2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Tass, KartalınGücü, Monza, Gökhan Güvenç, Samet Ç, o2bucak, Savaş, Zafer55, yorgo_d(geodem), maıden, kartalizma190399, Kapkarakartal, Ravenman, Darkeagle, Reawers, Necmi, yaço58, mayguntr, annoca, Özgür Gültekin, ozeratalay, Rasim, cornelius, NioHH, fatihsahin, Georgetown, highflyingeagle, mtorunlu, bull74, sefaköykartali, golazokartal, Yokmessi, safak_01, Serdar3444, emre_1978, Irakleio, mrred, Yancos, hasankale, matias_27, murat, murat baltacı, blackeagle35, Sinan66, doganay, ulumemo, Kartal Ç, umutow ve 457 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 247504 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Biz her sene aynı şeyleri konuşuyoruz samet hoca konuşuyoruz kadro konuşuyoruz başkan konuşuyoruz yeni bir şey değil.

NE adam gibi başkan var ne adam gibi kadro var  ne adam gibi hoca var.

Tartışmasız dünya çapında yabancı bir hoca getirsinler kadroyu sil baştan kursunlar her bölgede kaliteli isim en az onlar kadar kaliteli yedekleri.

Şöyle arkamıza yaslanıp bizde rahat maç izleyelim sezona başlayalım ama Beşiktaşta bu mümkün değil!
Ben senin konuştuklarını çok nadir konuşuyorum. Benim sitemim yanlış zamanda yanlış şeyler konuşanlara. Misal anç ye tepki göstermek yerine takımın başına can hıraç şenol güneşi getirenlere. Bu liste uzar gider.

Bizim tarafta huzur istemiyor buna eminim artık. Dertleri kaos.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

atar gideri nerde ben anlayamadım?

gördüğünüzü de mi anlamıyoruz artık taraftara kulak kapama işareti yapıyor!

Ben senin konuştuklarını çok nadir konuşuyorum. Benim sitemim yanlış zamanda yanlış şeyler konuşanlara. Misal anç ye tepki göstermek yerine takımın başına can hıraç şenol güneşi getirenlere. Bu liste uzar gider.

Bizim tarafta huzur istemiyor buna eminim artık. Dertleri kaos.

Ben hepsine tepki gösteriyorum başkana hocaya kadroya taraftara!

Çevrimiçi gokhans

ozzy canlısını yapmıştı gol attıktan sonra.

Keyfe keder yapmamıştır, Allah bilir nasıl bunalttılar çocuğu.
agalar yapmayın bu çocuğun gol sevinçlerinden biri bu, memphis depay gol sevinci deniyor, olayı başka yere çekmeyin hemen. Bu olaylar olmadan öncede sosyal medyada bu hareketle paylaşımları vardı. Bu sevinçle gol sençleri var.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

ozzy canlısını yapmıştı gol attıktan sonra.

Keyfe keder yapmamıştır, Allah bilir nasıl bunalttılar çocuğu.

Yapamazsın taraftara ozzy yaptı gitti ljajic yaptı gitti taraftarla ugrasmasın çıksın topunu oynasın!

Sahada oynadıgı topla taraftarı sustursun hiçbir bok başarmadan taraftara atar gider yapmasın!

agalar yapmayın bu çocuğun gol sevinçlerinden biri bu, memphis depay gol sevinci deniyor, olayı başka yere çekmeyin hemen. Bu olaylar olmadan öncede sosyal medyada bu hareketle paylaşımları vardı. Bu sevinçle gol sençleri var.

Ya hocam gidin allah askına.1 gün önce adam neler paylaştı instadan Beşiktaş fotoğraflarını kaldırdı aklı sıra mesaj veriyor bu kadar saf olamazsınız!

Çevrimiçi gokhans

gördüğünüzü de mi anlamıyoruz artık taraftara kulak kapama işareti yapıyor!
sen çok tehlikelisin biliyormusun? Sanki bu foruma provakasyon yapmak için birileri yerleştirmiş seni gibi.. hocaya karşı provakasyon, oyunculara provakasyon, eski yerli hocaları güzelleme övme paylaşımları falan!!!

sen çok tehlikelisin biliyormusun? Sanki bu foruma provakasyon yapmak için birileri yerleştirmiş seni gibi.. hocaya karşı provakasyon, oyunculara provakasyon, eski yerli hocaları güzelleme övme paylaşımları falan!!!

Tüh yakalandım yakaladınız beni ne yapacağım ben şimdi ?

Hocam 40 yaşında adamsınız cidden komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi yapmayın bak çok ciddiyim.

Çevrimiçi gokhans

Hocam 40 yaşında adamsınız cidden komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi yapmayın bak çok ciddiyim.
görüyormusun görselleri? Utanmıyormusun algı yapmaya provakasyon yapmaya? Niye kötülük yapıyorsun? Neden oyuncuya karşı algı yaratmaya çalışıyorsun? Yahu çocuk 19 yaşında ya ayıptır!!    

Çevrimdışı sEuL

Beyler trolleri beslemeyin, engelleyin gitsin.

Boşuna vaktinize yazık, durmadan alintiyorsunuz birde karşıma çıkıyor gene. Bırak yazıp dursun kendi kendine.

Ya tamam kardesim gidişat iyi değil de bu kadar negatif negatif inşallah gerçek hayatında böyle değilsindir.
Emin ol herkes farkında olanların

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Her kuşu şey yaptık da 19 yaşında çocuğun profil fotoğrafı elini kulağına götürmesi kaldı demi? Ne uğraştılar şu çocukla gitsin portekiz'e falan kurtarsın kendini rashica var taş gibi zaten o götürür tek başına sağ kanatı solda da mustafa erhan oynar tamamsın işte

görüyormusun görselleri? Utanmıyormusun algı yapmaya provakasyon yapmaya? Niye kötülük yapıyorsun? Neden oyuncuya karşı algı yaratmaya çalışıyorsun? Yahu çocuk 19 yaşında ya ayıptır!!  

1-2 gün önce Beşiktaş fotoğraftlarını kaldırmasaydı,story'den Beşiktaş beyaz bayrak sallayan kartal paylaşıp yarın ne olacağını bilemezsiniz dememiş olsaydı bu dediğinizi yiyebilirdik!

Muhtemelen taraftar çocuğu darlamaya devam ediyor oda taraftara susun diyor!

Merak etme çoğu futbolcuyu ben sizden önce koruyorum zaten!

Jurásek, Instagram hesabını kapattı.

Ee ne yapcaz şimdi yeni bir tane daha sol bek mi alıcaz ?

Bizim bu taraftar profili ile işimiz var gerçekten eğitilmezler!

Ya tamam kardesim gidişat iyi değil de bu kadar negatif negatif inşallah gerçek hayatında böyle değilsindir.
Emin ol herkes farkında olanların

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi haber varda ben kötü haber veriyorum gibi bir durum mu var ? Beşiktaşlının gerçek hayatı nasıl olsun oda kötü.

Beyler trolleri beslemeyin, engelleyin gitsin.

Boşuna vaktinize yazık, durmadan alintiyorsunuz birde karşıma çıkıyor gene. Bırak yazıp dursun kendi kendine.

Tamam kardeş 2 oldu aynı şeyi yazıyorsun seni engelledim rahatladıysan :)

Her kuşu şey yaptık da 19 yaşında çocuğun profil fotoğrafı elini kulağına götürmesi kaldı demi? Ne uğraştılar şu çocukla gitsin portekiz'e falan kurtarsın kendini rashica var taş gibi zaten o götürür tek başına sağ kanatı solda da mustafa erhan oynar tamamsın işte

Gitsin tutan yok vasatın teki zaten sanki bize Vinicius Junior.Bunun tribini mi çekicez birde kaç gündür.Millet asensio,sane ile oynuyor biz 19 yaşında ki veledin kahrını çekicez! Gitsin nereye gidiyorsa gitsin.

Çevrimiçi Yokmessi

Herifler aynı gün içinde sözleşmiş gibi biri osimhen indirdi diğeri skriniar nelson semedo. İddia ediyorum şu fenerbahçe elindeki stoperler bizde olsa bırak skriniar'ı stoperin s'si konuşulmazdı. Mert müldür bizde olsaydı yedeğine bitane genç bulur geçerdik. Ellerinde gayet yeterli futbolcular olmasına rağmen daha üstünü zorluyorlar. Bizim olay garibanlık ya paramız yok ne eldekini göndermeye ne daha iyisini almaya gücümüz yok şu hocanın haline bak ya bitirdiler bizi 2 takımın arkasından bakıp duruyoruz yapmasınlar transfer falan keşke orkun da gelmeseydi garibansın sen 30m euro neyine.

İzlenmez bu lig de bu takım da allah yardımcısı olsun sevenlerinin ya kabullenicez bu durumu ya da iyice hırçınlaşıp yönetime hocaya topcuya saldırcaz ben kabullendim ya şahsen buyuz diyip devam etmek lazım bikac sene hedef sadece 3.culuk ve konferansta puan kasmak olmalı.

Seyir zevki yüksek top oynasalar şampiyonluk çok umrumda değil ya, zaten gs her kesimden bu kadar destek alırken kazandığı kupanın benim için bir degeri yok, süt kupası benim için, (en kötü ihtimalle) ben her maçı keyifle izlemek  istiyorum, liderin takipcisi olup acaba gecebilir miyiz heyecani yasamak istiyorum, azicik mutlu olmak istiyorum ya, yoksa kupa dedigin boş pirinç parçası, bize baskılı oyun lazım yürekten oynayan topçular lazım!

Çevrimiçi Yokmessi

Seyir zevki yüksek top oynasalar şampiyonluk çok umrumda değil ya, zaten gs her kesimden bu kadar destek alırken kazandığı kupanın benim için bir degeri yok, süt kupası benim için, (en kötü ihtimalle) ben her maçı keyifle izlemek  istiyorum, liderin takipcisi olup acaba gecebilir miyiz heyecani yasamak istiyorum, azicik mutlu olmak istiyorum ya, yoksa kupa dedigin boş pirinç parçası, bize baskılı oyun lazım yürekten oynayan topçular lazım!

Hükümet desteği sebebiyle boyle yazdım, 3. Büyük olmayı kabullenmiş diye yaklaşmayın duruma. Asla kabullenmem. Beşiktaşım her sene şampiyon olmalı.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2025, 23:33:33 Yokmessi ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Direksiyonu Grafa bırakıp hiç bir şeye karismamalilar.

Çevrimiçi ulumemo

https://x.com/kroosmentality/status/1950600191062560794?s=46

Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Allah beşiktaşımın yardımcısı olsun

Çevrimdışı levitate

Direksiyonu Grafa bırakıp hiç bir şeye karismamalilar.
tam tersi takmıyorlarmış (iddia)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

tam tersi takmıyorlarmış (iddia)

,zaten gündeme gelen isimlerden belli.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/kroosmentality/status/1950600191062560794?s=46

Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Allah beşiktaşımın yardımcısı olsun

Ya hoca da bu kadar naif olmayacak.
Yönetim babasının oğlu değil, çatır çatır eksikleri söyleyecek basın önünde talepkar olacak, istemediği oyuncunun alınmasını engelleyecek.

Çevrimdışı levitate

,zaten gündeme gelen isimlerden belli.
yine iddia, başkanın çoğu menajerlik şirketi ve temsilcileri ile arası iyi, iyi kötü onlarca oyuncu sunulmuş ama hiçbiri gelmek istemiyormuş

şöyle bir şey yaşasam farklı bir şeyler denerdim, o masraflara ilginç çovuklar bulursun bir yerlerde
bipbipbupbup

Etiketler: