2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

hasankale, Samet Ç, Yusuf Berberoğlu, Samet Demir, murat baltacı, tolga1903, ergin, eryigitcaner, annoca, OnurG, Gökhan Güvenç, matias_27, fatihsahin, Kapkarakartal, KartalınGücü, Rasim, maıden, sozkul, Yokmessi, Georgetown, Akil Emre, Mehmet57, COB, mayguntr, mellfred, ulumemo, Özgür Gültekin, Zafer55, Darkeagle, Yancos, 38life, Sinan66, sefaköykartali, bull74, safak_01, Ravenman, yaço58, Savaş, ozeratalay, murat, kartalizma190399, Umutcan Kaya, cornelius, golazokartal, Monza, İsmail Özyurt, Tass, NioHH, blackeagle35, Liquidator, Serdar3444, BJKTÜRK23, autopsy, emre_1978, ugurkartalizma ve 341 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 236274 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Jurasek taraftar yorumlarından dolayı kapamış sosyal medya hesaplarını. Taraftarımız sayesinde bir maçda oyuncu kaybediyoruz. Sosyal medyada bu kadar eleştiri ve haberle muhtemelen hoca’da kafaca bitmiştir. Bizim rakibe, yapıya, hakemlere falsn ihtiyacımız yok kendi kendimizi bitirebiliyoruz çok şükür.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

Jurásek, Instagram hesabını kapattı.

Ee ne yapcaz şimdi yeni bir tane daha sol bek mi alıcaz ?

Bizim bu taraftar profili ile işimiz var gerçekten eğitilmezler!

kafa toplasın boşver ama umarım gidip karısına çocuğuna falan sarmazlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi levitate

pandemide taraftar olsaydı hayatta şampiyon olamazdık
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

eşinin instagramı.

Çevrimiçi levitate

https://x.com/asye1903/status/1949952778408714380

çok geç

üzüldüm ya valla çok yazık kötü oynamış tamam da ilk maç ulan koca sezonu bu adamla geçireceksiniz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Bize sağ kanat da lazım :) gelsinde canı nerede isterse orada oynasın 😅
Adam kanat enazından.Kanat deyip kanat almış olurlar. Kanat diye Mario almışlığımız var.😁

Çevrimiçi 38life

Yıllardır Beşiktaş'ın en büyük kamburu taraftarıdır diyorum. Bu bugün artık çok daha net hale geldi. Ben ciddi ciddi artık Beşiktaş'ı takip etmeyi bırakmayı düşünüyorum. Maçtan maça izler geçerim. Çok anlamsız bir hal aldı çünkü. En ufak bir umut kırıntısı bile yok gelecek yıllara dair. Ortalığı bu beyin yoksunu amiplere bırakıp gitmek lazım.

Çevrimiçi 38life

Yönetim adına yapılabilecek şeylerden biri tribünleri satın almak. Eskiden yapılan ve bizim kınadığımız sisteme geri dönmek. Yönetimin kendi kontrol edebildiği gruplara bilet dağıtması ve Beşiktaş tribünlerine istediği gibi yön vermesi. Böylece ıslıkçı amiplerin etkisi azalır. Sosyal medyada bir oyuncuya aşırı yükleniyorlarsa ertesi maç hazırlatırsın kocaman bir pankart o oyuncu için. Sevgi gösterisinde bulundurursun. Futbolcu sosyal medyada huzursuz hissetse bile en azından stadyumda huzurlu hisseder.

Çevrimiçi Yokmessi

Yıllardır Beşiktaş'ın en büyük kamburu taraftarıdır diyorum. Bu bugün artık çok daha net hale geldi. Ben ciddi ciddi artık Beşiktaş'ı takip etmeyi bırakmayı düşünüyorum. Maçtan maça izler geçerim. Çok anlamsız bir hal aldı çünkü. En ufak bir umut kırıntısı bile yok gelecek yıllara dair. Ortalığı bu beyin yoksunu amiplere bırakıp gitmek lazım.

Bende şenol ve sergen destekçilerini görünce aynısını yapmayı düşünüyorum.

Çevrimiçi KartalınGücü

Ya iyi güzel, Allah kahretsin o küfür hakaret edenleri, terbiyesiz cahiller ona lafımız yok, ama kardeşim 20 mio taraftar var çoluk çocuktan serserisine kadar, bunların 100 tanesi böyle şeyler yapıyor belki rakip taraftarlar da giriyor işin içine buna da bir şey yapamazsın, bunu camiaya da mal edemezsin. Yok Beşiktaş taraftarı sosyal medyasını kapatacakmış da yok yüzde bilmemkaçı aptalmış da.

Futbolcular milyon eurolar kazanıyorlar bu kadar duygusal olacaksan bu mesleği yâpamazsın. Messiye Ronaldoya sosyal medyadan küfür hakaret edilmedi mi ki o zaman internet bu kadar pislik bir mecra bile değildi. Icardiye neler yazılmıştır, keza Meloya adamlar hiç böyle triplere girdiler mi? Yine yönetimin eksikliği bu hem bu terbiyesiz cahil tayfaya gerek kötü yönetimleri gerekse transferdeki eylemsizlikleri ile çanak tutuyorlar hem de futbolculara gereken manevi desteği ve disiplini vermiyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Adam kanat enazından.Kanat deyip kanat almış olurlar. Kanat diye Mario almışlığımız var.😁
şuan kanata ben olsam ilk mario yu yazarım. Durum o kadar kötü.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

• Kara Kartal
  • *
  • Bugün, 02:08:23
  • Prizren - Kosova / Helsinki - Finlandiya
  • Black Eagle from Balkans
Son 3-4 yıl kötü sezonlar geçirdik tamam ama ömrümde ilk defa hazırlık kampından sonra ilk maçta kepaze olup, teknik direktör ile iplerin koptuğu, oyuncuların kendisini istemediğini, takımdan resmen kaçarak gitmeye çalışan ve sosyal medya hesaplarından resim ve hesap silen oyuncular gördüm.

Bir bunu yaşamamıştık...

Çevrimiçi Sinan66

biz bu musratiyi neden ve nasil mundar ettik ?

Çevrimiçi Yokmessi

biz bu musratiyi neden ve nasil mundar ettik ?

İstese çok iyi top oynar ama oynamıyor

https://youtu.be/ZWJrtVRiKY4?feature=shared

Çevrimiçi Ravenman

Jurasek küfürler ve tepkilerden dolayı instagram hesabının yorum fonksiyonunu kapatmış.

Daha geleli bir hafta olmadı, bu çocuktan artık nasıl verim alacan?

Bence bize yine bir solbek lazım.

Çevrimiçi murat

birisi de yazmış en azından orayı kapatabilmiş.

Çevrimiçi yaço58

geçen sene kasımda havlu atmıştık bu yıl temmuzda attık hocanın geleceği nasıl belirsiz olabilir bu transfer dönemi 40 milyon harcadık farkında mı acaba yönetim ne yapmak istiyorlar çıksınlar camiaya anlatsınlar  ayrıca taraftar konusuna gelirsek bizim taraftardan birşey olmaz olaylı fener maçına çıkma dik dur gerekirse hiç şampiyon olma arkanda dururz denen adama bir sene sonra paralar nerde diye tezahürat yapıldı hasan yedi içti ahmet yedi içti fikret başkan birşeyleri iyi yaparken hırsız konumuna düşürülmek istendi ben 28 yaşındayım gördüğüm oyundan zevk aldığım beşiktaşın olduğu yıllar fikret ormanın başkanlık yıllarıydı maalesef destek olmak yerine köstek olduk bu günler bize müstehak ne diyim ki fb de fikret orman gibi başkan olsa pamuklara sararlardı bizim yaptığımız muamele ortada

Çevrimiçi Ravenman

Bedava ve bonserviz yok.

Bunlar Svensson’dan iyi:

- Nelson Semedo (28, sağ bek)
- Davide Calabria (28, sağ bek)

Abrahamın yedeği:

- Luka Joviç (28, santrafor)

Jurasek’ın yedeği:

- Serge Reguillon (28, sol bek)
- Nicolas Tagliafico (32, sol bek)

Paulista’nın yerine:

- Kurt Zouma (30, stoper)
- Pawel Davidoviç (30, stoper)
- Jason Denayer (30, stoper)

Sol kanat:

- Yann Karamoh (27)
- Maxim Khlan (22)
- Morlaye Sylla (28)
- Marcus Coco (28)

Sağ kanat:

- Adam Ounas (28)
- Samuel Kalu (27)
- Munir El Haddadi (28)
- Nathan Redmond (29)

Defansif orta saha:

- Victor Lekhal (29)
- Jairo Riedewald (28)
- Idriss Doumbia (27)

Çevrimiçi gokhans

geçen sene kasımda havlu atmıştık bu yıl temmuzda attık hocanın geleceği nasıl belirsiz olabilir bu transfer dönemi 40 milyon harcadık farkında mı acaba yönetim ne yapmak istiyorlar çıksınlar camiaya anlatsınlar  ayrıca taraftar konusuna gelirsek bizim taraftardan birşey olmaz olaylı fener maçına çıkma dik dur gerekirse hiç şampiyon olma arkanda dururz denen adama bir sene sonra paralar nerde diye tezahürat yapıldı hasan yedi içti ahmet yedi içti fikret başkan birşeyleri iyi yaparken hırsız konumuna düşürülmek istendi ben 28 yaşındayım gördüğüm oyundan zevk aldığım beşiktaşın olduğu yıllar fikret ormanın başkanlık yıllarıydı maalesef destek olmak yerine köstek olduk bu günler bize müstehak ne diyim ki fb de fikret orman gibi başkan olsa pamuklara sararlardı bizim yaptığımız muamele ortada
kaddafi deviren, linç edip öldüren libyalılar gibiyiz. Hakettiğimizi yaşıyoruz gerçekten.. senin benim gibilerde kurunun yanında yanıyor işte…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

Jurasek küfürler ve tepkilerden dolayı instagram hesabının yorum fonksiyonunu kapatmış.

Daha geleli bir hafta olmadı, bu çocuktan artık nasıl verim alacan?

Bence bize yine bir solbek lazım.
Jurasekle 10 dakika konuşayım. Verim alınır 😊
Olayı kişiselleştirmemeli. Taraftarın jurasek üzerinden kulübü  takımı yönetenlere tepkisidiydi o.
Ama bir sol bek zaten lazımdı maçtan önce de.
Tek sol bekimiz jurasek.

Çevrimiçi Samet Ç

çöplere şu tepkiyi vermediler siz devam böyle düzelir takım :D

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş bitmiştir daha da düzelmez umarım şu tipler basket şubesine sarmaz orada kafamız az biraz düzeliyor oraya da gelirlerse orada elden gider 

Çevrimiçi 38life

Ya iyi güzel, Allah kahretsin o küfür hakaret edenleri, terbiyesiz cahiller ona lafımız yok, ama kardeşim 20 mio taraftar var çoluk çocuktan serserisine kadar, bunların 100 tanesi böyle şeyler yapıyor belki rakip taraftarlar da giriyor işin içine buna da bir şey yapamazsın, bunu camiaya da mal edemezsin. Yok Beşiktaş taraftarı sosyal medyasını kapatacakmış da yok yüzde bilmemkaçı aptalmış da.

Futbolcular milyon eurolar kazanıyorlar bu kadar duygusal olacaksan bu mesleği yâpamazsın. Messiye Ronaldoya sosyal medyadan küfür hakaret edilmedi mi ki o zaman internet bu kadar pislik bir mecra bile değildi. Icardiye neler yazılmıştır, keza Meloya adamlar hiç böyle triplere girdiler mi? Yine yönetimin eksikliği bu hem bu terbiyesiz cahil tayfaya gerek kötü yönetimleri gerekse transferdeki eylemsizlikleri ile çanak tutuyorlar hem de futbolculara gereken manevi desteği ve disiplini vermiyorlar.

Siz akıllanmazsınız.

Etiketler: