2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

kartalizma190399, Samet Ç, Mehmet57, Serdar3444, Samet Demir, Sinan23, Sinan66 ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 9289 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Santrafor

Mehdi Taremi

Niclas Füllkrug

Beto

Maroan Sannadi

Terem Moffi ( Çaprazları kopardı piyasası düşmüştür bizim ligde tutmaması imkansız risk alınabilir )

Arthur Cabral

Hamza Igamane

Vedat Muriqi

Odsonne Edouard

Çevrimiçi Özgür Gültekin

10-15 m bir santrafora verecek isek Arokodareyi zorlarım.
Gerçi playofflara da golle başladı ama binde bir ihtimal bile varsa zorlarım.

Çevrimiçi Samet Ç

10-15 m bir santrafora verecek isek Arokodareyi zorlarım.
Gerçi playofflara da golle başladı ama binde bir ihtimal bile varsa zorlarım.
Benfica alacak Tolu'yu büyük ihtimal 15 falan verebiliyorsak öyle bir maddi gücümüz varsa Franculino Dju'ya giderim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Benfica alacak Tolu'yu büyük ihtimal 15 falan verebiliyorsak öyle bir maddi gücümüz varsa Franculino Dju'ya giderim

Ivanovic tanıdığın bir oyuncu mu?

Çevrimiçi Samet Ç

Benfica U23'de oynayan Olivio Tome çok iyi oyuncu sene sonu sözleşmesi bitiyor tertemiz sol kanat

Çevrimiçi Samet Ç

Ivanovic tanıdığın bir oyuncu mu?
Sercan bir haber yapmıştı Ole santrafor için mobil bir oyuncu istiyor diye o profile uyuyor ama ben bizim ligde tutacağını hiç sanmıyorum birde pivotluk yapması beklenirse ileride tamamen hayal kırıklığı olur geçiş oyuncusu bize her ikisini de oynayabilen adam lazım örnek Beto, Füllkrug gibi ayrıca seneye yine tek oyunu oynayabilen oyuncular toplanırsa bu seneden farkı olmaz gelecek senede

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sercan bir haber yapmıştı Ole santrafor için mobil bir oyuncu istiyor diye o profile uyuyor ama ben bizim ligde tutacağını hiç sanmıyorum birde pivotluk yapması beklenirse ileride tamamen hayal kırıklığı olur geçiş oyuncusu bize her ikisini de oynayabilen adam lazım örnek Beto, Füllkrug gibi ayrıca seneye yine tek oyunu oynayabilen oyuncular toplanırsa bu seneden farkı olmaz gelecek senede

Fransa maçında çok dikkatimi çekti, elemanda biraz Reus havası var ama onun daha fazla stoper ısıran modeli.

Çevrimiçi murat baltacı

Ben shorlot tarzı biri istiyorum kiralık olur opsiyonlu olur o çocuğun stili karakteri başkaydı zaten kendini gösterdi buralara düşmesi zor bu Trabzon bu işi iyi yapıyor her sene birini kiralıyor ama kaliteli adamları buluyor bu seneki banzada iyi mesela
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Sinan23

Ben shorlot tarzı biri istiyorum kiralık olur opsiyonlu olur o çocuğun stili karakteri başkaydı zaten kendini gösterdi buralara düşmesi zor bu Trabzon bu işi iyi yapıyor her sene birini kiralıyor ama kaliteli adamları buluyor bu seneki banzada iyi mesela

Bizde ne zaman birini kiralarsak şampiyon oluyoruz. Sanki bonservis alınca satabiliyoruz. Al kirala kullan at.

Çevrimiçi murat baltacı

Bizde ne zaman birini kiralarsak şampiyon oluyoruz. Sanki bonservis alınca satabiliyoruz. Al kirala kullan at.
Transfer dönemi acel acele ciro getirmesek belki osimeni biz getirecektik bitik takımı direk havaya soktu adam şampiyon yapacak muhtemelen bazen bir oyuncu çok oyuncu oluyor bizde olsa rafayla neler yaparlardı düşünemiyorum devre arasıda iyi bir kanat alır güle oynaya şampiyon olurduk ah ah
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Fiyat performans olarak alınabilecek en iyi santrafor Mehdi Taremi sadece bunu alsınlar bu kadroyu korusunlar seneye yarışma şansımız %10 ise o yüzde %30'a çıkar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fiyat performans olarak alınabilecek en iyi santrafor Mehdi Taremi sadece bunu alsınlar bu kadroyu korusunlar seneye yarışma şansımız %10 ise o yüzde %30'a çıkar

Benim de ilk aklıma gelen isim olmuştu ama arap kulüpleri kesin asilacaktir.

Etiketler: