2014/2015 Sezonu Şampiyonu BeşiktaşJK (İdda Konusu)
×
2014/2015 Sezonu Şampiyonu BeşiktaşJK (İdda Konusu)

Beşiktaş Forum|2014/2015 Sezonu Şampiyonu BeşiktaşJK (İdda Konusu) Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar aranıza yeni katıldım. Şans eseri buldum burayı, daha önce dh'deydim. Oradaki renkli trollerden

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/2015 Sezonu Şampiyonu BeşiktaşJK (İdda Konusu)  [Okunma sayısı 8585 defa] 2014/2015 Sezonu Şampiyonu BeşiktaşJK (İdda Konusu)

Çevrimdışı LeanBack

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar aranıza yeni katıldım. Şans eseri buldum burayı, daha önce dh'deydim. Oradaki renkli trollerden sıkıldım cidden hepsinde bir afra tafra bu durumdan gerçekten sıkıldım. Hem gs hem fb o kadar kibirliler ki son zamanlarda cidden midem bulanır hale geldi. Bugün arkadaşlarla çıkalım takılalım dedik. Oturduğumuz yerde maç yayınlanırken hem muhabbet hem şöyle göz ucuyla maçı takip ederiz dedik. Bende izledim biraz maçı sezon başı belki yanıltabilir fakat bu sene Beşiktaş'ıma rakip olamayacaklarını söyledim gülüştüler falan derken iddaya girdik fbli bi arkadaşla. Sezon sonu kim şampiyon olursa kaybeden o an bulunan tüm arkadaşları güzel bir restoranta yemeğe çıkarıcak. Son bir kaç senedir o kadar tiksindimki şu renklilerin triplerinden umarım bu sene sonu ve daimi bir başarı yakalar o yakın olan GÜZEL GÜNLERİ hep beraber yaşarız. Sezon sonu uplayacağım konuyu. İlk konum hatalarım varsa affola.
Beşiktaş Sen Olmasan Yaşamak Neye Yarar.

Çevrimiçi murat

aramıza hoşgeldin.şuanki görüntü gs nin rakip olamayacağı fb nin daha derli toplu gözüktüğü.fenerbahçe ile çekişiriz diyorum.aslında fenerde rakip olamaz ama türkiyedeki futbol düzeni nedeniyle bu şekilde düşünüyorum.

Çevrimdışı LeanBack

Hoş bulduk. Yapılacak transferlerle büyük kazalar çıkmazsa (hakem hataları  sakatlık tribünden sahaya atlamalar) şampiyonuz. 2 senedir umudum yoktu fakat bu sene neden olmasın. İddaya da bu yüzden girdim  :icool:
Beşiktaş Sen Olmasan Yaşamak Neye Yarar.


Etiketler: