2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

38life, Özgür Gültekin, ulumemo, gokhans, balkan-kartal, Serdar3444, COB, levitate, tolga1903, Rasim, Gökhan Güvenç, KartalınGücü, Yusuf Berberoğlu, Darkeagle, hasankale, Monza, Samet Demir, Georgetown, Ravenman, blackeagle35, Sinan66, Yokmessi, annoca, sefaköykartali, ergin, eryigitcaner, Akil Emre, Tass, mellfred, Samet Ç, maıden, mayguntr, NioHH, Mehmet57, Kapkarakartal, golazokartal, Umutcan Kaya, Gökhan Kurt, murat, Yancos, Zafer55, bull74, safak_01, Liquidator, yaço58, ozeratalay, kahyaoglueren, barisaydin, Irakleio, ugurkartalizma, murat baltacı ve 371 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 241051 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

orta saha kurgusunda rafa ve orkunu yeryüzünde tek taşıyabilecek topçu kante onun haricinde bu adamların yanına kimi koyarsanız koyun olmaz olması için %70'in üzerinde topa sahip olman lazım ve karşı baskıları kusursuz yapan bir takımının olmasın lazım bissouma falanda abartıldığı kadar tutucu ve kesici bir orta saha değil 1 aya çöp yaparsınız

Tek başına Kante de yetmez.
Stoperler çizgiye çıkabilecek ve geriye dönebilecek atletizme sahip olması lazim.

Çevrimiçi levitate

https://x.com/kartalhatti/status/1950193552874754340

allah razı olsun kim akıl ettiyse ama yöneticileri sahip çıkmadı unutmayalım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Beşiktaş, Al-Ahli ile sözleşme feshi görüşmelerinde bulunan Franck Kessie için tüm imkanlarını seferber etmeye hazır.

(Sport)

Çevrimiçi Yokmessi

Yönetimin kayıpları oynaması beni büyük hayal kırıklığına ugrattı. Işler yolunda gitse konuşurlardı eminim. Ciddi şekilde ümidim azaldı. Büyük sürprizler gelmeden bu durum değişmez.
Bu görselde benden yönetime gelsin    

Çevrimiçi mayguntr

12 gun sonra lig macimiz var: Immo-Bahtiyar-Onur-Massuaku disinda giden yok, gelenler gidenlerin yerini dahi daha doldurdu mu emin degiliz.

Acik kalp ameliyati gereken hastaya, pansuman bile degil su ictirip iyilesmesini bekliyor yonetim.

Gedson'un bonservisiyle ugrasilacak zaman mi, yollasaniza Ox, Onana, Musrati, Salih, Amir'i. Gitmiyorsalarda kadro disi zamani artik.

Defansda Tayyip, Emrecan(x2), Svenson'un artik miladi doldu, en sorunlu bolgen olan defansda hala bi ilerleme yok.

Kanatsiz oldugumuz 1.5 yildir belliyken, orijini kanat olan tek oyuncu Rashica, 10 numarasiz futbol caginda Rafa, Muci, Mario gibi 3 tane orta sahamiz var.

Demiroren gibi bi enkaz birakacak bu yonetim, arsa projesinden gelen parayi Mendes'in cebine koyup istifa edip TJK'sindaki ofisine donecek Adali.

Keny Arroyo, İnstagram'da Beşiktaş ile ilgili gönderileri yeniden yükledi.

Beşiktaş, Artem Dovbyk ile ilgileniyor.

Roma, kapıyı 35 milyon Euro'dan açtı. (Team Talk)

SON DAKİKA - Beşiktaş, Gedson Fernandes'in Spartak Moskova'ya transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Çevrimiçi Samet Demir

Hayırlısı olsun ne diyelim. Sevdik seni kara oğlan, inşallah çok başarılı olursun.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi KartalınGücü

Hayırlı olsun ne diyelim, inşallah 30 almışlardır ama sanmıyorum. Seneye de gs de izleriz.

Çevrimiçi Necmi

Avrupa maçı öncesi en değerli oyuncunu göndermek ne bileyim kanat transferiyle alakalı dedikodu bile yok taraftara göre olması tek muhtemel isim almaya çabalanan kerem ama açıklama yapıyor bana veya benficaya bir teklif yok diye
Yani beşiktaş keremi almak istiyor ama bundan keremin benficanın beşiktaş yönetiminin haberi yok
Bunlar çebi ve aratı aratmasada aynı çuvalın içine girer

Hayırlı olsun ne diyelim, inşallah 30 almışlardır ama sanmıyorum. Seneye de gs de izleriz.

Türkiyeye transfer olamaz diye madde koydurmuslardır umarım herhalde o kadar da düşüncesiz değillerdir!

Çevrimiçi Samet Ç

Türkiyeye transfer olamaz diye madde koydurmuslardır umarım herhalde o kadar da düşüncesiz değillerdir!
kimse almaz gedsonu koydursalar ne olacak

Çevrimiçi KartalınGücü

Koymuş olabilirler ama hülleci hilecileri durdurmayacağından eminim.

Gedson Fernandes, Spartak Moskova ile resmi sözleşme imzalamak için bugün saat 21.05 uçağıyla Moskova’ya uçacak.

gs aç kurtlar gibi kapısında yatar tam aradıkları adam!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi KartalınGücü

Şu an renkliler göbek atıyordur derbilere kadar iş kalırsa orada anlayacaksınız değerini siz de.

Çevrimiçi tolga1903

Avrupa maçı öncesi en değerli oyuncunu göndermek ne bileyim kanat transferiyle alakalı dedikodu bile yok taraftara göre olması tek muhtemel isim almaya çabalanan kerem ama açıklama yapıyor bana veya benficaya bir teklif yok diye
Yani beşiktaş keremi almak istiyor ama bundan keremin benficanın beşiktaş yönetiminin haberi yok
Bunlar çebi ve aratı aratmasada aynı çuvalın içine girer

En değerli oyuncumuz gedson değil orkun. İlk maç oynadi işte iki tane karşı karşıya kaldı birinde kendi kendine şut açısını daraltıp kaleciye vurdu diğerinde ne zaman vuracağını bilemeyip müdahale yedi. Kendi gitmek istemiş kalmak istemiyor adam net 4.5 milyon euro kazanacakmış rusya harici doğru düzgün talibi yok satmayıp napacaklar shaktar maçını gözden çıkardı yönetim elendik gözüyle bakıyor hoca konuşturuyor oyuncu satıyor ama oyuncu almak gibi derdi yok. Yani şurada biz bizeyiz bu takım shaktar falan da eleyemez maç öncesi gitmesinin bana göre çok bir esprisi yok.

Çevrimiçi Samet Ç

gedson çöpünden de kurtulduk darısı diğerlerinin başına 1 sene sözleşmesi kalmıştı 4 milyona yakın kazanacak oradan her iki taraf içinde hayırlısı oldu

gedson çöpünden de kurtulduk darısı diğerlerinin başına 1 sene sözleşmesi kalmıştı 4 milyona yakın kazanacak oradan her iki taraf içinde hayırlısı oldu

Sözleşmesine 2 sene vardı.2027'de bitiyordu.

https://www.transfermarkt.com.tr/gedson-fernandes/profil/spieler/337800

Çevrimiçi Samet Ç

En değerli oyuncumuz gedson değil orkun. İlk maç oynadi işte iki tane karşı karşıya kaldı birinde kendi kendine şut açısını daraltıp kaleciye vurdu diğerinde ne zaman vuracağını bilemeyip müdahale yedi. Kendi gitmek istemiş kalmak istemiyor adam net 4.5 milyon euro kazanacakmış rusya harici doğru düzgün talibi yok satmayıp napacaklar shaktar maçını gözden çıkardı yönetim elendik gözüyle bakıyor hoca konuşturuyor oyuncu satıyor ama oyuncu almak gibi derdi yok. Yani şurada biz bizeyiz bu takım shaktar falan da eleyemez maç öncesi gitmesinin bana göre çok bir esprisi yok.
trnin en abartılan oyuncusu niye koşuyor diye pozisyon alma sıfır hücumda karar alma sıfır tutuculuk yok oyun kurma yok senede 3-5 maç kontraya çıkacağız diye 11'de buna sabrediyorduk

Etiketler: