"Soylesene bize hocam takim niye oynamiyor" bestem hazir.İçimden bir his bu tezahürata gerek kalmayacak diyor. (kötü hava oluşturmayın lütfen) :)
takım Sergen'in oyunu oynamaya çalışıyor Sergen gelince bundan daha fazlasını görmeyeceksiniz maalesef
ne yapmaya çalışıyoruz izlemeye üşendimdümdüz ön alan baskısı İlhan Palut uzun oynamayı sevmediği için adamlar daha yeni öne geçti ona rağmen 4-5 tane net pozisyonları var ayrıca uzun oynayan her rakip şu takıma şu oyun planıyla 3-4 atmaya aday
dümdüz ön alan baskısı İlhan Palut uzun oynamayı sevmediği için adamlar daha yeni öne geçti ona rağmen 4-5 tane net pozisyonları var ayrıca uzun oynayan her rakip şu takıma şu oyun planıyla 3-4 atmaya aday
Başlarım böyle takıma ya. Hiç mi gururunuz yok. Bu işin tekniği taktiği bir kenara artık. Rezalet ötesi bu iş. Muçi, Immobile falan inanılmaz can sıkıyor. Zaynutdinov frikik kullanıyor komedi.
Başlarım böyle takıma ya. Hiç mi gururunuz yok. Bu işin tekniği taktiği bir kenara artık. Rezalet ötesi bu iş. Muçi, Immobile falan inanılmaz can sıkıyor. Zaynutdinov frikik kullanıyor komedi.Klasik Beşiktaşlı şanssızlığı ile sövdüğümüz adam gol attı. Neyse onlar atsın da bizim yüzümüz kara çıksın.
40 dkda 2.5 xG ne alaka diyordum bende anlaşıldı o zaman
uzun vurmaya gerek yok kanatları azıcık iyiyse bir şeyler yapıyorlar bize zaten
Tayyip Talha ve Mert disinda begendigim oyuncu olmadi. Oyun olarak ustunler. Ayrica bizim bir oyunumuz yok. Atak yapacak mecalimiz yok.
Tayyip talha'yı mı beğendin? Aga sow rezil etti 1v1 kaldığı her pozisyonda duvar olup sağa sola dağıttı topu bir tane de rakibin atamadığı hediye ettiği gol var şu ilk yarıda bu takımdan bir stoperi nasıl begenebildin
O xg'yi 20 dakikada yaptı adamlar:) biraz saldılar golü buldular sonra da salakça gol yediler ilk yarının hakkı 3 0 falan bakma
Elinden geleni yapti cocuk.bende çıkıp oynasam elimden geleni yaparım 😂 beğenmezsen bozuşuruz ama
bende çıkıp oynasam elimden geleni yaparım 😂 beğenmezsen bozuşuruz ama
"Soylesene bize hocam takim niye oynamiyor" bestem hazir.
Halim Okta: "Bugünkü maçta da taktiksel olarak değil, sakatlık nedeniyle değişiklikler yaptı. Bugün Immobile çok öz veri gösterdi ama 70. dakikada doktorun söylemesiyle çıkartmak zorunda kaldık. Jonas Svensson ve Tayyip Talha öyle. Zor bir süreçten geçiyoruz. Çok yoğun maç temposu var. Mümkün olduğunda iyi tamamlamaya çalışacağız.".
Doktordan Allah razı olsun.
13-14 kişilik kadro kurunca böyle oluyorBenim kızdığım nokta doktora tavsiyede bulunmasa 90 dk imobile'e katlanacaklarmış.
bunu yapan adam suçu yokmuş gibi gitti aday oldu bir de şaka gibi
Halim Okta: "Bugünkü maçta da taktiksel olarak değil, sakatlık nedeniyle değişiklikler yaptı. Bugün Immobile çok öz veri gösterdi ama 70. dakikada doktorun söylemesiyle çıkartmak zorunda kaldık. Jonas Svensson ve Tayyip Talha öyle. Zor bir süreçten geçiyoruz. Çok yoğun maç temposu var. Mümkün olduğunda iyi tamamlamaya çalışacağız.".
Doktordan Allah razı olsun.
Su açıklamayı kim yaparsa yapsın saniye takımda tutmam.Herkes gideni suçlamış. Hepsi kendince masum. İmobille'in maç boyu tek doğru hareketi yok. Doktor demese çıkarmayacaksın. Gedson desen oda aynı. Rafa yı kendi bölgesinden koparıp gedsonu da ileriye atıyorsun. Yerine de Salih oynuyor. Sonra da diyorsun ki takımda kondisyon yok. Kondisyon yoksa sende enerjilerini makul kullanacakları şekilde taktik yaparsın. Dizilim baştan aşağı yanlış. 60 dk da bunu fark edemeyip oyuncu ve gio ya sallıyorsun. Tamam bizde yedik.
Takım doğru dürüst calismazken siz de futbolcularla goygoy mu yapıyordunuz?
Sessiz kalan kimse suça ortaktır ve acilen kulüpten def edilmelidir