Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
×
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2006353 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı yigitcan1903

Çarşı ya da başka herhangi bir grup dediğim dedik havasını surdururse zaman içinde ya istemediği bir şeye donusur ya da hepten yitip gider insanların saygısını kaybedip
İlla böyle davranicaz diyorlarsa da yapacak bir şey yok
Hep taraftardan yana tavır alsam da insanların ustune imtiyazi varmış gibi cokenlere kulübün alacağı her türlü tedbiri destekliyorum
Çünkü küçük bir gruptan tüm taraftar ve dolayısıyla Beşiktaş zarar görüyor

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Çağrı

  • Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 19:24:51
  • Yaş: 35
  • Mesaj: 29976
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben indirdim maçı isteyen mesaj atsın buraya link koymayın.

Edit : Bendeki 720p , 1080p bulan haber versin onu elden ele şey edelim.
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 19:34:55 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

  • Ziyaretçi


@Yunus  gün içinde bilgilendirme yapmıştım benim digi kutunun kayıt özelliği yokmuş müşteri temsilcisinden bilgi alıp yazmıştım geçmiş sayfalarda ama sonra kayıt edecek arkadaşlar çıkmıştı yarın netleşir kimlerin kayıt aldığı. İzmirden @firewater arkadaşımız kayıt edecekti.
hatta biz yazın izmirde toplanıp kordonda da şampiyonluk kutlayacağız bekleriz  :D
23 Mayıs'ta bira midye festivali varmış. Aslında son maç cuma olursa neden olmasın. @tangaz

Çevrimiçi Necmi

Kale arkalarında en alt kısımda kimse yerinden izleyememiştir heralde ve bu ilerleyen süreçtede izleyemez demir parmaklıklara 1 koltukta 3 kişi yapışmıştı resmen o demirlerin takılmasına ayar olduk ama onlar olmasa yanlıslıkla o kaleye gol yediğimizde ordaki herkes sahaya atlar ayrıca kale arkaları oldukça yakın sahaya
yoo herkes yerinde izledi  @İlkem1903 gelenler koltuklarını aradı buldu oturdu
bizim orda böyle bir sıkıntı yaşanmadı akşam

Çevrimdışı Tyson

Herkese selamlar.
Forumda emeği geçen, her dakika bizleri stad konusunda bilgilendiren, fotoğraf paylaşımı yapan bütün abilere, kardeşlere teşekkür ediyorum.Üye olmadan okumakta gayet keyifliydi ama dün yaşadığım bir olumsuzlukla ilgili paylaşım yapma gereği duydum, bu yüzden üye oldum.

Maçı Yeni Açık 410 blok 1. sırada, ayak bileğine kadar gelen su birikintisi içinde izledim.Stada saat 5 civarı giriş yaptık tam 5 saat boyunca ayaklarım suyun içinde kaldı ve tabanlarımın altında hala garip bir sızı var.
O su birikintisinin nereden geldiğine hala anlam veremediğim gibi görevliler tarafından gözden kaçması ve bu olayı görüpte aman s... et modunda olduklarını düşünmek beni üzüyor.

Garip ve unutulmaz bir deneyim oldu benim açımdan, inşallah diğer maçta aynı sıkıntıları yaşamayız, yoksa bu sıcak havalarda çizme giyip maç gitmek zorunda kalacağım :)

Bir Bilebilsen..

Çevrimdışı japon77

@japon77  1 hafta değilmiş.. lig bitene kadar kayıt duruyor sitede.. premium üyelik olan birisi 20 mayısa kadar indirebilir...
Tek maç aldım ben. Denedim olmuyor. Arkadaşın dediği chrome den izlersen maç bitiminde indirme aracıyla maçı indire bilirsin gibiymiş galiba ama o da geçti.. :by2:

Çevrimdışı remiles

burda çarşı şöyle çarşı böyle karagümrüklüler şöyle antipati yaramaz vs vs diyen ağalar ne olsun istiyorsunuz torku konya gibi mi olsun tribünler?

çarşı da asya kartallarıda antipati de hepsi her zaman olacak. neden bağırmıyorsunuz diye soru duymak ıstemıyorsan bağıracaksın arkadaşım. burası beşiktaş.

aılenle colugunla cocugunla macını ızlemek ıstıyorsan numaralıdan alırsın bıletını yada paşa paşa evınde izlersin. tamamen siyaseten carsı olmuyo abi yaaa pff dıyen tipler umarım besıktas carsının ıcınde mac oncesı cosarken gelır orda da soylersınız meramınızı...

neymiş kapalının ortasında set varmış yok daha nelermiş... la olm de .... git ya..

hadi selametle

hala bağırmakla takımı ateşleyemeyeceğini öğrenemedin mi? kendini oyuncu yerine koy. alla alla saldır beşiktaş yüzümüzü güldür beşiktaş derken taraftar motive olur musun sen? ıslık ve alkıştan iyi baskı ve motivasyon yöntemi yoktur. beste, bağırmak çağırmak bu devir geçti. top rakipteyken, hakem aleyhimize karar verdiğinde ıslık yuhalama, takım olumlu hareket yaptığında alkış. bu kadar. herkes kendi koltuğuna oturacak. isteyen bağırır isteyen bağırmaz diyemeyeceğim çünkü taraftar grupları da artık bu bestelerin boş beleş olduğunu anlayacak. fark 2-3 olur dakika 80 olur yaparsın istediğini. laylaylom yapıp takımın konsantrasyonu bozmaya kimsenin hakkı yok. herkes zamanla bu yeni düzene alışacak. zorla, bağır ulan yoksa başka tribüne git diyerek değil, zamanla.

Çevrimdışı firewater

23 Mayıs'ta bira midye festivali varmış. Aslında son maç cuma olursa neden olmasın. @tangaz

@Yunus nerde olacak? Organize olup formalarımızla gidelim form ahalisindeki izmirlilerde tanışmış olur.

Çevrimdışı metin tan

https://youtu.be/wYTyF9LXH-E?t=495
http://youtu.be/wYTyF9LXH-E?t=495

şu videoda net bir şekilde son pozisyonda Q17 ye faul yapılmış son adam direk kırmızı. ben olsam q17 yerinde, daha farklı şeyler yapabilirdim japon vatandaşa sinirimden :D  vodafone arenada ilk maçta boş kaleye atacaktı. q17 yi sevmem ama bu maçta atsaydı keşke birtane, çok istemişti.

Çevrimiçi Necmi

Sarhoş insanlarin stada girmesi yasaklanmali, gerekirse alkolmetre konulsun. 

Türkiye'de ilk olan güvenlik sistemi meyvelerini versin ve 3-5 gün içinde illegal Kim girdiyse 5 yil ya da ömür boyu men edilsin.

Bu tarz insanlar yüzünden kadin ve çocuklar getirilmiyor maça.
niye stadda arabamı kullanıyoruz :alala:
sorun alkolde değil sorun aslında zihniyette bende her maç içerim
giderim bu gün alkol dersin yarın başka şey buna kılıf uydurmaya gerek yok.
ahlaklı olan biri içsede ahlaklıdır ahlaksız biri ayıkkende ahlaksızdır.
Senin mantığınla düşünmek çok sığ ve yobazca bir düşünce oluyor. Ben bir çok içkili mekanda
ailemle birlikte oldum içkide içtim hiç bir rahatsızlığada uğramadım çünkü
gideceğim mekanı seçerim ahlak erozyonuna uğramış insanların takıldığı yerlere gitmem.
unutma bu ülkede tecavüzler meyhanelerde olmuyor. Asıl tehlike bu ülkede eğlenmesini bilen
kesimde değil sürekli bloke edilmiş cahil kesimde oluyor. biraz haberleri takip et tehlikenin nerden
geldiğini görürsün @COB

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

En çok hoşuma giden takım atağa kalkarken çıkan seslerle taraftarın takımı itmesi. Fenerde ve Gs de bu olay vardı bizde yoktu dün en çok hoşuma giden olay buydu. Tezahürat işi bitmesi lazım artık anca 2 3 fark olduktan sonra yapılması lazım dün 2 fark olduktan sonra yapıldı zaten pek bi sorun yok.

Çevrimiçi Necmi

Abi yılını tam hatırlamam mümkün değil Aria vardı o zaman sponsor Avea oldu o seneler işte :) sanırım bir on sene belki de daha fazla orta okul son lise bir dönemleri. Burda benim anlatmaya çalıştığım şey insanların zorbalığı meşru göstermeleri ve bazılarınında ÇArşı yı zorbalardan oluşmuş bir grup göstermesi. Hepsi biziz ya gerek yok. Gel yüzlerine söyle vs tarzı konuşmalar. Her grupta yanlış işler olabilir bunu bir topluluğa mal etmek yanlıştır. Bende kızdım paso protestosuna ama bu da o insanların tercihidir. Aynı tribünde olup ıslıklayarak sadece desteğe katılmak gibi. Ne o insanlar takımı satmıştır ne paso protestosu bunlar her bireyin kendi tercihleridir. Kutuplaşmaya gerek yok.
yanlız bilesin alen çarşı lideri falan değildir. Sadece bir amigoydu artık o da değil Hele son dönemlerde dışlandığınıda duyuyoruz
ne kadar doğru bilemiyorum ama tavırlarına bakıldığında o başka denizlerde yüzüyor. Kardeşim.

Çevrimdışı ilhan mansız

Tam 20 Yıldır maçlara gidiyorum. Hayatımda izlemediğim Beşiktaş maçı yok denecek kadar azdır. O stada bir kere Beleş girmedim. Bir kez dahi kimseyi bağırmaya zorlamadım. Bazıları gibi passo masso muhabbetini bahane edip bu Takım'ı tarihinin en büyük yatırımında yalnız bırakmadım. Bazıları gibi işi gücü bırakıp mevcut yönetimi devirmek için eski yöneticilerle birlikte Anadolu'yu turlamadım. Ne kötü Beşiktaşlıymışız vay arkadaş.

Çevrimdışı Evenf

Ben daha stadta alkollu olup olay cıkaran gormedim... Ama yok abi carsı soyle alen boyle diyen adamların olay cıkartma cabalarını cok gordum... Basit bir ifadeyle cogu hayatta bişey olamamıs, bu egolarını tatmin etmek için yapmayacagı sey olmayan bir guruhtan bahsediyoruz... Stadtan da boyle gozukuyor dısarıdan da... Ama sunu da soylemeden gecemeyecegim, bu kişilere ne stadta ne de burda hakettiği tepkiyi veren insan da yok...

Çevrimdışı nd1903

Arkadaşlar son şeffaf membran takıldımı

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


hala bağırmakla takımı ateşleyemeyeceğini öğrenemedin mi? kendini oyuncu yerine koy. alla alla saldır beşiktaş yüzümüzü güldür beşiktaş derken taraftar motive olur musun sen? ıslık ve alkıştan iyi baskı ve motivasyon yöntemi yoktur. beste, bağırmak çağırmak bu devir geçti. top rakipteyken, hakem aleyhimize karar verdiğinde ıslık yuhalama, takım olumlu hareket yaptığında alkış. bu kadar. herkes kendi koltuğuna oturacak. isteyen bağırır isteyen bağırmaz diyemeyeceğim çünkü taraftar grupları da artık bu bestelerin boş beleş olduğunu anlayacak. fark 2-3 olur dakika 80 olur yaparsın istediğini. laylaylom yapıp takımın konsantrasyonu bozmaya kimsenin hakkı yok. herkes zamanla bu yeni düzene alışacak. zorla, bağır ulan yoksa başka tribüne git diyerek değil, zamanla.

Begenmedigin mars soyluyorlar o devir gecti dedigin, laylay lom yapiyolar dedigin o adamlar herkes evinde misil misil uyurken elazig deplasmanlarina, malatya deplasmanlarina gidiyordu. Besiktas icin. Her ulkenin kendine gore bir tribun kulturu var. ingiltere'de dedigin gibi islik var yuhalama var ama bizim tribun kulturumuz daha farkli onlar oyle yapiyolar diye dogrusu o mu oluyor yani !

Hadi onu gec nereden geliyor boyle iddiali aciklamalar, takimi ateslemedigini nereden cikariyorsun. bak izle bakayim yillarca besiktas'ta top kosturmus inonu'de ter akitmis efsane futbolcumuz sergen ne diyor carsi hakkinda, kapali hakkinda. Liverpool taraftari nasil you'll never walk alone soylerken hepimizin tuyleri diken diken ediyosa hic bisey anlamasak bile emin ol ayni sekilde butun yabanci topcularin kulagina gundogdu gelince, haydi kalk ayaga gelince, kartal gol gol gol gelince aynisini hissediyolar, tuyleri diken diken oluyor. Nereden mi biliyorum liverpool mac sonunda opare'nin daha besiktas'da oynadigi ilk avrupa macinda bu takim icin kendimi oldururum stadin ortasinda demesinden biliyorum. Quaresma'nin, guti'nin, amokachi'nin besiktas taraftari hakkindaki yorumlarindan biliyorum. Yillardir marslar soylenir, gerektiginde rakip takim hakem isliklanir bu tribunlerde bir tane futbolcunun da aksine laf ettigini gormedim.

Herkesin gorusune saygim var, haksizligi yanlisligi elestirelim eyvallah ama onlarca yilini tribunlerde deplasmanlarda gecirmis insanlari asagilayarak yorum yapmak kimsenin haddine degil !

Çevrimdışı Fatih

Arkadaslar aramizda avukat var mi? Bir sey sormam lazim


 
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı s4rc4stic

https://youtu.be/wYTyF9LXH-E?t=495
http://youtu.be/wYTyF9LXH-E?t=495

şu videoda net bir şekilde son pozisyonda Q17 ye faul yapılmış son adam direk kırmızı. ben olsam q17 yerinde, daha farklı şeyler yapabilirdim japon vatandaşa sinirimden :D  vodafone arenada ilk maçta boş kaleye atacaktı. q17 yi sevmem ama bu maçta atsaydı keşke birtane, çok istemişti.

ohaa musalla taşı efsane olmuş..

Çevrimiçi murat

Herkese selamlar.
Forumda emeği geçen, her dakika bizleri stad konusunda bilgilendiren, fotoğraf paylaşımı yapan bütün abilere, kardeşlere teşekkür ediyorum.Üye olmadan okumakta gayet keyifliydi ama dün yaşadığım bir olumsuzlukla ilgili paylaşım yapma gereği duydum, bu yüzden üye oldum.

Maçı Yeni Açık 410 blok 1. sırada, ayak bileğine kadar gelen su birikintisi içinde izledim.Stada saat 5 civarı giriş yaptık tam 5 saat boyunca ayaklarım suyun içinde kaldı ve tabanlarımın altında hala garip bir sızı var.
O su birikintisinin nereden geldiğine hala anlam veremediğim gibi görevliler tarafından gözden kaçması ve bu olayı görüpte aman s... et modunda olduklarını düşünmek beni üzüyor.

Garip ve unutulmaz bir deneyim oldu benim açımdan, inşallah diğer maçta aynı sıkıntıları yaşamayız, yoksa bu sıcak havalarda çizme giyip maç gitmek zorunda kalacağım :)


:hosgeldin

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

niye stadda arabamı kullanıyoruz :alala:
sorun alkolde değil sorun aslında zihniyette bende her maç içerim
giderim bu gün alkol dersin yarın başka şey buna kılıf uydurmaya gerek yok.
ahlaklı olan biri içsede ahlaklıdır ahlaksız biri ayıkkende ahlaksızdır.
Senin mantığınla düşünmek çok sığ ve yobazca bir düşünce oluyor. Ben bir çok içkili mekanda
ailemle birlikte oldum içkide içtim hiç bir rahatsızlığada uğramadım çünkü
gideceğim mekanı seçerim ahlak erozyonuna uğramış insanların takıldığı yerlere gitmem.
unutma bu ülkede tecavüzler meyhanelerde olmuyor. Asıl tehlike bu ülkede eğlenmesini bilen
kesimde değil sürekli bloke edilmiş cahil kesimde oluyor. biraz haberleri takip et tehlikenin nerden
geldiğini görürsün @COB

Abi haklısın. Sapıtanın da nerden sonra sapıtacağı belli değil.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

  • Ziyaretçi


@Yunus nerde olacak? Organize olup formalarımızla gidelim form ahalisindeki izmirlilerde tanışmış olur.


23 Mayıs Midye Bira festivali diye facebookta dolaşıyor. Bir arkadaşım var İzmir'de o davet etmiş. Bende düşünüyordum. Son maç belli olsun hele konuşuruz. Çok sevinirim tanışmaktan. @firewater @tangaz Sedat Abi de gelir

Çevrimdışı Özay

arkadaşlar enseyi karartmayın, seneye tribün daha güzel olur. şu birkaç maç turist kılıklı, bordo klavyeli, facebook paylaşımcısı çakma beşiktaşlılar bi hevesini alsınlar hele. sonra yine tribünden, destekten anlayan insanlar çoğunlukta olur.

ne diyor la bu :lol:


Şimdiye kadarki en iyi tribün vardı dün akşam.

Çevrimdışı Oktay

ne diyor la bu :lol:


Şimdiye kadarki en iyi tribün vardı dün akşam.

Kısaca diyoki ;kendi gibi olmayanlar çakma Beşiktaş lı

Çevrimdışı kapaliyiz

ne diyor la bu :lol:

Şimdiye kadarki en iyi tribün vardı dün akşam.

Türkçe'ne bayıldım :)
Beynine ise hasta kaldım
[ Son Düzenleme: 12 Nisan 2016, 20:39:23 kapaliyiz ]

Çevrimdışı firewater

23 Mayıs Midye Bira festivali diye facebookta dolaşıyor. Bir arkadaşım var İzmir'de o davet etmiş. Bende düşünüyordum. Son maç belli olsun hele konuşuruz. Çok sevinirim tanışmaktan. @firewater @tangaz Sedat Abi de gelir

Ben nette arattım 28mayısta gündoğdıda yazıyor. O tarih yaklasırken duyuru yapalım toplasalım mutlaka.