2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Necmi, Yusuf Berberoğlu, annoca, maıden, gokhans, yaço58, Samet Ç, Özgür Gültekin, Ravenman, ozeratalay, Gökhan Güvenç, Tass, Reawers, Rasim, Kapkarakartal, Darkeagle, o2bucak, cornelius, mayguntr, NioHH, Zafer55, KartalınGücü, fatihsahin, Georgetown, yorgo_d(geodem), highflyingeagle, mtorunlu, Savaş, bull74, sefaköykartali, golazokartal, Yokmessi, safak_01, Serdar3444, emre_1978, Irakleio, mrred, Yancos, hasankale, matias_27, murat, murat baltacı, blackeagle35, Sinan66, doganay, Monza, ulumemo, Kartal Ç, umutow ve 461 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 247335 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Tass

açıkcası böyle biraz giderli ve hırslı açıklama ve tavırlar gösterse çok daha iyi olur. hem taraftar hem futbolcular için. benim asla istemediğim sergen de sırf hataydaki meyda okuması yuzunden isteniyor.

Çevrimiçi mayguntr

Muhtemel 11 lerde o yok zaten, kanatlarda mario- muci çıkarız bence. Allah hocanın yardımcısı olsun kanat falan yoktu bunun üzerine gedson da eklendi.
Ilk hoca elestirimi yapiyim o zaman, kanat yoksa hoca da sistemini de biraz ona gore modifiye edebilir iki uc macligina,

3'lu oynat, Rashica/Jurasek kanat beki olarak kotu profiller degiller,  Rafa ikinci forvet gibi takilsin,

Mert
        Paulista - Emirhan- Udokhai
Rashica - Demir - Orkun - Amir/Kartal - Jurasek
                    Rafa-Tammy
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2025, 16:05:45 mayguntr ]

Çevrimiçi mayguntr

açıkcası böyle biraz giderli ve hırslı açıklama ve tavırlar gösterse çok daha iyi olur. hem taraftar hem futbolcular için. benim asla istemediğim sergen de sırf hataydaki meyda okuması yuzunden isteniyor.
kimse yuzune konusmuyor ki hocanin, duzgun cevap versin.  bi de tecrumani cok kotu bence cogu seyi duzgun cevirmiyor.

Çevrimiçi sefaköykartali

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/_nexuskartal/status/1950869526893019255
çöp oğlu çöp. Başkan plan proje diye gelip menajerlerin elinde kalanlardan bişeyler yapmaya çalışarak bizle makara yapıyor herhalde

Çevrimiçi Samet Demir

Motivasyonu kalmamış ki adamın, hırs yapsın, esip gürlesin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Alıntı

Sergen’ın o her maç sonrası raconlarını özledik:

“Cumartesi böyle olacakmış şöyle olacakmış, cumartesi göreceğiz bakalım ne olacağını.(7-0)”

“Zaferler ancak savaşarak kazanılır.”

“Acı çekmeden şampiyon olamazsın.”

“Bizim camiamızın isminin karşılığı zaten şampiyonluk.”

“Savaşımız daha yeni başlıyor. Hiç kimse merak etmesin bu iş böyle devam etmeyecek.”

“Beşiktaşın lider olmasıyla övenecek durumda değiliz. Burası Beşiktaş. Beşiktaş herzaman liderliğe oynar.”

“Beşiktaş formasını giyen oyuncular sahaya çıkıyorsa eksiğimiz yok demektir.”

“Tamamen VAR’da oturan arkadaşların zevkine göre maç oynuyor herkes.”

“Israrla televizyonlardan algı yapmaya çalışıyorsunuz hakem beni atsın diye. Bende atılmayacağım onu söylüyorum.”

“Benim oyuncular hiçbir zaman mücadeleyi bırakmaz. Hiçbir zaman kabullenmez. Hiçbir zaman savaşı bırakmaz.”

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2025, 16:43:29 Ravenman ]

Çevrimiçi Ravenman

Çevrimiçi Samet Demir

https://youtube.com/shorts/Ucvy5JRJaRE?si=wE3T8gcpstzkVkgK

Ronaldo anlamıyorsa bizim oyuncular nasıl anlasın?
İşte bizde onu anlayamayacak bir kanat oyuncusu bile yok.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Gedson Fernandes'in Spartak Moskova'ya transferinin mali detayları: (A Spor)

🔹 Bonservis: 20.7 M€
🔹 Kolay bonus: 5 M€
🔹 Uzun vadeli bonus: 2 M€

Çevrimiçi Zafer55

"Profesyonel futbolcumuz Gedson Carvalho Fernandes'in, FC Spartak-Moscow JSC'a kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; FC Spartak-Moscow JSC, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 20.779.220 Avro ödeme yapacaktır. Ayrıca Kulübümüzle FC Spartak-Moscow JSC arasındaki transfer sözleşmesine göre toplamı 7.272.729 Avro'yu aşmayacak şekilde şarta bağlı bonuslar bulunmaktadır.”

2022 yılından bu yana formamızı giyen, bu süre zarfında kazandığımız bir Türkiye Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan Gedson Fernandes’e kulübümüze katkıları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Beşiktaş JK

Çevrimiçi Ravenman

Shaltar maçından 1 gün önce niye satıldı anlamadıö? Bu rövanşı oynasaydı sonra gitseydi.

Demek yönetimde inanmıyor takıma.

Çevrimiçi 38life

Şu bonus şartlarını şeffaf olarak neden açıklamıyorlar anlamıyorum

Çevrimdışı levitate

Şu bonus şartlarını şeffaf olarak neden açıklamıyorlar anlamıyorum
kolaylar sahada 5 saniye koşsun falandır zor olanları merak ediyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

kolaylar sahada 5 saniye koşsun falandır zor olanları merak ediyorum
Zor olanı şampiyonluk, Avrupa kupasına katılma falandır.  50 gol atma falandır.

Çevrimiçi doganay

Shaltar maçından 1 gün önce niye satıldı anlamadıö? Bu rövanşı oynasaydı sonra gitseydi.

Demek yönetimde inanmıyor takıma.
Adam daha ilk Shaktar maçından önce anlaşma yapılmıştı. Şimdi resmiyete vardı. Hoca da Fernandes gideceğini bilmesine rağmen profesyonelce oynadı demişti.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

gedson gitti artık şimdi daha iyi pas yaparız.!

Çevrimiçi Samet Demir

https://youtube.com/shorts/Ucvy5JRJaRE?si=wE3T8gcpstzkVkgK

Ronaldo anlamıyorsa bizim oyuncular nasıl anlasın?

Ronaldo yeteri kadar iyi değil daha iyisi lazım oleyi anlamak için bu adamlar yetersiz kalıyor!

Sergen’ın o her maç sonrası raconlarını özledik:

“Cumartesi böyle olacakmış şöyle olacakmış, cumartesi göreceğiz bakalım ne olacağını.(7-0)”

“Zaferler ancak savaşarak kazanılır.”

“Acı çekmeden şampiyon olamazsın.”

“Bizim camiamızın isminin karşılığı zaten şampiyonluk.”

“Savaşımız daha yeni başlıyor. Hiç kimse merak etmesin bu iş böyle devam etmeyecek.”

“Beşiktaşın lider olmasıyla övenecek durumda değiliz. Burası Beşiktaş. Beşiktaş herzaman liderliğe oynar.”

“Beşiktaş formasını giyen oyuncular sahaya çıkıyorsa eksiğimiz yok demektir.”

“Tamamen VAR’da oturan arkadaşların zevkine göre maç oynuyor herkes.”

“Israrla televizyonlardan algı yapmaya çalışıyorsunuz hakem beni atsın diye. Bende atılmayacağım onu söylüyorum.”

“Benim oyuncular hiçbir zaman mücadeleyi bırakmaz. Hiçbir zaman kabullenmez. Hiçbir zaman savaşı bırakmaz.”

İmza kaşe mühür.! Büyük takım hocası böyle olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Gönül rahatlığıyla izleyebileceğimiz bir spor kanalımız oldu. Htspor teşekkürler.

Çevrimiçi NioHH

ne demek istiyor

Mason MOUNTain hayırlı olsun demek istiyor 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'a Rafa Silva için teklifler geliyor;

▪︎İlk teklif 9 milyon avro.

▪︎Ancak yönetim bu teklifi geri çevirdi!

(Barış Yurduseven)

Çevrimiçi gokhans

Beşiktaş'a Rafa Silva için teklifler geliyor;

▪︎İlk teklif 9 milyon avro.

▪︎Ancak yönetim bu teklifi geri çevirdi!

(Barış Yurduseven)
25’den aşağı satılması ihanettir.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: