2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

balkan-kartal, Mehmet57, murat, NioHH ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1094 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Beşiktaş Arena

Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve haberleri mevcut başlıkta paylaşabilirler. Beşiktaş ile sözleşmesi bulunan oyuncuların takımla ilişkisinin kesilmesine dair yorumlar dâhil olmakla birlikte transferle ilgili görüşlerin mevcut konu dışına taşmamasına özen gösterilmeli; Beşiktaş ile ilgili, fakat transfere yönelik olmayan düşünceler, gelişmeler için sezon ve maç başlıkları kullanılmalıdır.

Forum Kuralları

Üyeler forum yönetimi ya da işleyişiyle ilgili taleplerini, itirazlarını, sorularını kişisel ileti ile @Beşiktaş Arena hesabı ya da Forum ile İlgili Öneri ve Şikâyetler başlığı vasıtasıyla yöneticilere bildirmelidir. İlgisiz başlıklarda forum alanına taşınan istek ve şikâyetler konu dışı olarak işlem görür.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/yeudielpacheco/status/1861955236488782046

Yazın şu çocuğu da çeksek keşke

Ben daha çok ilerideki herkesi düşmanı belleyip hayvan gibi pres yapacak, boy 1.85 ve üstü, 1 adımı 2 metre hayvan gibi sut çıkarabilen, kalmayı dayadiginda topu kilitli kasaya almis gibi muhafaza edecek santrafor istiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben daha çok ilerideki herkesi düşmanı belleyip hayvan gibi pres yapacak, boy 1.85 ve üstü, 1 adımı 2 metre hayvan gibi sut çıkarabilen, kalmayı dayadiginda topu kilitli kasaya almis gibi muhafaza edecek santrafor istiyorum.
bu santrafor değil kanatlarda ve 10 oynuyor öyle santrafor çok var o tip santraforun çok atanını alamayız paradan dolayı ama 12-13 tane bırakıp çevresindekilere alan açabilecek çok adam var o tip

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bu santrafor değil kanatlarda ve 10 oynuyor öyle santrafor çok var o tip santraforun çok atanını alamayız paradan dolayı ama 12-13 tane bırakıp çevresindekilere alan açabilecek çok adam var o tip

Birkaç isim paylaşır mısın?

Çevrimiçi Samet Ç

Al musrati asist. Son saniyede istatistik yaptı. Ohh.
onu alırlar 8'e musrati beleş bakalım biz kimi alacağız o paraya

Çevrimiçi Samet Ç

Birkaç isim paylaşır mısın?
para harcayacaksak o profilin en komple paketi Beto burada Sörloth seviye fark yaratır onun bir tık altı 2-3 sene sonra tam olgunlaştığında aldığından fazla bir paraya satabileceğin Arokadere var eğer scouting işi yapacaksak Kjerrumgaard, Yousef Salech gibi isimler var ayrıca 1 ocak doğumlu afrikalı olmasa Durosinmi'yi ve birde sakatlık geçirmese Pape Mousa Fall'ı da eklerdim listeye

Çevrimiçi gokhans

Weghorst sudan ucuza alınır yazın. Takımın savunma ve pres gücünüde, hava hakimiyetinide, hücumda top tutup yerleşmeyide 2, 3 gömlek arttırırsın bu sayede.. Yazın en büyük hata ucuza wego varken dünyaları verip immobile’yi almak oldu..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

para harcayacaksak o profilin en komple paketi Beto burada Sörloth seviye fark yaratır onun bir tık altı 2-3 sene sonra tam olgunlaştığında aldığından fazla bir paraya satabileceğin Arokadere var eğer scouting işi yapacaksak Kjerrumgaard, Yousef Salech gibi isimler var ayrıca 1 ocak doğumlu afrikalı olmasa Durosinmi'yi ve birde sakatlık geçirmese Pape Mousa Fall'ı da eklerdim listeye

Parayı bence Betoya harcayalım. Kjerrumgaard zaten Vikin radarindadir. Pape çapraz koparmış, o boyda oyuncular çapraz koparinca dönüşü çok zor oluyor.

Çevrimiçi levitate

Parayı bence Betoya harcayalım. Kjerrumgaard zaten Vikin radarindadir. Pape çapraz koparmış, o boyda oyuncular çapraz koparinca dönüşü çok zor oluyor.

beto moyes geldiğinden beri atmaya başladı gelmesi artık zor

bir ara golü yoktu o ara görüşmek lazımdı
bipbipbupbup

Çevrimdışı joseph35

Pivot santrafor için Club Brugge'dan Gustaf Nilsson'a ne diyorsunuz? Rakamları çok iyi. Baya asist de yapmış. Çevresini oynatan bir santrafor lazım bize. Rafa gol sayısını ikiye katlar o durumda.

Çevrimdışı Sinan23

Hazır soton küme dusuyorken şimdiden sponsorlar Tyler Dibling ve Süleymana için çalışmalı

Çevrimiçi gokhans

Şu takımda manuel fernandes olacaktı var yaa!!
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2025, 00:26:46 gokhans ]

Çevrimiçi Samet Demir

Franculino son gün yaptığımız teklifi takımı Midtjylland kabul etmemiş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Franculino son gün yaptığımız teklifi takımı Midtjylland kabul etmemiş.

Bana çok inandırıcı gelmedi, diyelim kabul etseydi nasıl kontenjan acacaktik?

Çevrimiçi Samet Demir

Bana çok inandırıcı gelmedi, diyelim kabul etseydi nasıl kontenjan acacaktik?
Amiri geri iade ederdik :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Amiri geri iade ederdik :)

Hahaha o zaman fişini umarım atmamisizdir.

Çevrimdışı Sinan23

Öyle bir transfer yaptık ki bize yaramayacak. Üstüne malum takımı şampiyon yapacak. Amir.

Çevrimiçi gokhans

Öyle bir transfer yaptık ki bize yaramayacak. Üstüne malum takımı şampiyon yapacak. Amir.
amir kimi şampiyon yapacak aga :)) bırak amir’i mesih inse pensilvanya takımı harici kimse şampiyon olamaz bu ligde..

Çevrimdışı Ravenman

Vay be.

Hiçbir problemimiz yokken, başka hiçbir sorun yokken, dünyanın en iyi transferini yaptık:

Necip ile 2 yıl extra sözleşme imzaladık.

En büyük başkan Serdar başkan!

Çevrimdışı underworld

Feyenordun 18 yaşındaki sağ beki takip edilebilir.

Çevrimiçi Mehmet57

Read buyuk bir yetenek, ama biz Feyenoord/Ajax/PSV’nin bu kalibrede yeteneklerini alamayiz. Ki gerek yok, Eredivisie zaten maden gibi bir yer. Diger takimlarda da yetenek dolu.

Bizim odaklanmamiz gereken oyuncular Brighton da ki JP van Hecke gibi NAC cikisli, Van de Ven gibi Volendam cikisli, Dallinga gibi Excelsior cikisli oyuncular. Bu oyuncularin hepsi onceki takimlarinda alinabilecek oyuncular idi.

Bunlardan biri su an Leuven de oynayan NAC cikisli Banzuzi. Musrati/Gedson satisindan ona butce ayirilabilir. O da su an icin alinabilecek oyuncular seviyesinde. Sag stopere bana kalsa gozum kapali NEC’den Philippe Sandler’i alirdim. PSV’den sol stopere Obispo’yu kapardim.
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2025, 23:17:20 Mehmet57 ]

Çevrimdışı Sinan23

amir kimi şampiyon yapacak aga :)) bırak amir’i mesih inse pensilvanya takımı harici kimse şampiyon olamaz bu ligde..

Rize 3 puan alirdi. 2 cezalı oyuncusu yanında 1 de biz oyuncu alınca orta sahalarından 3 oyuncu eksik kaldılar.

Çevrimiçi Mehmet57

Keske su Boscagli gibi stoperimiz olsa

Çevrimiçi Samet Demir

Keske su Boscagli gibi stoperimiz olsa
Bende Noa Lang istiyorum

Etiketler: