Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 176 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2614809 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı yaço58

beşiktaşın en büyük düşmanı beşiktaşlı geçinenlerdir şu ertemle sinan başlamışlar ortamı germeye şimdiden yok tolgay şenol güneşin elini sıkacakmı diye başlamışlar tolgay kim yani bizler için hiçbirşey ifade etmeyen bir adam 5 senede 2 gol süper ligde golü yok yani şu ligde büyük takım ortasahası hiçmi gol atmaz o kadar maçta tolgay sadece bize bonservis değil dorukhan ve kagawayı kazandırdı şu dorukhan fbde olsa adamlar demekki tapacaklar tolgaya süperstar kurtarıcı muamelesi yapıyor adamlar eğer bizi maçta oynarsa dorukhanla lensle sürekli pres yapmalıyız tolgay pres altında çıkarken kaptırdığı toplar bize ne puanlara mal oldu bu sene göztepe maçında ezbere attığı pas geçen sene başak maçında yaptığı top kaybı daha bunlara gol olmayan ama bi ton tehlike yaratmış pozisyon sayarız bu tolgaydan bi yol olmaz al ver yapar işte pres olunca fena patlar o yüzden bizim maçta oynarsa biz tolgayın üstüne oynamılıyız en büyük korkum şenol hocanın takımı çorba yapması orta sahayı atiba-medel-dorukhan yada atiba-dorukhan-güven yapabileceği konuşuluyor eğer böyle bi çorba yaparsa geçmiş olsun zor maç olur geçen seneki evimizdeki maçtada 3 defansif orta saha ile başlayıp ilk 20 dakika top oynamamıştık sonra takım saat yönünde döndüde kendimize geldik ve 3 attık yani kendi ayağımıza sıkmaya gerek yok lens-kagawa-güven yada caner çıkmalıyız quaresma riskine hiç gerek yok hem takımı bozuyor hemde kart görme potansiyeli yüksek sakin kalmamız lazım ve takımda quaresma hariç kırmızı görcek adam zor bu maçta burağa çok güveniyorum geçen sezon iki fb maçında 2 gol atmıştı hatırlayın ilk maç birde erkenden çıkmak zorunda kalmıştı fenerdede mosese dikkat etmek lazım süratli adriano onu kitler umarım sakin kalıp son 3 maçtaki plana sadık kalırsak kazasız belasız atlatırız inşallah günler geçmek bilmiyor sanki milli ara girdi gelsin maçta 3 puanı alnımızın akıyla alalım önümüze bakalım

Çevrimiçi Necmi

Sabaha kadar denetlen komisyon alan varsa cikmaz ortaya.
50 sefer anlatiyorum
Denetleme belge denetler
Gidip mesela abuhakipe 5.5 milyon bonservis veriyorsun, neden verdin bunun ederi 500bin demez. 5.5 vermissin bu para tiransfer edilmis mi, dekontu gorur bakar. Sonra gidip sumenkalesiporu denetleyemez bagimsiz denetleme.
Denetlese bile adam hesaba giren 5.5 gorur.
Is sonra baslar asil is

Ihaleye giryorsun 2myon teklif veriyorsun daire baskanina 200bin Atiyorsun sakal, denetleme yakalabiliyor mu?

Besiktasin imajina zarar veren camianin modunu dusuren de bizzat baskanin kendisidir. Kuculecegiz diye ben mi dedim, baskan dedi
Baskana kimsenin hirsiz falan dedigi yok, elestiri yapiliyor. Paralar nerde diyen de aldin yedin demiyor

Baskan da sagolsun odun atiyor altina. Negronun menejeri gelecek aciklama yapacak diyor, menejer gelmiyor. Bu besiktas baskanlik makamina zarar vermiyor mu?
Besiktas baskani gucsuz olabilir, lobisi olmayabilir ama soyledigini yapar ya da yaptirir.

Taraftara posta koymakla itibar olmaz.
Babasindan harclik alan beni elestiriyor falan diyor, baskan uslubuna dikkat etmezse karsiligini gorur taraftardan, hatayi kendinde Arayacak fikret orman.

Bu taraftar sebaya kufur etmis tAraftar kimse unutmasin bunu. Serdar bilgiliye ana avrat sovup kacirmis bu tAraftar.

Ben fikret orman yonetimi dikkat etmezse kendi yaptiklari sitada giremeyecekler diyordum 1 sene once bah olay nerelere geldi. Muhalefet cetesi falan bunlar besiktas baskanina yakisAn konusmalar mi?
cidden merak ediyorum negrdonun menejeri gelecek demişde gelmemişse ne olmuş
sen bunu senden başka takan falanmı olduğunu sanıyorsun burdan ne çıkartmaya çalışıyorsun
bunuda anlamıyorum. Negredonun menejeri gelmedi diye başkanlık makamı neden zarar görsün.
bırak artık öküzün altında buzağı aramayı.
Yönetime bir tepki var elbet ama bu tepki başkana değil direk Başkanın hala büyük bir desteği var
sonrası ne olur bilemem ama şu anda Beşiktaşdaki en sağlam koltuk onunki bu gün seçim olsun adaylığını koyduğu anda karşısına kim çıkarsa çıksın hiç bir şansı yok.
seçimlerden beklentisi olan arkadaşlar varda kim aday olacak Çebi diyorlar ama %99.9 adaylığını koymayacak. Zaten koysada kazanma şansı yok bunu bilirken böyle bir kartı oynamaz. Tek rakibi vardı
daha önce sildi geçti oda adalı şimdi kendi yönetiminde zaten yönetim değişikliği Beşiktaşa şu anda
birşeyde kazandırmaz yeterki alt kadrosunu iyi seçsin diyeceğim ondanda ümidim yok
Aşağı yukarı bu isimlerle 3 sene daha devam edeceğiz. Görünen o.
ne desin küçüleceğiz demeyip büyüyerek borcu ödeyeceğizmi bu seferde burdan vurursunuz.
sorun ne dediği değilki sizin ne anladığınız.
sebaya taraftar küfür etmedi belli kesim etti ve neden ettiğide belli aynı kesim kendisini kombineye satılığa çıkarırsa herkese eder. Bunlar ediyor diyede küfürü yiyen kişi hak etmiş olmuyor.
Beşiktaşın kanseri olmuş bir yapı üzerinden Beşiktaş başkanınımı vuracaksın.
sebaya küfredilmesimi savunduğun şey. tersine o küfredenlere karşı başkan savunulmalı
paralar nerde diyende o küfredenler değilmi. Bedava bilet alamadığı için Beşiktaş başkanına küfredenleri örnek gösterip bak küfür ediliyor demek ayıptır. O edilen küfürler itibar kaybettirmemeli tersine itibar kazandırmalı. Ben onların saldırdığı başkan yada yöneticilerden biri olduğunda ne oluyor diye sorgulamam bile bu güne kadar Beşiktaş adına attıkları her adımı kendi menfaatleri için atan insanlara pirimmi verelim.
yanlış yerden giriyorsun sebayada küfredildi bak diye kötü bir örnek olmaz. o örnek falan değil bizim utancımız.

Çevrimiçi Necmi

fikret ormanı beğeniriz beğenmeyiz ben sever ve beğenirim şahşen  şu andaki en iyi başkanlık yapacak adam bugün birisi çıkmış mahalle ağzıyla aday oldu böyle muhalefetmi olur adam resmen kendi reklamını yaptı yok arapça falan biliyormuş bizene anlatsana projelerini çıktıysan kendini en iyi ifade edeceğin yer işte kürsüdesin seslen taraftara anlat projeni maalesef kulüpte şuan muhalefet fikret orman gitsinde ne olursa olsun kafasındalar bir proje falan yok sadece eleştiri var fikret orman borçları çoğaltmış deniyor adam bu arada stadı yaptı takım şuanda sağlam bunlar olurken tabii borçlar artar acaba yd döneminde böyle bir muhalefet varmıydı yoksa herkes suspusmuydu merak ediyorum o zamanlar yaşımız küçüktü bilmiyorduk böyle şeyleride ayrıca yd döneminin başkanlığına gelen bir çoçukluk gerrçekten zordur sınıfında tek tük beşiktaşlı olur millet gs yada fbliydi şimdi bununda değiştiğini düşünüyorum adam o kadar büyük bir enkaz bıraktıki biz çabuk unutuyoruz fikret orman başarılıdır bir enkaz devralmıştı ve başarıyla altından kalktı inşallah devamı gelir
Ben nerdeyse Beşiktaş tarihini yaşadım diyebilirim burda bunları yaşayan bazı arkadaşlarda var
iki feda döneminide gördüm şükürler olsun :D ikisininde acısını yaşadım.
Beşiktaşın en kötü halinide en iyi halinide yaşadım. YD dönemi muhalefet olmadı tersine Beşiktaşa destek veren her zengini tek tek küstürüp Beşiktaşdan uzaklaştırdı. Hala bunun sancılarını yaşıyoruz.
He birde ben 50 küsür yılda genç ve çocuk nesil içinde bu kadar Beşiktaşlı olduğunu görmedim.
her yeri bilemem tabiki ama gördüğüm yerlerde ciddi Beşiktaş hakimiyeti var. Bu kuşakta sağlam Beşiktaşlı geliyor bunların etkisini on sene sonra görürüz.
işin gerçeği en saf bakış açısı çocuklara aittir. çevrelerinden etkilenirler. bu konularda aile çevre kadar etki yapamaz. Direk popiler olana yönelirler. Yeni nesil içinde bu kadar çok Beşiktaşlının olması bile Beşiktaşın birşeyleri doğru yaptığını gösteriyor. maç günleri formayı giyer sabah çıkarım sokağa emin ol gördüğüm çocuklar sırtımda formayı görünce gülümsüyor. tabi bu kazandıklarını tutmak için bu yürüyüşün sürdürülebilir olması lazım bunun kanıksanması gerekiyor ve sürekli alttan beslemek lazım. iyi şeyler oluyor ama daha iyi hale getirmek gerekiyor. mesela stada biletsiz girme yaşı 7 bunu 9 yada 10 a çıkarmak gerekiyor. tam bireysel bilincini kazanacak çocuğu stada alıştırmak gerekiyor. çocuk ürünlerini gerekiyorsa zararada satıp ucuz tutmak gerekiyor pazardan tşort alabilecek gücü olan bir ailenin bunu kartal yuvasından alması sağlanmalı çocuktan kar gözetilmemeli formada ucuz olmalı. daha çeşitli çocuk ürünleri çıkarılmalı yeni bir nesil geliyor. son gittiğimde kartal yuvasında çocuk ürünleri artmışdı. ama hala albenisi yok bu konuya çok önem vermiyoruz bu yanlış.

Çevrimiçi levitate

Muhtemel 11:

Karius, GG, Vida, Mirin, Adriano, Atiba, Medel, Dorukhan, Quaresma, Caner, Burak

adım adım ms0 geliyor :( umarım yanılırım

son 3 haftadır izlediğimiz futbolun %20'sini anca izleriz
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Muhtemel 11:

Karius, GG, Vida, Mirin, Adriano, Atiba, Medel, Dorukhan, Quaresma, Caner, Burak

adım adım ms0 geliyor :( umarım yanılırım

son 3 haftadır izlediğimiz futbolun %20'sini anca izleriz
Bu kadroyla çıkarsak maçı bakmaya bile gerek yok.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muhtemel 11:

Karius, GG, Vida, Mirin, Adriano, Atiba, Medel, Dorukhan, Quaresma, Caner, Burak

adım adım ms0 geliyor :( umarım yanılırım

son 3 haftadır izlediğimiz futbolun %20'sini anca izleriz
Hocanın bu maça Caner - Q7 kanatları ile çıkacağını bilmek için müneccim olmaya gerek yok ben 2 gün önce yazdım Caner ile Q7 oynar diye
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Rasim

Muhtemel 11:

Karius, GG, Vida, Mirin, Adriano, Atiba, Medel, Dorukhan, Quaresma, Caner, Burak

adım adım ms0 geliyor :( umarım yanılırım

son 3 haftadır izlediğimiz futbolun %20'sini anca izleriz
kendi ayagina sikmakdan baska bir sey degil bu umarim gerceklesmes :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Savaş

Muhtemel 11:

Karius, GG, Vida, Mirin, Adriano, Atiba, Medel, Dorukhan, Quaresma, Caner, Burak

adım adım ms0 geliyor :( umarım yanılırım

son 3 haftadır izlediğimiz futbolun %20'sini anca izleriz
Şu feneri yaldır yaldır oynayıp yenmek varken bu kadroyla çıkarsa yazıklar olsun.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi



Çevrimiçi levitate

güven 10 numarada lens solda denenmiş diyenler var bari o olsun
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı tuncaboylu

Sabaha kadar denetlen komisyon alan varsa cikmaz ortaya.
50 sefer anlatiyorum
Denetleme belge denetler
Gidip mesela abuhakipe 5.5 milyon bonservis veriyorsun, neden verdin bunun ederi 500bin demez. 5.5 vermissin bu para tiransfer edilmis mi, dekontu gorur bakar. Sonra gidip sumenkalesiporu denetleyemez bagimsiz denetleme.
Denetlese bile adam hesaba giren 5.5 gorur.
Is sonra baslar asil is

Ihaleye giryorsun 2myon teklif veriyorsun daire baskanina 200bin Atiyorsun sakal, denetleme yakalabiliyor mu?

Besiktasin imajina zarar veren camianin modunu dusuren de bizzat baskanin kendisidir. Kuculecegiz diye ben mi dedim, baskan dedi
Baskana kimsenin hirsiz falan dedigi yok, elestiri yapiliyor. Paralar nerde diyen de aldin yedin demiyor

Baskan da sagolsun odun atiyor altina. Negronun menejeri gelecek aciklama yapacak diyor, menejer gelmiyor. Bu besiktas baskanlik makamina zarar vermiyor mu?
Besiktas baskani gucsuz olabilir, lobisi olmayabilir ama soyledigini yapar ya da yaptirir.

Taraftara posta koymakla itibar olmaz.
Babasindan harclik alan beni elestiriyor falan diyor, baskan uslubuna dikkat etmezse karsiligini gorur taraftardan, hatayi kendinde Arayacak fikret orman.

Bu taraftar sebaya kufur etmis tAraftar kimse unutmasin bunu. Serdar bilgiliye ana avrat sovup kacirmis bu tAraftar.

Ben fikret orman yonetimi dikkat etmezse kendi yaptiklari sitada giremeyecekler diyordum 1 sene once bah olay nerelere geldi. Muhalefet cetesi falan bunlar besiktas baskanina yakisAn konusmalar mi?
Birine Paralar nerede diye sormak, ona hırsızlık suçlaması yapmaktır.

Muhalefetin ne nal olduğu belli oldu işte, seçime 2-2.5 ay kaldı, daha ortada aday bile yok. Kimsenin bir tarafı da yemez zaten, kuru gürültü yapıyorlar. Bak Ali Koç geldiğinden cepten ve şirketlerinden 750-800 milyon TL para gömdü, borçta kımıldama yok. Üstüne üstlük 2 maç kaybedince kulak arkasını bile öpüyorlar.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı tuncaboylu

Muhtemel 11:

Karius, GG, Vida, Mirin, Adriano, Atiba, Medel, Dorukhan, Quaresma, Caner, Burak

adım adım ms0 geliyor :( umarım yanılırım

son 3 haftadır izlediğimiz futbolun %20'sini anca izleriz
Burak yerine Necip neden oynamıyor, Nou Camp deplasmanına çıkıyoruz sonuçta.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı yaço58

birde şu algı yanlış borçlar arttı borçlar arttı diye bas bas bağrıyor millet ancak şunu görmek lazım bir asgari ücretlinin 20 bin lira borcu varken o gidip 10bin tl maaş ile işe girerse borcunuda 200 bin tlye çıkartırsa kim ne diyebilir adamın geliri var ödüyor bizim yd dönemi gelirimiz yoktu sponsorlar kaçıyordu davalar üst üsteydi şimdi ise gelirimiz arttı stad sponsorluk transfer gelirleri arttı ben yd dönemi çok nadir hatırlıyorum 5 milyon bonservisle giden şimdi ise her dönem en az 5mlik satış yapıyoruz maalesef muhalefet sığ tartışma yaratıyor önemli olan gelir borç dengesi ona bakmak lazım bizim muhalefet yalnızca borca odaklanmış borçta borç geçelim bu işleri fikret orman başarılıdır geçen sene maça çıkma herkes arkanda diyen adam divanda bizi kışkırtıyorsun diyor başkan valla izlerken üzüldüm fikret bbaşkan elini taşın altına koymuş kulübü fedadan getirmiş bunlar sanki karşılarında yd gibi yönetmişte muhalefet yapıyorlar şuan her kulüp kendi fikret ormanını arıyor biz feda dedik hatırlayın kadroyu 3.bitirdik bide şu kurtarıcı diye gelen ali koçlu fbnin durumuna bakın adammlar düşmeme mücadelesi veriyor bizim külüpte maalesef nankör kuyu kazan çok bi tane normal eleştiri yok bel altı vurma peşinde millet birde bişe sormak istiyorum taraftarın bi ara paralar nerde gibi bir hırsızlık suçlaması yapmasının nedeni neydi fikret ormana bu beleş bilet ve çarşıya aktarıllan parayı kestiği içinmi fikret orman tökezleyince ilk o taraftarlar vurdu hırsızlık imasıyla bunu yapanlar ydye tek kelime etmiyorlardı sadece yeter yd diyorlardı aradaki fark beleş bilet ve ydnin aktardığı paranın kesilmiş olmasımı

Çevrimdışı Karabay

güven 10 numarada lens solda denenmiş diyenler var bari o olsun
Sırf q7'ye yer açabilmek ve kagawayı oynatmamak için yapılanlara bak.

Çevrimiçi levitate

Sırf q7'ye yer açabilmek ve kagawayı oynatmamak için yapılanlara bak.
malatya'da herkesin azar yemesinden belliydi zaten
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş taraftarının, Fenerbahçe derbisi için hazırladığı dev pankartın derbide açılması için emniyetin izin vermediği öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü yetkililerinin emniyet ile görüşmesi devam ederken ilerleyen saatlerde netlik kazanacağı belirtildi.


Çevrimdışı murat baltacı

Derbiye caner q7 kanatları ortada medel ati dorukhan  çıkarsa hocayla maçtan sonra vedalasalim fenere fark atsak bile vedalasalim. Üç dört haftadır takım raya girmisken bunu sabote etmek kimsenin harcı değil bide Q7 gibi sorunlu takımı karıştıran caner gibi oynamayinca artistik yapan oyuncular için.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş taraftarının, Fenerbahçe derbisi için hazırladığı dev pankartın derbide açılması için emniyetin izin vermediği öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü yetkililerinin emniyet ile görüşmesi devam ederken ilerleyen saatlerde netlik kazanacağı belirtildi.


Şu pankarti bile siyasete cekip izin vermeyen emniyete de diyecek söz yok

Pankartta Zafere kadar Daima yazıyor , bu soz sırf sol görüşlü birine ait ( che guevera ) olduğu için izin verilmediyse bende bisey bilmiyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi levitate

Şu pankarti bile siyasete cekip izin vermeyen emniyete de diyecek söz yok

Pankartta Zafere kadar Daima yazıyor , bu soz sırf sol görüşlü birine ait ( che guevera ) olduğu için izin verilmediyse bende bisey bilmiyorum
o zamaan bunu da almasınlar

Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu pankarti bile siyasete cekip izin vermeyen emniyete de diyecek söz yok

Pankartta Zafere kadar Daima yazıyor , bu soz sırf sol görüşlü birine ait ( che guevera ) olduğu için izin verilmediyse bende bisey bilmiyorum

bende öyle olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı mylife1903


Çevrimiçi levitate

Sol alttaki yilmaz vural mi
aslında şenol güneş ama dövmeyi yapan eleman beceriksiz
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimiçi mellfred

Şu pankarti bile siyasete cekip izin vermeyen emniyete de diyecek söz yok

Pankartta Zafere kadar Daima yazıyor , bu soz sırf sol görüşlü birine ait ( che guevera ) olduğu için izin verilmediyse bende bisey bilmiyorum
Sıçmak da yasak


Çevrimdışı Librarius

Bu hakemlerle bu lig nasil bitecek bilemiyorum. Burak Yilmaz'in gordugu komik sari kartla cezali duruma dustugu posziyon, Medel'in komik 2 sariyla kirmizi gordugu pozsiyonlar geliyor aklima (bunlar Vodafone'da verildi), fakat GS'y 4 haftadir net kirmizilar cikmiyor. Herifler hakemleri de arkalarina alip sampiyonluk pesinde kosuyor ama biz hic ses cikarmiyoruz. Neredeyse hic durmayan macta 5 dakika uzatma verdiler, mariano kirmizi gormedi yine. Bakalim yarin derbi de neler yasanacak aleyhimize.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...