2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kapkarakartal, gokhans, yaço58, annoca, Mehmet57, Koa_lAA, Georgetown, Umutcan Kaya, Rasim, Gökhan Güvenç, sefaköykartali, NioHH, COB, Liquidator, Reawers, Darkeagle, ahmetekinciogl2, cornelius, Özgür Gültekin, LORDBJK, kahyaoglueren, Monza, kartalizma190399, ulumemo, Savaş, Samet Ç, Sinan66, BJKTÜRK23, fatihsahin, Serdar3444, murat, Kartal Ç, golazokartal, Zafer55, hasankale ve 275 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 110767 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi levitate

6.5 bonservis en az 2 maaş vermektense free peters 2.5 maaş vermek daha mantıklı.
6.5tan aza halledersin + iyi oynarsa felaket para kaldırırız, milli takımda oynamış bol bol bu da bi artı
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Zhegrova haberleri düşmüş, buraya gelir mi bilmiyorum ama mükemmel iş olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Abraham 20 milyon euro yabancı kaynaklar yazmış. Yuh.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

abraham sokmuşlar bonuslarla beraber 20 yuh
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Kaç sezondur kötü niye böyle bir şey deniyorlar hadi 10 milyon olsa yine anlarımda 20 milyon nedir

Çevrimiçi levitate

stinger füzesi kullanmayı bilen var mı uçağı falan düşürelim max 10a falan alırdık şunu ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

abraham sokmuşlar bonuslarla beraber 20 yuh

Zannetmiyorum o kadar para veememisizdir. Yok yok o para verilmemiştir.

Çevrimiçi levitate

Zannetmiyorum o kadar para veememisizdir. Yok yok o para verilmemiştir.

bu fabrizio'nun sallayacağını sanmıyorum hele italya falansa
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yahu o paralara çıkıyorsan Arokadare falan zorla, Abraham nedir?

Çevrimiçi levitate

Roma'nın UEFA'dan ceza almamak için 24 saatte €13m bulması gerekiyor.

(@footballitalia)

?????
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Aklım promise david de kalmıştı. 2. forvette küçük bezelye gibi pır pır biri ne hayallerim vardı.

Çevrimiçi Samet Demir

5.5 maaş diyorlar, 3 yıl desek. 40 milyon maliyet.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

5.5 maaş diyorlar, 3 yıl desek. 40 milyon maliyet.

neee

arsayı harbiden pavyonda yiyecekler bu ne
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Fabrizio kolay kolay yanılmıyor ama umarım bu sefer yanılır. Diyecek başka bir şey bulamıyorum. Tüm seçenekler arasında yapılabilecek çok kötü iki hata vardı. Biri Chiesa, diğeri Tammy. Umarım gerçekleşmez.

Çevrimiçi levitate

(@footballitalia)

?????

13+2 diyor fabrizio şaka mı

gedsonla alakalı bi iş mi var acaba, bu italyan takımları böyle transfer dolandırıcılıklarına bayılıyorlar juve bile yapıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Abraham nedir ya gerçekten imdat artık

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

(@footballitalia)

?????

parayı el altından onlar mı verecekler sanki biz vermişiz gibi aklıma başka bir şey gelmiyor.Yoksa tamy abrahama 20 milyon € veren yönetim yarın istifasını versin.

Çevrimiçi Samet Ç

Kanatların 15'er tane bırakması lazım şimdi

fabrizio 20 den 15'e cekmiş rakamı eyvah eyvah.

Çevrimiçi Mehmet57

Tammy tipi santroforlar ligde her zaman basarili oldular. Yani, bence burda bir cok is kanatlara dusuyor. Besleyebilirlerse 20 rahat atar.

Ama anliyorum, o fiyata benim de ilk tercihim olmazdi. Ikinci tercihim de olmazdi.

Tammy tipi santroforlar ligde her zaman basarili oldular. Yani, bence burda bir cok is kanatlara dusuyor. Besleyebilirlerse 20 rahat atar.

Ama anliyorum, o fiyata benim de ilk tercihim olmazdi. Ikinci tercihim de olmazdi.

adamlar kurtulduklarına seviniyorlar nasıl 20 milyon kazandık diyorlar.

Çevrimiçi levitate

5-10 arası bir şeye alsak ok olurdum da 15 + 5.5 maaş rezillik
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

adamlar kurtulduklarına seviniyorlar nasıl 20 milyon kazandık diyorlar.

Bence gercekten kanatlara bagli. Dogru sistemde basarili olur. Chelsea’de gayet basarili bir performans gostermisti Serie’a ya gitmeden.

Gercekten aldiysak, benim icin onemli olan kanatlar.

Çevrimiçi Samet Ç

bir takım senelerdir hücumda hep sadece koşan adamlara niye bakar çözemiyorum biraz işin içine akıl koymak yetenek koymak kimsenin aklına gelmiyor mu arkadaş gidip 5'e Raul Jimenez falan çeksen daha faydalı olurdu

Etiketler: