2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

gokhans, hasankale, KartalınGücü, 38life, kartalizma190399, tolga1903, Samet Ç, annoca, Zafer55, Rasim, maıden, İsmail Özyurt, Ravenman, Savaş, Özgür Gültekin, matias_27, Gökhan Güvenç, BavyeraKartali, yaço58, sefaköykartali, ozeratalay, Tass, bull74, Yancos, kahyaoglueren, golazokartal, Georgetown, murat, NioHH, Darkeagle, ulumemo, blackeagle35, sozkul, Liquidator, eryigitcaner, Yokmessi, Serdar3444, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, BJKTÜRK23, Sinan66, murat baltacı, mayguntr, Yusuf Berberoğlu, Monza, autopsy, OnurG, emre_1978, ugurkartalizma, Kartal Ç, Necmi, Gökhan Kurt, doganay, safak_01, cornelius, c3c2k, mtorunlu ve 339 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 234578 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

şuna maaşıyla beraber 2 - 2,5 milyon verdin ya anç, şunun hesabını inliye inliye yaşarken verirsin inş. Vermeden ölmessin inş.. Haram zıkkım olsun…

üstüne para vererek gönderdik herhalde birde.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1949922352797503706

Çevrimiçi Zafer55

Sivasspor, Beşiktaş'tan Kerem Atakan Kesgin'i kadrosuna kattı. (beIN SPORTS)
Darısı başlarına:

Musrati
Onana
Chamberlain
Mario
Amir
Necip
Tayfur
Emrecan
Can
Kartal

Çevrimdışı levitate

kartalist gedson satışının kerem işine yardım olabileceğini söylemiş + rıdvan için görüşmeler varmış
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

goodfellas'ın açıklaması bayağı destek almış fıratın haberi de düşünürsek geri vites geldi gibi :D son 4 yıldır twitter'dan kulüp yönetiliyor şaka gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

şuna maaşıyla beraber 2 - 2,5 milyon verdin ya anç, şunun hesabını inliye inliye yaşarken verirsin inş. Vermeden ölmessin inş.. Haram zıkkım olsun…
Emirhan yerine bunu almıştı. Yazık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

cajuste bize gelmek istemiyormuş gözü burnley'de sanırım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

goodfellas'ın açıklaması bayağı destek almış fıratın haberi de düşünürsek geri vites geldi gibi :D son 4 yıldır twitter'dan kulüp yönetiliyor şaka gibi
Taraftarın tepki gösterdiği tüm konularda kulüp büyük zararlardan kurtuldu. Taraftar ile ters düşmemek lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Emirhan yerine bunu almıştı. Yazık.
1 sene kiralayıp, beğenmediğimiz, doğru düzgün oynatmadığımız tayfur’a da 1 milyon euro ödeyip bonservis aldık. Mantığı kest!! Hain resmen camiayı bitirmeye oynamış!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

cajuste bize gelmek istemiyormuş gözü burnley'de sanırım
Gelmesin bence de. Orkun gelmeden önce istiyordum da şimdi gerek yok bence.

Çevrimdışı levitate

Taraftarın tepki gösterdiği tüm konularda kulüp büyük zararlardan kurtuldu. Taraftar ile ters düşmemek lazım.

şenol hocanın ismi daha net geçse bence taraftar bu kadar tepki göstermezdi, sergen'in durum ayrı son bir yıldır efsaneliği falan çiğ çiğ yedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

1 sene kiralayıp, beğenmediğimiz, doğru düzgün oynatmadığımız tayfur’a da 1 milyon euro ödeyip bonservis aldık. Mantığı kest!! Hain resmen camiayı bitirmeye oynamış!!
O günler burada çok yazıldı. Bu beceriksizlik değil ihanet diye. Yemin ederim gs den x bir yöneticiyi getir bu denli kötü transferleri aynı dönem içinde yapmazdı. Bu kadarıda ayıp olur 1-2 de iyi adam alalım derdi. Neyse Allahından bulsun. Ne yaşattıysa yaşamadan ölmesin.

Çevrimdışı levitate

O günler burada çok yazıldı. Bu beceriksizlik değil ihanet diye. Yemin ederim gs den x bir yöneticiyi getir bu denli kötü transferleri aynı dönem içinde yapmazdı. Bu kadarıda ayıp olur 1-2 de iyi adam alalım derdi. Neyse Allahından bulsun. Ne yaşattıysa yaşamadan ölmesin.

o yaz alınanlardan rashica dışı katkı verebilen yok rashica'nın da verdiği katkı belli :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Sivasspor, Beşiktaş'tan Kerem Atakan Kesgin'i kadrosuna kattı. (beIN SPORTS)
bugün çebinin 2. başarısızlığı ve kulübe zararı.

Çevrimiçi Samet Demir

şenol hocanın ismi daha net geçse bence taraftar bu kadar tepki göstermezdi, sergen'in durum ayrı son bir yıldır efsaneliği falan çiğ çiğ yedi
Ben işin teknik taktik kısmını geçtim zaten, hele sergenin ekoltv de yorumları falan aklıma geldikçe çıldırıyorum. Bu kadar olmaz yahu. Okan koç da tv ye çıkıyor adam sapına kadar Beşiktaşlı. Sergen için bunu söyleyebiliyor musun? Adam makarasında yahu, parasına bakıyor. Azıcık işim ağrısız başım havasında. Bizim taraftar bunu nasıl görmüyor anlayamıyorum. Tabi bir de bu spekülasyonların yönetim ayağı var, adamlar nerede ne yapıyor bu nasıl bir gizem anlamak zor.

Çevrimiçi Samet Demir

o yaz alınanlardan rashica dışı katkı verebilen yok rashica'nın da verdiği katkı belli :D
Rachica sezon içerisinde ben çok destekledim nedenide elinde başka kanat oyuncusu yoktu. Şuan durum öyle değil. İlk kapı dışarı edilmesi gereken adam.

Çevrimiçi murat

Gedson gitti gibi hayırlısı olsun. Ben beğeniyordum muhakkak eksikleri de var ama takımın yaşı da göz önüne alınca en değerlisiyidi, muazzam savunma performası vardı hayırlısı artık.

Rashica gedson bunlar eski takımlarında beğenilen ve bize gelince herkesi mutlu eden transferlerdi ama bazı çiçekler bazı topraklarda yeşermiyor veya bizim beklentilerimiz çok başka. Kimden ne isteyeceğimizi bilemiyoruz.
ben ikisini de istememiştim.gedson için görüşüm sezonda 3 maç müthiş oynayıp sezon boyu kaymağını yiyordu.ama efendi kişiliği ve mücadelesine  laf yok.gel dersin gelir git dersin gider.

bugün çebinin 2. başarısızlığı ve kulübe zararı.

onun klübe verdiği zararın haddi hesabı yok zaten.!

Çevrimiçi annoca

https://x.com/Eaglereports/status/1949894744751976720

https://x.com/mali_jk19/status/1949891150950912474

kanat alın artık sövecem
sancho dortmundayken nerdeyse her maçın geniş özetini izlemişimdir. aklımda kalan bu adam sağ kanat. manu sonrası sola geçti ama o verimliliğin çeyreği bile değil bence. hee bizim ligde estirir ama sağ için daha iyi gibi.

Halen takımdan gitmesi gereken bir kamyon dolusu adam var!

Jurásek, Instagram hesabını kapattı.

Ee ne yapcaz şimdi yeni bir tane daha sol bek mi alıcaz ?

Bizim bu taraftar profili ile işimiz var gerçekten eğitilmezler!

Çevrimiçi Samet Demir

sancho dortmundayken nerdeyse her maçın geniş özetini izlemişimdir. aklımda kalan bu adam sağ kanat. manu sonrası sola geçti ama o verimliliğin çeyreği bile değil bence. hee bizim ligde estirir ama sağ için daha iyi gibi.
Bize sağ kanat da lazım :) gelsinde canı nerede isterse orada oynasın 😅

Çevrimiçi Samet Demir

Jurásek, Instagram hesabını kapattı.

Ee ne yapcaz şimdi yeni bir tane daha sol bek mi alıcaz ?

Bizim bu taraftar profili ile işimiz var gerçekten eğitilmezler!
😁😁😁😁

Etiketler: