2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

eryigitcaner, Gökhan Güvenç, Samet Demir, KartalınGücü, 38life, gokhans, NioHH, Georgetown, annoca, Yusuf Berberoğlu, tolga1903, Mehmet57, Samet Ç, mtorunlu, sefaköykartali, ulumemo, Özgür Gültekin, Kapkarakartal, Rasim, maıden, Darkeagle, golazokartal, Monza, blackeagle35, Yokmessi, Umutcan Kaya, Gökhan Kurt, hasankale, Tass, murat, Yancos, Zafer55, bull74, safak_01, COB, Liquidator, yaço58, ozeratalay, kahyaoglueren, Ravenman, Serdar3444, barisaydin, Irakleio, balkan-kartal, ugurkartalizma, murat baltacı, Sinan66 ve 376 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 240585 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Nasıl, neden?
söylenenden yükseğe satılmıştır benim dediğim rakamlara bize net 20 kalır

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

bankalar birliğinden dolayı kalmaz maalesef yarısına onlar çökecek!

Çevrimiçi levitate

ya bırakın bu kadar vicdanlı olmaya gerek yok bir senede senin ömrünce kazanamadığın paraları kazanıyorlar laf yemek istemiyorsa çıksın adam gibi oynasın iyi oyuncu ilk maçındada iyi oynar şu yapılan kepazeliğe taraftar az bile yapıyor servet verip birde pışpışlayacakmıyız ligin başlamasına birşey kalmadı ve daha sıfır transfer ama servet harcandı avrupa ligi yüksek oranda gitti konferansda gider bu karakter yoksunlarıyla ligde 3 mağlubiyet al üç haftada havlu atarsın lige ve şu ana kadar yapılan işler amatörce bile diyemeyeceğim
Taraftar az bile yapıyor
istediği parayı kazansın, kimse mevzuyla alakası olmayan eşinin sosyal medya hesabında aile fotoğraflarının altında hakaret yemeyi hak etmiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

yarısına çökmüyor %30'u gidiyor

Çevrimiçi levitate

@gokhans , @levitate , @Samet Demir

Yazdıklarınızı alintilamadim ama aynı paralelde olduğu için sizinle tamamen ayni düşünüyorum.

Kulübü taraftar yönetiyor diyoruz sonra şu dijital rezilliğe yönetimden tek kelime cikmazken taraftar grupları oespese açıklama yapıyor. Ayıp bu kadar büyük yönetim boşluğunu haketmiyoruz
taraftar grupları sahip çıkmasa iş daha rezil yerlere giderdi de mantıklı iş yaptılar
bipbipbupbup

yarısına çökmüyor %30'u gidiyor

O zaman fena değil 30 milyon € civarı bir rakama okuturuz umarım.

Çevrimiçi levitate

uefa bankalar birliği vs. takmıyor orada 30 girdiyi görüyor ve ok diyor + pahalı satış yapabilmemiz transferlerde elimizi güçlendirir
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

O zaman fena değil 30 milyon € civarı bir rakama okuturuz umarım.
ben 30+ bekliyorum rakam buydu çünkü açıklanınca öğreniriz

Çevrimiçi KartalınGücü

Bunu resmen açıklamadan kulübe sokabiliyorsak keşke, ama o işleri yapabileceklerini sanmıyorum.

Semih Kılıçsoy, Shakhtar Donetsk maçından sonra Cagliari ile sözleşme imzalamak üzere İtalya'ya gidecek. (Ertan Süzgün)

Çevrimiçi levitate

ben 30+ bekliyorum rakam buydu çünkü açıklanınca öğreniriz
25+2.5 diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Semih Kılıçsoy, Shakhtar Donetsk maçından sonra Cagliari ile sözleşme imzalamak üzere İtalya'ya gidecek. (Ertan Süzgün)
bu iş yatabilir gibi inter'deki esposito'yu 8 milyona mı ne alacaklarmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bunu resmen açıklamadan kulübe sokabiliyorsak keşke, ama o işleri yapabileceklerini sanmıyorum.
ya işte ederi 20 iken 30 verir geçerler, rus kulüpleri çok çaresiz avrupadan adam alamıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi KartalınGücü

Gedson'un gitmesini istemiyordum ama bonservisin yarısı 10 a alınıp kemiksiz bonussuz 30 a gidiyorsa bu mantıklı iştir buna hiç bir laf edemem. Yerine ama düz Cajuste bitik Kessie  falan değil Anguissa ayarı oyuncu alınması gerekir güçleneceksek.

bu iş yatabilir gibi inter'deki esposito'yu 8 milyona mı ne alacaklarmış

sanmıyorum hocaları ısrarla görmek istiyor semihi kadroda.

Çevrimiçi gokhans

Kayserispor-Beşiktaş maçı için deplasman tribünü bilet fiyatı 3 bin 689TL olarak açıklanmış. Deplasmana gidecek arkadaşlara, üstüne 3 kuruş daha koyup forma almasını öneririm. En azından Beşiktaş'a destek sağlamış olur + bizim takım taraftarsız daha iyi oynar bu saatten sonra..
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2025, 16:14:04 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Gedson'un gitmesini istemiyordum ama bonservisin yarısı 10 a alınıp kemiksiz bonussuz 30 a gidiyorsa bu mantıklı iştir buna hiç bir laf edemem. Yerine ama düz Cajuste bitik Kessie  falan değil Anguissa ayarı oyuncu alınması gerekir güçleneceksek.

Gedsonun yerine orkun alındıgında gedsonun gittiği kesinleşmişti zaten.

Zenit'in 21 yaşındaki stoperi Robert Renan, Beşiktaş'a önerildi. (Ertan Süzgün)

🔹 Kiralama bedeli: 1 M€
🔹 Satın alma opsiyonu: 14-15 M€
🔹 Maaş: 1.7-1.8 M€

Çevrimiçi levitate

sanmıyorum hocaları ısrarla görmek istiyor semihi kadroda.
bakalım hangisi kazanacak öbürü fiyat ve milliyet dolayısıyla avantajlı

tam yerine gidiyor ama çift forvet oynuyorlarmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

partey ve kessie kovalıyorlar kanatlar içinde sancho ve anthony cajuste işi orkun geldiği an bitti hoca çift pivot oynamak istediği için cajusteye gittik orkun alınca tamamen değişti işler

Çevrimiçi levitate

partey ve kessie kovalıyorlar kanatlar içinde sancho ve anthony cajuste işi orkun geldiği an bitti hoca çift pivot oynamak istediği için cajusteye gittik orkun alınca tamamen değişti işler
bu işin sonunda kessie gelir
bipbipbupbup

Etiketler: