Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 1638802 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı yaço58

Bu hafta gustavo hakemin gözü önünde rakibi arkadan tekmeledi, hakem kör oldu görmedi. Neyseki karma bu haksızlığa anında teveccühte bulundu devamında golü yediler



 
adamların kaptanının hakemi dövmediği kaldı ne kart ne bişe hakemin kolunu tutup sıkıyor hakem bıraktırıyor komedi resmen sonra kalecileri ufcde atılan dizlerden birini rakibin en savunmasız yerine vuruyor var kör oluyor şunları biz yapsak ikisine de koşa koşa kırmızı artı 3maç da ceza yerdi oyuncularımız ama adamlar maç sonu pişkin pişkin birde açıklama yayınlıyor iki renkli de aynı çukurda bunları gördükçe insan şükrediyor birkez daha Beşiktaşlı olduğuna birde tabi ts kısmı var adamlara  puan hediye edilmiş Rize maçında net penaltıyı vermemişler başak maçında kalecilerini kırmızıdan atmamışlar ona rağmen çıkıp video yayınlıyorlsr bu sene herkes kollanıyor renklilerden her zaman ki gibi biz doğranıyoruz şu kötü tabloda hakemler gördüklerini çalsa vara gidip çalsa en az 6 puan fazlamız vardı buna rağmen puan durumu o Halil umut vidayı attığı pozisyonda renkliler olsa penaltı dahi çalmazdı

Çevrimdışı ozankarakoc

yoo daha öncede her maç böyle kurtardığı kritik toplar var onlar unutulduğu gibi buda unutulacak
bu sene bile karius aldı dediğimiz kaç puan var bir hatalı gol yediğinde bu abartılıyorda abartılıyor
kritik kurtarışlar akılda kalmaz hatalar kalır. muslera kadar gol yemiş muslera kadar gol yemediği maç var
ve emin ol musleranın yediği hatalı gol yüzünden gs nin kaybettiği daha fazla puan var.
karius yenecek golü yiyor millet hatalı yemiş gibi püskürüyor yediği gollerin çoğunda birinci hamleyi yapıyor
genelde sorun defans o sırada seyrediyor oluyor. yoksa karşı karşıya çıkardığı top sayısı oldukça fazla
bu musleradan fazladır. muslera üzerindende psikoloji yarattılar oyuncular vururken ayakları titriyor.
bu algıyıda malesef ağırlıkla Beşiktaş taraftarı yaptı fenerliler muslerayı bu kadar övmüyor. övdüklerini ender görüyorum
ama Beşiktaş taraftarının maşallahı var sanki bizim kalemizi koruyor. adamı ilah yapıyorlar.
her sezon 35 40 gol yiyen kaleciden bahsediyoruz yarın bizim kaleye geçse üç maç sonra ne kadar kötü kaleci diye bahsetmeye başlarlar.

Buna hiç katılamıyorum Necmi Ağabey... 'Muslera'nın yediği hatalı gol yüzünden GS'nin kaybettiği daha fazla puan var'a katılamıyorum, zira hep aksini görüyoruz. Muslera hatalı golle puan kaybettirdiyse, o maçta mutlaka 4 tane de yüzde yüzlük pozisyonu çıkarmıştır. 'Beşiktaş taraftarı Muslera'yı büyüttü, oyuncuların ayakları titriyor' demişsin, ona da katılamıyorum. Beşiktaşlı oyuncu Muslera'yla karşı karşıya kalıp da 'eyvah, bu şimdi kesin kurtarır' diyerek panik olacaksa, gitsin anaokulu öğretmenliği yapsın yahu... Öyle profesyonel futbolcu mu olur. O sırada insanın gözü kaleci mi görür. 'Sorun bizim defansta, Karius'tan seken toplarda bizim defans uyuyor oluyor' demişsin. Kısmen doğru olabilir ama, bu Galatasaray'ın defansı için çok daha geçerli bence. Senelerdir bizim savunma hattımız, Galatasaray'ınkinden bin kat daha iyi. Belki de Muslera'nın bu kadar kritik top çıkarmasına rağmen hala o kadar gol yiyor olmasının sebebi Galatasaray savunmasıdır.

Tek katıldığım kısım ilk cümle...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Dediklerin dogru, ama karius hakkinda bu şekilde yorum yapamayiz  belki 2 puan kurtardi, ama ondan önce 5-6 puanimizi da yedi.

Tabi canım, ben onun aksini söylemedim. Hatta destekleyen bir şey söyledim... 'Adam bir kritik top çıkardı, iki puan kazanmış olduk'... Yani, Muslera kadar sık 'gol çıkaran' kalecimiz olsaydı kalemizde iki sezondur, ya da Muslera'nın yerine herhangi başka bir kaleci olsaydı, işler farklı olurdu diyorum.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

Son maç özelinde adem ljajic sol iç orta saha gibi oynamış .
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Savunmadaki gelişim ve topun arkasında hatları kontrol ederek durma hadisesi gelişiyor. Wolves maçından bu yana bu gelişim üstüne koya koya devam etti.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Beşiktaş sahada böyle iyi durmaya devam ettikçe rakip mecburen oyunu kaleciden veya defanstan uzun top vurarak başlatıyor. Böyle olunca da düşen topları kapıyoruz ve kaptığımız toplarla hızlı hücuma çıkıyoruz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Gökhan Gönül biraz daha orta sahada konumlanıyor ve yanına atıfı da götürüyor böylece Lens sağ kanatta teke tek kalıyor. Bu çok pozisyona girmesinde bu kurgunun etkisi büyük. Adam yeteneksiz o ayrı fakat artık en azından pozisyona giriyor. Bu arada stoperlerin arasındaki elneny Defanstan top çıkarma görevi ona ait.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2019, 22:13:48 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu organizasyon çok önemli. Lens ve Gökhan rakip oyuncuları üzerine çekiyorlar. Diabynin hareketliliği sayesinde savunma arkasına atılan her top büyük tehlike yaratıyor. Bu fotoğrafta bunun bir örneği var. Rakip sol ön ve sol bek neredeyse kendi orta sol iç ve orta sol kanatlarına kadar çıkmışlar. Bunu fırsata çeviren bir kurgu var. Bu bakımdan diaby ve nkoudounun hareketliliği çok önemli. İlerde bunun başka örneklerini göreceğimize eminim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

İlk 15 dakikadan bir sekans. Rakip yarı sahaya 7 kişi ile yerleşip baskı yapıyoruz. Çok güzel bir yerleşim. Bu pozisyon 2.golümüzün hemen öncesi. Bu tip baskıları kesinlikle her yarı en az 10 dakika yapmalıyız. Bu da bir gol bulma opsiyonu
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Özellikle deplasmanda oynadığımız rakipler bize 2.veya 3.bölgede baskı yapmaya başladıklarında bunu bir avantaja dönüştürüp gol atmamız çok muhtemel fakat bu bugünden yarına olacak bir şey değil çok tekrarla ve çok çalışmayla olur. Bu maçta bunların örnekleri vardı. Rakipler bize baskı yaptığında mutlaka cezalandırmalıyız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Antalyaspor Beşiktaş maçında Beşiktaşın gol beklentisi 1.82 Antalyanın ise 1.80 olmuş.
Biz 1.82 gol beklentisine karşılık 2 gol attık onlar ise 1.80 gol beklentisine karşılık 1 gol attılar. Bu kesinlikle bu maçın kaleci tarafından alındığına gösteren bir istatistik.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Burak Yılmaz'ın ve Adem Ljajicin kesinlikle takım savunmasına katkı vermesi gerekiyor. Onlar varken gol atıyoruz fakat çok da gol yiyoruz. Çünkü savunma görevlerini yerine getirecek kondisyon ve fizik kapasiteleri en önemlisi inançları ve istekleri yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Umut Nayir ve Diaby (santrafor arkasında oynarken) savunma görevleri bakımından fark yaratıyorlar. Sol kanada gelecek olan Nkoudounun savunma yönü şüpheli atletizm ve kondisyon konusunda geri değil fakat konsantrasyon ve istek konusunda şüphelerim var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu arada elneny bu maç özelinde tembel paslar atmış gibi görünse de zemin çok problemliydi. Zeminin etkisi çok hissedildi. Elneny rakip sahaya top sürerek kat ettiği zamanlarda fark yaratan bir profil. Oğuzhandan tamamen ümidi kestiğimize göre Dorukhanda sakat olduğuna göre Elneny i pamuklara sarmamız lazım Avrupa maçında kesinlikle oynamasın. Atiba ile Elneny kesinlikle dinlenmeli
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

OPTA, Süper Lig'in ilk 10 haftasında yakalanan net gol pozisyonlarından bir istatistik yayınlamış.

Buna göre, 19 kez net gol pozisyonuna girmişiz, 13'ünü kaçırmışız.

Fenerbahçe bizim iki katımızdan fazla pozisyon yakalamış. 40 pozisyonun 29'unu değerlendirememiş.

Galatasaray ise sadece 14 kez net gol pozisyonu bulmuş ve bunların 10'undan yararlanamamış.

En çok net gol pozisyonunu gole çeviren takımlar Başakşehir ve Gençlerbirliği (%50).

En az net gol pozisyonunu gole çeviren takım %15.8 ile Göztepe.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

Burak Yılmaz'ın ve Adem Ljajicin kesinlikle takım savunmasına katkı vermesi gerekiyor. Onlar varken gol atıyoruz fakat çok da gol yiyoruz. Çünkü savunma görevlerini yerine getirecek kondisyon ve fizik kapasiteleri en önemlisi inançları ve istekleri yok.

Ljajic'e saha içi rol biçmekte çok zorlanacağız. 433 sol kanadında verim verme olasılığı var fakat biz 3lü orta sahanın olası hiç bir rol dağılımına uygun oyunculara sahip değiliz. Bir süredir oynadığımız oyun 4231 sanılan ama daha doğru ifadeyle bir gizli forvet rolü içeren 442. Bu oyunda Ljajic'e yer yok. Sol tarafta oynayamaz çünkü bu formasyon sol kenarda bol miktarda görev yüklüyor oyuncuya. Lens bile çok daha başarılı bunları yerine getirme konusunda. Bizim için de muhtemel sol taraf oyuncuları N'Kodou ve Caner.  2. forvet olarak da başarılı olabileceğini düşünmüyorum keza bu tür bir 442 forvet oyuncularından da pres kalitesi/defansif destek bekliyor. Diaby bu role uygun. Ljajic takımın pres gücünü ciddi ölçüde düşürür. 4231 ve 10 numara rolü üzerinden Diaby'nin yerini Ljajic'in alabileceğine dönük yorumlar okuyorum sosyal medyada. Bu bence yanlış okuma. Takım klasik 4231 oynamıyor, 10 numara diye bir rol yok zaten Diaby'nin niteliklerinin 10 numarayla uzaktan yakından ilgisi yok. Hücum oyuncularından atletik kapasite ve mücadele beklentisi 433'e göre bile daha fazla bu formasyonda.

İşin taktik kısmını bir tarafa bırakalım oyuncu da zaten kendini bir şeylere adapte etmek konusunda çok isteksiz. Klasik 10 numaralı bir düzene geçip Ljajic'i koysan yine başarılı olamayacak gibi. Keza zaten tembel ve disiplinsiz bir oyuncu son sürat geriye gitti bu sezon. Takım oyunuyla uyumsuzluğu bahanesi oldu ve oyuna odaklanmayı tümüyle bıraktı gibi gözüküyor.  Gs'nin zamanında 8.5 milyona aldığı ardından neredeyse futbolu bırakmış denecek kadar saha içinde işini gücünü bırakan Ljajic'in vatandaşı Misimovic'e benzetiyorum biraz. Bizim ki biraz da Arda kılıklı bişey zaten.

Hala vitrine koyulabilecek birşeyleri varken satılması taraftarayım. Yaşı genç sayılır. Rusya'da filan piyasası olabilir. Milli takımda da iş yapıyor. Bu adamın zamanla değer kazanacağını hiç zannetmiyorum. Aldığımız paraya 6 milyona filan bi teklif bulursak direk satalım derim. 2.75 milyon gibi bir yıllık ücretten de çıkmış olacağız.

Oyuncu alırken kişilik özelliklerine vs bakmak aslında bizim ülkede halen geçerli bir felsefeye dönüşemedi. Avrupa'da scout sistemlerinin ayrılmaz bir bileşeni olmuştur halbuki. Biz şans eseri önemli karakterler transfer ettik önceki yıllarda. Gomez, Marcelo, Beck, Fabri hatta daha geriye gidersek Cenk, Atiba vs bir çırpıda aklıma gelenler. Profesyonellik oyuncunun potansiyelinin maksimumunu vermesinde, adaptasyonunda çok önemli zaten. Ama bir yandan da bakıyorsun bu oyuncular sana finansal olarak da kar ettiriyor. Çünkü oyuncunun kişiliği bir sonraki transferinde piyasa değerinin artmasında da önemli bir parametre oluyor. Bizim bundan sonra çok daha dikkatli araştırmamız gerekiyor piyasayı. Ljajic kötü oyuncu değil ama 6.5 milyon+2.75 yıllık ücret üzerinden değerlendirilirse yanlış transfer. Yolları ne kadar geç ayırırsak o kadar da zarar ettirecek oyuncu.

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2019, 23:34:44 worns ]

Çevrimdışı worns

Ljajic, Mirsad Türkcan'ın da sanırım ortağı mı ne olduğu epey yüksek portföylü bir balkan menajerlik şirketinin oyuncusu. Pazarlarlar bence bir yerlere. Bu yaşlarda ne kadar bonservisli transfer o kadar iyi menajerlik şirketi için.

Çevrimiçi levitate



Ljajic'e saha içi rol biçmekte çok zorlanacağız. 433 sol kanadında verim verme olasılığı var fakat biz 3lü orta sahanın olası hiç bir rol dağılımına uygun oyunculara sahip değiliz. Bir süredir oynadığımız oyun 4231 sanılan ama daha doğru ifadeyle bir gizli forvet rolü içeren 442. Bu oyunda Ljajic'e yer yok. Sol tarafta oynayamaz çünkü bu formasyon sol kenarda bol miktarda görev yüklüyor oyuncuya. Lens bile çok daha başarılı bunları yerine getirme konusunda. Bizim için de muhtemel sol taraf oyuncuları N'Kodou ve Caner.  2. forvet olarak da başarılı olabileceğini düşünmüyorum keza bu tür bir 442 forvet oyuncularından da pres kalitesi/defansif destek bekliyor. Diaby bu role uygun. Ljajic takımın pres gücünü ciddi ölçüde düşürür. 4231 ve 10 numara rolü üzerinden Diaby'nin yerini Ljajic'in alabileceğine dönük yorumlar okuyorum sosyal medyada. Bu bence yanlış okuma. Takım klasik 4231 oynamıyor, 10 numara diye bir rol yok zaten Diaby'nin niteliklerinin 10 numarayla uzaktan yakından ilgisi yok. Hücum oyuncularından atletik kapasite ve mücadele beklentisi 433'e göre bile daha fazla bu formasyonda.

İşin taktik kısmını bir tarafa bırakalım oyuncu da zaten kendini bir şeylere adapte etmek konusunda çok isteksiz. Klasik 10 numaralı bir düzene geçip Ljajic'i koysan yine başarılı olamayacak gibi. Keza zaten tembel ve disiplinsiz bir oyuncu son sürat geriye gitti bu sezon. Takım oyunuyla uyumsuzluğu bahanesi oldu ve oyuna odaklanmayı tümüyle bıraktı gibi gözüküyor.  Gs'nin zamanında 8.5 milyona aldığı ardından neredeyse futbolu bırakmış denecek kadar saha içinde işini gücünü bırakan Ljajic'in vatandaşı Misimovic'e benzetiyorum biraz. Bizim ki biraz da Arda kılıklı bişey zaten.

Hala vitrine koyulabilecek birşeyleri varken satılması taraftarayım. Yaşı genç sayılır. Rusya'da filan piyasası olabilir. Milli takımda da iş yapıyor. Bu adamın zamanla değer kazanacağını hiç zannetmiyorum. Aldığımız paraya 6 milyona filan bi teklif bulursak direk satalım derim. 2.75 milyon gibi bir yıllık ücretten de çıkmış olacağız.

Oyuncu alırken kişilik özelliklerine vs bakmak aslında bizim ülkede halen geçerli bir felsefeye dönüşemedi. Avrupa'da scout sistemlerinin ayrılmaz bir bileşeni olmuştur halbuki. Biz şans eseri önemli karakterler transfer ettik önceki yıllarda. Gomez, Marcelo, Beck, Fabri hatta daha geriye gidersek Cenk, Atiba vs bir çırpıda aklıma gelenler. Profesyonellik oyuncunun potansiyelinin maksimumunu vermesinde, adaptasyonunda çok önemli zaten. Ama bir yandan da bakıyorsun bu oyuncular sana finansal olarak da kar ettiriyor. Çünkü oyuncunun kişiliği bir sonraki transferinde piyasa değerinin artmasında da önemli bir parametre oluyor. Bizim bundan sonra çok daha dikkatli araştırmamız gerekiyor piyasayı. Ljajic kötü oyuncu değil ama 6.5 milyon+2.75 yıllık ücret üzerinden değerlendirilirse yanlış transfer. Yolları ne kadar geç ayırırsak o kadar da zarar ettirecek oyuncu.

güzel tespitler ama adamı bu kadar değersizleştirmemek lazım

ljajic'in sorununun rol veya mental şeylerden çok fiziksel olduğunu düşünüyorum. antalya maçında biraz daha istekliydi, çaba gösteriyordu ama fiziği hep engel oldu adam koşarken zorlanıyordu

aşırı kilo almış gs maçı soyunma odası videosunda dikkat ederseniz dayı göbeği yapmış

bir süre tesislere kapatıp aç bırakmak lazım

Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimiçi mellfred

Ljajic, Mirsad Türkcan'ın da sanırım ortağı mı ne olduğu epey yüksek portföylü bir balkan menajerlik şirketinin oyuncusu. Pazarlarlar bence bir yerlere. Bu yaşlarda ne kadar bonservisli transfer o kadar iyi menajerlik şirketi için.
muhtemelen hoca da alıcısı varsa gönderin diyecek ikidir yedekte oturtuyor  ya da ilk alınan oluyor
bu gidişatla "sen eskiye biz deliye oğuzhan" efsanesi de son bulacak gibi
doyamadık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

⭐Eski yöneticimiz Hüseyin Yücel, 1903 adet forma alarak kulübümüze destek oldu. #Beşiktaş
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903


Soramadi efsane baskan

Meksikaymis, ozel ucakla tavla oynaya oynaya mi ucmus?

Taraftar olmasa ne guzel yonetirdik besiktasi



Su mac hele gecsin milli arada Yeni yonetim sizintiya baslar

Bakalim neler beler ogrenilecek, gastecinin verdigi bilgiye bakmayip, tetikci gsli ft ile fotosu var diye itibar erezyonuna ugratmaya calisanlar vardi, hah onlari takip edecez sindik
(Küfür Yasak) sahte belge ile yonetime alip yoneticilik yaptiranlar azicik normal bir ulkede oyle surundurulurdu rezil edilirdi, bizde ibtiyaci varmis almis efenim hem tuzuge gore baskanin istedigini jet uye yapip yonetime alma gucu var, dendi

Ulan ne maddeyi gorebildik ne de madde varsa neden sahte belge hazorlanoyor sorumuza cevap aldik

Bu yeni yonetimde de fikret baskanla yolu ayrilmis olanar var
Onlar da kinle hincla intikam icin saldirma hazirligi yapmasinlar, temizce sizdirilsin kulubun hali hakkinda yorumu taraftar yapar

Hadi hayirli isler


Su safagi falan savunanlar vardi
Mirasini besiktasa birakan yonetimden bu capsizlara 20 senede dusus
Bakalim anc mahserin 4. Atlisi mi olacak yoksa bir devrim mi yapildi kongrede


Çevrimdışı mylife1903

Forumda medyum varmis
Su arkadasa ulasin aksam kupon yapacaz

Daha agustos ayindan gormus kievden 6 cikartacagimizi

Çevrimdışı Karabay

Forumda medyum varmis
Su arkadasa ulasin aksam kupon yapacaz

Daha agustos ayindan gormus kievden 6 cikartacagimizi
Abi sen ne yapıyon Allah aşkına. Yapacak hiçbirşey bulamazsan açıp forum geçmişini mi okuyorsun?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ex başkanımız ne yapıyor acaba. Tekne mevsimi de geçti, kameralar da yok etrafında eski ilgi alakada kalmamıştır.

Çevrimdışı mylife1903

Abi sen ne yapıyon Allah aşkına. Yapacak hiçbirşey bulamazsan açıp forum geçmişini mi okuyorsun?
Korkunc ivan manevrasi donup bakiyom arkaya sikrinleri aliyom
Eylemlerimiz milli arada da devam edecektir