Arkadaş Ljajiçten de hiç bir halt olmaz. Bana bu maçta oynamayacaksan ne zaman oynayacaksın?Derbide penaltıdan gol atmakla olmaz bu işler...
Adem Ljajic Oğuzhanın Boşnak versiyonu...Bana takım kötü oynarkende iş yapacak adam lazım. Takım zaten takır takır oynasa Adem Ljajic oynasa ne olur oynamasa ne olur?
Temizlik şart...Adam alınmasın takıl tukul kim varsa gönderilsin.
Geriye kalan maçlarda oyundan almaksızın bütün maçlarda Güven oynasın. Çok kötü oynasa da bu çocuk oynasın. Yeterrrr Mustafa Pektemek, Love, Larin görmek istemiyorum ileri uçta.
Bügun Ljajic Takımın en iyilerinden biriydi yine
Takım alan savunması yapmayı bilmiyor Atibayi çok aradık , bloklar arası mesafe çok fazla
Orta sahayı rakibe verdik herifler her topu aldığında orta sahada en az 3 oyuncuları bomboş top bekliyordu
Önde bastılar , orta sahamizin da hücum hattı ile arasında ki mesafe uzun olunca yine uzun topa dönmek zorunda kaldık..
Ne zaman Fatih oyuna girip Sagbeke geçip Dorukhan orta sahaya geçti o zaman 10 kişi ile orta saha üstünlüğünü ele geçirip pozisyon bulmaya başladık aslında bugün kü maçın özeti bu..
Oğuzhan ve yanında alan savunması yapmayi bilmeyen Medel olunca rakibe orta sahayı verdik ve çıkamadık
Hal böyleyken üzerine Quar3sma da Tüy dikti