2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Sinan66, sefaköykartali, murat baltacı, pinehitman, Atkar, Gökhan Güvenç, Georgetown, COB, Mehmet57, Yusuf Berberoğlu, NioHH, Kapkarakartal, Darkeagle, Serdar3444, Özgür Gültekin, BJKTÜRK23, bull74, ulumemo, yaço58, kahyaoglueren, kartalbasket, admsngl898, hasankale, ergin, Rasim, ahmetekinciogl2, golazokartal, mayguntr, Monza, Umutcan Kaya, underworld, İsmail Özyurt, Liquidator, Kartal Ç, tolga1903, LORDBJK, murat, savaş altay ve 321 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 125281 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

cuesta bitmiş.

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1941588441659052067

15 maç oynarsa zorunlu satın alma devreye girecekmiş 2028 kadar taksit yapmışız.6.5 milyon € bonvervis.

Hayırlı olsun diyelim.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2025, 23:16:31 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Necmi

cuesta bitmiş.

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1941588441659052067

15 maç oynarsa zorunlu satın alma devreye girecekmiş 2028 kadar taksit yapmışız.6.5 milyon € bonvervis.

Hayırlı olsun diyelim.
bu senenin en büyük hatası kontenjan yediler boşu boşuna
15 gün sonra eleme maçına çıkacaksın kanatların yok sen nelerle uğraşıyorsun geçen senenin kopyası oluyor

15 gün sonra eleme maçına çıkacaksın kanatların yok sen nelerle uğraşıyorsun geçen senenin kopyası oluyor

o konuda haklısın abi 2 tane zımba kanat bekliyorum bende halen ama gelmeyecek herhalde akıllanmıyoruz.

3 senedir kanadımız yok.

Çevrimiçi Samet Ç

orkun kökçü sesleri yükselmeye başladı.

https://twitter.com/oztasefecan80/status/1941597006511681693
Gedson'a bağlı kalan yarısını alabilirsek uygun maliyete alıcısı hazır yarın iner Orkun

Gedson'a bağlı kalan yarısını alabilirsek uygun maliyete alıcısı hazır yarın iner Orkun

alıcaz gibi duruyor :)

https://twitter.com/zimbahakan/status/1941601669218738375

Çevrimiçi Serdar3444

Her gelen Başkan Kanat transferi yapmama yemini etmiş gibi davranıyor.
Beşiktaş'ın sol kanadı yok, hiç yok, muçi'de Semih'te kanat felan değil,
Sağ bekte iyi kötü biri var, yönetim transfer peşinde, bu sene Svenson her türlü idare eder, parayı çarçur etmeye gerek yok, kanatlarda iyiyi geçtim kötü bile adam yok....
Ben olsam ilk transferi kanada yapardım, yedeklerle birlikte 3 tane kanat transferi gerekli... Arroyo'ya, rashica'ya güvenip kanat almamak akıl işi değil...

Çevrimdışı levitate

alıcaz gibi duruyor :)

https://twitter.com/zimbahakan/status/1941601669218738375
kartalist diyor ki benfica'da alacaklarını bırakmaya hazırmış kolaylık olsun diye
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat baltacı

1 tane yabancı kaleci almalıyız bence ersin vasat.Tek mert ile koca sezon geçmez 3 kulvar sakatlığı cezası var.

As kaleci yabancı olmalı yedek kaleci mert olmalı.
Altay söylentisi vardı bir ara oluyorsa hem yerli hem Mert gibi  bizde tutma ihitmali yüksek fener harcadı çocuğu iş görür.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

Cuesta işi ancak Orkun gelirse anlam kazanır belki sonlara doğru bir fırsat transferi falan düşer indirirler yoksa anlam veremiyorum

Yada zambu Orkun cuesta demirege dörtlüsü olacak..
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:11:48 murat baltacı ]
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Orkun gelirse psikolojik üstünlüğü elimize alır bırakmayız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi joseph35

Cajuste'yi ne yalan söyleyim hiç istemiyordum. Net bir transfer olarak görmüyorum. Ama Demir Ege'nin olması ( değerini henüz yeterince anlayabilmiş değiliz Demir Ege'nin), ayrıca Cajuste'nin bonservisinin 2028 yılına kadar taksitler halinde ödenecek olması, limite çok az eksi yazması  sezonlara yayıldığı için ve düşük sayılacak bir bonservis ödenecek olması olumlu.

Demekki benim o bölge için beklentilerimle yönetimin planıyı uyuşmuyormuş. Yönetimin planı, kanat ve 8 numaraya yüklü para harcama, Demir Ege ve yanına idare edecek bir Cajuste ile 6 numarada defansif garanti sağlamakmış.

Hayırlı olsun. Orkun ve yedeği ile iki adet pasör oyun görüşü olan 8 numaramız olmalı.

Orkun (yedeğine yabancı pasör 8 numara) 
 Cajuste ( yedeği yerli Demir Ege) gibi düşünmeliyiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Cajuste'ye hala daha ısrarla net 6 numara denmesi acayip komik olay bunları dinleyip Musrati'yi çöp yaptık Rafa'yı 10 numara zanneden büyük bir kesim var Abraham'ı elit golcü bile zanneden var

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:17:13
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
kartalist diyor ki benfica'da alacaklarını bırakmaya hazırmış kolaylık olsun diye
değeri 30 olan birinin alacaklarını bırakması yeterli olurmu 😂

Cajuste'ye hala daha ısrarla net 6 numara denmesi acayip komik olay bunları dinleyip Musrati'yi çöp yaptık Rafa'yı 10 numara zanneden büyük bir kesim var Abraham'ı elit golcü bile zanneden var

Abraham elit bir golcü değil maalesef öğlen paylaştım aslında arkadaşların daha iyi anlaması için tekrar paylaşayım.Oyuncuların seviyeleri gösteriyor.

[ Son Düzenleme: Bugün, 00:24:07 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:22:31
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
işin özeti yarım yamalak adamlar alıyoruz ya tutarsa transferi bunlar büyük ihtimalde tutmaz zaten aldığın oyuncu bir başka oyuncu almaya mecbur bırakıyor seni yarım oyuncu alınca tamamlaman gerekiyor

Çevrimiçi Samet Ç

Kieran McKenna

"Jens is a really good size, has a good physique, uses that well on the pitch, covers ground really well, and he takes the ball well in deep positions.

"He's played a little bit more as a higher eight at Napoli, but we feel, and I think he feels, that he is more comfortable playing in a midfield double pivot or as one of two midfielders in slightly deeper areas.

Çevrimiçi Samet Ç

işin özeti yarım yamalak adamlar alıyoruz ya tutarsa transferi bunlar büyük ihtimalde tutmaz zaten aldığın oyuncu bir başka oyuncu almaya mecbur bırakıyor seni yarım oyuncu alınca tamamlaman gerekiyor
yapılan üç transferden tutmayacak tek adam Abraham o paralara daha net adam alınırdı

yapılan üç transferden tutmayacak tek adam Abraham o paralara daha net adam alınırdı

kanatlara bağlı dicemde kanat almıyoruz :D

Başkan raşitsa ile devam etmeyi düşünüyormuş.Hele bir de sol kanat yine vasat biri gelirse abrahamın maliyeti maaşı aboo diyorum sadece.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:27:08
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Altay söylentisi vardı bir ara oluyorsa hem yerli hem Mert gibi  bizde tutma ihitmali yüksek fener harcadı çocuğu iş görür.
altay iyi kaleci değil fener iş yapacak kaleciyi harcamaz

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 00:28:47
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena

Başkan raşitsa ile devam etmeyi düşünüyormuş.Hele bir de sol kanat yine vasat biri gelirse abrahamın maliyeti maaşı aboo diyorum sadece.
ekimde havlu attığımızda anlar

Çevrimiçi Samet Ç

Abraham'ı topla çok fazla buluşturman lazım verim almak için gidip saçma sapan adı geçen Wesley profili pırpır adamlar alınırsa işimiz yaş iki tarafında teknik oyuncu olmalı top ayağına yapışmalı aynı zamanda bir tarafında kesinlikle hem teknik hem de savunma arkasına koşu atabilen bir oyuncu olması lazım örnek kurgu Trossard ve Malen buraya 30 harcayıp orta sahaya çok elit bir pasör almasan bile hücumda üretirsin bakalım ne yapacaklar
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:34:52 Samet Ç ]

Etiketler: