2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

KartalınGücü, annoca, COB, ulumemo, 38life, Mehmet57, Zafer55, levitate, bull74, Özgür Gültekin, mellfred, Georgetown, doganay, Gökhan Güvenç, sEuL, Sinan66, Serdar3444, gokhans, Ravenman, Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, ahmetekinciogl2, mayguntr, Samet Ç, Monza, Savaş, sefaköykartali, Rasim, hasankale, NioHH, maıden, kartalizma190399, murat, tolga1903, yaço58, emre_1978, Kapkarakartal, Kartal Ç, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, golazokartal, murat baltacı, Darkeagle, pinehitman ve 428 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 156085 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

Sol icin cikan isimler Sancho, Rashford, Coman.

Rashford imkansiz, o Barcelona’ya gitmek istedigini zaten belirtti.

Sancho’in oluru var, ama akil almaz yillik ucret istiyor.

Coman aralarinda en olabilecek isim gibi duruyor. Ki bence aralarinda ki en iyi futbolcu zaten.

sancho 7-8 falan istiyo

bence rashford derdinde başkan
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Jack Grealish
Mika Godts
Kerem Aktürkoğlu
Andreas Schjelderup
Zuriko Davitashvili
Marcus Rashford
Kingsley Coman
Wesley
Jaden Sancho
Donyell Malen
Andreas Skov Olsen
Noah Okafor
Vaclav Cerny
Federico Chiesa
Rayan
Timo Werner

Şimdiye kadar bizimle bütün ismi çıkmış kanat oyuncularını yazdım.Unuttuğum olabilir burdan 2 tane kanat alacak olsak sizin tercihiniz hangisi olurdu ?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

23/24 sezonu Benfica oyun şablonu genelde 4-2-3-1

Ikili Joao Neves ciğersizi ile Florentino azmani.
Onların onünde de zaman zaman Orkun bazen de Rafa, bazı maçlarda Rafa ilerideki 1 oluyor

Orkun u rahat oynatabilmek için mutlaka yanında ciğersiz bir kesici oynatmamiz lazım. 10 metreye kadar pas atabiliyorsa bence ok dir.

Çevrimiçi Samet Demir

Burada benim gibi başkanı eleştiren çok arkadaş vardı, başkan hepimizi çok mutlu etti. Bizim beklediğimiz tam olarak bu. Gidip 30 milyona anguissa alsa ya da daha iyisini camiayı bu kadar birbirine kenetleyemezdi.

Lütfen odağınızı kaybetmeyin, 2 iyi kanat bir 6 numara ondan sonra da keyfekeder transferler ile eksiksiz bir kadro kurmuş oluruz.

Tribünde de taraftar sesi çatlayana kadar destek verecektir.

#BUSENEŞAMPİYONOLACAĞIZ
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

23/24 sezonu Benfica oyun şablonu genelde 4-2-3-1

Ikili Joao Neves ciğersizi ile Florentino azmani.
Onların onünde de zaman zaman Orkun bazen de Rafa, bazı maçlarda Rafa ilerideki 1 oluyor

Orkun u rahat oynatabilmek için mutlaka yanında ciğersiz bir kesici oynatmamiz lazım. 10 metreye kadar pas atabiliyorsa bence ok dir.
gedson ve rafa dan biri bu kurguyu bozuyor. Aslında ikisinden de vazgeçmek zor fakat rafa benim için daha çok ağır basıyor. İyi bir ücret gelirse gedsonu satmalıyız kafasındayım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

gedson ve rafa dan biri bu kurguyu bozuyor. Aslında ikisinden de vazgeçmek zor fakat rafa benim için daha çok ağır basıyor. İyi bir ücret gelirse gedsonu satmalıyız kafasındayım.
gedsondan hemen vazgeçerim zor falan değil orta sahada kaldığı sürece bu takım şampiyonluğu bırak ikinci bile olamaz

Çevrimiçi Necmi

Jack Grealish
Mika Godts
Kerem Aktürkoğlu
Andreas Schjelderup
Zuriko Davitashvili
Marcus Rashford
Kingsley Coman
Wesley
Jaden Sancho
Donyell Malen
Andreas Skov Olsen
Noah Okafor
Vaclav Cerny
Federico Chiesa
Rayan
Timo Werner

Şimdiye kadar bizimle bütün ismi çıkmış kanat oyuncularını yazdım.Unuttuğum olabilir burdan 2 tane kanat alacak olsak sizin tercihiniz hangisi olurdu ?
rashford ve olsen

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

X’de şuna denk geldim beynimden vurulmuşa döndüm. Keşke yönetim şu yayını baz alıp asporu hiçbir tesis ve stada sokmaz. Tüm hücrelerime kadar nefret ediyorum şunlardan… https://x.com/besiktasnews_/status/1944076147945615421?s=46
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

rashford ve olsen
Olsen ok.
Rashfoed yerinetakim oyununa daha uygun Seldwrup olmuyorsa Godts.

Çevrimiçi gokhans

Kerem ve olsen tercih ederim.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

X’de şuna denk geldim beynimden vurulmuşa döndüm. Keşke yönetim şu yayını baz alıp asporu hiçbir tesis ve stada sokmaz. Tüm hücrelerime kadar nefret ediyorum şunlardan… https://x.com/besiktasnews_/status/1944076147945615421?s=46
Ben açtım resmi youtube sayfasını oradan izledim. Kolay kolay a spor açmayın.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Orkunu twitter ve instadan takip edelim.Özellikle twitterda takipci sayısı cok düşük.

https://www.instagram.com/orkunkokcu/
https://x.com/OrkunKokcu

Çevrimiçi yaço58

6 ya ve sol kanata iki sağlam adam alalım kemik gibi kadro olsun sağ açığa uygun maliyetli olursa irfan canı isterim

Çevrimiçi Samet Ç

Jack Grealish
Mika Godts
Kerem Aktürkoğlu
Andreas Schjelderup
Zuriko Davitashvili
Marcus Rashford
Kingsley Coman
Wesley
Jaden Sancho
Donyell Malen
Andreas Skov Olsen
Noah Okafor
Vaclav Cerny
Federico Chiesa
Rayan
Timo Werner

Zuriko ve Olsen

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rashfordu alabilecek olsak bile Schelderup derim. Çocuk gerçekten çok iyi.

Çevrimiçi Kartal Ç

Tek oyuncuya imza töreni hoş olmaz diğer aldıklarımız bizim oyuncumuz değilmi

Abi diğer yeni oyuncular gelse de taraftar tüm stadı orkun için dolduracak.
Bu tören biraz da yeni dönemde taraftarın kimi bu takıma sahada liderlik etmesi ve karakter ortaya koyması için seçtiğinin göstergesi olacak. bi nevi orkunun taç giyme töreni gibi bişey.
Taraftarın sahiplendiği birine kimse arka planda ben kaptanı maptanı tanımam diyemez böylece.
Yıkık halde ve hocaları yiyen bir takıma Sergen de stadda imzayla güçlü bir şekilde gelmişti. tüm takım onun arkasından zafere gitti. 

Çevrimiçi Necmi

kupa maçları asporda olmasa bende kayıtlı bile olmaz aspor
Benim esas dikkatimi çeken beşiktaş verirken neden a spordan izlemiş arkadaş

Çevrimiçi Necmi

Abi diğer yeni oyuncular gelse de taraftar tüm stadı orkun için dolduracak.
Bu tören biraz da yeni dönemde taraftarın kimi bu takıma sahada liderlik etmesi ve karakter ortaya koyması için seçtiğinin göstergesi olacak. bi nevi orkunun taç giyme töreni gibi bişey.
Taraftarın sahiplendiği birine kimse arka planda ben kaptanı maptanı tanımam diyemez böylece.
Yıkık halde ve hocaları yiyen bir takıma Sergen de stadda imzayla güçlü bir şekilde gelmişti. tüm takım onun arkasından zafere gitti.
elbette orkun için dolduracak ama sen beşiktaşa transfer olmuş oyuncu olsan burukluk yaşamazmısın
Aldığın oyuncu senin için çok değerli olabilir taraftar yapar ayrımıda birleştirmeyide ama kulüp olarak yapamazsın doğru değil

Çevrimiçi Samet Ç

graf baba sol kanat için top sende üçüncü kez alıp geleceksin

Etiketler: