Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 169 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2613954 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk 20-25 dk da bizim işi bitirmemiz gerekiyor

onun için şu kadro çıkması lazım.

Karius
Gökhan
Pepe
Medel
Adriano
Atiba
Oğuzhan
Adem
Lens
Töre
Negredo

Çevrimdışı mylife1903

Çare belli.. Tüm futbolculara şut antremanı yaptıracaksın sabah akşam.. Herkes abanacak maçta orta açmak yerine.. Uzaktan atılan şutu da iptal etsin de göreyim o hakemi  :evillol: :evillol:
Duduk calar top kaleye giderken rakip biz birakmistik dudugu duyumca desonra mac tekrarlanir yapilmisi var
Kuddusi yapmisti
Ula maci tekrar edilen hakemin mac yonetmesini gectim de mhk baskanligi yapmasi sadece
Turkiyede olur herhalde

Çevrimdışı mylife1903

onun için şu kadro çıkması lazım.

Karius
Gökhan
Pepe
Medel
Adriano
Atiba
Oğuzhan
Adem
Lens
Töre
Negredo
Negroyu neden en sona koyuyon

Çevrimdışı mrred

onun için şu kadro çıkması lazım.

Karius
Gökhan
Pepe
Medel
Adriano
Atiba
Oğuzhan
Adem
Lens
Töre
Negredo
Babel bence oynamalı defans arkasına koşu yapabiliyor gol vuruşu da iyi bir oyuncu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

onun için şu kadro çıkması lazım.

Karius
Gökhan
Pepe
Medel
Adriano
Atiba
Oğuzhan
Adem
Lens
Töre
Negredo

Normalde bu kadronun iyi oynayıp skor yapması lazım.Ancak ne zaman böyle bir şans gelse ne Töre ne de Lens şansını iyi kullanamıyor ve biz yine başa dönüyoruz.Lens ve Töre gelen şansı en efektif şekilde kullanmak zorundalar Hocanın gözünde ayrıcalıkları yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın hoca adım gibi eminim böyle bir kadro çıkartıcak.

Karius
Gökhan
Pepe
Vida
Caner
Medel
Oğuzhan
Tolgay
Quaresma
Babel
Negredo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim ilk maçımızı yöneten akhisar'ı evimizde 2-1 yendiğimiz maçı yöneten bülent yıldırıma 2.ci hafta maç verilmemiş 3.cü haftada maç verilmemiş ta 4.cü hafta maç verilmiş o da gs maçı! (2 hafta maç verilmemiş kendisine!)

Ligin 2.ci haftasında Erzurumu deplasmanda 3-1 yendiğimiz maçı yöneten ümit Öztürk'e 3.cü hafta ve bu hafta maç verilmemiş!(2 hafta onada maç yok! haftaya maç alıcak muhtelemen gs maçı alabilir!)

3.cü hafta evimizde 3-2 yenildiğimiz antalya maçının hakemi halis ise bu hafta alanya-ts maçı ile direk ödüllendirilmiş! Hiç dinlenme olmadan ?!

Şimdi 5.ci hafta ki bugün ki hakemimiz halil umut meler haftaya maç alabilmek için neler yapıcak-yapmak zorunda onu görücez ?

Özellikle ne yapılıyor ona bakalım  ?

1.ci hafta gs'nin  maçını ümit öztürk  yönetmiş gs kazandığı için bizim maç ile ödüllendiriliyor! Biz puan kaybetmediğimiz için 2 hafta maç alamıyor ? Bunu ümit öztürk farketmiyor demi!

gs'nin puan kaybetmediği bütün hakemler ödüllendirilmiş en son  yenildikleri ts maçının hakemi fırat'a maç yok önümüz de ki hafta da maç verilmiyecek!

Tertemiz bi lig de oynuyoruz!


Çevrimdışı cursedofdragon

Fatih Doğan: "İlginç bir durum var. Beşiktaş puan kaybettiği zaman hakemler görev alıyor, kazandığı maçlarda bazı maçlarda hakem görev alamıyor. VAR pozisyonlarında hata yapan hakem bir sonraki maçta görev alıyor. "

sonunda Beşiktaş muhabirleri dillendirmeye başladı şu olayları.

Çevrimdışı worns

Yeni Malatya organize ve mücadeleci bir takım. Bizim maça taktiksel açıdan uzun uzun hazırlanabilecek zamanları oldu. Teknik kulübeleri bu açıdan ortalama üstü. Giulherme ve Danijel Aleksic iyi oyuncular, dikkat etmek gerekiyor. Kısacası kolay maç olmayabilir. Erken gol bulmak muhtemelen maçın hikayesi adına kritik olacak.

Umarım milli maç arasından sonra takımı farklı hücum planları denerken görebiliriz. Ljajic'i de görsek fena olmayacak.
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2018, 02:36:09 worns ]

Çevrimdışı Karabay

Fatih Doğan: "İlginç bir durum var. Beşiktaş puan kaybettiği zaman hakemler görev alıyor, kazandığı maçlarda bazı maçlarda hakem görev alamıyor. VAR pozisyonlarında hata yapan hakem bir sonraki maçta görev alıyor. "

sonunda Beşiktaş muhabirleri dillendirmeye başladı şu olayları.
Buna en başta bizim başkan çıkıp itiraz etmek zorunda ama Beşiktaşın hakkını yedirmek Beşiktaşlılık duruşu olmuş. Efendi Beşiktaşlılık denen şey bu olmuş. Tüm taraftar olarak bizde bi güzel yutmuşuz bu zokayı. Dalmışız harikalar diyarında uyuyoruz. Soran olursa şerefli üçüncülük deriz. Pek de bi gururlu söyleriz.

Çevrimiçi Necmi

3 tane 90 dakikasi var dedigin bolumde 813 dakika oynamis, oyuncu 29 Agustos 2016'da transfer olmus yani yine ilk 2 maci kacirdiktan sonra gelmis buna ragmen 3. macta sure aliyor. Ilk yarinin geri kalan maclarinda 813 dk sure almis, bu da mac basina 63 dk ediyor. Afrika kupasi yuzunden ve gordugu sacma sapan kirmizi kartlar yuzunden kacirdigi maclar disinda ortalama 60 dk ve ustu zaman almis sezonun 2. yarisi.

Tabi o takimda Cenk Tosun gibi merkez forvet oynayan ve ayni sezonun ilk 6 haftasinda 5 gol 2 asist yapmis bir oyuncu bulundugunu bilerek yazmaman, gormezden gelmen pek sasirtmiyor. Maksat Senol Gunes'i kotulemek olsun. Ne yapsaydi yani hoca sezona gayet iyi baslamis merkez forvet oyuncusunu kesip 3. haftada takima katilan adami ilk 11 cikartip 90 dakika mi oynatsaydi? Uzulerek goruyorum ki insaat gunlerinin heyecaniyla geldigimiz bu forum acikcasi yazilacak bir yer olmaktan cikmaya basliyor. Kendi adima yazmasam dahi iyi diyorum. Buyurun kampanyaya devam edin Senol Gunes nasil olsa gider, Besiktas'ta size/bu tavira ragmen duramaz. Ama yoneticisinin takima ve taraftarina ezik dedigi yerde Besiktas'i buyuk takim olarak  gorup butun olumsuzluklara ragmen buyuk hedeflere oynatan bu adami gittikten sonra cok arayacaksiniz. Yerine Bilic ayarinda adamlarin Besiktas icin 3.luk basaridir temali muhabbetlerini dinlersiniz.
konumuz ne zaman şenol güneşe geldi anlamadım sen abou ligin başında yeterince süre aldı dedin
bende sana oynadığı ilk iki maç 7 şer dakika oynadı yani ligin başında yeterince zaman alamadı sen aldığını savunuyordun. ondan sonraki 3 maç 45 dakika oynadı.
Cenk konusunda fikrim net hiç bir zaman birinci forvet olamaz o yapıda bir oyuncu değil abou nun kulübede bekletilip cenkin oynatılması yanlıştı.
diğer taraftan bir forvete karar verirsin sürekli onla başlar onla bitirirsin geçen senede bu yanlışı yaptı bu sene fazlasıyla yapacak sürekli oynamazsa ne kendini takımın bir parçası hisseder nede takım bir oyun planı geliştirir. takım pozisyona giremeyince oyuncu değiştirerek gol atacağını sanıyor gol atma değil takımın pozisyona giremediğini bile farketmiyor. al işde bu sene maç başına pozisyon ortalamamız 3.9
daha neyi konuşacağız eğer pozisyona girip gol atamıyorsan forvetlerin kötüdür ama pozisyona giremiyorsan oynadığın oyunda sorun vardır. Oynadığımız oyunda sorun olmadığını düşünüyorki iki senedir oynadığımız oyunu bu senede oynuyoruz.
hocayı eleştiririm dibine kadar ama konumuz hoca değil abounun ligin başında yeterince şans bulduğunu söylemene karşı bulmadığını söylememdi.
hani yeni geldi formsuzdu falan hikaye çünkü aynı tarihlerde şl maçlarında takır takır oynattı.
hocanın oyuncu yönetimi yok ne kadar geniş kadro olursa olsun 13-14 oyuncuyla bitiriyor sezonu
bazı oyuncuları pestili çıkana kadar sahada tutup bazılarını kulübede çürütüyor psikolojik olarak
tüketip sonra sahaya sürüyor bak kötü oynuyor diyor.
oyuncular mutlu değil hocanın adaleti olmayınca bu sorunlar olur.
şimdilik herkes kredi kullanıyor bu seneyi aldıkları krediyle umarım iyi değerlendirirler.

Çevrimiçi Necmi

Kimse kusura bakmasın fakat biz bu çağ dışı kanat forvetleri ile şampiyon falan olamayız. Rakibin forvetleri devamlı savunma arkasına koşu yapıyor bizim forvetler topu ayağına istiyor içeri kat etmiyor ve orta yapıyorlar. Bu oyunla kimse şampiyonluk beklemesin. Bunun tek sorumlusu Şenol Güneş'tir.
kesinlikle katılıyorum hani elinde imkan olmasa mecburiyet denirde o tip kanatlarımızda var.
quaresma sevdasına yem ediliyorlar. millet forvetsizde ceza sahasına baskı yaparak farka giderken biz
90 dakika quaresmanın orta açma egosunu tatmin ediyoruz.

Çevrimiçi Necmi

boşuna konuşuyorsun onlar görmek istemiyorlar bu söylediklerimizi.

Onlara göre hakemi de yenmeliyiz bursa maçında penaltımız verilmedi 2 puan kaçtı ama olsun yenmeliydik.

Antalya maçında yine penaltımız verilmedi 3 puanımız çalınmıştı ama olsun du yine de yenmeliydik.

fikstür'ü adamlar biz kendimiz ayarlıyoruz diyorlar bizim hoca rica ediyor geri çevriliyor olsundu fikstüre rağmen kazanmalıydık dı ?

gs kazanırsa hakemler ödüllendiriliyor ama biz kazanınca hakem'in hayatı kayıyor bidaha maç alamıyordu ama olsundu.
ne hakeminden bahsediyorsun 90 dakika 3 pozisyonun var rakiplerin senin pozisyonundan üç misli fazla pozisyona giriyor. hakem yanında olsa ne olacak pozisyona girneden golmü atacaksın. sığınmayın böyle şeylere kendinizi kandırmaktan öteye gidemezsiniz sadece ağlak olursunuz maçı kazanmak için ne yapıyorsunda hakem puanını çalsın.girersin 8-10 pozisyona hakem kararlarıyla yenilirsin sonra hepimiz tepki verelim ben sahada kazanacak oyun görmüyorumki ne hakeminden bahsediyoruz. sahada haspelkader bir gol atarsak ondan sonra bütün takım onu korumaya geçiyor bizim iki senedir yaptığımız bu biz anadolu takımı oyunu oynuyoruz. gol yeme bir tane atarsan atarsın attığındada ölümüne savun ne kadar savunma oyuncun varsa sok. Belki skoru tutarsın. %60-70 topla oynuyoruz ama 3 pozisyonla maçı bitiriyoruz önce bunun nedenini sorgulayın biz 90 dakikayı kendi yarı sahamızda top çevirerek geçiriyoruz tabi orda topla zaman çalarsan golde yemezsin kazayla bir tane atarsan maçı kazanırsın mantığı var. maçları organize tek atak yapmadan bitiriyoruz. pozisyon dediklerimizde quaresma orta açar biri kafayı vurur kaleye yakın geçince adı pozisyon oluyor işde.

Çevrimdışı mylife1903

ne hakeminden bahsediyorsun 90 dakika 3 pozisyonun var rakiplerin senin pozisyonundan üç misli fazla pozisyona giriyor. hakem yanında olsa ne olacak pozisyona girneden golmü atacaksın. sığınmayın böyle şeylere kendinizi kandırmaktan öteye gidemezsiniz sadece ağlak olursunuz maçı kazanmak için ne yapıyorsunda hakem puanını çalsın.girersin 8-10 pozisyona hakem kararlarıyla yenilirsin sonra hepimiz tepki verelim ben sahada kazanacak oyun görmüyorumki ne hakeminden bahsediyoruz. sahada haspelkader bir gol atarsak ondan sonra bütün takım onu korumaya geçiyor bizim iki senedir yaptığımız bu biz anadolu takımı oyunu oynuyoruz. gol yeme bir tane atarsan atarsın attığındada ölümüne savun ne kadar savunma oyuncun varsa sok. Belki skoru tutarsın. %60-70 topla oynuyoruz ama 3 pozisyonla maçı bitiriyoruz önce bunun nedenini sorgulayın biz 90 dakikayı kendi yarı sahamızda top çevirerek geçiriyoruz tabi orda topla zaman çalarsan golde yemezsin kazayla bir tane atarsan maçı kazanırsın mantığı var. maçları organize tek atak yapmadan bitiriyoruz. pozisyon dediklerimizde quaresma orta açar biri kafayı vurur kaleye yakın geçince adı pozisyon oluyor işde.
Hakemi degerlendiriyoruz.
Biz iyi oynariz kotu oynariz hakemi ilgilendirmez
Hep iyi oynayan mi sampiyon oluyor abi, hep hakeden mi oluyor sampiyon

Hakem serefli sekilde mac yonetmekle mukellef takimlardan bagimsiz.
Bursa macinda penaltiyi verse belki 2-0 olacak mac ben zaten penaltilsri kesin gol yapar dedigim bir futbolcu da goremuyorum kadroda Yani bi ihtimal 2-0 olacak diyoruz
Sonra bursa tirmalasin dursun.

Dun gs macini jzlemesem bulo dagitmis gsyi sanacam
Adamin her karari gs lehineydi mac boyunca. Var ile penalti verip ofsaytten atiklari golu iptal edince gsliler linc ediyor simdi adami.

Ilk haftadan ayari verecekti yonetim ama senin yonetimin bos islerle ugrasiyor
Adamlarin tff yoneticisi bile calisiyor gs faydasi icin

Sen istedigin oyunu oyna 20 tane pozisyona gir bu santraforla zaten 2 tane anca atarsin birine ofsayt oburune faul derler

Çevrimdışı celiker1

ne hakeminden bahsediyorsun 90 dakika 3 pozisyonun var rakiplerin senin pozisyonundan üç misli fazla pozisyona giriyor. hakem yanında olsa ne olacak pozisyona girneden golmü atacaksın. sığınmayın böyle şeylere kendinizi kandırmaktan öteye gidemezsiniz sadece ağlak olursunuz maçı kazanmak için ne yapıyorsunda hakem puanını çalsın.girersin 8-10 pozisyona hakem kararlarıyla yenilirsin sonra hepimiz tepki verelim ben sahada kazanacak oyun görmüyorumki ne hakeminden bahsediyoruz. sahada haspelkader bir gol atarsak ondan sonra bütün takım onu korumaya geçiyor bizim iki senedir yaptığımız bu biz anadolu takımı oyunu oynuyoruz. gol yeme bir tane atarsan atarsın attığındada ölümüne savun ne kadar savunma oyuncun varsa sok. Belki skoru tutarsın. %60-70 topla oynuyoruz ama 3 pozisyonla maçı bitiriyoruz önce bunun nedenini sorgulayın biz 90 dakikayı kendi yarı sahamızda top çevirerek geçiriyoruz tabi orda topla zaman çalarsan golde yemezsin kazayla bir tane atarsan maçı kazanırsın mantığı var. maçları organize tek atak yapmadan bitiriyoruz. pozisyon dediklerimizde quaresma orta açar biri kafayı vurur kaleye yakın geçince adı pozisyon oluyor işde.
Abi tamam bende katılıyorum oyynumuz kötü su an ama belkide kume dusecek Bursa'ya karşı 2-0 yapip maçı biterecekken %100 penaltını vermedi hakem VAR sistemine rağmen el ile Negredo'nun topunu kestigi pozisyonda.2 puan deyip gecme hem liderliğini,hemde camianın motivasyonunu düşurdü
[ Son Düzenleme: 15 Eylül 2018, 09:24:46 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Sahanda hiç kimseye puan bırakmayacaksın. Hadi bıraktın diyelim hemen en seri şekilde deplasmanda telafi edeceksin. Yok pozisyon bulmuşuz yok direkler yok kaleci ben anlamaz ben keko...Ben sonuca bakar.İyi ve doğru oynayan şans eseri en fazla 1 kere kaybeder. Önce evinde kaybedip sonra deplasmanda öne geçtiği maçı tutamamazlık yapmaz.Neyse daha yazmayalım. Yine birileri çıkıp renkli severler var aramızda diyecek sonra...

ezik de diyebilirler ya da ağlak ama ezik demek daha popüler ve pirim yapıyor hatta yönetime bile girebiliyorsun.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Sadece sahada oynamakla anca bizim oldugumuz oadar sampiyon olursun fazlasi icin saha disindada gucku olacaksin
Herkesin atladifi saatini de ayarladilar bu macin bu hafta saati de degisti

bu hava koşullarında ist. trafiğinde cuma mesai çıkışı saat 8 de toplanacak seyirci 15 bin, 9 da toplanacak seyirci 35 bin. fikret başkan taraftara gider yapacağına bunlarla uğraşsın.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

3 tane 90 dakikasi var dedigin bolumde 813 dakika oynamis, oyuncu 29 Agustos 2016'da transfer olmus yani yine ilk 2 maci kacirdiktan sonra gelmis buna ragmen 3. macta sure aliyor. Ilk yarinin geri kalan maclarinda 813 dk sure almis, bu da mac basina 63 dk ediyor. Afrika kupasi yuzunden ve gordugu sacma sapan kirmizi kartlar yuzunden kacirdigi maclar disinda ortalama 60 dk ve ustu zaman almis sezonun 2. yarisi.

Tabi o takimda Cenk Tosun gibi merkez forvet oynayan ve ayni sezonun ilk 6 haftasinda 5 gol 2 asist yapmis bir oyuncu bulundugunu bilerek yazmaman, gormezden gelmen pek sasirtmiyor. Maksat Senol Gunes'i kotulemek olsun. Ne yapsaydi yani hoca sezona gayet iyi baslamis merkez forvet oyuncusunu kesip 3. haftada takima katilan adami ilk 11 cikartip 90 dakika mi oynatsaydi? Uzulerek goruyorum ki insaat gunlerinin heyecaniyla geldigimiz bu forum acikcasi yazilacak bir yer olmaktan cikmaya basliyor. Kendi adima yazmasam dahi iyi diyorum. Buyurun kampanyaya devam edin Senol Gunes nasil olsa gider, Besiktas'ta size/bu tavira ragmen duramaz. Ama yoneticisinin takima ve taraftarina ezik dedigi yerde Besiktas'i buyuk takim olarak  gorup butun olumsuzluklara ragmen buyuk hedeflere oynatan bu adami gittikten sonra cok arayacaksiniz. Yerine Bilic ayarinda adamlarin Besiktas icin 3.luk basaridir temali muhabbetlerini dinlersiniz.

algı lobisi

kiralık ve gideceği kesin belli eleman yerine cenke yatırım yapmış hoca ve bu sana 25 milyon girdi sağlamış o günlerde abuşun 50 milyona epl.ye gideceğini söylüyorlardı hala portoda ve kilo almakla meşgul en son yusyuvarlaktı maçında.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı celiker1

Türk oyyncularin sözlesmelerinin tl ye çevrilecegi kesin gibi.Artık hangi  kurdan cevrilir bilmem ama şu donemde yabancı oyuncularında sozlesmesini olması gerektigi gibi tl ye cevirdin cevirdin bir daha da bu sistemi oturtamazsın yabancı oyunculara.Tabi ki tüm sponsorlarda tl ye cevirecek dogal ama hesabını bilirsin sonucta.Turk oyuncularinın itiraz edebilecegini zannetmiyorum ama kabul etmeyen yabanciyıda hemen şutlayacaksın.Tum takımlar ortak hareket ederse bu iş çözülür.Sizce kuru kactan tl ye çevirecekler veya çevirmeliler?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

2015/16 Beşiktaşını özlüyorum bugün sadece bir kıvılcım istiyorum inşallah Allahım

Çevrimdışı tangaz

çakma imparator demiş ki " 96da şampiyon olmasaydım ertesi sene olmayabilirdim"

işte rasim hocamın başına gelen tam da budur. fetö+ağar+paratore bir oldular hakkını yediler rasim hocamın.

yatacak yerleri yok !!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

çakma imparator demiş ki " 96da şampiyon olmasaydım ertesi sene olmayabilirdim"

işte rasim hocamın başına gelen tam da budur. fetö+ağar+paratore bir oldular hakkını yediler rasim hocamın.

yatacak yerleri yok !!!

Adamlar açık açık gözümüze baka baka nasıl ayarlama yaptıklarını anlatıyorlar. Bu ülke için başlı başına büyük ayıp. Bu terim denen adamda şeytan tüyü var futbol bilgisi çok normal olmasına rağmen ya herro ya merro diyerek başarılı olmuş inanılmaz ittirilmiş bir adam muhtemelen hesabı da bu dünyada sorulmayacak. Rasim hoca öbür tarafta yakasına yapışır

Çevrimdışı mylife1903

Türk oyyncularin sözlesmelerinin tl ye çevrilecegi kesin gibi.Artık hangi  kurdan cevrilir bilmem ama şu donemde yabancı oyuncularında sozlesmesini olması gerektigi gibi tl ye cevirdin cevirdin bir daha da bu sistemi oturtamazsın yabancı oyunculara.Tabi ki tüm sponsorlarda tl ye cevirecek dogal ama hesabını bilirsin sonucta.Turk oyuncularinın itiraz edebilecegini zannetmiyorum ama kabul etmeyen yabanciyıda hemen şutlayacaksın.Tum takımlar ortak hareket ederse bu iş çözülür.Sizce kuru kactan tl ye çevirecekler veya çevirmeliler?
Durust olmak lazim boyle konulardA
Odeme gunundeki kurla cevirirsin gec odeme oluyorsa adamin avukatiyla konusursun anlasirsin fark yok zaten 100bin yuro hakedisi olan o parayi alacak kendisi cevirir yuroya dolara artik tek sorun islem masrafi olur iyi menejeri olan yabanci onu da kulube cakar
Sacma sapan isler bunlar, iktidar partisinin abuk sabuk icatlari
Futbolcuya tl yuro altin gubre sidikle odeme yapmakla turk futbolu kurtulmaz turkiye ekonomisinde de bi gelisim olmaz. Fuzuli seyler bunlar
Uzun uzun yazmaya bu konuda bugun fazla vaktim yok cocugun dogumgunu

O damat ferit pasaya verilen maasi versinler 2 senede kurtaririm
Tasarrufla falan degil, devletin piyasaya girmesiyle insana ve uretime yatirimla kurtulur ve gelisir ekonomiler

Kobi dedigimiz ufak sirketleri belli bir butceye kadar kdvde yukunden kurtarmakla ise baslayabilir. Vergi yukunu adil paylastirmakla ugrassinlar dovizle ugrasacaklarina uretime tesvik versinler.

Al sat yapan bakkalin supermarketle rekabetine devlet yardimci olmalidir bireysek ticarete destek verilmelidir. Yillik 100bin dolar ciroyu bulmayan uretici ve saticiyi kdvden kurtsr vergisini dusur issizlik de azalir

Ekonomist degilim boyle suslu kelimelerle teorik kurtulus recetesi yazacak kelime hazinem de yok kitap falan okumadigim icin ama cok kriz gordum cok devaluasyon gordum abuk sabuk hamlelerle ne ulke ne ekonomi kurtulur.

Ekonomik reform yaparken de egitim reformu sarttir bu egitimsiz terbiyesiz karskterisz nesille anca savas kurtarir ulkenin gelecegini aci ama gercek, spor da ulkenin aynasidir yetenek gerektirmeyen tekrar ve calisma gerektiren sporlarda bile ulke olarak gerideyiz.

Çevrimdışı mylife1903

çakma imparator demiş ki " 96da şampiyon olmasaydım ertesi sene olmayabilirdim"

işte rasim hocamın başına gelen tam da budur. fetö+ağar+paratore bir oldular hakkını yediler rasim hocamın.

yatacak yerleri yok !!!
Abi fbden 4 yedi adam gondereceklerdi o ortamdA bazi sozler verildi falan bunu gondermediler
Sonra gozumuze soka soka yaptilar.

Feda sezonunda sameti getirdigi icin benim iki elim fikret ormanin yakasinda olacak obur tarafta
Rasim kara ve ziya dogan gelmeliydi o sene onlarin hakkiydi