Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu  [Okunma sayısı 1644819 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2019/20 Sezonu
Anket
Beşiktaş ligi kaç puanla bitirir?
65-68
31 [%23.8]
60-64
75 [%57.7]
60'tan az
24 [%18.5]

Toplam Oy Verenler: 134

Çevrimiçi Necmi

bizim ana sorunumuz sorun varsa çözüm aramak değil kelle almak. tek yapılan bu ortada suç var hemen verin birinin kellesini bize.
ta atalarımızdan kalma bir dürtü bu sorunu çözmenin yolu kelle almak birde sorun varsa bu sorunun şimdi oluşan bir sorun olduğunu düşünmeyip direk geçmişi kazmak sorunu bugünde değil geçmişde aramak ama geçmişde bulacağın cevap bugün sorunu çözmez sadece kelle aldırır
yani burda geçmişe gittiğin an yapmak istediğin şey sorunu çözmek değil bedel ödetmek oluyor. yani kelle istiyorsun. derdin sorunla değil aslında.

Çevrimdışı savaş altay

allah allah maçları nasıl izliyorsun sen quaresmamı oynayacaktı lens ilk hafta cezalıydı oynamadı ondan sonra iki hafta sahadaydı hatırlarsan son hafta quaresma kulübede otururken lens sahadaydı.
değişikliklerde bile quaresmayı oyuna sokmadı hoca bizim düşündüğümüzü yaptı kadronda ikisi varsa lens oynar.
hazırlık maçlarındada neden oynadığını başkan söyledi zaten hocanın tercihi değilmiş başkan istemiş oynasın takım bulması kolay olsun diye.
sizin anlamadığınız şey bu zaten hiç zorlamayın kendinizi quaresma lens varsa elinde lens oynar Diaby lens varsa elinde diaby oynar bu kadar basit. kimse lens derdinde değil bunu söyleyenlerin derdi Beşiktaşdı.
Avcıyı severim sevmem bu şahsımı ilgilendiren bir durum Beşiktaşı ilgilendiren kısmıda en azından artık Beşiktaş takımının başında bir hoca var iyi bir hocamı kötü bir hocamı olduğu lig devam ederken belli olur. En azından takıma bir oyun kişiliği kazandırmaya çabalıyor oyuncusundan son noktaya kadar verim almaya çabalıyor oyuncularını quaresmaya teslim etmiyor. tek tek kazanmaya çalışıyor.
bu sene oynadığımız üç maç içinde en kötü oynadığımız maç sahada quaresma vardı. herkes ne demişdi maç sonu değişen birşey yok şenol güneş oyunu oynuyoruz. ama o oyunu oynayan avcı değil quaresmaydı. zaten maçta kesik yedi ve onun son oynadığı Beşiktaş maçı oldu.
Lens bir ara forma alamadi abi.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Orkan konusunda hoca yeteneğine inanmış burada birçok kişinin belirttiği sıkıntıları giderebilir inşallah.

Gidermesi zor gözüküyor, adam adana da bile oynayamıyordu ki değil ki bu rotasyonda yer alsın. Şimdi burda çoğu kişi ooo lensten önde falan diyebilir ama lens ne kadar yetersiz olursa olsun orkanın önünde şuan. Bunda suç orkanın. Her şey yetenek değil, futbol piyasası ne kadar yetenekli olsa da oynamayan ya da ne kadar yeteneksiz olursa olsun çalışmayla belli bir seviyeye gelip oynayan insanlarla dolu.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

hoca benim söylediklerimi söylemiş :D

Lens'ten bir şey olmayacağını en fazla yedek olacağını oyun açık oyuna dönerse girebileceğini söylemiş :D

Zamanında güneşe mobbing yapıyor nasıl 11 oynamaz diye kızıyorlardı şimdi tam tersi olmus :D

Mobbing yapıyordan ziyade, burada insanların çoğu Quaresma ne kadar kötü şey yaparsa yapsın bu tarz şeyler yapmazken, lensin en ufak hareketinde çıldırmasına kızıyordu. Yoksa kimse lens mükkemel falan demiyordu, içlerinde bende dahil olan tayfanın dediği şuydu, Quaresma yerine lens oynasın, en az zararı bu adam veriyor(ikisinin de zarar verdiğini kabul ederek) demiştik.

Çevrimiçi Necmi

Hala ilgisiz genellemeler devam edicem diyorsun yani  :D

Lens'in ilk haftalar forma alamamasi hala cok garip aslina bakarsan. Idman farklidir,

saha farkli. S.g bu ikisini ayiramadigi icin zaten iyi idman yaptilar, sezonu da cope attilar  :iwantattention:

Sergen olsa kadroda forma vermeyecek oyle mi? Adalet   :D


aslında görüneni görmek istememe bu oluyor işde ilk hafta lens oynamadı neden cezalıydı bildiğim ikinci hafta quaresma kulübede otururken lens oynadı üçüncü hafta lensi yine oynadı. ha şimdi diaby geldi lensden daha iyi olur formayı o alır bu seferde diyecekler bak lensi oynatmıyor
oynatmaz elinde daha iyisi var çünkü nasıl quaresma kulübede otururken lens daha iyi olduğu için oynadıysa şimdide aynısı olur. kim iyiyse onu oynatır. şenol güneş kırmızı gören quaresmanın sırtını sıvazlarken kaleye giren topu çıkartan lense savunma yapmıyor diye sahada taraftarın önünde fırça attı. ha quaresmayada bu fırçayı atsaydı laf etmezdim ama hiç savunma yapmayan quaresmaya hiç görmedim tepki verdiğini.

Çevrimiçi Necmi

Lens bir ara forma alamadi abi.
kamptamı alamadı yoksa ligde üç maç oynadık ilkinde cezalıydı sonraki iki maç sahadaydı.
kampdada Başkan istemiş quaresmayı oynat diye kendine takım bulsun demiş. boydda yeni oyuncu takıma ısınması lazım burda kulübeye lensin gelmesi doğal oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Mobbing yapıyordan ziyade, burada insanların çoğu Quaresma ne kadar kötü şey yaparsa yapsın bu tarz şeyler yapmazken, lensin en ufak hareketinde çıldırmasına kızıyordu. Yoksa kimse lens mükkemel falan demiyordu, içlerinde bende dahil olan tayfanın dediği şuydu, Quaresma yerine lens oynasın, en az zararı bu adam veriyor(ikisinin de zarar verdiğini kabul ederek) demiştik.
tribüne oynuyordu quaresmanın birçok taraftar tarafından istenmediğini biliyordu
quaresma oynatmak için bahane arıyordu. dikkat et o istememe gösterileri quaresma yuhalanmaya başladığında oldu.lens iyidir kötüdür bir kenara ama o çocuk quaresma severler ve şenol güneş yüzünden harcandı. quaresma kadroda kalsa diaby in başına gelecek olanda buydu.
quaresma fanları sürekli yiyecekti diaby i quaresmanın formasını alacak hiç kimseye tahammülleri yoktu
quaresma oynarkenki maç kazanma ihtimalimizin düşüklüğünü lens
oynarkenki maç kazanma ihtimalimizin yüksekliğini hesaplamıyorlar oyuncu üzerinden yürüyorlardı.
quaresma oynarken pozisyona giremiyoruz adamlar lens pozisyon kaçırıyor diye saldırıyor kaçırmak için önce girmek gerekiyor
ts maçında kaçırdığı gol yüzünden yediler sürekli ben onun gibi quaresmanın on tane pozisyonunu sayarım hiç gündeme getirmiyorlar
yanlışmı hatırlıyorum gs maçında quaresmanın son saniyede müsait durumda vermediği kaleye vurduğu top yüzünden maçı kazanamadık diye hatırlıyorum. kimse pozisyonu dile bile getirmedi. yaptığını gayet iyi biliyordu gitti kapalı tribünleri önüne attı kendini herşeyi yaptım bu kadar oldu der gibi.

Çevrimdışı sozkul

bu arada bu konuştuklarımı bugün konuşmadım ben stad inşaatını burda yakından takip eden arkadaşlar bilir bu sorunu ben inşaat devam ederken saha yapılmadan burda konuşmuşdum. takvim bile vermişdim çim ekildiğinde temmuz ağustos ayları stadımızda çim için en tehlikeli aylar bu dönemler zarfında ciddi nem olduğu için çimlerin gelişmesini etkilermiş diye bunu takip eden insanlar iyi bilir. o zaman sorun rüzgarlama sisteminin kurulması olduğunuda konuşmuştum. bunu bilir iyi takip eden arkadaşlar. ciddi çekiniyorlar bu durumdan demişdim bir şey daha dedim sis suudi arabistanda stad yapıyor krosnodardada yapıyor ama söylemelerine göre en tehlikeli ve zor zemin bizim stadmış. ekvatorda çim için olumsuz birşey olur çözüm üretirsin soğuk iklim içinde çim için olumsuz birşey olur bunu çözersin bu stadda ne kadar olumsuzluk varsa hepsi mevcut her birine ayrı çözüm bulmak gerekiyor demişdi. suudilerde gördüğün sıcağı stad üzerinde görüyorsun dediler don görüyorsun nem var stad denize yakın olduğu için deniz tuzu ve iyodda var ve bunlar stad yer altında olduğu için birikiyor atamıyorsun dört mevsimide tam olarak en yoğun şekilde yaşıyormuş.
sisin yeterliliğine gelince dünya üzerinde bu konuda sisden tecrübelisi yok adamlar bu işin zirvesinde oturuyor bir çözüm olacaksa bunu bulacak olanda bunların tecrübesi. mesela bunlardan başka hibrit yapan hiç bir firma saha yapmıyor çim bakımını üstlenmiyor. saha zemini alt yapısını yapan çim firması zaten yok gibi birşey hep bunları üstlenen ayrı ayrı firmalar var. bütününü yapabilen tek firma sis bildiğim kadarıyla. burda röportajdan önce biz sisi öyle bir araştırdıkki röportaja gittiğimizde onlarla alakalı herşeyi biliyorduk. yani röportaj bizi birşeylere ikna etmedi zaten gittiğimizde ikna olmuş durumdaydık sadece detayları bilmek istiyorduk.
bizim orda konuştuğumuz konuların belki %70 ini açıklama izni vermediler yaptığımız röportaj önce sise gönderildi onların onayından geçti ondan sonra yayınlayabildik. bu yüzden bazı şeyler röportajda yok ama burda biz farklı yollardan anlatmaya çalışdık. mesela çim seriminde birçok fikir ortaya atıldı ama italyadaki çimin alınacağınıda biz söylemişdik sisin hollandada çim sahaları vardı ordan neden getiremeyeceklerinide burda anlatmaya çalışdık çünkü konuşmamızdan biliyorduk onların olmayacağını firma neden kendi ektiği çimi değilde çok uzun araştırmalar sonucu italyada başka bir firmadan aldı. bunlar hep röportajda yayınlamadığımız alanlarda cevabı olan şeylerdi. bu çimin sıkıntısınıda biliyordum o nedenle zaten hiç bir açıklama yapılmadan ben sebebi kolayca söyleyebildim. sisi koruduğum falanda yok zaten sebebi biliyorum ve bunun nedeninin sis olmadığınıda biliyorum. İşin ilginci gösterdiğim hedefte yönetim ama yönetimi savunduğumu sürekli söyleyen insanlar nedense bunu dikkate almıyor burda suçlu illaki arayacaksan yönetimde arayacaksın sisin içinde değil bu stada yapay rüzgarlama yapılması şarttı yapılmama nedeni sis olamaz yönetimi bütçe bulamadığı için suçlayacaksak suçlayalım. çünkü suç olmasa bile sorumluluk onlarda. bu rüzgarlama sistemi pahalı bir sistem pahalı olması sadece yapılırkenki maliyetide değil çalışdıkça maliyet bindirecek bir sistem bunu kısa süreler yapmıyorsun sürekli çalışması gereken bir sistem bazı arkadaşlar maç kaybettiğimizde daha fazlasını kaybediyoruz demiş öyle değil olay saha bozuk diye kaybetme ihtimalin o kadar yüksek ihtimal değil abartı biraz ama stada harcanan elektrik miktarı senin kazandığın maçlar karşılamıyor. sadece güneş sisteminin aylık elektrik tüketimi 750 bin euro olarak hesaplanıyordu. bunu üzerine bu kadarda rüzgarlama için koyun stadın normal tüketimini hiç katmıyorum bunlar çim için gerekli olan miktar birde ter altındaki sistemin harcadığı elektriği düşünün o içerden pompalanan hava atmosfer havası değil soğutuluyor yani klima gibi güçlü bir sistem çalışıyor onun için birde soğuk toprağı ısıtmak için bir ısıtma sistemi mevcut ordada su ısıtılıyor bunlarda hep elektrik harcıyor. Birde ayda iki maç yapıp iki maçın galibiyet primini düşünün. bakalım karşılıyormuymuş. bu rakamlar benim firmadan duyduğum rakamlardı iş yapılmadan önce hakkıyla yapıldığında harcanacak olan rakamlar tabiki o zamanki fiyatlarla şimdi euroya göre oran ne oldu bilemem bunu.euronun yükselmesi düşürür rakamı gelen zamlar eklenir vs ne çıkar ortaya bilmiyorum. firmanın ön gördüğü şekildemi kullanılıyor bunuda bilmiyorum.

Italya'dan çim getirmenin maliyetini biliyor musun?
Rüzgarlama dediğin kadar pahalı ise, sezon başlamadan 1.5 önce aynı çimi getirip hibritsiz çözmek en iyi çözüm müş gibi görünüyor. Bir yıl dayanıyor, gördük denedik, tek bilmediğim, hibrit sayesinde mi dayandı meselesi.
Bu durumda sezon biter bitmez konserlere başlayıp çim parasının bir kısmını da çıkarırız.

Çevrimiçi Necmi

Gidermesi zor gözüküyor, adam adana da bile oynayamıyordu ki değil ki bu rotasyonda yer alsın. Şimdi burda çoğu kişi ooo lensten önde falan diyebilir ama lens ne kadar yetersiz olursa olsun orkanın önünde şuan. Bunda suç orkanın. Her şey yetenek değil, futbol piyasası ne kadar yetenekli olsa da oynamayan ya da ne kadar yeteneksiz olursa olsun çalışmayla belli bir seviyeye gelip oynayan insanlarla dolu.
öyle bakmakta doğru değil oyuncuya inanan kazanmaya çalışan bir hoca ile çalışacak
işde şans önünde çalışsın kazansın yetenekli oyuncu bunu kabul etmek lazım. öncesinde çıkıp oynayıp maç kazandıracak oyuncuya
önem veren bir hocayla olmadı. oyuncu umrunda bile değildi şenol hocanın. hiç bir oyuncuyu kazanma derdinde olmadı
takım içinde tuttuğu oyuncuyu oynatıyordu hepsi kendi oyuncusumu bunun farkında olduğunu sanmıyorum. kazanmak için çabalamadı
şimdi çaba gösteren hoca var. bundan sonrası oyuncuya kalmış olmazsa tam biter olursa kendi kazanır. artık elinde herşey.

Çevrimdışı Arthur Dayne

tribüne oynuyordu quaresmanın birçok taraftar tarafından istenmediğini biliyordu
quaresma oynatmak için bahane arıyordu. dikkat et o istememe gösterileri quaresma yuhalanmaya başladığında oldu.lens iyidir kötüdür bir kenara ama o çocuk quaresma severler ve şenol güneş yüzünden harcandı. quaresma kadroda kalsa diaby in başına gelecek olanda buydu.
quaresma fanları sürekli yiyecekti diaby i quaresmanın formasını alacak hiç kimseye tahammülleri yoktu
quaresma oynarkenki maç kazanma ihtimalimizin düşüklüğünü lens
oynarkenki maç kazanma ihtimalimizin yüksekliğini hesaplamıyorlar oyuncu üzerinden yürüyorlardı.
quaresma oynarken pozisyona giremiyoruz adamlar lens pozisyon kaçırıyor diye saldırıyor kaçırmak için önce girmek gerekiyor
ts maçında kaçırdığı gol yüzünden yediler sürekli ben onun gibi quaresmanın on tane pozisyonunu sayarım hiç gündeme getirmiyorlar
yanlışmı hatırlıyorum gs maçında quaresmanın son saniyede müsait durumda vermediği kaleye vurduğu top yüzünden maçı kazanamadık diye hatırlıyorum. kimse pozisyonu dile bile getirmedi. yaptığını gayet iyi biliyordu gitti kapalı tribünleri önüne attı kendini herşeyi yaptım bu kadar oldu der gibi.
Ki bence lens'in sorunu da boyd ile aynı;özgüven.Boyd ilk defa büyük takımda oynadığı için böyle.Lens ise şenol güneş'in mobbingleri yüzünden bu halde,hala da toparlanamadı.Avcı bir şekilde lens'in bu sorunu aşmasına yardım ederse hepimiz daha iyi göreceğiz.Çünkü bu adam görüldüğü gibi yeteneksiz felan değil,özellikle bizim ligde iş yapabilecek biri.

Çevrimdışı Arthur Dayne

öyle bakmakta doğru değil oyuncuya inanan kazanmaya çalışan bir hoca ile çalışacak
işde şans önünde çalışsın kazansın yetenekli oyuncu bunu kabul etmek lazım. öncesinde çıkıp oynayıp maç kazandıracak oyuncuya
önem veren bir hocayla olmadı. oyuncu umrunda bile değildi şenol hocanın. hiç bir oyuncuyu kazanma derdinde olmadı
takım içinde tuttuğu oyuncuyu oynatıyordu hepsi kendi oyuncusumu bunun farkında olduğunu sanmıyorum. kazanmak için çabalamadı
şimdi çaba gösteren hoca var. bundan sonrası oyuncuya kalmış olmazsa tam biter olursa kendi kazanır. artık elinde herşey.
Kurt hoca,oyuncularla fazla yüz göz olmamalı abi  :D

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

öyle bakmakta doğru değil oyuncuya inanan kazanmaya çalışan bir hoca ile çalışacak
işde şans önünde çalışsın kazansın yetenekli oyuncu bunu kabul etmek lazım. öncesinde çıkıp oynayıp maç kazandıracak oyuncuya
önem veren bir hocayla olmadı. oyuncu umrunda bile değildi şenol hocanın. hiç bir oyuncuyu kazanma derdinde olmadı
takım içinde tuttuğu oyuncuyu oynatıyordu hepsi kendi oyuncusumu bunun farkında olduğunu sanmıyorum. kazanmak için çabalamadı
şimdi çaba gösteren hoca var. bundan sonrası oyuncuya kalmış olmazsa tam biter olursa kendi kazanır. artık elinde herşey.

Şenol hocanın en önemli özelliği oyuncu kazanmak. Adam bitik oyuncuları parlatmakla meşhur, yapmayın bu kadar da haksız eleştiri olmaz. Gomez'inden Marcelo'suna Talisca'sından Tosic'ine herkes de röportajlarında över hocayı. Adamı beğen beğenme 2-3 kere elit hocalar seminerine konferansına falan çağırdı adamı gömdükçe gömüyor forumun çoğu. Tamam son zamanlarında formsuzdu takımla bağı kopmuştu hırsını kaybetmişti ama onun da sebebi başka konular.
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2019, 16:20:45 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı


Şenol hocanın en önemli özelliği oyuncu kazanmak. Adam bitik oyuncuları parlatmakla meşhur, yapmayın bu kadar da haksız eleştiri olmaz. Gomez'inden Marcelo'suna Talisca'sından Tosic'ine herkes de röportajlarında över hocayı. Adamı beğen beğenme 2-3 kere elit hocalar seminerine konferansına fala çağırdı adamı gömdükçe gömüyor forumun çoğu. Tamam son zamanlarında formsuzdu takımla bağı kopmuştu hırsını kaybetmişti ama onun da sebebi başka konular.
Bu adama takmış oynatmıyor dediğimiz çoğu sefer hocanın haklı olduğu ortaya çıktı adam oynatmıyorsa bi bildiği varmış diyordu burda çoğunluk. Zamanında Şenol Hocayı en çok eleştirenlerden biri olarak savunur pozisyona düşürdünüz beni 2 haftadır :D Eleştirin ama haksızlık etmeyin.

Çevrimiçi Necmi

Italya'dan çim getirmenin maliyetini biliyor musun?
Rüzgarlama dediğin kadar pahalı ise, sezon başlamadan 1.5 önce aynı çimi getirip hibritsiz çözmek en iyi çözüm müş gibi görünüyor. Bir yıl dayanıyor, gördük denedik, tek bilmediğim, hibrit sayesinde mi dayandı meselesi.
Bu durumda sezon biter bitmez konserlere başlayıp çim parasının bir kısmını da çıkarırız.

sorun maliyet değil sanmıyorum bunu serme çimde yapsan maliyet aynı olur
biz sermeyi hibritten önce yaptık ve hibriti çakarken ekme çime göre hibrit ledik
bundan sonra bu hibritin üzerine serme çim olmaz. hibriti iptal edip serme çim kullansak her sene buda bir çözüm
ama iklim şartları değişmiyor çim köklerini toprağa seremeyebilir biz serdik ama üstünüde hibritle mıhladık
yani hibrit kullanmadan serme çimin çözüm olacağını varsaymak biraz olası değil hatırlayın serme çim seripde ts bursa konya yarım sezon neler çekti o sahalar bizim şu anki sahadan çok daha kötüydü çim tutunamıyor saha bir maçta tarlaya dönüyordu
ne zaman kök saldılar o zaman toparlandılar. ve bütün senede çektiler bunu neden ts apar topar hibrit yaptı sahasını
fener serme çim yaptı hemen peşinden hibrit çaktırdı. sorun yaşamadı. şu kadarını söyleyeyim bizim sahanın özel şartlarından dolayı serme çim yapıp hibritsiz devam edelim dersek üç maçta bütün sahayı kaybederiz. çim köklenemez kısa sürede blok blok kalkar.
siz serme çim yapılan sahaların ilk hallerini unutmuşsunuz sanırım ilk maçları genelde bu sahalarda biz oynadık unuttunuzmu
dizine kadar sahaya batan oyuncuları. mersinde konyada neler yaşadığımızı unuttunuzmu hibrit sahada çim gelişmez solar vs sorunlar yaşanır ama asla zemin bozulmaz ayağın yere saplanmaz her zaman çimin olmadığı yerde bile hibrit vardır toprağı tutar ve stabil kalmasını sağlar
cimin olduğu olmadığı yerde sadece yokluktan kaynaklanan engebe olur iki cm çim boyu göze kötü gelir ama oyuncu için risk oluşturmaz
hibrit olmasa yağmur yağsa sahada maç oynayamazsın ayağın gömülür toprağa. kramponun altına on cm çamur birikir. biz o kadar yağmurda oynadık
bu farkedilmedi bile biz soruna odaklandık iyi yanlarına değil ama artıları çok daha fazla hibritin. hep eksi konuşulmaz eksi artı teraziye yatırılır hangisi ağır basıyorsa o yönde yürünür. bu kadar nem biriken stadda hibrit olmasa saha sürekli ıslak ve batak halde olur diye düşünüyorum.
mesela hibrit sahada topraklama yaparsan hibriti büyük ölçüde kaybedersin biz geçen sene bunu yaşadık çim hastalıkdan bazı tarafları öldü yeniden sahaya toprak serim tohumlama yaptık hibrit kaldı toprağın altında. geçen seneki sorunla bu seneki sorun aynı değil
geçen sene ciddi çim hastalığı vardı bunuda 19 mayıs üniden bir profesör açıkladı tesbit ettikleri bölgeleri stadları
söyledi bizim stadda içindeydi. ve ciddi bir hastalıktı ülke genelinde bir çok yeri etkilemiş. bu senenki sorun başka çim sıklığı 32 olması gerekirken stadda şu anda 21 miş yani %30 luk bir gelişememe sorunu var geçen seneyle bir alakası yok yani bu seneki sıkıntı ciddi olarak doğal koşullardan kaynaklı sorun iki sene üst üste sorun yaşamak iki seneninde sorununun aynı olduğu anlamı çıkartmaz. herkes aynıymış gibi konuşuyor ama değil.
geçen sene hastaydı çözümü yedavi etmekti devre arasına kadar anca çözüm bulundu şimdiki sorun gelişememe sorunu
havalar serinlediğinde düzeleceğini söylüyorlar bakalım göreceğiz bundan sonrada bu sorunu yaşamamak için
rüzgarlama sisteminin yapılıp staddan nemi uzaklaştırmak gerekir deniyor ama tekrar ediyorum rüzgarlama sistemi bu sene çözüm olmaz
insanlar yapın çözün diyorda yapsanda çözülmez. zaten eylül ayındayız onu bugün şurda en fazla nem yaşayacağımız gün sayısı 10-15 dir.
sonra saha kendini yenilemeye başlayacak hatta nem oranı bence düşmüşdür. vitamin takviyeleriyle vs iyileştirmeye başlamışlardır. çimin zaten boy atması 45 gün bu gün tamam desen sonucunu 45 gün sonra alacaksın.

Çevrimdışı savaş altay

aslında görüneni görmek istememe bu oluyor işde ilk hafta lens oynamadı neden cezalıydı bildiğim ikinci hafta quaresma kulübede otururken lens oynadı üçüncü hafta lensi yine oynadı. ha şimdi diaby geldi lensden daha iyi olur formayı o alır bu seferde diyecekler bak lensi oynatmıyor
oynatmaz elinde daha iyisi var çünkü nasıl quaresma kulübede otururken lens daha iyi olduğu için oynadıysa şimdide aynısı olur. kim iyiyse onu oynatır. şenol güneş kırmızı gören quaresmanın sırtını sıvazlarken kaleye giren topu çıkartan lense savunma yapmıyor diye sahada taraftarın önünde fırça attı. ha quaresmayada bu fırçayı atsaydı laf etmezdim ama hiç savunma yapmayan quaresmaya hiç görmedim tepki verdiğini.
Isye bundan bahsettim, sergen idman yapmiyor diye kadroya almasinda gorelim. Gomez agir idman yapiyorduk dedi peki,

yapmasa oynamayacak miydi? Sezon planlamasinda da hata var.

Madem oyle vitrine son 6-8 hafta koyarsin. Devre arasi gonderecegin adama bel baglayip sezon aciliyor.

Taktik planimiza uymuyor oturttuk dersin. Adam oynuyor aliyor musun modu yani. Nereden isteyecekler zaten quaresmayi?



Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

öyle bakmakta doğru değil oyuncuya inanan kazanmaya çalışan bir hoca ile çalışacak
işde şans önünde çalışsın kazansın yetenekli oyuncu bunu kabul etmek lazım. öncesinde çıkıp oynayıp maç kazandıracak oyuncuya
önem veren bir hocayla olmadı. oyuncu umrunda bile değildi şenol hocanın. hiç bir oyuncuyu kazanma derdinde olmadı
takım içinde tuttuğu oyuncuyu oynatıyordu hepsi kendi oyuncusumu bunun farkında olduğunu sanmıyorum. kazanmak için çabalamadı
şimdi çaba gösteren hoca var. bundan sonrası oyuncuya kalmış olmazsa tam biter olursa kendi kazanır. artık elinde herşey.

Yapma abi yani, tamam avcı hakkında yorumlarını onaylıyorum evet, haklısın bu konuda. Fakat Şenol Güneş'te oyuncularından verim almaya çalışan birisiydi. Orkanla uyuşmadı evet, ama bu hiç umursamayan falan senin bahsettiğin gibi biri değildi Şenol güneş. Bu adamın oyuncu kazanmak umrunda olmasa ilk sene oğuzhanı falan da oynatmazdı cenki falan da oynatmazdı. Bu adam gayet güzel oyuncular kazandırdı. Bence doğru cümle Avcı inşallah Şenol hocanın kazanamadığı futbolcuları da kazanıp daha yararlı olur.

Çevrimdışı savaş altay

Bu adama takmış oynatmıyor dediğimiz çoğu sefer hocanın haklı olduğu ortaya çıktı adam oynatmıyorsa bi bildiği varmış diyordu burda çoğunluk. Zamanında Şenol Hocayı en çok eleştirenlerden biri olarak savunur pozisyona düşürdünüz beni 2 haftadır :D Eleştirin ama haksızlık etmeyin.
Eksilerinin oldugunu herkes goremeyebilir. Oyuncu parlatmak ile ideal kadro olusturmak arasinda bir bag goremiyorum.


Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Eksilerinin oldugunu herkes goremeyebilir. Oyuncu parlatmak ile ideal kadro olusturmak arasinda bir bag goremiyorum.
Takmış oynatmıyor, oyuncular umurunda değil deniyor ben de tersini gösteriyorum. Neden alakası olmasın iyi bi oyuncuya takarsan, hakedeni oynatmazsan nasıl ideal kadro oluşturacaksın?

Çevrimdışı sozkul

Bu adama takmış oynatmıyor dediğimiz çoğu sefer hocanın haklı olduğu ortaya çıktı adam oynatmıyorsa bi bildiği varmış diyordu burda çoğunluk. Zamanında Şenol Hocayı en çok eleştirenlerden biri olarak savunur pozisyona düşürdünüz beni 2 haftadır :D Eleştirin ama haksızlık etmeyin.

Bu çok haksız oldu gerçekten, adamı sistem üzerinden eleştirmek tamamda futbolcular ile ilişkisi üzerinden böyle eleştirmek olmuyor.
Ayrıca 25-26 futbolcu var takımda bu her koç için doğru, birilerini oynatacak dolayısı ile birilerine haksızlık etmiş olacak. Bu işin bana göresi sana göresi çok..

Şenol Güneş mevzusunu şu forumda ağız tadıyla kapatmayı bilemedik. Sanki adam geçmişteki tüm kötülüklerin anasıymış gibi anılıyor bazan. Çok az futbolcusu ile el sıkışarak ayrılıyor kulübümüz. Forumda aynı kültürü benimsemiş fubolcu- antrenör ayrımı yapmadan.

Çevrimiçi Necmi

Bu adama takmış oynatmıyor dediğimiz çoğu sefer hocanın haklı olduğu ortaya çıktı adam oynatmıyorsa bi bildiği varmış diyordu burda çoğunluk. Zamanında Şenol Hocayı en çok eleştirenlerden biri olarak savunur pozisyona düşürdünüz beni 2 haftadır :D Eleştirin ama haksızlık etmeyin.
yanılıyorsun işde burda sorun hocanın haklılığı değildi bir oyuncuyu önce tüketip sonra sahaya olmadık anda sürüp ben haklıyım diyordu haklı değildi aslında sadece tribüne oynuyordu biz bunu söyledik.
birşey daha konu hoca savunmak değil biz beşiktaşı savunuyoruz sende Beşiktaşı savunuyorsun
yoksa yemişik hocayı haklı yada halsız etkilenen sürekli Beşiktaş oluyor. o nedenle söylüyorum hep sorun varsa çözümü doğru tahili etmek lazım onu bunu korumak değil çözümü bulamazsak olan Beşiktaşa oluyor çünkü.
Banane şenol güneşden yada banane oyuncudan milyonları alıyorlar neden onu bunu savunayım benim savunduğum konu Beşiktaş lens diyorsam lensi düşündüğümden demiyorum burda düşündüğüm Beşiktaş aslında
şimdi şenol hoca gitti iyisiyle kötüsüyle artık yok aynı hataları tekrar yapmayalım hocayı Beşiktaşın önüne koymayalım. bir olayı tartarken Beşiktaş menfaatlerini düşünerek yapalım güneş kim avcı kim. onların iyiliği Beşiktaşın iyi olmasıyla alakalı. Bazı arkadaşlar hocayı o kadar Beşiktaşın önüne koydularki hoca olmasa Beşiktaş yokmuş gibi konuşmaya başladılar. Beşiktaş hoca sayesinde şampiyon olmuş ama bakıyorsun hocanın önce hiç şampiyonluğu yok ama Beşiktaş şampiyonluklarla dolu bir tarihe sahip bu söylem Beşiktaşın büyüklüğünü yok saymaktır öyle ileri gittilerki gönderin hocayı bakalım bir daha şampiyon olabilecekmiyiz demeye kadar götürdüler işi. Bu tipler şimdi avcının başarısızlığınıda elleri avuşturarak bekliyorlardır bak haklı çıktık demek için
eğer şampiyon olamazsak bu tipleri sezon sonu göreceğiz birlikte o nedenle hoca savunmak falan deme aynı şey değil bu emin ol. Şenol hocanın artısını eksisini koyarsın ortaya ama ben senin bazıları gibi şenol güneşi Beşiktaşın önüne koyabileceğini düşünmem. Benim tepkim o zihniyeteydi. halada tepkim o zihniyete çünkü o zihniyet yarın gelip yine Beşiktaşı tüketmeye başlayacak. sadece biraz başarısız olmamızı bekliyorlar.
ben zamanında avcıyı istemediğimi söyledim bununda sistemiyle vs ilgisi yok dedim yarın şenol güneş gibi davransa eleştiririm ama iyi olduğu sürece hakkında ağzımdan kötü söz çıkmayacak istemediğim halde şu anda verdiklerine bakıp destekliyorum. iyi olduğu sürecede destekleyeceğim ama Beşiktaşa yakıştıramıyorum bunuda saklı tutuyorum. tamamen sahadaki oyunundan ayrı olarak. Ben sametide istemiyordum ama Beşiktaşa verdiği katkıları yok sayamam şenol güneşi eleştirme nedenimde onunla alakalı düşüncelerim değil saha performansı.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu çok haksız oldu gerçekten, adamı sistem üzerinden eleştirmek tamamda futbolcular ile ilişkisi üzerinden böyle eleştirmek olmuyor.
Ayrıca 25-26 futbolcu var takımda bu her koç için doğru, birilerini oynatacak dolayısı ile birilerine haksızlık etmiş olacak. Bu işin bana göresi sana göresi çok..

Şenol Güneş mevzusunu şu forumda ağız tadıyla kapatmayı bilemedik. Sanki adam geçmişteki tüm kötülüklerin anasıymış gibi anılıyor bazan. Çok az futbolcusu ile el sıkışarak ayrılıyor kulübümüz. Forumda aynı kültürü benimsemiş fubolcu- antrenör ayrımı yapmadan.
Bu kadar kısa sürede nasıl böyle Şenol Hoca nefreti oluştu anlamadım. Bu akşam milli maçta kazanamazsak aramızdan birinin çıkıp "Fener maçındaki zımba olayı sahteydi, kafasına peruk geldi rol yaptı" vs seviyesine gelmesinden korkuyorum.

Çevrimdışı sozkul

Yapma abi yani, tamam avcı hakkında yorumlarını onaylıyorum evet, haklısın bu konuda. Fakat Şenol Güneş'te oyuncularından verim almaya çalışan birisiydi. Orkanla uyuşmadı evet, ama bu hiç umursamayan falan senin bahsettiğin gibi biri değildi Şenol güneş. Bu adamın oyuncu kazanmak umrunda olmasa ilk sene oğuzhanı falan da oynatmazdı cenki falan da oynatmazdı. Bu adam gayet güzel oyuncular kazandırdı. Bence doğru cümle Avcı inşallah Şenol hocanın kazanamadığı futbolcuları da kazanıp daha yararlı olur.

Orkan Adanademirsporda kadroya giremedi, üstelik Orkan gibi bir futbolcunun yeteneğine çok ihtiyaçları vardı.
Herşey hocadan beklenmez biraz insanın kendinde olacak. Çok tembel.
Bu çocuk adam olmayacak hissiyatı var bende..
Şu anda iyi çalışıyor görüntüsü var,  kadroya girsin 3-5 maç oynasın, ben oldum deyip yeniden serer diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Orkan Adanademirsporda kadroya giremedi, üstelik Orkan gibi bir futbolcunun yeteneğine çok ihtiyaçları vardı.
Herşey hocadan beklenmez biraz insanın kendinde olacak. Çok tembel.
Bu çocuk adam olmayacak hissiyatı var bende..
Şu anda iyi çalışıyor görüntüsü var,  kadroya girsin 3-5 maç oynasın, ben oldum deyip yeniden serer diye düşünüyorum.

Evet bende onu anlatmaya çalışıyorum, daha önceden de demiştim hadi şenol güneş "umursamaz" diğer teknik direktörler de mi umursamaz. Klasik zeki ama çalışmıyor muhabbeti gibi oldu, bu saaten sonra Avcı üzerine düşmeyecek o kendini sıyırması lazım, çünkü bu adama yeteri kadar şanslar verildi hiç birisinde tınlamadı. Kendisi çok iyi çalışır, gerçekten de bahsedilen mental problemlerini yenerse, hem kendisi hem Beşiktaş kazanır. İnşallahta öyle olur, ama pek ihtimal görmüyorum...

Çevrimdışı Erman1903

Gözünüzü seveyim salın abi Şenol hocayı artık...
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2019, 17:15:36 Erman1903 ]

Çevrimiçi Necmi

Yapma abi yani, tamam avcı hakkında yorumlarını onaylıyorum evet, haklısın bu konuda. Fakat Şenol Güneş'te oyuncularından verim almaya çalışan birisiydi. Orkanla uyuşmadı evet, ama bu hiç umursamayan falan senin bahsettiğin gibi biri değildi Şenol güneş. Bu adamın oyuncu kazanmak umrunda olmasa ilk sene oğuzhanı falan da oynatmazdı cenki falan da oynatmazdı. Bu adam gayet güzel oyuncular kazandırdı. Bence doğru cümle Avcı inşallah Şenol hocanın kazanamadığı futbolcuları da kazanıp daha yararlı olur.
yanıldığınız konu burda zaten hoca adam ayırıyordu bazı oyuncular hak ettiğinden fazla değer görürken bazı oyuncular direk kenara itildi
bu sorun içerde büyük sıkıntı oluşturuyordu. Ben bir şey söyledim daha önce oyuncular takımdan gitmek istemezken son iki sene kaçarcasına gidiyordu diye sonra oyuncular mutlu değil dedim. sürekli mazeret uyduruldu maaş alamıyorlar şöyle böyle diye iyide terim iki sene maaş alan oyuncularlamı şampiyon oldu. bir sürü oyuncu aldık faydalanamadık yönetim yanlış transfer yaptı deniyor hemen peki bu harcanan oyuncuları hocanın harcadığını neden düşünmüyoruz hiç şans vermediği mitrovic gittiği takımda sürekli oynuyor yarın epl ye transfer olursa hiç şaşırmam
neymiş efendim hocanın sistemine uygun oyuncu alınmamış kimi alacaksın hocanın sistemi yokki :alala: hoca tuttuğu oyuncuyu kötü olsa bile oynatıyor tutmadığı oyuncuya asla şans vermiyordu o nedenle lens kulübede oturdu quaresma oynadı maçları katletme pahasına.
ozi çok kötüydü yuhalatma pahasına sahaya sürdü. tutuyordu oynatıyordu işde iyi yada kötü olmasıyla alakalı değil abou geldi tutmuyordu onu
sürekli ya kesti ya kanata attı ne zaman forvet olduğunu hatırladı merkeze çekti adam Beşiktaşı şampiyon yaptı. kötü olduğu zamanda burda abou savunuyordum hatırlarsın ne diyorlardı bana yönetimi savunduğun için yapıyorsun bunu. Cenki oynattı mecburiyetten taliscayıda mecburiyetten oynattı yoksa onun oyun mantığında taliscayada yer yoktu zaten evirmeye çalışdı raket gibi ayağı olan oyuncuyu kafayla gol atmaya zorladı.
bir kere bile düşünmedi bu adamın yeteneği mükemmel onun yeteneğine göre kurgulayayım oyunu diye hatırlarsan burda en fazla eleştirdiğim konuydu bu. abouyuda harcıyor diye eleştirmişdim. Medel tepki koymasa oynatmayacaktı tesadüf işde taraftarın önünde yedi tepkiyi ondan sonra onbir oyuncusu oldu birden. love aradığımız forvet olmayabilir ama bir sene öncesinin gol kralı adam golcü değil demekde abes ama gram olsun onun oyun tarzına dönmedi inatla 1.60 lık oyuncuya havadan 40 orta açtırdı her maç love golcü değil oldu.
oyuncu ne kadar iyi olursa olsun oyuncuyu rezil etmekte vezir etmekte hocanın elinde bunun örneklerini dünya futbolunda çokca görüyoruz.
Avcı geldi demeçlerinde sürekli oyuncuları yüceltmeye uğraşıyor dikkat ettinizmi hep oyuncularla alakalı konuşuyor iyi yanlarını ortaya çıkarma çabasında öyle bir enkaz devraldıki sürekli onarma derdinde işin özeti bu aslında. son dönemler özellikle ozi ile taraftarın arasını bulma derdinde
şenol hoca bazı oyunculardan verim alma derdindeydi adamın adam kayırma kıdemcilik yapma gibi dürtüleri vardı. buda defalarca kanıtlandı.
mesela avcıda kıdemli olan oyunculara öncelik veriyor bu doğal elbette birini kazanayım derken kıdemli olanı kaybedemezsin ama denge kurulur
şenol hoca bu dengeyi kurmuyordu. atiba çıkartıp medeli koyacağına necip koyuyordu oyuna. :D