2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

balkan-kartal, Akil Emre, Serdar3444, Samet Ç, gokhans, annoca, murat, AEmre, kartalizma190399, Tass, golazokartal, ulumemo, Sinan66, Gökhan Güvenç, Necmi, hasankale, maıden, NioHH, mayguntr, bull74, Yancos, sozkul ve 3070 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 615522 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

@Samet Ç

Mert Kömürü alacağız büyük ihtimalle, sence orta saha kurgusu ne olacak bu durumda?

Sergen bunu kanatta, cerny orta da oynatablir mi?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç

Mert Kömürü alacağız büyük ihtimalle, sence orta saha kurgusu ne olacak bu durumda?

Sergen bunu kanatta, cerny orta da oynatablir mi?
Mert dümdüz 10 numara kanatta falan olmaz en kötü mobil forvet olarak sahaya atarsın eldeki oyuncularla sağlıklı bir orta saha kurgusu zor o yüzden mert gelecek için iyi transfer ama bugün takımda fazla bir şey değiştirmez zaten artık alınan oyuncuların bunlar gittikten sonra kullanılabilir olup olmadığına bakıyorum artık

Çevrimiçi levitate

Sergen Yalçın: "Hiçbir uyuşmazlık yok. Hiçbir uyuşmazlık yok! Yaklaşık 3 aydır scout  ekibiyle, Serkan ile beraber oyuncu takip ediyoruz. 3 aydır! Ben hayatımda izlemediğim kadar oyuncu izledim. Hiç de sevmem oyuncu izlemeyi. Bak açık söylüyorum. 100-150 oyuncu izledim. Çok da sevdiğim bir iş değil. Bu kadar oyuncu izlemek sağlıklı da değil."

tam yetki verdik bir de
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen Yalçın: "Hiçbir uyuşmazlık yok. Hiçbir uyuşmazlık yok! Yaklaşık 3 aydır scout  ekibiyle, Serkan ile beraber oyuncu takip ediyoruz. 3 aydır! Ben hayatımda izlemediğim kadar oyuncu izledim. Hiç de sevmem oyuncu izlemeyi. Bak açık söylüyorum. 100-150 oyuncu izledim. Çok da sevdiğim bir iş değil. Bu kadar oyuncu izlemek sağlıklı da değil."

tam yetki verdik bir de
oyuncu izliyorum dediği maksimum 5 dakikalık skill videosu Asllani'nin neyini izledin oyuncu belli profil belli bu Ghezzal'da da aynısını yapmıştı yok alınırken trde kimse tanımıyordu falan diyordu ben buraya 2015'de yazmıştım mesela tam yetki verilecek en kötü kişilere yetki verdik

Çevrimiçi levitate

oyuncu izliyorum dediği maksimum 5 dakikalık skill videosu Asllani'nin neyini izledin oyuncu belli profil belli bu Ghezzal'da da aynısını yapmıştı yok alınırken trde kimse tanımıyordu falan diyordu ben buraya 2015'de yazmıştım mesela tam yetki verilecek en kötü kişilere yetki verdik

Sergen Yalçın: "Tammy Abraham olayı, bundan 1-1.5 ay önce Serkan Rençber'in başlattığı olay. Hiç böyle bir olay yoktu. Serkan 'Aston Villa istiyor, kulübün menfaatlerine uyuyor bu iş. Bana bırak, halledeceğim' dedi. 1-1.5 ay sürdü bu iş."

:D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Semih yine attı golünü vole ile

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen Yalçın: "Tammy Abraham olayı, bundan 1-1.5 ay önce Serkan Rençber'in başlattığı olay. Hiç böyle bir olay yoktu. Serkan 'Aston Villa istiyor, kulübün menfaatlerine uyuyor bu iş. Bana bırak, halledeceğim' dedi. 1-1.5 ay sürdü bu iş."

Çevrimiçi levitate

Semih yine attı golünü vole ile

iyi oldu demir ege ile kendilerini kurtardılar darısı mustafa'nın başına

yanlış bilmiyorsam ya leipzig ya salzburg yıllardır izliyor bir ara yokladılar hatta
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

iyi oldu demir ege ile kendilerini kurtardılar darısı mustafa'nın başına

yanlış bilmiyorsam ya leipzig ya salzburg yıllardır izliyor bir ara yokladılar hatta
ajax istiyordu mustafayı ama geriye gitti zor o seviye takımlar şu an için o zaman gitmeliydi

Çevrimiçi annoca

ajax istiyordu mustafayı ama geriye gitti zor o seviye takımlar şu an için o zaman gitmeliydi
hangi oyuncuya teklif geliyorsa yollıcan. Yıllardır teklif gelipte reddedip değer arttıran olmadı.

Çevrimiçi Samet Demir

Eline yüzüne bulaştırıyormuş az daha. Dua etsin herifte ingiliz pasaportu var yoksa elli kere başka adama yönlenirlerdi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bi iki tane kazara atsa yine değerlendirirler, yaşı 19 bile olmadı vakti var
bipbipbupbup

Etiketler: