2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Yusuf Berberoğlu, Bülent Yiğitcan, yaço58, Samet Ç, levitate, Özgür Gültekin, sEuL, Zafer55, gokhans, Gökhan Güvenç, Georgetown, Sinan66, Necmi, kartal meriç, hasankale, murat, kahyaoglueren, mayguntr, 38life, Rasim, kartalizma190399, Savaş, golazokartal, ahmetekinciogl2, ulumemo, annoca, tolga1903, maıden, Kapkarakartal, Umutcan Kaya, Kartal Ç, doganay, murat baltacı, Darkeagle, Serdar3444, pinehitman, balkan-kartal, sefaköykartali, Ravenman, bull74, mellfred, Monza, emre_1978, 19YMK03, BJKTÜRK23 ve 459 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 154656 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Bence necip kaptanlıgı jest yapıp orkuna verecektir güzel bir video eşliğinde artık bayrak sende diyerekten.Yeni 10 numaramız ve kaptanımız orkun kökçü inşallah. :)

Çevrimiçi Samet Demir

Demir Ege - Orkun - Rafa çok çok yumuşak bir orta saha olur. Olmaz. Demir Ege Orkunun yedeği olsun. Zaten şans bulur her türlü. Yaşı genç. Bizim net 6'ya ihtiyacımız var. Defansif zaafı olmamalı.
En kötü senaryo için yazdım ben Demiri, 6 numara ve kanat işini kiralıkda çözebiliriz. K.walker ı da free olarak alırsak elimiz epey rahatlayacak.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş ve Benfica, belli bir rakam üzerinde anlaştı.

Orkun Kökçü çok büyük ihtimalle bonservisiyle gelecek.

Başkan şu an Hollanda’da Orkun’la görüşüyor, 5 yıllık sözleşme olacak.

(Sercan Dikme)

pay vermeyekte noluyosa olsun, en kötü aldığın paraya satarsın

Pay vererek de olur ama o zaman maliyeti yeterince düşük olmalı. %25 pay istiyorlarsa 30 değil 20'ye vermeliler mesela. Zaten uzun yıllar oynar diye tahmin ediyorum. Etinden sütünden faydalanırız. Çok fazla sorun olmaz.

Çevrimiçi 38life

Walker-Peters hâlâ Beşiktaş’ın ilgilendiği bir isim.

Cajuste, anlaşılan rakamın son anda üstüne çıktı; başkan, belli bir zamana kadar transferi durdurma kararı aldı.

(Sercan Dikme)

Cajuste olmayacaksa daha sert, daha defansif bir 6'ya gidelim bari. Orkun - Rafa ikilisine böyle bir 6 daha iyi gider.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Normalde yarı muhasebeci taraftar grubundayim fakat üzerimizdeki ölü toprağını atmak için ne olursa olsun bu transferi yapmak zorundayız.
Topculuguna laf edecek arkadaşlara önerim şu Benficanin maçlarını izlesinler sonra karar versinler.
Orkun dan doğru verim almak için yanına Florentino tarzı sert kesici ama pas yapabilen bir oyuncu olması lazim.

Çevrimiçi levitate

Pay vererek de olur ama o zaman maliyeti yeterince düşük olmalı. %25 pay istiyorlarsa 30 değil 20'ye vermeliler mesela. Zaten uzun yıllar oynar diye tahmin ediyorum. Etinden sütünden faydalanırız. Çok fazla sorun olmaz.

işte biz pay verince 30 + pay gibi şeyler çıkıyor sevmiyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

kartalist schjelderup'a teklif yaptığımızı söylüyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Başkan Serdal Adalı gemileri yaktı, Orkun’u bitirmeden dönmez.

Rakamlar; 1+4 yıllık garantili opsiyonlu anlaşma, 30 milyon Euro taksitli bonservis ve 4 milyon Euro maaş etrafında şekilleniyor.

(Fatih Doğan)

Bu taksit işi oluyor. Tammy Abraham transferine de soğuk olmama rağmen sırf 4 seneye yaymaları sebebiyle pek ses çıkarmıyorum. Kulübün elini baya rahatlatıyor bu iş. Orkun'un taksiti kaç yıla yayılıyor acaba.

Çevrimiçi annoca

benficadaki kanat işi ne oldu acaba, o elemanda baya iyiydi, x deki scout raporları çok pozitifti.

Çevrimiçi tolga1903

Şu orkun bir bitsin gelsin imzalasin formayı giysin de 6 falan konuşuruz ya musrati duruyor işte shaktar maçına onla çıkarsın demir ege hazır geldi kullanırsın şu orkun imzalasın önce hala inanamıyorum ben garip bir his

Çevrimiçi levitate

Bu taksit işi oluyor. Tammy Abraham transferine de soğuk olmama rağmen sırf 4 seneye yaymaları sebebiyle pek ses çıkarmıyorum. Kulübün elini baya rahatlatıyor bu iş. Orkun'un taksiti kaç yıla yayılıyor acaba.

yine öyle uzun yaymışlardır

bu arada yıllardır çoğu transferi taksitlendiriyoruz onana bile 4 taksit falandı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Orkunun yanına liverpooldan Endo nasıl olur?

Çevrimiçi annoca

abrahama yedek romulo güzel giderdi

Çevrimiçi 38life

25-30 gelir bekleniyordu en son kalan %50'si de 6-7 civarı diyorlar

Bu gerçekse muazzam iş. Ama çok inanasım gelmedi açıkçası. Neden 25 teklif alan bir oyuncunun yarısını 7'ye versinler? Başkan "%50'yi vermezseniz satmam, 7 değil 0 alırsınız." şeklinde blöf yapıyor olabilir ama bu blöf tek başına bu kadar fark yaratmaz bence.

Çevrimiçi levitate

https://x.com/Slavia1903/status/1942674217570558143

amdouni? fırat günayer (hiç güvenmem) bi kartal daha var falan demiş ondan bahsediyor galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

orkun morita olacak bence orta saha

Daha da defansif bir 6 tam uyar bence ama Morita çok iyi oyuncu. Hayır denmez.

Umarım bu gerçek değildir bu adam Beşiktaşa gelirse Beşiktaşlılığımı askıya alırım gerek yok buna.

https://twitter.com/UltrasTurkish/status/1942675478717890571

Çevrimdışı joseph35

Bayern Palhinha'yı gönderebilir. İlgilenmekte yarar var. Tam aradığımız kesici, agresif, stoper gibi, ama ayağı da iyi, uzun boylu defansif önlibero. Palhinha-Orkun-Rafa. Her açıdan birbirini tamamlayan oynadıkları mevkide Portekiz liginin kralı olmuş orta sahalar.

Çevrimiçi levitate

Daha da defansif bir 6 tam uyar bence ama Morita çok iyi oyuncu. Hayır denmez.

çok eziliriz gibi bi tane izbandut bi adam lazım, caju kardeş götürürdü orayı
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

işte biz pay verince 30 + pay gibi şeyler çıkıyor sevmiyorum

30 + pay'a kötü anlaşma derim. Bekleyelim görelim bakalım ne çıkacak işin sonunda.

Çevrimiçi levitate

Umarım bu gerçek değildir bu adam Beşiktaşa gelirse Beşiktaşlılığımı askıya alırım gerek yok buna.

https://twitter.com/UltrasTurkish/status/1942675478717890571

son şeylerden sonra bende istemem zaten sanmam geleceğini
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

30 + pay'a kötü anlaşma derim. Bekleyelim görelim bakalım ne çıkacak işin sonunda.

o pay işi anç'nin ve ceyhun kazancı'nın beceriksizliğiydi, serdal başkanın kafa çalışıyo para işlerine sanmıyorum pay koyacağını
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Şu orkun bir bitsin gelsin imzalasin formayı giysin de 6 falan konuşuruz ya musrati duruyor işte shaktar maçına onla çıkarsın demir ege hazır geldi kullanırsın şu orkun imzalasın önce hala inanamıyorum ben garip bir his

Ben son 24 saattir sürekli x'te geziyorum. Hayattan koptum. Hala gerçek değilmiş gibi geliyor.  :)

Etiketler: