22’sinde şugano deplasmanı var biz niye 18’i gecesi maça çıkarılıyoruzOda birşey mi gsnin önümüzdeki hafta lig maçı ertelendi :)
Ayni kadro devam.Omar yerine Emirhan denenebilir diğer kisimlaar aynı devam seriye devam umarım bol gollü kazandığımız bir galibiyet daha izleriz. Bu ara yediğimiz gollere takilmiyorum yeterki bir fazlasını atıp kazanalım kadroda özgüvenin yükselmesi bizi iyi yerlere getirecek
Mert
Svensonn Paulista Omar Masuaku
Al musrati Gedson
Rasitsa Rafa Semih
Immobile
https://twitter.com/Besiktas/status/1734882418715156559yaşlıyız kalptenmi götüreceksin bizi
Hoydaaaaa 😁😁😁
https://twitter.com/Besiktas/status/1734882418715156559ulan dedim yine mi ersin kaleye gecicek dejavu oldum :D
Hoydaaaaa 😁😁😁
İntikamımızı alacağımızı düşünüyorum. Sizce bu maçta ilk 11'imiz nasıl olmalı?Gs/Samsun maclarinin 11i direkt bence.
ben hafif rotasyon bekliyorum salih muçi emirhan 11 başlayabilirplay-off maçındamı
stoperde Emirhan oynar gerisi aynı olur kadronun iyi sonuç alırsak ikinci maçta rotasyon olur
İçimden bir his Muci 11 başlayacak diyor
Bence oynamaması çok saçma. Geçen sene Messi olsa kendisini gösteremezdi. Sen istediğin kadar iyi bir topçu ol attığın pası karşılayamayan bir takım varsa yada sana pas atmayan bir takım varsa tek başına ne yapabilirsin ki? Geçen günkü video aklıma geldi. Ronaldo takım arkadaşlarına uyuyorsunuz hadi canlanın biraz diyor. Takım uyuduktan sonra Ronaldo ne yapsın? Geçen sene çok kötü bir kadromuz vardı hatta alt yapıdan gençlerimizde bu sayede parladı. Böyle kötü bir kadroda da hali ile Muçi kendisi gösteremedi. Bence Muçi ilk 11'i kesinlikle hak ediyor. Geçen maçta da bunu harika bir şekilde gördük. Pozisyonu önceden sezdi ve mükemmel bir koşu yaptı. Sonrasını da biliyoruz.Muci de de biraz form düşüklüğü var büyük ihtimalle. Bu hocaya oyuncu seçiminde güvenim tam. Emirhan da Muci de gereken değeri görecektir.
Kadroya bak. Ben bu hocayı sevdim :)
https://twitter.com/Besiktas/status/1826672818689638442
rafa silvanin etkinligi azalmaz insallah ilk defa orda deniyoruz.hücumdayken Gedson oraya kayar Rafa serbest oynar
Evet hoca daha önce bahsettiğim gibi orta sahada çift pivot oynama işini ilk maçtan yaptı3 macda da zaten cift oynadi aslinda Musrati-Gedson, biri 6 biri 8 gibi oynatmadi benim gordugum. Rafayi sola atip orta sahayi daha defansif hale getirmesinin nedeni bence geri 4luye cok guvenmemesi.
3 macda da zaten cift oynadi aslinda Musrati-Gedson, biri 6 biri 8 gibi oynatmadi benim gordugum. Rafayi sola atip orta sahayi daha defansif hale getirmesinin nedeni bence geri 4luye cok guvenmemesi.ligde ikisini de baskıya gönderiyor normalde yapılmaz o iş herkes 5 kişi yapar ön alan baskısına 6 numarasını dahil etmez arkada güvenliği sağlasın diye ama biz 6 kişi yapıyoruz o presi aslında iki 8 gibi oynuyoruz pres yaparken 4-4-2'ye dönerek ayrıca avrupada geri dörtlü düzelse bile çift 6 oynar hocanın maç planları hem avrupa hem lig için sabit maç içinde planı işlemezse çabuk karar değiştiriyor orası ayrı
play-off maçındamıheheh
ndour çok sakin emirhan gayet iyi gidiyor :claps: :claps:
dedik sana topçu iyi topçu diye :Danadolu kartallarından ağzımız çok yandı :lol: :lol:
Paulista seni getiren akla kurban olayim, bi tane de Paulistanin sol ayaklisini alsak derdimiz kalmayacak
anadolu kartallarından ağzımız çok yandıtayfur vs. gibileri kafanı karıştırıyor sen güven bize :D![]()
Şimdi Paulista Musrativari bir pas attı. Artık ayağı iyi stoper sorunu kalmadı. Emirhan da iyi oynuyor. Başka stopere gerek yok demek ki. 😄 Yönetim böyle düşünürse şaşırmam maalesef.Emrihan cok da iyi oynamiyor bence, bi iki kere adamini kacirdi, ilkininin dksina dikkat etmedim ama 20.dk da kacirdi mesela, mert caprazdan kurtardi.
Emrihan cok da iyi oynamiyor bence, bi iki kere adamini kacirdi, ilkininin dksina dikkat etmedim ama 20.dk da kacirdi mesela, mert caprazdan kurtardi.
Emrihan cok da iyi oynamiyor bence, bi iki kere adamini kacirdi, ilkininin dksina dikkat etmedim ama 20.dk da kacirdi mesela, mert caprazdan kurtardi.cok guzel bosaltti bolgesini ve golu yedik
Emirhan formayi bir daha Colley'e birakmaz sanki.Kimse Geds9n gol atamaz demedi. Ama gol attı diye de Manuelin önüne geçemez. Gedsonu kıymetli kılan yasinij genç ve potansiyelinin olması. Ha bu potansiyel usta ellerde değerlenir ki ins öyle olur bize kupalar kazandirir, güzel paralar kazandırır. Mücadelesi, enerjisini takdir ediyorum zaten ama oyununu da olgunlastirmasi lazım.
Derken Gedson atti. Manuel Fernandesin Torreira'nin tirnagi olamaz bazilarinin gozunde ama olsun.
gedsona sola yakınlştırıp rafayı ortaya çekmek gerek
Belki linç yiyeceğim ama Ndour aradığımız orta saha değil.
Biraz daha ısıran bir oyuncu almalıydik. Musrati ile Ndour orta sahada topla oynayan takıma baskı kuramaz. Is tamamen hamal Gedsona kalır ki bir yerde o da patlar.
Kimse Geds9n gol atamaz demedi. Ama gol attı diye de Manuelin önüne geçemez. Gedsonu kıymetli kılan yasinij genç ve potansiyelinin olması. Ha bu potansiyel usta ellerde değerlenir ki ins öyle olur bize kupalar kazandirir, güzel paralar kazandırır. Mücadelesi, enerjisini takdir ediyorum zaten ama oyununu da olgunlastirmasi lazım.Böyle utandirsin işte beni
o nası bi adamı boş bırakmaktır yaw :bandit:masuaku merkezde daldı kendi adamını unuttu maalesef
Masuaku sıfır konsantre böyleyken hiç çekilmiyoradam maç seçmeyi geçti artık maç içi pozisyonlara göre keyfine göre oynuyor
Steffanı Puskaş yaptı Masuakuolur mu ondan iyisini nereden bulacağız
başlarım angelosuna sol bek alınmasuakudan daha kötü savunması olan bek umut meraş falandır
gidiyolar digne bakıyolar bir de adamın savunması daha kötü
olur mu ondan iyisini nereden bulacağızgamsız herif ya buna güvenip yola mı çıkılır
Gedson rafa harici extra yapacak adam olmayınca Ciroda kötü gözüktü adama top getiremedik kiImmobile'nin pozisyonlara girmesi için oyunu hızlı oynamak zorundayız. Ndour neden geldi örneğin. İşte bu yüzden. Masuaku neden gitmeli sadece savunmasından dolayı değil topu ayağında gereksiz yere tutup başta Immobile olmak üzere hücum oyuncularının verimini düşürdüğünden. Sadece biraz analiz. Her şey aslında o kadar net ki.
kanat lazim sol bek lazim agustos bitiyor yonetim uyuyor.Avrupadan elenirsek net yonetime yazar.avrupadan nasıl eleniyoruz 🤔
Eksiklerimizi görmek adına çok iyi bir maç oldu.Ayağımızın yere sağlam basması lazım. Daha eksiklerimizi tam manasıyla gideremedik. Bekliyoruz. Son 12 gün kaldı zaten.
Eksiklerimizi görmek adına çok iyi bir maç oldu.burda araya sıkıştırmadan 4 atar geçeriz
burda araya sıkıştırmadan 4 atar geçeriz4 gol atarız ama 4 yemeyiz diyemiyorum
kanat lazim sol bek lazim agustos bitiyor yonetim uyuyor.Avrupadan elenirsek net yonetime yazar.Evimizde kaybetmeyiz. Hafta sonu yaptığımız baskıyı aşamazlar. Bu maçta beraberlik iyi sonuç. Evimizde gerekeni yaparız. Yapamazsak zaten kupaya katılmayalım.
4 gol atarız ama 4 yemeyiz diyemiyorumyok burda yemeyiz hoca macera denedi 4 3 3 oynattı normal formata geçeriz
Masuaku için ;🤣🤣🤣
Çok beğenmiyorum ama macera aramayalım yedekleyecek birini alalım yeter diyordum ama;
Bu akşam gördüm ki; Masuaku başlıbaşına bir macera...
Finişi de güzel yaptı tüm takım ilerdeyken maçın son saniyelerinde son şans olacak topu taça attı.
Masuaku güzellemesi yapanlar kayboldular. Keşke Masuaku da kaybolsa.
https://twitter.com/Besiktas/status/1826716893669167360
Bu kadro Onana'nın kalışının habercisi
Masuaku için ;iyi kötü oynamak başka sabote etmek başka bu adam gamsız aidyetten uzak takım yapısını da bozacak 3 maç iyi oynayıp 5 maç yatacak yaptı tekrar yapacak
Çok beğenmiyorum ama macera aramayalım yedekleyecek birini alalım yeter diyordum ama;
Bu akşam gördüm ki; Masuaku başlıbaşına bir macera...
Finişi de güzel yaptı tüm takım ilerdeyken maçın son saniyelerinde son şans olacak topu taça attı.
Masuaku güzellemesi yapanlar kayboldular. Keşke Masuaku da kaybolsa.Nereye kaybolduk? Birde neden kaybolalım? İyi oynadı mı diyelim, kötü oynadı, kötüydü.
https://twitter.com/Besiktas/status/1826716893669167360
Bu adam kalacak ve hayırlı olacakOnana üzerinden sürekli laf sokanlara da futboluyla cevap veriyor Onana. Masuaku gibi savunması yetersiz savunmacın varken savunmadaki açıkları kapatmak için önlerinde Onana gibi bir oyuncu bulundurmak şart.
Şu durumun yüzde yüzü yönetime yazar. Ne Masuaku, ne hoca ne başka bir şey. Yönetim hesap verecek eğer turu geçemezsek.
iyi kötü oynamak başka sabote etmek başka bu adam gamsız aidyetten uzak takım yapısını da bozacak 3 maç iyi oynayıp 5 maç yatacak yaptı tekrar yapacakBence kulak içi kulaklıkla maça çıkıyor ve spotify si premium değil...arada reklam girince reklama dalıyor.
Bence kulak içi kulaklıkla maça çıkıyor ve spotify si premium değil...arada reklam girince reklama dalıyor.:icool: :icool:
onana gayet iyi maç çıkardı ama ndourda kötü oynamadı bence sahada hiç birşey yapamayanların kurbanı olduNdour kötü oyuncu değil bence Musrati ile iyi bir ikili olabilir hatta Gedsonla beraber üçlü ama önce ilk 11'in tam düzgün olması lazım. İlk 11 as oyuncumuz net olmalı.
onana gayet iyi maç çıkardı ama ndourda kötü oynamadı bence sahada hiç birşey yapamayanların kurbanı olduBütün maç oynadığı sürede Emirhan ve N'dour'u izledim. N'dour topla yetenekli o kadar, ezbere oynuyor, oyunu takip etmiyor, adam takip etmiyor, kimseye basmıyor. Top ayağında değilse yürüyordu. Oyunun içine hiç girmedi, hırsın h'si yok adamda, oyunu en çok bozan N'dour'du, çıkınca öyle kolay gelemediler.
Bütün maç oynadığı sürede Emirhan ve N'dour'u izledim. N'dour topla yetenekli o kadar, ezbere oynuyor, oyunu takip etmiyor, adam takip etmiyor, kimseye basmıyor. Top ayağında değilse yürüyordu. Oyunun içine hiç girmedi, hırsın h'si yok adamda, oyunu en çok bozan N'dour'du, çıkınca öyle kolay gelemediler.evet çok sert adam değil ama pozisyon bilgisi çok üst düzey net belli alan savunmasında gayet başarılı 2 iyi kanat hem musratiyi hem bunu yukarı çeker
İyiki bonservisini almamışız...
Emirhan' ı beğendim, pozisyon hataları yaptı ama bu Masauka'dan da kaynaklandı, ortasahadan destek alamamaktan da kaynaklandı. Genel olarak defansta bir görev paylaşımı sorunu vardı.
Takımın birbirine alışması gerekiyor.
Onana'da kemik gibi, adamların önünü iyi kesti.. Oynadıkça gelişirse çok iyi bir seviyeye gelebilir, defansif olarak ise bence mevcut kadro içinde epey gerekli...
evet çok sert adam değil ama pozisyon bilgisi çok üst düzey net belli alan savunmasında gayet başarılı 2 iyi kanat hem musratiyi hem bunu yukarı çekerÇok isabetli bir tespit
Lugano'nun iyi ayakları varmış, transfer sezonu bitmeden bizi zorlayan takım lâzımdı. Defolarımızı gördük, iyi oldu...3 gol yememiz bizi zorladığı anlamına gelmez
colley iyiki oynamadı yenilen bu 3 golden sonra çarmıha gerilmişti Hacıoynasaydı belki üç tane yemezdik böylw deplasmana birbirini tanımayan stoper tandemiyle çıkmak riskdi
Emirhan macin en iyilerdinden di bizim acimizdan. Ne yazik ki yaninda sadece hayalet gibi takilan biri vardi.emirhanı bende yeterli bulmadım rakibe temaslı değil oynamasına fazla izin veriyor açılan ortaları şutları engellemeye çalışmıyor ama ilk oynamasına yordum şu maç colley oynasaydı şimdi doğranıyor olurdu kimse masuaku demezdi paolista maç boyu arkasını kapatmaya uğraştı gollerde bekten çok stoper hatası hocanın taktiğini bilmeden oyuncu suçlamak yanlış sol beki çıkardı ssğ beki sabit tuttu bence hoca
https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1826726949235884440
emirhanı bende yeterli bulmadım rakibe temaslı değil oynamasına fazla izin veriyor açılan ortaları şutları engellemeye çalışmıyor ama ilk oynamasına yordum şu maç colley oynasaydı şimdi doğranıyor olurdu kimse masuaku demezdi paolista maç boyu arkasını kapatmaya uğraştı gollerde bekten çok stoper hatası hocanın taktiğini bilmeden oyuncu suçlamak yanlış sol beki çıkardı ssğ beki sabit tuttu bence hocaBenim anlatmaya çalıştığım bu. Paulistaya yapışmış Emirhan bey önce yerini tutsun. Masuaku hep onun yerine geçti. Dolayısıyla kurban o oldu. (...)
Masuaku'nun 3.senesi. Emirhanın da stoper olarak oynadığı ilk maçı. Dünkü golleri soldan yedik. Hoca, rafa, Masuaku ve Emirhanın bu gollerde payı vardı. Bunların hepsini görmezden gelip tek suçlu olarak Emirhanı göstermek fazla acımasızca oluyor.![]()
![]()
![]()
![]()
Benim anlatmaya çalıştığım bu. Paulistaya yapışmış Emirhan bey önce yerini tutsun. Masuaku hep onun yerine geçti. Dolayısıyla kurban o oldu. (...)ilk maçıydı hoş görmek lazım esas sıkıntı bu maçta onu oynatmaktı bence colleyle devam edilmeliydi
Masuaku'nun 3.senesi. Emirhanın da stoper olarak oynadığı ilk maçı. Dünkü golleri soldan yedik. Hoca, rafa, Masuaku ve Emirhanın bu gollerde payı vardı. Bunların hepsini görmezden gelip tek suçlu olarak Emirhanı göstermek fazla acımasızca oluyor.mertte iyi değildi
Masuaku'ya gelince 3.senesine girmiş adamı tartışmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Artık onun defansif yetersizliği bilmeyen yok. Onun ileri çıkışlarında defans hattımız ister istemez sola kayıyor bu nedenle Svenson da 3.stoper gibi konumlanıyor. Olaya birazda böyle bakmak lazım. Bu konumlanmada da hocanın anlayışı ile alakalı. Biz dün dizilimi değiştirmeseydik yani gedson geride rafa ortada olsaydı bu resimlerde gösterdiğin aradaki boşlukları gedson kapatabilirdi, böylece belki bu defo gözümüzün önünde belirmeyecekti.
Velhasıl Colley ve Masuaku yerlerine 2 iyi adam almalıyız. Hatta sol beke bir tanede gurbetçi de alınabilir.
mertte iyi değildiAbi zaten defans hattında 2 kişi kötü olduğu zaman diğerlerini de etkiliyor. Bence dün gedsonu öne atıp, rafayı sola çekerek takımın balans ayarlarını bozduk.