2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, Yusuf Berberoğlu, Kapkarakartal, yorgo_d(geodem), highflyingeagle, Samet Ç, Gökhan Güvenç, annoca, mtorunlu, Savaş, KartalınGücü, ozeratalay, bull74, Tass, Özgür Gültekin, maıden, sefaköykartali, golazokartal, tolga1903, Yokmessi, o2bucak, Ravenman, yaço58, safak_01, Serdar3444, emre_1978, Irakleio, Georgetown, NioHH, Zafer55, mrred, Darkeagle, Yancos, hasankale, matias_27, murat, murat baltacı, blackeagle35, mayguntr, Sinan66, doganay, fatihsahin, Monza, ulumemo, Rasim, Kartal Ç, umutow ve 449 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 246944 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Maalesef bu akşamdan itibaren sıkıntılı günler bekliyor bizi.

Çevrimiçi Tass

kadro dışı bırakılan Alejandro Garnach bize gelir mi bilemem ama zorlamak lazım. kerem için konuşulan 25m bonservisler, kendisi de minimum 4m isteyecektir 4-5 yıllık sözleşme ile.. hesap yapınca toplam maliyeti 50m euro çıkıyor. garnacho muhtemelen 25-30m bonservisle bırakırlar. furbolcu şu anda 1.5m civarında net maaş alyor, sen 3m teklif edersin. 5 yıllık maliyeti 40 bilmedin 45m olur. ki yaşı daha 21. yani orkundaki gibi bundan kesinlikle para alırsın. keremden öyle bir durum görünmüyor.

aslında demek istediğim şu; biz bütçe olarak hep gs ve fb'nin 1-2 tık aşağısını hedefliyoruz. yani onlar 10 butceli adam lıyorsa biz 7-8  civarında çözmeye çalışıyoruz. bu hep böyleydi. ama aradaki 2-3 ister transferin kalitesi olarak ister tutturmak ya da sonradan satış geliri elde etmede muazzam fark ediyor. hani 2-3 ile kar yaptığımızı zannedip aslında hep zarar ediyoruz.

transfere bakış açımızı değiştirmeliyiz.

edit: şimdi baktım haberlere de napoli 45m teklif etmeye hazırlanıyormus. o yuzden verdiğim ornek gercekci olmayabilir. ama demek istediğim anlaşılmıştır sanırım.
son olarak sol kanada lauriente 15m çözülebilir. defalarca yazdım. o fiyata kerem gelimoyrsa bunu zorlamak lazım.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2025, 14:17:00 Tass ]

Çevrimiçi Mehmet57

Maalesef bu akşamdan itibaren sıkıntılı günler bekliyor bizi.

Gercekten oyle. Kadro zaten eksik, hoca iyice demoralize olmus, oyunculara sovuldu edildi. Kadroda zaten o kadar yetersiz, isteksiz oynayan oyuncu var.

Hep "alinan kotu skorda hoca ile yollar ayrilir" deniliyor ama bu zaten bir veri. Shaktar'i eleme sansimiz yok. Bunu da bir nevi yonetim ile bir grup taraftar el ele verip basardilar.

Çevrimiçi 38life

Gercekten oyle. Kadro zaten eksik, hoca iyice demoralize olmus, oyunculara sovuldu edildi. Kadroda zaten o kadar yetersiz, isteksiz oynayan oyuncu var.

Hep "alinan kotu skorda hoca ile yollar ayrilir" deniliyor ama bu zaten bir veri. Shaktar'i eleme sansimiz yok. Bunu da bir nevi yonetim ile bir grup taraftar el ele verip basardilar.

Enteresan şekilde insanların hala umudu var. Bu da bir dalga daha sinir harbi yaşanacağı anlamına geliyor. Ama ben yine de yönetimin hocayı göndermesinin çok zor olduğuna inanıyorum. Yönetimin performansı hocanınkinden çok daha aşağıda çünkü. Hangi yüzle hocanın biletini kesecekler? Benim aklım böyle bir şeyi almıyor. Görelim bakalım neler olacak.

Çevrimiçi Tass

shatkar şu anki haliyle büyük takım değil kesinlikle. biz çoook kötüyüz. ben hala rafa-abraham ikilisinden bir ümidim var. önemli olan iyi pres yapıp rakibe nefes aldırmamak.

Çevrimiçi kartalizma190399

Plansiz-programsiz olmamaktan doguyor sikintilar. Onumuzdeki 3 sene bu butce ve kadro'yla GS ve FB'yle yarismaci olamayacagimizi kabul etsek daha iyi olacak. Orkun'a sactigimiz parayla 5 tane potansiyelli 5 milyon'luk oyuncu alirdik, 5 mevki birden dolardi.
Abraham yerine daha genc, belki ismi olmayan ama kariyeri dususte degil cikista olan bir santrfor alinabilirdi.

Bu tur oyuncular bulunmaz diye birsey yok. Sacha Boey, Eljif Elmas, Kim Min Jae, Atilla Szalai, Alexander Sorloth, Ferdi Kadioglu, Marcao, bulan buluyor. Gerek antrenor (V. Pereira) kullanarak gerek scouting ekibini kullanarak bulabilirsin. Bence bizde saglikli bir ortamda kullanilmis olsa Muci de bu liste'ye girerdi.

Yarismaci olacagiz diye hep yarim yamalak kadrolarla birseyler yapmaya calisiyoruz, hep birseyler eksik kaliyor. Ne saglikli bir kadro ortaya cikiyor, ne potansiyelli oyuncular potansiyelini gosterebiliyor, tamamen tikaniyoruz.

Transfer onumuzdeki sene yarismaci olacagiz yerine 4 sene sonra sampiyon olacagiz kafasiyla yapilsa cok farkli olur. Twitter'daki taraftarlari memnun etmek yerine 2 sene sonra 3 kati bonservisle satacagiz kafasiyla yapilsa cok farkli olur.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

ÖZEL - Karagümrük, Gençlerbirliği ve Kocaelispor Beşiktaş’tan Can Keleş ile ilgileniyor.

Oyuncu tarafıyla görüşmeler sürüyor. (Ertan süzgün)

Çevrimiçi Tass

zaten herkes umutsuz, öfkeli ve stresli. dalmayın aranızda.

temenni yazalım.

bjk 3-0 shatkar

19' -rafa
47' -abraham
87' -semih

:)

Çevrimiçi 38life

shatkar şu anki haliyle büyük takım değil kesinlikle. biz çoook kötüyüz. ben hala rafa-abraham ikilisinden bir ümidim var. önemli olan iyi pres yapıp rakibe nefes aldırmamak.

Pres ve bizim takım? Hayalimde bile bir araya gelmiyor.

Çevrimiçi 38life

Palhinha'yı Tottenham kiralıyormuş...

Çevrimiçi Tass

hani oldu da bizimkiler onur meselesi yaptılar ve iyi mucadele edip bi şekilde turu atladılar... tek korkum yonetimin bunu yanlış yorumlaması ve transfer - gonderilecekler hususunda iyice duraklaması.

Çevrimiçi Zafer55

zaten herkes umutsuz, öfkeli ve stresli. dalmayın aranızda.

temenni yazalım.

bjk 3-0 shatkar

19' -rafa
47' -abraham
87' -semih

:)

Shaktar 0- Bjk 3
Abraham
Rashica
Kevin(k.k)

Çevrimiçi Tass

Çevrimiçi Tass

ama raşitsa olmasın be... aroyyo/rafa/muci biri olsun sağ tarafta. hatta 4-3-3 gerekir bizim bu kanatsız yapımızla. orta sahaya da ricardo olsun hiç bilmesem de. ahmedovic ya da salih falan oynayacağına acaba deriz. onların ne oldugu belli cunku. (mario da olabilir gerçi)

Çevrimiçi Samet Demir

ama raşitsa olmasın be... aroyyo/rafa/muci biri olsun sağ tarafta. hatta 4-3-3 gerekir bizim bu kanatsız yapımızla. orta sahaya da ricardo olsun hiç bilmesem de. ahmedovic ya da salih falan oynayacağına acaba deriz. onların ne oldugu belli cunku. (mario da olabilir gerçi)
Muhtemel 11 lerde o yok zaten, kanatlarda mario- muci çıkarız bence. Allah hocanın yardımcısı olsun kanat falan yoktu bunun üzerine gedson da eklendi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

Plansiz-programsiz olmamaktan doguyor sikintilar. Onumuzdeki 3 sene bu butce ve kadro'yla GS ve FB'yle yarismaci olamayacagimizi kabul etsek daha iyi olacak. Orkun'a sactigimiz parayla 5 tane potansiyelli 5 milyon'luk oyuncu alirdik, 5 mevki birden dolardi.
Abraham yerine daha genc, belki ismi olmayan ama kariyeri dususte degil cikista olan bir santrfor alinabilirdi.

Bu tur oyuncular bulunmaz diye birsey yok. Sacha Boey, Eljif Elmas, Kim Min Jae, Atilla Szalai, Alexander Sorloth, Ferdi Kadioglu, Marcao, bulan buluyor. Gerek antrenor (V. Pereira) kullanarak gerek scouting ekibini kullanarak bulabilirsin. Bence bizde saglikli bir ortamda kullanilmis olsa Muci de bu liste'ye girerdi.

Yarismaci olacagiz diye hep yarim yamalak kadrolarla birseyler yapmaya calisiyoruz, hep birseyler eksik kaliyor. Ne saglikli bir kadro ortaya cikiyor, ne potansiyelli oyuncular potansiyelini gosterebiliyor, tamamen tikaniyoruz.

Transfer onumuzdeki sene yarismaci olacagiz yerine 4 sene sonra sampiyon olacagiz kafasiyla yapilsa cok farkli olur. Twitter'daki taraftarlari memnun etmek yerine 2 sene sonra 3 kati bonservisle satacagiz kafasiyla yapilsa cok farkli olur.

Dediklerine katılıyorum fakat bizde ne scout sistemi var ne altyapı sistemi var Ajax/PSV/Arsenal gibi.

Adamlar Avrupa maçlarında 18 yaşındaki çocukları oynatırlar, bizde 23 yaşındayken halen genç ve tecrübesiz diyoruz, sonra vay efendim bu borç nasıl 20 milyar oldu gel Dikilitaşı satalım falan filan.

PAF takım hocaları yeteneki oyuncuları değil, anne babaları para yediren oyuncuları A takıma gönderir. Oğlunun ilerlemesini istersen bukadar isterim. Ben bunu şahsen Elazığspor altyapısında kendi gözlerimle gördüm - bu Türkiye genelinde bir kangrendir. Onun için altyapı hocaları ve asistanlari hep Beşiktaşlı eski futbolcusı olması lazım.

Sergen Emirhan İlkhan’ı tesadüfen PAF takım antremanında gördü ve A takıma aldı, hiç kimse ona bildirmemişti. A Takıma aldı bi yarım sezon oynattı 4.5 milyon euroya sattık sonra çocuğu vatanhayini ilan ettiler niye gitti diye. Onanalara Oxladelere 3 milyon euro veriyon bu çocuğun 100 bin TL istemesine çıldırdınız.

Kimse farkında değil tehlikenin. Kendi özkaynağını A Takına dahil etmezsen sıradan bir Anadolu kulübü olursun. Senin özkaynak yeteneksiz bile olursa kötü bir yabancıdan daha iyidir.
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2025, 15:45:57 Ravenman ]

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Ravenman

https://x.com/_nexuskartal/status/1950869526893019255

Buda menejer önerisi.

İzledikleri veya scouting yaptıkları hiç bir oyuncu yok.

Hey Alllahım sen bize yardım et, öyle bir döngüye girdikki çıkmak nedir bilmiyoruz.

Çevrimiçi Tass

ne demek istiyor

araştırdım.. 6 yıl önce MU başında şampiyonlar liginde evinde PSG karşısında 0-2 kaybedince ole bu sözü söylemiş. rovanşı deplasmanda MU 3-1 kazanmış.

ona atfen...

Çevrimiçi o2bucak

ne demek istiyor

Manchaster PSG ilk maç yenildiğinde 2'nci maç daha zor olacak anlamında önünda koca bir dağ var dendiğinde .
Dağlar aşılmak içindir diyor ve eliyor. Buna bir gönderme sanırım.

https://x.com/GrandeBesiktass/status/1950895850193842318

https://x.com/101greatgoals/status/1103554127773270016
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2025, 15:58:31 o2bucak ]

Çevrimiçi Tass

"Dağlar tırmanılmak için ordalar." manasına geliyor.

Çevrimdışı levitate

ne demek istiyor

ole'nin eski sözü shaktara koycaz demek istiyor

inşallah öyle olur :D
bipbipbupbup

Etiketler: