2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Ravenman, maıden, Gökhan Güvenç, Kapkarakartal, ozeratalay, ahmetekinciogl2, mtorunlu, gokhans, Özgür Gültekin, Georgetown, sefaköykartali, blackeagle35, KartalınGücü, kartalizma190399, levitate, Tass, o2bucak, highflyingeagle, kahyaoglueren, yaço58, Yusuf Berberoğlu, annoca, Zafer55, Darkeagle, underworld, Yokmessi, Necmi, Umutcan Kaya, ulumemo, golazokartal, cornelius, Monza, murat, bull74, safak_01, hasankale, Gökhan Kurt, sozkul, tolga1903, eryigitcaner, Sinan66, balkan-kartal, Serdar3444, Rasim, Yancos ve 396 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 243304 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi 38life

Senol'un 0.5'a calisma imkani yok, kaynak var mi bunun icin?

Bunlar hocaları gönderirken ödediğimiz tazminatlar. Maaş değil.

Çevrimiçi 38life

Ole 2,4m€ alıyormuş yıllık.

Ben ödediğimiz tazminatları yazdım. Maaşları değil.

Çevrimiçi mayguntr

Bunlar hocaları gönderirken ödediğimiz tazminatlar. Maaş değil.
GVB sezon sonuna kadar kalsa cok farkli durumda olur muyduk acaba? arti cebimizde 2/3 milyon kalirdi.

Çevrimiçi gokhans

GVB sezon sonuna kadar kalsa cok farkli durumda olur muyduk acaba? arti cebimizde 2/3 milyon kalirdi.
gvb kovulurken bas bas bunu bağırmıştık :) forumun çoğu aynı görüşteydi. Yazık oldu..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi KartalınGücü

gerçek bilirkişi tayfa: gedson gittiği için bize 8-10 tane atarlar. Gedson yoksa takım bir hiç olur.

Valla bize atarlar mı atmazlar mı blemem. Bildiğim bugün avrupada çok kritik bir maça Kartalla Demir Ege ile takımla bağlılığı kalmamış Amir ile, yarın başka  kritik maçlara belki Necip ile Tayfur ile çıkacağımız.

Çevrimiçi sefaköykartali

Hoca gidecek gibi toplantıdaki halinden belli. Umarım serdal başkan bundan sonra plan proje cart curt anlatmaz çünkü yemeyiz. Kimi getiriyorsa da farketmez, önce kadroyu temizlesin, belli ki bu sene de yarıştıramayacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Takımda kanat yok, gedson gitti, Musratiyi yazmamışsın, sağ bek ve stoper için birşey diyemiyoruz, abraham çıksa yerine yazabileceğiniz adam yok. Biz hala hoca konuşuyoruz. 10 gün sonra da lig başlıyor. Yönetim eleştirileceğine hoca konuşuyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Hoca gidecek gibi toplantıdaki halinden belli. Umarım serdal başkan bundan sonra plan proje cart curt anlatmaz çünkü yemeyiz. Kimi getiriyorsa da farketmez, önce kadroyu temizlesin, belli ki bu sene de yarıştıramayacak.
6 ay sergen bir sonraki 6 ay da şenol g ile sözleşme imzalayıp, mayıs ayında da kongre kararı alsınlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Gio gitmek istediği zaman izin vermeyip 1 hafta sonra tazminat ödüyorsun birde. Bunu taraftar söylediği zaman tetikçi oluyor.

Çevrimiçi annoca

Hocamız mutlu 2-0 skor avantajımız var o yüzden! 2.maç bizim evimizde kadromuz tam! oynattığı oyun ümit veriyor!

https://x.com/mehmet4725/status/1950591791465476457?s=46&t=5MHMNamsg1cYqH0lzMzM9g

Çevrimiçi Samet Demir

Birde işin Ole boyutu var, adama teklif sunuyorsun, projelerini anlatıyorsun, scout ekibi kuracağız, yapılanma olacak, birlikte eş güdümlü çalışıp ilerleyeceğiz diyorsun, adamda bu sözlerine inanıp seninle sözleşme imzalıyor, ilk geldiği hafta alt yapı maçını izliyorsun beraber, hem taraftarı hemde hocayı bir güzel kandırıyorsun.  Verdiğin sözlerin bir çoğunu yerine getirmediğin hocadan da performans bekliyorsun. Bu adil değil. Bu başkanın hoca ile olan ilişkisi.

Seçim öncesi kanat, bek, santrafor lazım diyorsun 2024 aralık ayında, 2025 ağustos ayına gireceğiz halen kanat, bek, yedek santrafor ve 6 numara ihtiyacımız var.

Bunca sorunu salt hoca değişikliği ile çözebileceğimizi düşünenlere elimde satılık köprü var, 2bin araç geçiş garantili.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi annoca

sergen yalçın gelecek dertler bitecek, göreceksin cumartesi neler olacağını.
kaç kez seçime giriyorsun kaybediyorsun, çok istiyorsun sonunda geliyorsun yaptığı icraatlere bak.

Ole belki şampiyon yapacak yeterliliği yoktur eyv ama kim gelirse gelsin zaten şampiyon olamazsın. Burda olay temel atmak olmalı. Ole ile 1-2 yıl temel atılır takımın iç dinamikleri oturur sonra örnek sametin dediği ferraira gibi hücum odaklı hoca bulup getirirsin. Sergen veya şenol hoca gelse ne olacak, ole gelirken yapılanma diyip onu gönderip sergeni getirmen demek ben şampiyon olmak istiyorum demek taraftara peki 2-3 hafta üst üste puan kaybında yönetim istifaya çağrılacak.

Sergenin tek artısı hakemlere masa oyunlarına ses çıkarabikecek birisi olması.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Son yıllarda teknik direktörlere erken fesih nedeniyle ödediğimiz tazminatlar:

Abdullah Avcı: 1m€
Valerien Ismael: 600k€
Şenol Güneş: 500k€
Santos: 500k€
GVB: 3.4m€
Solskjaer: ?€

Nasıl ya Şenol hocam tazminat almamıştır çok seviyor Beşiktaşı kulüp efsanemiz, bana şenol hoca fan club dernek başkanı böyle söylemedi inanmıyorum bu veriye
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi sefaköykartali

Birde işin Ole boyutu var, adama teklif sunuyorsun, projelerini anlatıyorsun, scout ekibi kuracağız, yapılanma olacak, birlikte eş güdümlü çalışıp ilerleyeceğiz diyorsun, adamda bu sözlerine inanıp seninle sözleşme imzalıyor, ilk geldiği hafta alt yapı maçını izliyorsun beraber, hem taraftarı hemde hocayı bir güzel kandırıyorsun.  Verdiğin sözlerin bir çoğunu yerine getirmediğin hocadan da performans bekliyorsun. Bu adil değil. Bu başkanın hoca ile olan ilişkisi.

Seçim öncesi kanat, bek, santrafor lazım diyorsun 2024 aralık ayında, 2025 ağustos ayına gireceğiz halen kanat, bek, yedek santrafor ve 6 numara ihtiyacımız var.

Bunca sorunu salt hoca değişikliği ile çözebileceğimizi düşünenlere elimde satılık köprü var, 2bin araç geçiş garantili.
Bizim sorunları çözmek için minimum 12-13 oyuncu almamız lazım, bi o kadar da göndermemiz lazım. Bunu yapacak kapasite ve/veya biz bu kadroyu bi yaz döneminde sıfırlayamayız, baştan aşağı yenileyeceğiz kan ter gözyaşı vadediyorum diyecek yürek bizim yönetimimizde olmadığı için kendi getirdiği hocayı yiyip kendilerini kurtarma peşindeler.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

hay sergen şenol kovalasın sizi hocayı eleştiriyoruz hemen sergen şenolu iliştiriyorlar araya nasıl bir kompleks bu :)

Çevrimiçi sefaköykartali

Kimsenin gelmek istemediği yerde -evet kendi efsanemiz Sergen de dahil- plan proje diyerek kandırdığımız hoca için  yönetim adına utanç duyuyorum. Mesele performans değil güncel Olenin performansı da iyi değil, hocanın ismi de değil, Beşiktaş’ ın duruşu. Ağustos ayında transfer yangını yerine hoca kaosuna düştüğümüz için yıllardır omuz omuza destek verdiğim kardeşler için de sadece üzülüyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

hay sergen şenol kovalasın sizi hocayı eleştiriyoruz hemen sergen şenolu iliştiriyorlar araya nasıl bir kompleks bu :)
Boşver kardeş derdi Beşiktaş olanın kompleksini anlayamazsın.

Boşver kardeş derdi Beşiktaş olanın kompleksini anlayamazsın.

hahahaha sesli güldüm vallahi iyi güldürdün samet eyvallah  :lol:

Çevrimiçi Samet Demir

kaç kez seçime giriyorsun kaybediyorsun, çok istiyorsun sonunda geliyorsun yaptığı icraatlere bak.

Ole belki şampiyon yapacak yeterliliği yoktur eyv ama kim gelirse gelsin zaten şampiyon olamazsın. Burda olay temel atmak olmalı. Ole ile 1-2 yıl temel atılır takımın iç dinamikleri oturur sonra örnek sametin dediği ferraira gibi hücum odaklı hoca bulup getirirsin. Sergen veya şenol hoca gelse ne olacak, ole gelirken yapılanma diyip onu gönderip sergeni getirmen demek ben şampiyon olmak istiyorum demek taraftara peki 2-3 hafta üst üste puan kaybında yönetim istifaya çağrılacak.

Sergenin tek artısı hakemlere masa oyunlarına ses çıkarabikecek birisi olması.
Başkan seçilir seçilmez Sergen yalçını getirseydi benim gibi düşünenlerden bu denli tepki görmezdi. Arttırıyorum haziran ayında kamp dönemi falan başlamadan da hoca değişikliği konuşulsaydı tepki olurdu ama bu kadar olmazdı. Bunu başkanın verdiği vaadleri göz ardı ederek söylüyorum. Hasan arat gibi kendisi söyledi, yapılanma, genç oyucu alacağız, scout departmanı falan. Hatta ricardo ve arrayo alınca hepimiz deli gibi sevindik. Bu defa olacak diye. Sonuç 2025 yılı 30 temmuzda eksiklerimizin yanına birde 6 numarayı ekledik. Halen ox'un keyfini bekliyoruz.

Bu cendereden hoca değişikliği yaparak çıkamayız. Ya başkan çıkar ne olduysa tek tek anlatır, ya da ne yazık ki bir seçimin daha yolunu açmış olur.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2025, 20:32:36 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim sorunları çözmek için minimum 12-13 oyuncu almamız lazım, bi o kadar da göndermemiz lazım. Bunu yapacak kapasite ve/veya biz bu kadroyu bi yaz döneminde sıfırlayamayız, baştan aşağı yenileyeceğiz kan ter gözyaşı vadediyorum diyecek yürek bizim yönetimimizde olmadığı için kendi getirdiği hocayı yiyip kendilerini kurtarma peşindeler.
Kendisi rakipler ne aldıysa daha iyisini alırım dedi, bunu öncelikli olarak taraftar talep etmedi. 2 oyuncuya 45 milyon verecek paramız varsa kanatlarada bir o kadar verecek paramız olmalı. Doğal olarak da yapılanmadayız falan kabul edilir bir bahane değil. Şampiyon olacak takım kurulmalı.

Çevrimiçi sefaköykartali

Kendisi rakipler ne aldıysa daha iyisini alırım dedi, bunu öncelikli olarak taraftar talep etmedi. 2 oyuncuya 45 milyon verecek paramız varsa kanatlarada bir o kadar verecek paramız olmalı. Doğal olarak da yapılanmadayız falan kabul edilir bir bahane değil. Şampiyon olacak takım kurulmalı.
Hocayı değiştirip Sergen getirir, kanada sancho mancho isimli birini çeker taraftar da unutur gider zaten.

bacak kadar çocuğun söylediği laflara bak.

Yönetimden hocasına kadrosuna hepsine yazar bu rezillik!

Kevin (Shakhtar) : Daha çok gol atmaya çalışıyorum. Hocam da bunu söylüyor. Yarın da 1 olur,  2 olur, 3 veya daha fazla olur. Göreceğiz."

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

bacak kadar çocuğun söylediği laflara bak.

Yönetimden hocasına kadrosuna hepsine yazar bu rezillik!

Kevin (Shakhtar) : Daha çok gol atmaya çalışıyorum. Hocam da bunu söylüyor. Yarın da 1 olur,  2 olur, 3 veya daha fazla olur. Göreceğiz."
ne diyecek adam bizimkiler gibi yetenek fakirimi rashicaya sorsalar yarın gol atacak mısın diye cevap veremez

Etiketler: