2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

matias_27, kahyaoglueren, blackeagle35, maıden, Özgür Gültekin, annoca, tolga1903, COB, sefaköykartali, Akil Emre, Gökhan Güvenç, kartalbasket, golazokartal, yaço58, mayguntr, Mehmet57, murat, NioHH, mtorunlu, gokhans, Serdar3444, cornelius, safak_01, Umutcan Kaya, Yancos, bull74, murat baltacı ve 213 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 581340 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

daha önce yazmıştım ama bulamadım, doğru çıktı demir ege gitmek istiyormuş bizzat adalı'nın lafı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

daha önce yazmıştım ama bulamadım, doğru çıktı demir ege gitmek istiyormuş bizzat adalı'nın lafı

Serdal Adalı : "Semih var Mustafa var. Bunların gitmesine hiçbir şekilde sıcak bakmıyorum. Çünkü bunlar bizim planladığımız projenin içinde olması gereken insanlar." 17 Nisan 2025
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kolay bonuslarla 7.5 milyon vereceklermiş muhabirlerde bunu bok varmış gibi övmeye çalışıyorlar, sezon bitti zaten bir devre daha oynat 10+'ya sat? valla salak bunlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Şu durumda Rafa'dan bonservis kazanabilirsek yönetim iyi iş çıkartmış olur. Hem yüksek maaşından kurtulup üstüne de bonservis kazanmak net temiz iş olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Benfica, Rafa Silva'yı 5+2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.

(Record)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Akıllı çocuk bende olsam saniye durmam.

Çevrimiçi sefaköykartali

Benfica, Rafa Silva'yı 5+2 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.

(Record)
güzel, yani 0dan iyidir. Abrahamla Demir Ege de gidecekmiş galiba, bu kadar para kaldıktan başkan 3 transfer diyo ama minimum 5 oyuncu lazım.

Çevrimdışı Savaş

Rafa- Abraham - Ege gider, bir stoper ve bir sol bek alıp kapatırız.

Bunların becerisi bu kadar çünkü.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi annoca

Egenin gitmesi kötü oldu. Yedek yerli o seviyede bulmak zor. Değerini bulan herkes girmeli 5-7 arası bence az. Sonraki satıştan pay koyarlar umarım.

Çevrimiçi Samet Demir

Egenin gitmesi kötü oldu. Yedek yerli o seviyede bulmak zor. Değerini bulan herkes girmeli 5-7 arası bence az. Sonraki satıştan pay koyarlar umarım.
Sergen kullanmıyor ki, o nedenle gitmesi bence iyi oldu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

Renklilere sorulduğunda rakiplerden hangi oyuncuyu istersin diye herkesin 1. yada 2. söylediği isim rafaydı. Büyük oynadı bizde tadı damakta kaldı, keşke yönetim sorunu çözebilseydi, artık hayırlısı olsun.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Şu durumda Rafa'dan bonservis kazanabilirsek yönetim iyi iş çıkartmış olur. Hem yüksek maaşından kurtulup üstüne de bonservis kazanmak net temiz iş olur.
Sonrada gidip stopere gömeriz tüm parayı.

Etiketler: