2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Umutcan Kaya, maıden, mellfred, Samet Ç, ulumemo, yaço58, kartalizma190399, sefaköykartali, NioHH, Mehmet57, zafkan, mtorunlu, ismail, blackeagle35, Gökhan Güvenç, tolga1903, murat, Yancos, underworld ve 212 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 590814 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı joseph35

10 yeni oyuncu gözüküyor, malesef hatırlatma yapayım dedim şuana kadar gelen oyuncu sayısı sıfır

yapmamız gereken kadro bu, gönderilen de çok oyuncu oldu, ama ne yazık ki yapmayacağız bu kadar transfer dediğin gibi. ben yaz dönemi transferlerini de şimdiden yaptım.

Çevrimiçi Samet Demir

yapmamız gereken kadro bu, gönderilen de çok oyuncu oldu, ama ne yazık ki yapmayacağız bu kadar transfer dediğin gibi. ben yaz dönemi transferlerini de şimdiden yaptım.
Büyük takım olmak istiyorsak rotasyonumuz bu ayarda olması lazım işte. Ne yazıkki gelen son yönetimler bize bu büyüklüğü unutturdu
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: