2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
×
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 147 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2711044 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimdışı cursedofdragon

Babası futbolu biliyor ama futbolun dinamiklerini bilmiyor. Taraftar diye bir şey olduğunu yeni öğrendi  :tabe:

Babasının bilgisi yok.

Çevrimdışı Onur Küçük

Abi eleştiri niye geldi kimse maddi konularda eleştirmediki hakemler bizi denizli maçında başlayarak her maç aleyhimize net hatalar yaptılar konuşun bişeyler söyleyin Kadıköyde bizi biçerler dendi çıkıp kimse konuşmadı tff senin hakkını fahiş bir biçimde yiyor yüzde 31 faiz şuan sadece tefecilerde vardır biz saçma sapan bir açıklama ile kurallara uyacaz dedik bir isyan birşey yok ortada hakkımız açık açık yenirken koça bakıyon adam TV'lerde orda burda ve 16 milyon arttı neye göre arttı mesela bize niye artmadı birde takım 5de 5 yapmış sonraki gün paşa maçı var başkan çıktı saçma sapan bir radyo programında programı çok az kişi canlı dinlemiş işte Avrupaya gidemeyebilirz transfer cezası yiyebiliriz gibi açıklama yaptı ne yeri ne zamanıydı eleştiri sadece iletişim ve hakkımız yenirken sessiz kalınmasına oldu bunlar sonuçta tecrübesiz değiller çoğu Bi önceki dönemde uzun yıllar yöneticilik yaptı hele o Adnan dalgakıranın son Twitter paylaşımı dalga geçer gibi oldu ortalık karışmış sen kiracı ev sahibi derdindesin yani herkes biliyor durumu ama ne istiyor liderlik yapsın milyonluk bir camiasın sadece başkanlık yaparak zaten kurtulamayoz liderlik yapacaksın taraftarı işin içine katmadan çözüm yok
Transfer yapmadıkları için eleştirildiler mi? Eleştirildiler.
 
Avcı'yı kovmadıkları için eleştirildiler mi? Eleştirildiler.
 
Futbolcuların maaşlarını zamanında vermedikleri için futbolcular kötü oynuyor diye eleştiriliyorlar mı? Eleştiriliyorlar.

Çalışanların maaşlarını zamanında ödemedikleri için eleştiriliyor mı? Eleştiriliyorlar(Çalışanın maaşı konusu futbolcu maaşı konusundan biraz daha farklı. Ama şu konuda hassasiyeti olan adam samimiyse en önce çalışanın hakkını verin der).

Futbolcu kadro dışı bırakmadıkları için eleştiriliyorlar mı? Eleştiriliyorlar.

 Bunlar ilk aklıma gelen maddi konular. Deşersek daha çok çıkar böyle eleştirildikleri maddi konular. Eleştirilerin en tepesinde de maddiyat vardı. Ceplerinden para çıkarmayacaklardı o zaman neden geldiler diyen var. Onu diyen adamın ne olup ne bittiğinden  kulübün temliklerle, banka anlaşmalarıyla elinin kolunun nasıl bağlı bırakıldığı sadece cepten para vermekle de sorunların çözülmediğinden haberi yok. Kulübe para girse bankalar birliği sana dayatma yapıyor o parayı harcamayacaksın diye. Adamın bilgisi yok fikri var.

%31'le imza atmış eski yönetim niye değiştirmiyor mevcut yönetim? O bankalar birliği anlaşmasını hazırlayan koşa koşa değil  uça uça imzalayan, imzalayıp anlaşmadan aldığı 200 küsür milyon TL'yi de birden buharlaştıran eski yönetimdi. O %31 eski yönetimin finansal kuruluşlardan aldığı ortalama faize denk geliyor. Yani Fikret Bey Beşiktaş'ın kasada parası yokken finansal kuruluşlara koşa koşa Beşktaş'ın gelecek gelirlerini bozdurmuş, bozdurduğu paralarla da 300 bin avroya oynayacak Roco'ya 1.5 milyon avro+ imza parası, 200 bin avro alan Larin'e 1.6 milyon, Lens, Oğuzhan daha çok şekilde sıralayacağımız örneklerde olduğu gibi paraları saçmış. Taraftar neredeydi bunlar olurken? Taraftar beyaz yalanlar, göz boyama transferler, icraatlar ile algı dünyasında uyuyordu.

Mevcut yönetim niye bize beyaz yalanlar söyleyip algı yapmıyor Fikret Bey gibi? Gidip Avrupa'ya gidemeyebiliriz diyorlar. Yetmedi mi senelerdir söylenen beyaz yalanlar, algılar ve sonuçları?

Niye gidip masaya yumruğunu vurmuyorlar TFF'ye MHK'ya karşı? Ne zaman öğreneceğiz yumruğu vurmanın acizlik belirtisi olduğunu asıl olanın lobi, oralarda yapılanma ile sözünün geçmesi olduğunu?

Beyaz yalanlar isteyen, transfer bağımlısı olmuş bilinçsiz bir taraftar gurubumuz var. Beyaz yalan söyle, şaibeli transferler yap uyut gitsin. Borç 3 milyar TL olduğunda bile halen uyuyan bir taraftar gurubumuz var, sorun yapmazlar.


Çevrimdışı cursedofdragon

💥Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, futbolcularla toplantı yapmak için takımının konakladığı otele geldi.


Çevrimdışı Onur Küçük

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fikret Orman’ın açıklamalarına cevap verdi.

İşte Çebi’nin yaptığı açıklamalar:

-BAŞTAN AŞAĞI YALAN-

“Yaptığı açıklamalar irite edici ve doğru değil. Orada benimle ilgili sadece bir tek doğru vardı, adım Ahmet Nur Çebi’ydi. Onu doğru söyledi. Onun dışında baştan aşağı yalan. kendisine cevabı, 15 Şubat’ta Divan Kurulu Toplantısı’nda vermeyi düşünüyorum. Artık bu da son bir cevap olacak. Kendisini de orada görürsem çok mutlu olacağım. Gözünün içine bakarak cevap vermek istiyorum. Umarım oraya gelir.”


Fonun her aciklamasi buraya tasinirken ancnin aciklamalar tasinmiyor
Baskan olan anc
Hani besiktas baskani korunurdu kollanirdi

Baskan foya yalanci diyorsa fo yalancinin tekidir

Adama herkes yalanci diyor nasi bir adamsa
Ya nasi kandirildik keske sampiyon falan olmasaydik daha etken kurtulurduk birc daha az olurdu

Kapa yalanciym ama bir sor neden yalan soylediyim tarzi aciklama yapan adamin dediklerini dogru kabul edenler taze baskan ancye de az destek olsun.

Irrite etmek ne yahu kusturmak falan mi
Birkaç gün önce bunun konusu geçmiş, yazmıştım Fikret Bey namuslu, yürekli bir insan ise kendisine pusu atanların olduğunu söylüyorsa çıkar hepsinden hesap soracağını söyler, meydan okur, karşılarına da çıkar. Masum, mağdur ve mazlum mu Fikret Bey? Şubat'ın ortasında Beşiktaş kulübünün toplantısı var, çıksın karşılarına o pusu atıyor, kendisine yalancı diyenlerin.

Çevrimdışı Erman1903

N'kodu, Rebocho ve Diabby bu sınıfa girmiyor mu Erman? Ben bu yolu daha riskli görüyorum,  çünkü büyük takım etiketi taşıdıkları için pahalı oluyorlar,  her birinin parasıyla 5 Güven Yalçın deneyimi yapabiliriz.

Daha iyi yerlere gelebilecekken yanlış tercihleri dolayısıyla çıkış yapamayan, ama takımlarında iyi de oynayan oyuncuları kastettim abi. N'Koudou, Diaby, El-Neny oynayabileceklerinden daha iyi takımlara gelmiş, onların menajerlerini kutlamak lazım.

Değeri 500Bin-1,5M Euro arasında çok geniş bir oyuncu havuzu var, aralarından iyi futbolcular da çıkabiliyor. Örneğin İtalya yabancı oyuncu konusunda daha geniş haklara sahip olduğu için değer artırabilecek oyuncular ihtiyacı olmasa da alır, kiralar dururlar. Guilherme'yi örnek gösterebiliriz, 2 sene önce bu adamı kimse tanımıyordu oysa 10 senedir yetenekleri biliniyor.

Benim söyleyip durduğum  6 numara Joao Schmidt de bunlara iyi örnektir.


Çevrimdışı Zafer55

💥Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, futbolcularla toplantı yapmak için takımının konakladığı otele geldi.



Şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var: bir ; dayak nedir? iki; neden atılır?
 :D

Çevrimiçi MUSTAFA_

Şimdi sizin kafanızda iki tane soru işareti var: bir ; dayak nedir? iki; neden atılır?
 :D
Bunlar en fazla pırlanta gibisiniz DİR  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Her hafta aynı muameleyi çekiyorlar bize. Herhalde çok mutluyuz bu durumdan. Yönetime bahane çok. Hiçbir sene bu kadar ezilmedik hakemlere...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

Fiyat performansa göre , oynadıkları oyuna göre kazandıkları para çok olan bu adamlar derhal gönderilmeli. Derhal
Ljajic
Burak
Caner
Lens
Oğuzhan
Gökhan
Boyd
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Fiyat performansa göre , oynadıkları oyuna göre kazandıkları para çok olan bu adamlar derhal gönderilmeli. Derhal
Ljajic
Burak
Caner
Lens
Oğuzhan
Gökhan
Boyd
Bu oyuncuları göndermeden gelen her TD e yönetim haksızlık yapmış olur. Bu oyuncular takım için dengelerini bozuyorlar hem hak etmedikleri paraları alıp hem de maaş limitimizi arttırıyorlar.

The great gig in the sky

Çevrimdışı yaço58

Hakemin niyeti o kadar belliydi ki 2.penaltuyu veremedi necip indirildi ceza sahasında hakem veremedi adam elle topu kesti gözünün önünde devam dedi bir çift lafta burağa o kaçırdığı golün izahı yok fener maçı bu maç bunlar kaçmaz sadece duran toptan gol atıyor o kadar hakem için çıkın konuşun kardeşim herhalde bizim maçlarda iki kişiye aynı anda faul yapınca penaltıyı veriyor inanılır gibi değil

Çevrimdışı mrred

Rıdvan
Kerem Kalafat
Dorukhan
Güven
Erdoğan
Ersin

Bu oyuncuların üzerine takımı inşaa etmeliyiz. Bu çocuklar en kötü mücadele ederler kaybederiz fakat paramız cebimizde kalır.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2020, 18:14:30 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı yaço58

Rıdvanada helal olsun canerden de rebocho dansa iyi

Çevrimdışı Karabay

Haha. Biz bu adamlar alındığında karşı çıkınca bize linç uygulayanlar bugün bu adamlar gitmeli diyor.

Taylır boyt diye futbolcu ismi olmaz. Olsa olsa at ismi olur.

Çevrimdışı haluk.m

Fiyat performansa göre , oynadıkları oyuna göre kazandıkları para çok olan bu adamlar derhal gönderilmeli. Derhal
Ljajic
Burak
Caner
Lens
Oğuzhan
Gökhan
Boyd

Bu listeye Gökhan'nın yazılması haksızlık, her ne kadar eleştirsem de bu konuda Gökhan'nın hakkını vermek lazım.  Maaşı düşürülecek, daha iyisini de bulamazlar. 

Çevrimdışı mrred

Bu listeye Gökhan'nın yazılması haksızlık. (Maaşı zaten düşürülecek)
Douglas Kerem ve Gökhan var 3 oyuncu var aynı mevkiide gökhanın da sözleşmesi biteceğine göre bence yenilenmemli ya da 1 senelik falan olabilir.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Haha. Biz bu adamlar alındığında karşı çıkınca bize linç uygulayanlar bugün bu adamlar gitmeli diyor.

Taylır boyt diye futbolcu ismi olmaz. Olsa olsa at ismi olur.
Boyd tam bir hayal kırıklığı yeni transferlerden bir tek ruiz nkoudou tutmuş gibi görünüyor
Rebocho ve Douglas için tam karar veremiyorum
The great gig in the sky

Çevrimdışı Karabay

Douglas Kerem ve Gökhan var 3 oyuncu var aynı mevkiide gökhanın da sözleşmesi biteceğine göre bence yenilenmemli ya da 1 senelik falan olabilir.
daglıs mı 😀 kerem kim öyle bir oyuncumuzda mı var.

Çevrimdışı Sinan23

Douglas malının yanında ruiz i de gönderin. Sol ayaklı oyun kurucu stopermis. Oyunun ...  adam. Bir pas atamadı ya taca ya rakibe. Zaten defans yok.

Çevrimdışı haluk.m

Douglas Kerem ve Gökhan var 3 oyuncu var aynı mevkiide gökhanın da sözleşmesi biteceğine göre bence yenilenmemli ya da 1 senelik falan olabilir.

Bugün izlediğimiz Douglas'dan mı bahsediyorsunuz ?

Kerem'de maalesef tecrübesiz ve yetersiz, Gökhan ile sözleşme yapmaya mecburlar.   500-600bin €  civarında bir yenileme makul olurdu.

Çevrimdışı mrred

Caner ve Burak sene sonu beklenmeden bile gönderilebilir. Bu adamlar yedek oturursa takımı dinamitlerler. Şenol Hoca bile zor zapt ediyordu Caneri. Sergen falan zapt edemez.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

💥Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, futbolcularla toplantı yapmak için takımının konakladığı otele geldi.



Hocayı açıklamadan önce bir yenilmemiz gerekiyordu, yarın Sergen haberi gelir.

Çevrimdışı mrred

Bugün izlediğimiz Douglas'dan mı bahsediyorsunuz ?

Kerem'de maalesef tecrübesiz ve yetersiz, Gökhan ile sözleşme yapmaya mecburlar.   500-600bin €  civarında bir yenileme makul olurdu.
Sakatlıktan yeni çıktığı için hemen bir fikir edinmek yanıltıcı olur o yüzden bir pay bırakıyorum.
500 600 bence de makul ama o kadar ineceğini sanmıyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı autopsy

Boyd tam bir hayal kırıklığı yeni transferlerden bir tek ruiz nkoudou tutmuş gibi görünüyor
Rebocho ve Douglas için tam karar veremiyorum

İkisi de en fazla Anadolu topçusu. Bayılıyorsunuz şöyle vasat vasat adamlara. Gökhan Gönül, Douglas'ı top diye oynar .

Çevrimdışı mrred

Bugün izlediğimiz Douglas'dan mı bahsediyorsunuz ?

Kerem'de maalesef tecrübesiz ve yetersiz, Gökhan ile sözleşme yapmaya mecburlar.   500-600bin €  civarında bir yenileme makul olurdu.
Alt yaşlarda milli takım görmüş hem de baya milli olmuş. Takım bu kadar düşmüşken önümüzde 15 maç oynatsınlar işte tecrübe kazansın. Böyle böyle tecrübe kazanacak yoksa eriyip gider. Bu durumumuzu fırsata çevirmemiz lazım. 15 lig maçı az buz değil baya tecrübelendirir insanı
The great gig in the sky