tolga1903, Samet Ç, mtorunlu, maıden, Georgetown, Darkeagle, Zafer55, Mehmet57, sefaköykartali, annoca, Kapkarakartal, kahyaoglueren, Gökhan Güvenç, matias_27, Ravenman, ulumemo, kartalizma190399, yaço58, 38life, Yokmessi, blackeagle35, hasankale, eryigitcaner, Rasim, murat baltacı, Umutcan Kaya, Sinan66, ugurkartalizma, mellfred, murat, ergin, OnurG, Serdar3444, Kartal Ç, Tass, doganay, Liquidator, safak_01, ozeratalay, golazokartal, o2bucak, yorgo_d(geodem), Reawers, cornelius, NioHH, fatihsahin, highflyingeagle ve 482 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 251330 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Tamam anladık, Mendesten baskasini tanımıyorsun ama gidip adamın çakma tapon oyuncularini alma. Gayet iyi oyuncular var onlardan al.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Tamam anladık, Mendesten baskasini tanımıyorsun ama gidip adamın çakma tapon oyuncularini alma. Gayet iyi oyuncular var onlardan al.

ya menejerin amacı o değil mi zaten.10 tane kötü çakar takıma 1 tane iyi verir.Elde kalmış oyuncuları sağa sola çakıyorlar.

Kendi kalemize en uzakta olan Abraham kalemize kendisinden daha yakın olan 6 kişiyi geçerek geliyor. Yere düşeni saymıyorum.
Abraham sahadakiler içinde avusturya kampına en son katılan ve hazır olmadığı için ilk iki hazırlık maçında oynamayan oyuncumuz 😁
 Özel bir taktik çalıştırdı hoca herhalalde. Shaktar atağında topu kapan savunmamız uzun oynayarak geri koşmayan orta saha oyuncularımızı gol pozisyonuna sokacaktı. Burda kilit nokta : uzun oynandığında topla buluşması en muhtemel olan santraforumuzun bizim ceza sahamızda bulunmasının shaktar savunmasında yaratacağı kafa karışıklığı.
Bu planda küçük bir hata olmuş : topu kapan oyuncumuz bir an kaleleri karıştırıp 4 sahktarlının arasından ceza sahamıza girmeye çalışmış 😁

hocamız takımı çok güzel hazırlamış ondan abi.Takım geçen seneden de kötü duruma gelmiş!

Çevrimiçi mayguntr

https://twitter.com/footballcritix/status/1951233626005500014

diger takimlarin taraftarlari bence manipulasyonla bu yorumlari yaziyorlar, yoksa nefes almaya yetecek zekasi olan gercek bi taraftar boyle seyler yazmaz.

Çevrimiçi annoca

Sergen 8 transfer şart koşmuş yoksa gelmem demiş, ibre nuri’yi gösteriyor..
sergen mükemmel hoca değil mi? Hangi oyuncuyu verirsen süper oynatmıyor mu? Sıkıntı oyuncularda mı hoca da mı?

Semih Kılıçsoy, Cagliari'ye transferi için İtalya'ya gidiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Semihin gitmesine çok sevindim.
Cagliari hocası da ısrarla istediklerini söylemişti.
Kendini yeniden ispat zamanı.

Çevrimiçi annoca

Darısı hekimoğlunun başına. Ben pek ışık göremedim onda semih gibi falan değil potensiyel göstermiyor. 7.5 haberleri vardı. Olsa güzel olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Semihin gitmesine çok sevindim.
Cagliari hocası da ısrarla istediklerini söylemişti.
Kendini yeniden ispat zamanı.
Semihle beraber kasaya 40 milyon girmiş olacak. Uzun vadede bile olsa. Artık kanat, sağ bek, 6 ve stoper gelmeli.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

#orta - kessie - 4m (imza)
#orta - diomande - 10m
#sağ açık - cerny - 7m
#sol açık - lauriente - 16m
#sağ stoper - merih - 4m (imza)
#sol stoper - renan - 10m
#sağ bek - ?

#sol bek - rıdvan - 2m
#forvet - deniz gül - kiralık

ismi geçen ve alabileceğimiz ounculardan seçtim. sağ bek aklımda biri kalmadı - hepsini kaçırdık çünkü. 50-55m civarında bonservis ile bu kadro kuurlur. gidip sancho şu bu diye vakit kaybetsinler. bir sanchonun bonservis+maaşı neredeyse aynı miktar tutacaktır.

Çevrimiçi Necmi

Darısı hekimoğlunun başına. Ben pek ışık göremedim onda semih gibi falan değil potensiyel göstermiyor. 7.5 haberleri vardı. Olsa güzel olur.
semihle mukayese edilmez mustafa semih gibi tek yönlü değil üstünde durulursa iyi bir oyuncu olur ama bu yaşta bu takımın içine sokarak çocuğa yazık ettiler bu kadar iş ahlakından yoksun bir takımın içine 17 yaşında çocuk sokuyorsun sonrada ondan birşey bekliyorsun  normal bir takımda bile mental olarak ezilir

Çevrimiçi Tass

orta sahaya wendel+tessmann daha da güzel olur aslında. ama 25m civarı bonservisleri tutar.

Çevrimiçi Necmi

Semihle beraber kasaya 40 milyon girmiş olacak. Uzun vadede bile olsa. Artık kanat, sağ bek, 6 ve stoper gelmeli.
satıldımı kiralıkmı gitti semih kiralık ve zorunlu opsiyon yoksa seneye döner

Çevrimiçi Tass

zorunlu degil sanırım. 1+12+2 (+%20 pay) şeklinde. en çok 1m euro kiralık bana düşük geldi. bari onu 2.5-3 yapsalardı. hani almasalar bile duzgun bir girdi olurdu kasamıza.

kiralık gitti zorunlu opsiyonu yok beğenmeyip geri gönderirler semihi.Kiralama ücreti varmış galiba o ne kadar bilmiyorum.

Çevrimiçi Necmi

kiralık gitti zorunlu opsiyonu yok beğenmeyip geri gönderirler semihi.Kiralama ücreti varmış galiba o ne kadar bilmiyorum.
eğer beşiktaştaki kafada kalırsa kesinlikle geri gelir seneye sonrada kaybolup gider

Çevrimiçi Ravenman

Çevrimiçi kartalizma190399

Fikret orman 13 davanın 12’sinden aklandı son 1 davası kaldı. Onuda aklanınca vura vura gelecek. Operasyonu çekenlerin dibe batırdığı Beşiktaş’ı tekrar ayağa kaldıracak, az kaldı!!

Sahadaki taraftarlar bagirdi FOPN diye. Butun stad o salakligi yaptiktan sonra ve kendi camia'sindan/kongre'den destek almadiktan sonra asla gelmezdim yerinde olsam. Besiktas'lilik tamam da biraz da gurur olmali insanda, ki kendisinde varsa gelmez. Allah'inizdan bulun der ki bulduk da zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

Zorunlu opsiyon yok ama alırlar bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Ganyancı ve Tjk başkanının büyük buluşmasına hazır mıyız? (Ortak payda futbol)

Çevrimdışı levitate

o kadar sergen dediler hiçbir haber yok :D şenol hoca dışında kimse bu boktan kadroya gelmez, ya ole'ye adam gibi kadro verin çöpleri yollayın beceremiyorsanız şenol hocayı getirin
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu arada yarın stadımızda hoş olmayan bir şeyler düzenlenecek, kimin fikri bilmiyorum ama bıraksın gitsin biz gs'miyiz böyle saçmalıklarla uğraşalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

bu arada yarın stadımızda hoş olmayan bir şeyler düzenlenecek, kimin fikri bilmiyorum ama bıraksın gitsin biz gs'miyiz böyle saçmalıklarla uğraşalım
borçlandırılan kulüplere, biryerlere yakın adamlar bilerek atandırılıyor, arazilerine çökülüyor, tff ye bile başkan atıyor adamlar. Ben artık böyle daha geniş kapsamlı bakıyorum. Yapı'ya hoşgeldiniz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi murat

Fikret orman 13 davanın 12’sinden aklandı son 1 davası kaldı. Onuda aklanınca vura vura gelecek. Operasyonu çekenlerin dibe batırdığı Beşiktaş’ı tekrar ayağa kaldıracak, az kaldı!!
bir daha külüpten içeri adımını atacağını sanmıyorun.

Etiketler: