2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Savaş, gokhans, levitate, Özgür Gültekin, kartalizma190399, Kapkarakartal, golazokartal, hasankale, cornelius, bull74, Yusuf Berberoğlu, NioHH, Necmi, Umutcan Kaya, kartal meriç, underworld, Samet Ç, MUSTAFA_, annoca, Serdar3444, Rasim, Georgetown, Kartal Ç, tolga1903, Monza, Sinan66, Gökhan Kurt, ulumemo, murat, pinehitman ve 236 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 73417 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Paredes-Ege nasıl ikili olur?
Gelecek sene 2 ön libero mu oynayacağız diye sorgularım.İkiside 6 numara çünkü.

Çevrimiçi sefaköykartali

Gelecek sene 2 ön libero mu oynayacağız diye sorgularım.İkiside 6 numara çünkü.
Yok 6 mevkisi için yazdım zaten, as ve rotasyon olarak yeterli olur mu diye sormak istemiştim. 6yı ikisiyle kapatsak başarılı iş der miyiz?

Çevrimiçi annoca

başkanda hata var. yapılanma menemen scout deseydi isimsiz transferlere kimse bir şey demezdi ama hem sistem kurup üstüne de transfer döneminde  rakiplerimizin arkasında kalmayacağız dersen olmaz bu işler. Tutarlı olmak lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

başkanda hata var. yapılanma menemen scout deseydi isimsiz transferlere kimse bir şey demezdi ama hem sistem kurup üstüne de transfer döneminde  rakiplerimizin arkasında kalmayacağız dersen olmaz bu işler. Tutarlı olmak lazım.
Kesinlikle bizim taraftar renklilere benzemiyor, sosyal medya dahil eleştirenlerin bir çoğu isimli transferden ziyade bir an önce eksik bölgelere transfer yapılmamasından şikayetçi.

Başkana gelince seçim öncesi/sonrası, hisse satışı öncesi/sonrası,  verdiği demeçlerde hep kendisi ile çelişiyor. Hüseyin Yücele söylediklerine değinmiyorum bile.

Ya vezir olacak ya da rezil. Bunu Beşiktaş başkanı için söylemek istemezdim ama durum bu. Ortası yok malesef.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

Hala aynı yerdeyim. Beşiktaş yarışamaz, yarışamayacak. Rakiple aynı seviyeye gelmek için önce bir iki adım geri gidip sonra öne sıçramalı Beşiktaş. Feda'dan başka hiçbir yol yok. Serdal Adalı yanlış bir politika izliyor. Oysa scout ekibini kurması, buralara yatırım yapması vs. çok iyi fakat feda sezonu aciklamadığı sürece ne yaparsa yapsın boş. Beşiktaş yine "iyi oyuncu alacaz" diye yola çıkıyor. Sen ne kadar iyi oyuncu getirirsen getir rakiplerinki kadar iyi olmayacak. Yarım yamalak iş yapilmis olacak ve bunlara para harcayacaz. Ne sportif başarı gelecek ne de ekonomik olarak düzlüğe çıkacağız. Oysa Beşiktaş bu yazı sadece bedelsiz ya da kiralık, 2m€ üstü maaş talep etmeyen, imza parası veya kiralama ücreti istemeyen futbolcular almalı. Bu kriterlerin dışındaki futbolculara herhangi bir teklif götürmemeli. Beşiktaş bu şekilde de zaten üçüncülük yarışı verecek, "iyi oyuncular" alırsa da üçüncülük yarışı verecek. Ama benim söylediğim gibi bir strateji izlenirse bir sonraki yıl veya ertesi yıl için Beşiktaş'ın rakiplerin getirdiği gibi futbolcular getirme imkanı doğar. Bütçen birikir. Sportif olarak zaten geri kalmazsın. O şekilde kurulan bir kadro onuncu falan olmaz. Hatta şuanki takımdan daha çok savaşır.

yuzde yuz bu yoldan gitmemiz lazimdi, hatta bunu iki sene once yapmamiz lazimdi ama popularite kaygisi disinda baska bir sey gutmeyen yonetimler yuzunden bi adim ileriye gitmedik, aksine makas daha da acildi. su anki kafayla yazin transfer yapacaklarina kimseyi almasinlar gonderebildiklerini gondersinler ben daha mutlu olurum. 

Çevrimiçi Samet Demir

Paredes-Ege nasıl ikili olur?
Boca'ya gidecekmiş. Partey / Pasalic den birini çekmemiz lazım. Defans,orta saha ve forvete 1 er tane iyi maaşlı adam almamızda sakınca yoktur sanırım. Daha doğrusu 11 de 4-5 oyuncuya iyi maaş verebiliyor olmalıyız. Geri kalanı da asker tabirli oyuncularda oluştururuz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Boca'ya gidecekmiş. Partey / Pasalic den birini çekmemiz lazım. Defans,orta saha ve forvete 1 er tane iyi maaşlı adam almamızda sakınca yoktur sanırım. Daha doğrusu 11 de 4-5 oyuncuya iyi maaş verebiliyor olmalıyız. Geri kalanı da asker tabirli oyuncularda oluştururuz.

pasalic uzatacakmış diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

pasalic uzatacakmış diyorlar
Uzatmasa da biz alamayız ki, Cerny için zor diyen yönetim Pasalic için uğraşmaz bile. (İnşallah yanılıyorumdur da iyi adamlar alırlar)

Çevrimdışı Akil Emre

Bence doğrudan graf kimi öneriyosa o isimlere gidelim, madem bir planımız var bu şekilde devam edelim. Niyet şampiyonluk hedefiyse min 6 a class adam lazım, buda bu yönetim ve bütçelerle imkansız olduğu için ucuz ve potansiyelli isimlerle başlamak mantıklı gelmeye başlıyor, birde eldeki işeyaramazlardan kurtulursak bence bu senenin başarısı olur.

Çevrimdışı fatihsahin

Sanırım artık eski havalı zamanlarımız geri gelmeyecek. Rakiplerin yaptığı işleri gördükçe biz çok çok geriye düştük. Samsunla 3.lük yarışı nedir bizim formamız şampiyonluğa oynaması lazım. Rakipler istediği adamı şak getirirken ben 15 yıldır şak diye gelen bir tane adam görmedim. Artık trabzonspor gibi 40 yılda bir şampiyon olursak ne ala diyecek hale geldik. Türkiye kupası ile mutlu olacağız gibi

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

siyah beyaz

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Sadiq Umar ile ilgileniyor.

(Hürriyet)

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/yesitsaqif/status/1932864441911292077
Her başkan adaylık sürecinde/seçim öncesinde planlarımız hazır, böyle uçacağız, şöyle kaçacağız diyor. Başkan olduktan sonra da bahaneler bahanaler.

Aklı olan kongrede bunlara yetki verecek oyu kullanmaz. Bahane üretene miras bırakılmaz. Hiç edecekler yoksa o birikimleri.

Çevrimiçi Samet Demir

Al Nassr, tüm yabancı oyuncularıyla yollarını ayırma kararı aldı.

(Byan Nassr)

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

(Byan Nassr)

Bize de bir şeyler düşer mi acaba ?

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1933133520936780012
Bizde para var mı yok mu anlamıyorum, oyuncu iyi olsada afrka kupası öncesi yine afrikalılara yönelmek makul gelmiyor, turnuva öncesi kimse kendini kasmıyor, gelene kadar da sıkıntı oluyor.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

gedson için menajer aracılığıyla 25 milyon teklif gelmiş, musrati ile birlikte satıp anguissayı almak istiyormuşuz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

benfica gedson'un %50'si için 10 milyon altını kabul etmiyormuş onun içinde pazarlık varmış
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Bizde para var mı yok mu anlamıyorum, oyuncu iyi olsada afrka kupası öncesi yine afrikalılara yönelmek makul gelmiyor, turnuva öncesi kimse kendini kasmıyor, gelene kadar da sıkıntı oluyor.
fıratın sercanın buna benzer diğer muhabirlerin  bir şey bildiği yok mesela bajoyu grafın istediği söyleniyor ama işin aslı öyle değil aynı şekil elan ricardoda grafın aldırdığı oyuncu değil tek aldırdığı adam arroyo grafın
[ Son Düzenleme: 12 Haziran 2025, 17:24:42 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

kartalist sponsorla çözmeye çalışıyorlar demiş

felaaaket iyi oyuncu demir egeyle çok iyi giderler
4-3-3 veya 3-1-4-2 görünümlü 3-5-2 orta saha Demir Ege Zambo ve Silva

Çevrimiçi Samet Ç

(Byan Nassr)
jhon duran düşse keşke

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş, Promise David için Union Saint-Gilloise'a 8 milyon euro teklif etti. (Nieuwsblad)

Etiketler: