2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

sefaköykartali, Gökhan Güvenç, yaço58, ulumemo, maıden, sozkul, Tass, golazokartal, blackeagle35, mtorunlu, COB, safak_01, murat, Monza, Yancos, cornelius, Koa_lAA, murat baltacı, Sinan66 ve 220 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 588092 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı joseph35

Sol kanata Mika Godts, merkez orta saha Bryan Heynen'i hiç tatava yapmadan gözü kapalı alırım.

Hatta önliberoya Casado ayrılmak istiyorsa dünya kupası kadrosuna seçilmek için oynamak istiyorsa Casadoyu da zorlarım.

Casado-Heynen-Orkun

Cerny-El Bilal-Godts

Çevrimdışı Liquidator

https://x.com/i/status/2013675542482969069

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi levitate

https://x.com/i/status/2013675542482969069

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk
aston villa okları mateta'ya çevirmiş diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

dört büyükler içinde bankalar birliğine borcu olan tek biz kalmışız... fenerde bugün çıkmış

sözde adalının en büyük vaadi ama hisse işini beceremedi sonra taraftara trip attı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

@Samet Ç

Kristjan Asllani nedir necidir?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@Samet Ç

Su an Torino da Emirhan Ilkhanin yedegi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Torinodan bir oyuncu alacak olsam Gneitis e giderim.

Çevrimiçi ulumemo

Sergen ile Serkan ikilisi büyük kumar oynuyorlar.

Tammy ve Ndidi gönderilir ve yerlerine alınan oyucular kötü çıkarsa, yönetim ile beraber giderler.

Inşallah iyi oyuncular gelir.
ndidi kim ki gidişine üzüleceğim 36 lık atibayı ona tercih ederim

Çevrimiçi Samet Demir

Su an Torino da Emirhan Ilkhanin yedegi
Tam alıp patlamalık oyuncu desene ağabey..

Şimdi x de space odalarını gezdim de, Abrahamdan sonra Udokhai de yolcu sanırım. En son sergen kendi çıkıp oynayacak galiba.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Sol kanata Mika Godts, merkez orta saha Bryan Heynen'i hiç tatava yapmadan gözü kapalı alırım.

Hatta önliberoya Casado ayrılmak istiyorsa dünya kupası kadrosuna seçilmek için oynamak istiyorsa Casadoyu da zorlarım.

Casado-Heynen-Orkun

Cerny-El Bilal-Godts
6 numaraya Wolfsburgdaki Vini Souza da çok iyi olur. 20-21 josef kadar hatta daha iyi performans verebilir. Yaşı da 26.
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:50:00 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç

beğenmiyorum ben aradığımız oyuncuda değil zaten

Çevrimiçi Samet Ç

6 numaraya Wolfsburgdaki Vini Souza da çok iyi olur. 20-21 josef kadar hatta daha iyi performans verebilir. Yaşı da 26.
aranan profil Wouter Burger veya Nikolas Sattlberger Vini alırsan önüne bir tane btb de alman lazım sadece çapa olduğu için bizim amacımız o bölgede Orkun'a konfor alanı yaratmak çocuk bir geri bir ileri perişan oluyor
[ Son Düzenleme: Bugün, 01:02:56 Samet Ç ]

Çevrimiçi sefaköykartali

beğenmiyorum ben aradığımız oyuncuda değil zaten
Vini Souza 6 Weston McKennie yle Orkun 8. Canavar gibi basan bi orta sahamız olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Vini Souza 6 Weston McKennie yle Orkun 8. Canavar gibi basan bi orta sahamız olur.
McKennie'yi kullanamaz direkt 6-8 oynatır o çocuk sağ iç koridorda verim veriyor orada da Cerny oynatıyor zaten

Çevrimiçi sefaköykartali

aranan profil Wouter Burger veya Nikolas Sattlberger Vini alırsan önüne bir tane btb de alman lazım sadece çapa olduğu için bizim amacımız o bölgede Orkun'a konfor alanı yaratmak çocuk bir geri bir ileri perişan oluyor
Burger bu sene hoffenheimda şov yapıyor da bizimkilerde onu alacak akıl yok.

Çevrimiçi sefaköykartali

McKennie'yi kullanamaz direkt 6-8 oynatır o çocuk sağ iç koridorda verim veriyor orada da Cerny oynatıyor zaten
Cerny i sağ kanada yazdım ben ama 8 oynayacaksa sağ kanat transferi lazım bu sefer de. Hocanın kafada ne olduğu muamma, haftaya siyah mı beyaz mı belli olur.

Çevrimiçi sefaköykartali

Demir egeden dakika faydalanmayan adama Burger versek mundar eder ya

Çevrimiçi Samet Ç

Demir egeden dakika faydalanmayan adama Burger versek mundar eder ya
orası öyle hala daha 10 sene önceki futbol kafasında adam gibi üçlü orta saha kurup Demir'i atsaydı yeterdi bile şimdi hem 6 arıyor hem 8 okan ile aynı kafa saha içi çözüm sıfır her şey transferle çözülür kafası bir yerden sonra rezil olmaya mahkumsun

Çevrimiçi levitate

ayrılmak istiyormuş bu içine mi doğdu :D
bipbipbupbup

Etiketler: