2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

cornelius, Özgür Gültekin, murat baltacı, kartalizma190399, Kapkarakartal, celiker1, Sinan66, NioHH, hasankale, murat, golazokartal, Koa_lAA, COB, blackeagle35, Serdar3444 ve 115 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 39729 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

BAJO'ya 2-3 milyon euro düşüreceğime elli kere u19 dan DORUK TUĞRUL'a şans veririm.Çok daha büyük potansiyel

Çocuk her maç böyle.Fırsatı olan Youtube Beşiktaş kanalında u19 maçı izlesin

https://x.com/doruktugrul6/status/1908849542121844745?s=46
Enes Cinemreyi de elimizden kaçırdık sanırım. :(
Böyle oyuncular için biraz cesaretli hocalar lazım işte.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi celiker1

Enes Cinemreyi de elimizden kaçırdık sanırım. :(
Böyle oyuncular için biraz cesaretli hocalar lazım işte.
Profesyonel sözleşme imzalamadık mı onunla ? Sanki imzaladık diye hatırlıyorum?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Sosyal medyada sevilla ya da valencia ile anlaştığını yazmışlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Kloop Roma ile anlaşmış.

Çevrimiçi celiker1

İki tane futbolcuyu çok istiyorum🙏 Biri BETO,diğeri CERNY.Şu ikisi sorunların yarısını çözer.Şu ikisiyle mevcut kadrodan Muçi bile mevkisi olmamasına rağmen solda çok daha iyi iş görür hale gelebilir.Cerny'nin arkasına çizgiye inebilen bir sağ bek ve pasör box to box  eklediğin zaman sadece 4 transferle bile takım çok değişir
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

ilişki kestik ya onunla samet döneminde bir anda kovmuşlardı benmi yanlış hatırlıyorum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ilişki kestik ya onunla samet döneminde bir anda kovmuşlardı benmi yanlış hatırlıyorum

Sözleşme yapmadığı için kadro dışı kalmıştı.

Çevrimiçi celiker1

Yok oynuyor abi u19 da
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Lacazatte haberi gördüm irkildim. Aman diyeyim bu Cirodan bile beter olur. Umarım sadece menajerin pazar yaratma haberidir.

Çevrimiçi Necmi

Lacazatte haberi gördüm irkildim. Aman diyeyim bu Cirodan bile beter olur. Umarım sadece menajerin pazar yaratma haberidir.
valla bayağı potansiyelli bir başkan var her şey beklenir

Çevrimdışı Akil Emre

valla bayağı potansiyelli bir başkan var her şey beklenir
Her telden topçu portföyümüz var abi ronaldodan tut bajoya kadar gidiyor. Zaten ne yönetim ne ole’nin hedef ve hayalinde şampiyonluk yok bu sebeple borcu şişirmeden ilerlemek daha mantıklı, parayıda baskete falan yatırsınlar başarı gelme şansı daha çok zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

Her telden topçu portföyümüz var abi ronaldodan tut bajoya kadar gidiyor. Zaten ne yönetim ne ole’nin hedef ve hayalinde şampiyonluk yok bu sebeple borcu şişirmeden ilerlemek daha mantıklı, parayıda baskete falan yatırsınlar başarı gelme şansı daha çok zaten.
Takımın hedefi seneye ilk 2 de bitirmek. Bu kafada olan yönetiminde bir yol olmaz. Bu hedefi gerçekçi olarak teknik ekip sunabilir fakat yönetimin bu durumu kabullenmemesi gerekiyor. Son zamanların başkanlarında gelenek haline geldi, her gelen sabır diliyor takımın içinden geçip bir dha arkasına bakmıyor.

Çevrimiçi blackeagle35

Küme düşmezlerse 10m zorunlu opsiyonu olan adamı sırf başkasının anlaşması diye göndermedik. Şimdi arayıp buluruz 10m veren takım umarım. Artık Svensson iyi adam, Ersin bizim çocuk vb. argümanlarla kadro kurma işinden vazgeçmemiz lazım. Hedef şampiyonluk mu yoksa yapılanma mı? Eğer bu saçma kontratlardan çıkamayacaksan 2027 yılına kadar hikaye zaten. Eskiden 2022de kontratlar boşa çıkacak iyi bir yapı oluşur diyorduk, Anç daha kötü tercihlerle bunu 2027ye attı.

Çevrimiçi Samet Demir

Gs nin borçları bizimkinden daha fazla, 4 yıllık maliyeti 200 milyon olacak adam için kabul ederse gereğini yaparız diyor.

Biz cerny'i alamıyoruz, Bojo için pazarlık yapıyoruz, soran olursa Beşiktaş'ın 5 kuruşunu bile ziyan etmeyiz dersiniz.

Bıktım artık şu fakir edebiyatından.

Aralık ayında seçimden önce Hüseyin Yücel'e para konusunda tabiri caizse gider yapan başkan adayı başkanlık koltuğuna oturunca verdiği vaadlerin hepsini unuttu.

4 transfer dedi aldığı 2 adamın birisi toplam 300 dk forma giymedi.

Bankalar birliğinden çıkacağız dedi, çıkamadık suçlusu taraftar oldu.

Şimdide transfer konusunda soru sorulduğunda Hocaya ve Graf'a pas atıyor. Olası kötü senaryoda suçlu onlar olacak.

Musratiyi araplara yollamadı, son dakika monoca yo verdi, onlarda satın almıyor. Adamı hiç göndermeseydin ne kaybederdin ? Belki şuan güle oynaya 3.lüğü garantilemiştik.

Ben bu hareket ve tavırları bir yerden hatırlıyorum. Sonu benzemez inşallah

Çevrimdışı Akil Emre

Gs nin borçları bizimkinden daha fazla, 4 yıllık maliyeti 200 milyon olacak adam için kabul ederse gereğini yaparız diyor.

Biz cerny'i alamıyoruz, Bojo için pazarlık yapıyoruz, soran olursa Beşiktaş'ın 5 kuruşunu bile ziyan etmeyiz dersiniz.

Bıktım artık şu fakir edebiyatından.

Aralık ayında seçimden önce Hüseyin Yücel'e para konusunda tabiri caizse gider yapan başkan adayı başkanlık koltuğuna oturunca verdiği vaadlerin hepsini unuttu.

4 transfer dedi aldığı 2 adamın birisi toplam 300 dk forma giymedi.

Bankalar birliğinden çıkacağız dedi, çıkamadık suçlusu taraftar oldu.

Şimdide transfer konusunda soru sorulduğunda Hocaya ve Graf'a pas atıyor. Olası kötü senaryoda suçlu onlar olacak.

Musratiyi araplara yollamadı, son dakika monoca yo verdi, onlarda satın almıyor. Adamı hiç göndermeseydin ne kaybederdin ? Belki şuan güle oynaya 3.lüğü garantilemiştik.

Ben bu hareket ve tavırları bir yerden hatırlıyorum. Sonu benzemez inşallah
Valla Musrati zaten kalsın, alınabilecek orta saha isinlere bakınca seneye amir,tayfur,salih,bojo,ox,joa mario,necip falan izlemektense tek başına iş yapar musrati. Adam geçen sene TR finali ve gs 5-0 yendiğimiz maçta orta sahayı domine etmişti.
İşin komiği zorunlu 10 a gidecek adam elimizde kaldı emin olduğum ise musratiden daha iyisi olmayacağı için kalsın.

Çevrimiçi Samet Demir

Valla Musrati zaten kalsın, alınabilecek orta saha isinlere bakınca seneye amir,tayfur,salih,bojo,ox,joa mario,necip falan izlemektense tek başına iş yapar musrati. Adam geçen sene TR finali ve gs 5-0 yendiğimiz maçta orta sahayı domine etmişti.
İşin komiği zorunlu 10 a gidecek adam elimizde kaldı emin olduğum ise musratiden daha iyisi olmayacağı için kalsın.
Gedson da satılmayacaksa fantaziye girmeye gerek yok. Bu sene ortalama %60 topla oynadığımız, yani topa sahip olduğumuz yanlış bilmiyorsam 18 maçta puan kaybetmişiz. Bu maçlar için de Musrati biçilmiş kaftan. Yerli olarak da Salih Özcan alıp 6 numara transferini kapatabiliriz. Tabi Musratinin sağlık açısından hiç bir sıkıntısının olmadığını var sayarak yazıyorum bunu.

Sol bek için hiç istemesem de en fazla 1 yıl daha Masuaku da kalmalı. Önüne ona uygun bir kanat forvet bakmalıyız. Sağ tarafda Svenson kesin gönderilip yerine iyi bir adam bakmalıyız. Sol kanat ve rafayı muci yedekler. Sağ kanat yedeği Arroyo. Önüne de iyi bir adam alıp 1 sağlam forvet, 1 kiralık/genç forvet, 1 yerli 1 de yabancı sağ stoper ile asgari olarak transfer olayını bitirebiliriz.
[ Son Düzenleme: 20 Mayıs 2025, 15:23:33 Samet Demir ]

Çevrimiçi gokhans

Sanırım kimse farkında değil ama geri dönen musrati, portekiz deki değil bizim yolladığımız adam. Hayal gibi bir şehirde, yeni bir sayfa açabilecekken monaco’da 3 maç 11 oynayabildi. Çok yavaş, çok hantal ve istatistikleri yerlerde. Artık pas isabet oranıda iyi değil. Musratiye umut bağlayacaksanız geçmiş olsun şimdiden.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Sanırım kimse farkında değil ama geri dönen musrati, portekiz deki değil bizim yolladığımız adam. Hayal gibi bir şehirde, yeni bir sayfa açabilecekken monaco’da 3 maç 11 oynayabildi. Çok yavaş, çok hantal ve istatistikleri yerlerde. Artık pas isabet oranıda iyi değil. Musratiye umut bağlayacaksanız geçmiş olsun şimdiden.
Benim başkana olan umudum o kadar kötü işte. Masuaku'ya bile tamam diyorum. Zorlasan Svenson'a da fit olurum. Nolur yanılayım ya.

Çevrimiçi celiker1

Benfica Burnley'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı ZEKİ AMDOUNİ'nin satın alma opsiyonunu kullanmayacağını açıklamış. Trabzon'lu babadan,Tunus'lu anneden doğma Zeki Amdouni'nin küçükken odasının duvarlarında Beşiktaş posterleri,üzerinde Beşiktaş eşofmanlarıyla paylaşımları var.Twetterda şu an çocuk için ComeToBeşiktaş yangını yapılıyor.Yalnız çocuk 24 yaşında ve gerçekten çok yetenekli.Omasını isterim transferinin.Siz ne düşünürsünüz?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi celiker1

Benim başkana olan umudum o kadar kötü işte. Masuaku'ya bile tamam diyorum. Zorlasan Svenson'a da fit olurum. Nolur yanılayım ya.
Bende artık son Alanya maçında Masuaku'ya fit olup Svensson'a hayatta tahammül edemeyeceğimi kesinleştirdim.Svensson ile devam kararı alan kim olursa o anda bu kulüpten gitmeli₁
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Benfica Burnley'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı ZEKİ AMDOUNİ'nin satın alma opsiyonunu kullanmayacağını açıklamış. Trabzon'lu babadan,Tunus'lu anneden doğma Zeki Amdouni'nin küçükken odasının duvarlarında Beşiktaş posterleri,üzerinde Beşiktaş eşofmanlarıyla paylaşımları var.Twetterda şu an çocuk için ComeToBeşiktaş yangını yapılıyor.Yalnız çocuk 24 yaşında ve gerçekten çok yetenekli.Omasını isterim transferinin.Siz ne düşünürsünüz?

Açıkçası ben çok isterim ama bu çocukta sanki bir devamlılık sorunu var gibi, bazen oyun içinde bir kopuyor sanki başka bir dünyada  Sürekli oynayabilirse konsantrasyonu problemini de aşacaktır ama ara ara oyuna girecekse çok fayda sağlamaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bende artık son Alanya maçında Masuaku'ya fit olup Svensson'a hayatta tahammül edemeyeceğimi kesinleştirdim.Svensson ile devam kararı alan kim olursa o anda bu kulüpten gitmeli₁

Svensonun yanına ben Necipi de koyarım. Su takımda Necipten beklenecek tek şey bu saatten sonra abilik ama o liderliğe sahip olmadığı da şu aldığımız garip sonuçlardan gözüküyor.

Çevrimiçi gokhans

Svensonun yanına ben Necipi de koyarım. Su takımda Necipten beklenecek tek şey bu saatten sonra abilik ama o liderliğe sahip olmadığı da şu aldığımız garip sonuçlardan gözüküyor.
Sağ stoper yedeği talha olacağına, necip olmasını tercih ederim. Orta sahanın sertliğe ve dirence ihtiyacı olduğu andada sokulabilir oyuna. Bekin sakatlanır, beke koyarsın. 3kuruş maaş alıyor, boş mukaveleye imza atıyor, Necip şu ortamda neden gönderilsin? zaten 11 oyuncusu değil ki. Onur, ox, bahtiyar vs tonla gereksiz adam var kadronda, necip ne alaka..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Cerny için 11 istiyorlarmış sağ tarafa çok iyi olur ters ayaklı orta saha ve hücumu bu sene kursunlar bir şekilde yarışırız geri kalanı da devre arası ve bir sonraki sene hallederiz

Etiketler: