Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 111 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 1636574 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimdışı cursedofdragon

Tarihte bugün: Süleyman Seba'nın Beşiktaş'a vedasının 20. yıl dönümü

Çevrimdışı cursedofdragon

Burak, Atiba, Umut, Caner ve N'Koudou, Başakşehir maçında sarı kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta Trabzon karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.


Çevrimdışı Alper1903

Şefim bizim bi masa siparişi vardı?

Çevrimdışı mylife1903

Hep agliyonuz ezik ezik
Yok hakem penalti vermedi yok federasyon
Saha icine bakin, oyuna bakin
Hoca parselazyon bilmiyo
Taktik bilmiyo
Ver canere 50 orta yapsin gibi taktikler
Sonra sampiyon olamazsin tabi
Hoca gitsin duzelecek sistem yapilacak
Baskan da super ulkenin durumundan borc artiyor
Caner ile quaresma guzel cezalari aldilar oyunu bozuyor bunlar
Taliskanin da sarisi pas oyununu bozdugu icin verildi
Yuve olacaz
Ambargo koyacaz

Al sana yerini bil iste
Mustehak

Çevrimdışı yaço58

?s=19
11.aydaki Konya maçımızıda araya eklemişler insanlarla dalga geçiyorlar resmrn

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Erdoğan: "IFAB ve MHK raporlarının da bizimle paylaşılması için başvuruda bulunduk. Ne olduğunu öğrenmek  tüm kamuoyunun hakkı..”

( TRTSPOR )


Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Kemal Erdoğan, “Gerekçeli kararı bekliyoruz. Taraftarımızın şüphesi olmasın. Hukuki yolları sonuna kadar zorlayacağız. Şeffaflık ve adalet istiyoruz.”

Çevrimdışı cursedofdragon

Kulübümüzden Açıklama
Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 19. haftasında Göztepe A.Ş. ile oynadığımız ve tüm kamuoyunun kural hatası olduğu konusunda hemfikir olduğu maçın ardından, bu konu ile ilgili itirazımızı Türkiye Futbol Federasyonu’na yapmıştık.

TFF Yönetim Kurulu ve MHK anlam veremediğimiz şekilde bu konu ile ilgili karar alma sürecini uzatmış ve futboldan popülarite anlamında nemalanan TFF yöneticileri kendi çıkarlarını düşünmüş, yeniden bu kirli düzenin kurallarına biat etmiştir.

Futbolu yönettiğini sananların bu kararı, ligimizin son zamanlardaki değer kaybının ve sporseverlerin stadyumlardan uzaklaşmasının en belirgin örneklerinden biridir.

Türk futbolu karanlık bir uçuruma doğru sürüklenmeye devam etmektedir. Federasyon ve Merkez Hakem Kurulu, kuralları bilmeyen hakemini korumuş, futbolumuzu kirleten bu düzenin devamı için Beşiktaş camiasını karşısına almayı tercih etmiştir. Bu karar diğer hakemlere de oyunu #KuralınaGöre yönetmeseniz de olur mesajını vermiştir.

Merkez Hakem Kurulu, kural hatası yapan hakemini bir hafta aranın ardından Gençlerbirliği – Trabzonspor karşılaşmasına atamış ve söz konusu hakem o karşılaşmada da skandal kararlarına devam etmiştir. Kurulun, sebep olduğu bu skandallara dair bir açıklaması var mıdır?

Futbolumuza kağıt üzerinde yön veren iki büyük kurum, tüm çıplaklığıyla açık olan bir olay hakkında ortak kanıya varmakta zorlanmış ve konuyu IFAB’a taşıma gereksinimi duymuştur. Maçta kural hatası olmadığı sonucuna varan TFF, bu kararı neye göre vermiştir? Elli hakem ve gözlemciden oluştuğu söylenen kontrol uygulamasına kural hatası ile ilgili görüş sorulmuş mudur? TFF, IFAB’dan gelen tavsiye kararı ile MHK'nin kendilerine ilettiği kararı kamuoyuna açıklayacak kadar cesaretli midir?

Futbol tüm dünyada gelişimini hızla sürdürürken, ülkemizdeki ahbap-çavuş ilişkilerinin yarattığı futboldaki adaletsizlikten utanç duyuyoruz. Ne yazık ki ülkemizde futbolu yönettiğini sananlar hataları örtbas etmeyi hatalardan ders çıkarmaya tercih etmektedirler.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, bu oyunun bir parçası olmayacak ve oyunu bembeyaz çizgiler ile çizilmiş sahada, #KuralınaGöre oynatmayı beceremeyenleri korumaya devam edenlere karşı daima dik duracaktır. Beşiktaş; yönetimiyle, sporcusuyla ve taraftarıyla bir bütün halinde elde edeceği başarılarla önünün kesilemeyeceğini herkese gösterecektir.

Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon


Çevrimdışı cursedofdragon


Çevrimdışı cursedofdragon


Çevrimdışı cursedofdragon

!



Çevrimdışı cursedofdragon


Çevrimdışı cursedofdragon

yeni Tag bu resmi hesabın paylaştığı herkes destek versin.

#BeşiktaşBedelÖdetir

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş taraftarı, Başakşehir deplasmanına TFF'yi protesto etmek için tamamen SİYAH giyinerek gidecek.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ben böyle düzene sokayım  :s20:
Bizim oyuncumuz fazla ceza alır, maçımız yenilenmez.
Belçika ve Hollanda Ligi birleşecekti söylesek bizi alırlar mı acaba?

Aslında en güzeli Basak macında santra vuruşu ile takım soyunma odasına gidecek.
Cıkacak baskan Bein üyeliklerinizi iptal edin, maclara gelmeyin dicek.
Ucu Katarlılar'a dokunması lazım şu kirli düzenin değişmesi için.
Allah hepsinin belasını versin bu (Hakaret Yasak)₅.

Çevrimdışı yaço58

!

resmen yalan ifade verdirmişler sırf maçı tekraralatmamak için görüntülerle cevabı verdik bu kadar haysiyetsizlik şeref yoksunluğu olamaz bide demiş rakip oyuncu topu kontrol ettiğine kanaat getirdiğimde durdurdum herhalde bizleri gerizekalı falan sanıyorlar

Çevrimdışı yaço58

?s=19
Aynen öyle

Çevrimdışı Kartal Ç

bu memlekette beşiktaş 2+2 4 dese hayır 5 derler ama önce orayı burayı ararlar eğitim müfredatını cuma akşamı değiştirtirler. Haftasonu raporlar hazırlanır 5 diye karar çıkartırlar, pazar gecesi eski müfredata geri dönerler.

Bence bi denemek lazım maksat trollük olsun. :bandit:

Çevrimdışı mrred

Kararın gerekçesi tam bir garabet bu tarz kararlara mesleğim gereği çok alışkınım o yüzden çok şaşırmadım fakat üzücü olan kısım "itiraz, temyiz" makamının da bir işe yaramaması. Tahkim kararı aynen onayacak zira AİHM 'e göre Tahkim Kurul olarak bağımsız bir itiraz mercii değil.
Garabet olan kısım ise, kural hatası açıkça olmasına rağmen "yok" denilmesi. Bunun yerine "kural hatası var fakat sonuca tesiri yok" demiş olsalardı hukuki açıdan daha doğru olurdu. Bu karar ile birlikte TFF kendini ve özerkliğini inkar etmiştir. Bu inkar ile birlikte gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda Beşiktaş lehine bir "mağduriyet" algısı oluşmuştur. Bu algı iyi yönetilirse bundan sonraki karar ve davranışlarında mecburen dikkat etmek zorunda kalırlar . Tıpkı siyasette olduğu gibi futbolda da "mağduriyet" algısı güçlendikçe "taraftar" sayımız artabilir. Bu mağduriyet algısını tamamen hukuk ve yasalar içinde kalarak anlatırsak kimse bize "ağlıyorsunuz" diyemez. Özellikle her kural hatasından sonra bunu dile getirmemiz gerekiyor. Kazandığımız veya kaybettiğimiz her maçta yapılan bir "kural hatası" varsa bunu dile getirmemiz gerekiyor. Kulüp, kesinlikle yapılan "hakem hatalarını" özellikle yenildiğimiz maçlardan sonra dile getirmemeli fakat "kural hatalarını" yensek de yenilsek de dile getirmeli. Hakem hatalarına dile getirmemiz bizi "ağlak" gösterir bizim ağlak değil davamızda "haklı" görünmemiz bunun için de "meşru" alanda kalmamız gerekiyor.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2020, 23:24:09 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Taraftar sayımızın artması için "mağdur" algısının yerleşmesi gerekiyor. Mağdur yerine ağlak algısı yerleşirse taraftar sayımız artmaz. Türk insanı mağduru sever ağlakı sevmez. Passolig kart sayısı twitter ve diğer sosyal mecralardaki takipçi sayılarımız ve youtube abone sayılarına baktığımızda renkliler ile aramızda ciddi farklar var. Taraftar sayımız için bu mecralar önemli bir veri kabul edilirse (kabul etmeyen de olabilir saygı duyarım) 15 şampiyonluk gerçekten iyi rakam. Herkes bu kısmı unutuyor sesi en çok çıkan taraftar sayısı en fazla olan şeklinde bir kabul var. Ben bunu kabul etmiyorum, doğru ve zekice planlamış stratejilerle taraftar sayımız onlardan az olsa bile bizim de sesimiz "dinlenebilir, duyulur" hale gelebilir. Esas olan sesimizin çok çıkması değil bizden çıkan sese kulak verilmesi ve duyulmasıdır.Bunun için de mutlaka "meşru" zeminde kalınması gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sinan23

Golü atan oyuncu yarın beyaz mendil sallasin kameraya. İspanyol tarzı. Taraftarlarda.

Çevrimdışı cursedofdragon

Amerikada bir Türk hakem bizim ligde ki hakem hatalarını çıkartmış ortaya en çok hakkı yenen kim tabi ki biziz.

8 penaltımız verilmemiş!

(Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
[ Son Düzenleme: 14 Şubat 2020, 02:57:52 cursedofdragon ]

Çevrimiçi MUSTAFA_


Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★