2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Samet Demir, kartalizma190399, mayguntr, Tass, gokhans, mtorunlu, matias_27, Gökhan Güvenç, Ravenman, doganay, Kapkarakartal, kahyaoglueren, Zafer55, maıden, Kartal Ç, annoca, murat, levitate, tolga1903, KartalınGücü, Serdar3444, Darkeagle, Özgür Gültekin, blackeagle35, bull74, hasankale, Monza, Liquidator, murat baltacı, Georgetown, sefaköykartali, Rasim, safak_01, ozeratalay, ulumemo, 38life, golazokartal, o2bucak, yorgo_d(geodem), Reawers, yaço58, cornelius, NioHH, fatihsahin, highflyingeagle, Yokmessi, emre_1978, Irakleio, mrred, Yancos, Sinan66 ve 453 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 248363 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Savaş

Kayseri ilk hafta en az 3 atar bize. İlk 5 zor şu durumda. Toparlanmaz şu durum. Geçmişler olsun. 

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Hoşbulduk. Herkese sabır diliyorum
Günün stresini sizi görünce attım gerçekten, hoşgeldiniz:)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş, Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turunda St. Patrick's ile eşleşti.

Bunlarda eler bizi.

Çevrimiçi Samet Demir

Adamlardaki topçulara bak arkadaş, bizde jao mario ile top oynamaya calisiyoruz
Bizim ilerdeki adamların atamadığı pasları defans hattı atıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Çevrimiçi gokhans

İtalya liginde temaslar varmış. 6 numara için mandela keita çekermiyiz?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi 38life

İtalya liginde temaslar varmış. 6 numara için mandela keita çekermiyiz?

Kimi çekersen çek hiçbir şey olmaz bu taraftar zihniyetiyle.

Çevrimiçi Mehmet57

İşin kötüsü St. Patrick's maçına dahi oyuncu yetiştiremiyoruz. İlk maç zaten haftaya, Perşembe günü. 7 Ağustos'ta. Yani, hadi bari diyelim Shaktar’ı eleyemedin. Bunu biliyorsun. Zorlanacağını biliyorsun. Zaten ilk turdan kaybettin. Eh kardeşim peki bu maça kadar niye transferi gerçekleştirmedin? Şimdi hangi ara oyuncu yetiştireceksin o maçlara?

Gedsonu yedik sıra Rafa'da!

Çevrimiçi 38life

İşin kötüsü St. Patrick's maçına dahi oyuncu yetiştiremiyoruz. İlk maç zaten haftaya, Perşembe günü. 7 Ağustos'ta. Yani, hadi bari diyelim Shaktar’ı eleyemedin. Bunu biliyorsun. Zorlanacağını biliyorsun. Zaten ilk turdan kaybettin. Eh kardeşim peki bu maça kadar niye transferi gerçekleştirmedin? Şimdi hangi ara oyuncu yetiştireceksin o maçlara?

En çok neyi merak ediyorum biliyo musun. Konferans ligine kalamadan elenip avrupa sezonunu Ağustosta kapatınca (Bunun yaşanma ihtimali ~%75) başkanın yüz ifadesi ne olacak. Ne gibi bir savunma yapacak. Ne hissedecek, ne diyecek, ne gibi bir aksiyon alacak. Kulübün oynayacağı maçların tarihinden, ne yaparsa ne zaman ne oalcağından, takımın gücünden, yapabilirliğinden falan habersiz gibi görünüyor Serdal Adalı. Şuana kadar ki icraati bunu gösteriyor.

Çevrimiçi Tass

avrupa da lig de umrumda degil artık arkadaslar. bizim bu saatten sonra tek iddialı olabileceğimiz kulvar turiye kupası olur. bu nedenle bu seneyi geciş olarak gormeliyiz. bu macla birlikte artık kesin kararım ole'den hic bir halt olmayacagıdır. kedisine sure, kadro vs vermek gerekir diye hep tutuyordum kendimi ama bu kac oldu. hayatımda besiktas basında gordugum en kotu td abdullah avcı ile birlikte. geldiginden beri katkısı sıfır bile degil, oyunumuz geri gitti bu heriften beri. bizde tutmadı diyecem ama o da samimi olmaz. bu adam td falan degil. hazır a kalite oyunculara belki bişiler diyip yaptırıyordu ama bize, bizim lige verecegi hicbirsey yok. bize feldkamp gibi daum gibi bir sistem oturtacak td lazım. belki transfer yapmamak bu bakımdan isabetli oldu. hemen bugun vedalasmak lazım. sistemi ve futbolu anlayan birisi getirsinler. gecen senden aklımda lucescunun oglu vardı, ya da duzgun bir alman... sergen vs gibi futbolun f'sini bile takip etmeyen gunu kurtaran adam lazım degil. bize sistem oturtacak, futbolculara bişi katacak, sahada hucum olsun defans olsun bir plan sunacak bir isim lazım. bu sene ligi ortada bitirelim gerekirse umrumda degil. yeterki bişi oynayalım ve seneye hazırlanalım.

Çevrimiçi fatihsahin

Ben yılmaz vurala bile razıyım sanırım

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Ben yılmaz vurala bile razıyım sanırım

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

döverek adam edebilir mantıklı!

Çevrimiçi Tass

atiba ya da guti gelsin amator halleriyle bundan iyi oluruz. ama bize gercekten sistem hocası lazım. simdi dusundum de ismail kartı alsınlar inanın bisi oturur. bu herif hic bir sey denemiyor. ya necip tayfurun oyuna girmesi nedir arkadasım? neden aroyyo sokmuyorsun. orta sahan bu kadar kotuyken neden ricardoyu 1 dk sans vermiyorsun. bildiğin rahatsız ya bu herif. yonetim de gitsin diyecem fikret orman dısında kimse bana umut vermiyor bu saatte.

Çevrimiçi Zafer55

Acaba 4.Serdar Topraktepe dönemi mi olacak yoksa direkt yeni hoca mı başlayacak

Çevrimiçi mayguntr

su rezillik varken hoca moca konusulmamasi lazim, kimler kadro disi kalacak onu konusmamiz lazim.

Soru: "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?"

Ole Gunnar Solskjaer: "Hayır."

Türkçe meali verin benim tazminatımı sonra istediğiniz yere gönderin!

Çevrimiçi 38life

Şuan dünya üzerinde Beşiktaş'tan daha sıkıntılı, daha umutsuz, daha fazla dibe batmış bir futbol kulübü var mıdır? Cidden merak ediyorum bunu. Varsa incelemek isterim. Bilen varsa lütfen yazsın.

Çevrimiçi mayguntr

Şuan dünya üzerinde Beşiktaş'tan daha sıkıntılı, daha umutsuz, daha fazla dibe batmış bir futbol kulübü var mıdır? Cidden merak ediyorum bunu. Varsa incelemek isterim. Bilen varsa lütfen yazsın.
Manchester United :D orda da bi kanser baslamisti bitiremediler, biz de aynisiyiz artik, bi 5-10 sene hic bir sey degismez

Beşiktaş yönetimi, yarın toplantı yapacak. (Sercan Dikme)

Çevrimiçi Mehmet57

Ben gerçekten şu haldeyken hala eleştiri oklarını hocaya yöneten herhangi bir kişiyle futbol konuşmam. Yani gerçekten akıl almaz bir durum. Yani cehaletten mi kaynaklı yoksa neden kaynaklı bilmiyorum ama şu haldeyken ilk olarak hocayı eleştiren biriyle ben gerçekten futbol konuşamam. Ne burada ne de X'de.

Ve bu takımın taraftarına müstehak gerçekten, o kadar isim, o kadar futbolcu ile adımız geçtiğinde yok o olmaz, yok şu olmaz, yok daha iyisi lazım. Yani ismi geçen futbolcuları her defasında rakip takımın yaptığı transferlerle kıyaslayıp, o olmaz, bu olmaz diyerek sahada hiç kimse yürümüyor. Bu gün şurada, 6 numarada Cajuste oynasaydı, sağbekte Emerson oynasaydı, kanatta Cerny oynasaydi bu seviyeden çok daha iyi olurdun. Onu geçtim Kerem Aktürkoğlu'nu istemeyen bir taraflar kitlesi var, neden efendim namaz kılıyormuş, dindarmış ne bileyim. Beynini kullanamayi reddeden böyle bir camiaya müstehak bu sonuçlar.

Beşiktaş yönetimi, yarın Solskjaer'in geleceğini görüşmek üzere bir toplantı yapacak.

(Sercan Dikme)

Çevrimiçi levitate

united, bir tık tottenham, azıcık milan, juventus belki

ama bizden kötüsü manu sonra biz geliriz
bipbipbupbup

Yrn hoca ile devam kararı çıkar.5.hafta gönderirler.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yrn hoca ile devam kararı çıkar.5.hafta gönderirler.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devam kararı cıkmaz hocanın tazminatı için artık kaç para ise 5-6-7 milyon € ne kadarsa gedsondan geldi parası ordan karşılarlar o parada orda kullanılır!

Etiketler: