Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 117 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2636597 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Mal bu deyip ölümüne Quaresma hayranlığı gösteren başka biri daha var mı bilmiyorum. 😂
Okudugunu anlamiyorsun herhalde
Ben quaresma hayrani degilim benim icin yok hukmunde bir oyuncu o ve turevleri
Mesnetsiz ve yanli elestiriye karsiyim ben

Quaresmadan nefret edip yetersiz lensi yaglayanlara da karsiyim

Hayranlik degil de nefret sizin gozunuzun ayarini kacirmis

Farki soyle anlatayim lens gol atinca ben seviniyorum ama romayi da quaresma yakti havasindakiler quaresma gol ya da asist yapinca sevinemiyorlar.

Ha bi sekil 3-5-2ye quaresmayi sokabilirsen hayrani olurum bak

Quaresmanin haterlarinin ortak yani vardir zamaninda bundan beklentiye girip hayalleri yikilmis olanlardir.

[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2019, 21:08:33 mylife1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Metin albayrak ile yeni fenomen 750ci yoneticimize
Tramsfer listesi verem amme hizmeti
https://www.transfermarkt.com/schnellsuche/ergebnis/schnellsuche?query=Traore&x=0&y=0

Aramaya yaziyon traore 200 kusur adam cikiyor
Butcene gore seciyon aliyon hepsi zenci

Çevrimdışı mrred

Futbol bilerek izlemek 3 aşamada olur
1. seviye topun olduğu bölgede topla oynayan oyuncunun salt kendisinin her özelliğinin izlenmesi. (Çalım, pas, top sürme, kafa vuruşu vb...)
2. seviye topsuz oyunda futbolcuların neler yaptığı hangi taktıği uygulamayı çalıştığı savunma ve hücumda doğru koşular yapıp doğru pozisyonlar alıp almadıklarını takip etmek
3. seviye ise hangi taktikle sahaya yayılımın yapıldığı ve futbolcuların bu taktiğe ne kadar uyduğunun gözlemlenmesi hatta taktiğin arızalarının tespitidir.  (dizilişten bahsetmiyorum)

Türkiye'de futbol seyircisi 1. seviyedir. Sadece topun olduğu aksiyon bölgesindeki hareketler takip edilir. Futboldan daha fazla zevk almak istiyorsanız 2.ve 3.seviyeyi öğrenmeye çalışmaınızı tavsiye ederim.
Tüm bu bilgiler ışığında qanser eden oyuncumuza dönmek gerekirse ;
a)Bekini takip etmez
b)Koşu kalitesi berbat
c)İvmelenmesi berbat
d)Hırçın
e)Bencil
f)Topla vedalaşma süresi uzun
g)Oyuncular tarafından sevilmiyor
h)Taç çizgisinden dışarı çıkmaz
ı)Gol pozisyonuna girmek için ceza sahası içine girmez
j)Paslaşma hızımızı yavaşlatır
k)kırmızı kart cebinde oynar
l)Sert şut çekemez
m)Oyun anlayışı sadece orta yapmaktır.


Şimdi hocanın harcadığı Lense gelelim
a)kontra atağa çıkar
b)topu hızlı sürer
c)topsuz koşuları gayet verimli
d)içeri kat eder
e)topa sert vurur
f)bekini takip eder
g)Kırmızı kart kolay kolay görmez
h)İkili oyunlarda bek ileri çıktığında ona pas verir.
ı)Fizik kuvveti üst seviyededir.

Tek kusuru gol vuruşudur ki bu durum %100 hocanın suçu. Bu adam Fenerde çok gol atıyordu ne oldu da şimdi atamıyor? Cevabı basit hoca oyuncusuna güvenmediğini hissettirdi .
Bu konuda önceden @Necmi abinin dediklerini abartı buluyordum fakat şu an yüzde yüz ona katılıyorum.

[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2019, 21:56:15 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma icin ne yazayim
Gece hayati var fazla kilosu var calismiyir antreman kaciriyor sakatlaniyor top istop edemiyor yeteneksiz alkolu sigarasi var mi yazayim
Adama gerizekali benzeri seyler yaziyorum ceza aliyorum
Ne yazayim yani

Evet istemezsen gargara yap ama mal bu almayacaksin istemiyorsun, aliyorsan arizalarinu bileceksin

Aslında söylediğim şey çok açık. Ozi ve Tolgay kesik yedikten sonra toparlayan bir takım yoktu. Ne zaman Quaresma yok dedik ve oyun merkezi kaydı o zaman takım biraz daha toparladı. O yüzden "elin gitmiyor Quaresma yazmaya" diye söyledim. "Mal bu" alayının yaptıklarını ya da yapamadıklarının bahanesi. Amma 2 kişi hariç başka kimseye yazmıyorsun. Bildin o 2 kişiyi :)

Çevrimdışı tangaz

Quaresma'ya ilk geldiğinde 7 milyon euro bonservis yıllık da 3 milyon euro para verildi. Karşılığında iade ettiğimiz Türkiye kupası hariç hafızalara kazınan topla show yapmak isterken düşüp rakibe tekme atması deplasmanlara gitmemek için keyfi kırmızı kartları var ne güzel istanbul be 1 milyon euro verilmiş:) kariyeri boyunca 1 kırmızı kart gören adam bize gelince 9 kırmızı görmüş görmediği hakem inisiyatifiyle en az 5 tane daha vardır. Bir de yeni moda şampiyonluk kaybettirmiş iki oyuncu:) sanki insanlar hafıza kaybı yaşıyormuş gibi geçen sene ilk yarıda puan kaybedilen maçların yüzde 80'inde sağ açık oyuncusu quaresma forvet cenk tosun değilmiş gibi verin veriştirin.

Quaresma kötü oyuncu değil lens'den kat kat yetenekli oyuncu zaten bunun aksini iddia eden yok ama quaresma avrupa'da majör liglerdeki takımların kanat oyuncularından da yeteneklidir niye bizden başka yerde tutunamadı tutundurmuyorlar alemin akıllısı biz miyiz? Quaresma sonraki deplasman maçına gitmemek için içerdeki mersin maçında rakibini sakatlayıp atılmaktır. İnsanlar unutmuyor olay lens değil bugün muadili lens değil de babel veya x oyuncu olsaydı onlar savunulacaktı çünkü bıktı insanlar 2 puanla şampiyonluk kaybedersek erzurum maçında takımı sattı diyecek misiniz?

7 verdiğin adamı nie beleşe yolluyon beleşe yolladıgın adamı nie bidaa para verip alıyon bu adam çalışanlara uygunsuz yerlerini gösteriyormuş görenler var deyip alan bu yönetim değil mi? hiç gelmesini istemedim hiç bir yazımda da övmem kendisini q7yi sevmeyip lensi yağlayanlara ballayanlaradır tepkim top istop edemeyen adamı mesih gibi gösterenleredir tepkim al sana ne güzel istanbul ;)

maç maç lens ve zombi negredonun içine ettiği maçları yazacaktım ama ben yokken @mylife1903  çıkarmış zaten o ilk devredeki kayıplarla ligi kaybettik baş aktörleri de bu kaybın lens ve negredodur. yeni moda falan değildir sen maçları nasıl izlediysen bidaa izle gör bak saçmalamalarını gör lensin. zaten maç maç mylife vermiş istatistiği
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Bir futbol maçında top ortalama 50 dakika oyunda kalıyor. Topa sahip olan takımlar bu sürenin ortalama yüzde 60 şında topa sahip oluyorlar. Dolayısıyla aslında biz 30 dakika topla oynayan bir beşiktaş seyrediyoruz.
Bir futbolcu ortalama 2 bilemedin 3 dakika topla oynuyor, geri kalan 28 dakika ne yapıyor bunu da takip etmek gerekiyor. Elbette bu 2 3 dakikada oyuncunun yaptığı top kullanma becerisi skora etki edebilir fakat mantıklı düşündüğümüzde 2 dakika topla iyi oynayan adam yerine topla ortalama oynayan fakat topsuz oyunu daha iyi olan oyuncunun takım oyununa katkısı daha yüksek olacaktır ki son 3 maçtır yaşadığımız şey tam olarak budur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Seyirciye topsuz oyunu izlemek zor ve zahmetli gelebilir o konuda seyirciye yargılayamam fakat teknik yönetim bunu görüp buna göre tercih yapamıyorsa fatura teknik yönetime kesilir. 2 senedir q7 nin takım oyununu bozduğunu bas bas bağırdık fakat gerek yalaka futbol muhabirleri ve oyunu bilip görünüp bilmeyen yorumcular bu konuyu hep pas geçtiler
Sadece Metin Tekin haftalar önce q7 ile ilgili şu ufak dokundurmayı yaptı tabi anlayana
"Her orta bir vazgeçiştir..."
Elbette hiç orta yapılmasın demiyoruz sadece dediğimiz şu içeri gelişi güzel yaptığımız her orta topu rakip takıma teslim etmemize fırsat yaratıyor. Takım geri koşmak zorunda kalıyor.
Beklerimizin 34 yaşında orta sahamızdaki çapa 35 yaşında. Bunu yaptığınız an bu oyuncuları boşuna koşturmuş oluyoruz..Q7 aldığı her topu ortalamasın, bekine yardım etsin saçma sapan kırmızı kart görmesin gelsin hep o oynasın fakat ben kenarda hocanın özellikle topu içeri ortala dediğini sanmıyorum o noktada hoca tamamen oyuncuyu serbest bırakıyor. Serbest bırakmayıp oyundayken sürekli orta yap diyorsa o daha feci bu resmen çaresizlik örneği. Elimizde topun kıymetini bilerek oynayacak bir sürü oyuncu varken q7 nin ortalarına mahkum olarak oynadığımız ilk yarıdaki topladığımız puan ortadır. Hoca hala bunu göre göre bu taktikte ısrar ediyorsa alsın q7 sini gitsin. Ya da çeksin oyuncuyu kenara bu şekilde orta istemiyorum desin.

Son maçta oyuna girdikten sonra 7 orta yapmış 1 isabet var. 15 dakikada 7 orta yapmış inanamıyorum ve yaptığı ortalar yüzünden topa hakim olamadık neyse ki sahada adem, kagawa ve atiba olduğu için son 10 dakika hep aramızda pas yapa yapa maçı bitirebildik.
The great gig in the sky

Çevrimiçi yaço58

derbide en büyük kozumuz bence burak yılmaz adam tam bir derbi canavarı attığı gollerle bi takıma rahat derbi kazandırabilcek bir oyuncu fenerin bu defans ve kalecisine karşı burak kilit adam hakem falan dinlememek lazım sakin olmalıyız fenerbahçe normalde skrtel ve soldadosuz gelcekti ama ikiside gelcek soldado çirkeflik yapcaktır kesinlikle tolgay ve ekicinin olmaması iyi tam provakatör iki adam olmaması iyi artık ağırlımızı koymamız lazım iyice şu quaresmayı oynatmaması lazım adam takımı eksik oynattığı gibi her an kırmızı görme ihtimali var quaresmanın üstüne oynanmayacağını bilmeyen yoktur güven yada caner adriano sol tarafta olmalı moses güçlü ve hızlı oyuncu orda durdurmak lazım sağda lens ortada kagawa ilerde burak quaresmayı eğer oynatırsa hoca işleyen çarka çomak sokmuş olur ve hoca kagawayı hazırlamalı 9 gün var ayrıca bu maç pazar oynanmalı biz perşembe 11de sarsborg deplasmanında maç yapıp pazar galatasarayı yendik perşembe pazar oynamayı fener kaldıramaz fenerin tek kozu hakemler ve çirkeflik oyuna gelmemek lazım sakin olup 3 puanı almak zorundayuz ayrıcaa gs fener deplasmanına gidicek daha

Çevrimdışı mylife1903

derbide en büyük kozumuz bence burak yılmaz adam tam bir derbi canavarı attığı gollerle bi takıma rahat derbi kazandırabilcek bir oyuncu fenerin bu defans ve kalecisine karşı burak kilit adam hakem falan dinlememek lazım sakin olmalıyız fenerbahçe normalde skrtel ve soldadosuz gelcekti ama ikiside gelcek soldado çirkeflik yapcaktır kesinlikle tolgay ve ekicinin olmaması iyi tam provakatör iki adam olmaması iyi artık ağırlımızı koymamız lazım iyice şu quaresmayı oynatmaması lazım adam takımı eksik oynattığı gibi her an kırmızı görme ihtimali var quaresmanın üstüne oynanmayacağını bilmeyen yoktur güven yada caner adriano sol tarafta olmalı moses güçlü ve hızlı oyuncu orda durdurmak lazım sağda lens ortada kagawa ilerde burak quaresmayı eğer oynatırsa hoca işleyen çarka çomak sokmuş olur ve hoca kagawayı hazırlamalı 9 gün var ayrıca bu maç pazar oynanmalı biz perşembe 11de sarsborg deplasmanında maç yapıp pazar galatasarayı yendik perşembe pazar oynamayı fener kaldıramaz fenerin tek kozu hakemler ve çirkeflik oyuna gelmemek lazım sakin olup 3 puanı almak zorundayuz ayrıcaa gs fener deplasmanına gidicek daha
Fb derbileri iyi oynar
Hele o volkan yavrusu insallah sakatlanir gelmez
Gol yemiyor herif tutturunca
Kaosu da iyi yonetir fb
Zor mac olacak
Sinerjiyi dagitmadan 1-0 alak gidek

Çevrimdışı mrred

ben taraftarım muhasebeci değil oyuncuya verilen para için oyuncuyumu eleştireceğim o başka bir gündemin konusu
benim sahada gördüğüm quaresmalı oyunla lensli oyun arasındaki fark buda benim için yeterli
ben bugüne kadar gol kaçırdı diye hiçbir oyuncuyu eleştirmedim oyunun bütününe bakar katkısını değerlendiririm
kaçırdıklarına baksam al işde burak 5 maç oldu bir maçta iki gol attı başka birşey yok bir gol kaçırdı diye
lense gömenlerin buraka ljajice de gömmesi gerekiyor bunu yapmıyorsa art niyet var demektir
maçta muazam katkısı var ama ne zaman eleştirse gol kaçırdı diye eleştiriliyor bütün eleştiriler
bu yönde bir oyuncu golü düşündü diye eleştirilmez burda oyuncuları girişim yapmaya korkar hale getirmek var.
lens sürekli oyunun içinde ben kurtardığı gollerin sayısını unuttum millet nasıl eleştireceğini şaşırmış
biri dün koşamıyor diyordu şimdi böyle eleştirimi olur adam takımın en iyi koşanı vay efendim yanlış orta açmış içeri girip açması lazımmış ya daha ne yapsın topu ceza sahasında forvetinle buluşturuyor golü kaçıran forvet lens değil
ondan daha müsait pasmı olur. mesela quaresma son dakikada havadan değil burakı yerden görse gol olurdu
o pasla quaresmanın verdiği pas mukayese edilse quaresmanın eleştirilmesi lazım topu yerden atsa burak kaçırmaz
ama yok beyfendi havadan atacak atıyor stoperde burakı eziyor biz her maç bu nedenle kaç gol kaçırıyoruz
bir düşün birde adamın ayağına pası vermiş oyuncuyu gömelim öylemi o pozisyonda vuramayan negredo olsa
şimdi lens değil negredo gömülüyor olurdu. bu haksızlık iyi niyet değil.Konuştuğumuz oyuncu Beşiktaşın oyuncusu
lig devam ediyor ne satabiliriz nede gönderebiliriz oyuncuya destek olmak yerine her yerde gömmenin bize
nasıl bir faydası var takıma zarar verse anlarım ama öyle birşeyde yok oynadığında takım oyunu düzeliyor
daha takım oluyoruz unuttunuz maç boyunca iki pozisyona giremiyorduk şimdi oyuncular pozisyon yaratıyor diye eleştiriliyor
gol kaçırılır her girilen pozisyon gol olmaz ama bu oyun rakip defansı rahatsız eder defans çıkamaz bilir ilerde
yakalanırsa onu geçecek bir oyuncu var sahada iyi izleyin maçları lens çıktığında rakip stoperler
nasıl oyuna giriyor. bireysel anlık oyuncu değerlendirmesi ne kadar doğru 90 dakikanın bütününe bakıp verimi incelemek
daha doğru değilmi. lens oyunda ceza sahasına 4-5 oyuncu giriyor çünkü biliyorlar lens o topu atacak onlara
ama quaresma oynadığında ara belki ceza sahasında 1 oyuncu bulursun koşmuyorlar bile
top quaresmada hamle yapan bir kagawa son pozisyondada sadece burak girdi içeriye oyuncular biliyor ne yapacağını
kendilerini zorlamıyorlar bile yakında burakla kagawada öğrenir onlarda hamle yapmaz canerin orta açtığı
aslında ben ona orta demem direk asistti o açtığında ceza sahasında 5 yada 6 oyuncumuz vardı sanırım
birde quaresma açacağı zaman izle takımı maçı birde tekrarını izle quaresmalı ve quaresmasız takımın oyuncularını gözlemle
ben oyuncu değerlendirmelerini takımın bütününe göre yaparım lens yetersiz olabilir zaten istediğiniz özellikler olsaydı
bu adamı 5 e alabileceğinimi sanıyordun gol kaçırabilir ama sanırım hollanda milli takımının en fazla atanıda bu.
sizin söylediğiniz gibi kötü bir oyuncu değil sadece kafanızda kimi düşündüğünüzle alakalı 50 M lik kanat oyuncusunun
profilini alıp lensle mukayese etmek yanlış.
dün resmen hoca bütün taraftarın önünde fırçaladı adamı ve bunu sırf quaresmayı oyuna almak için mazeret olsun diye yaptı
oyuncuyla derdin varsa soyunma odası var. orda yaptığı taraftara oynamaktı. Bir oyuncu nasıl bitiriliri izledik.
lensin her yaptığı haraketten sonra gözü kulübedeydi her şeye dikkat ediyorsunuz bunada etmeniz lazım
lens rahat değil onu rahatsız edende hoca bu kapasitesini ne kadar düşürür. iki maç oynadı quaresma cezalıydı
hiç bir sorun yoktu lens aynı lensdi ama quaresma kulübeye oturduğu anda hoca U dönüşü yaptı. sırf onu oyuna
sokmak için sahadaki oyuncusunu harcadı. bugüne kadar kötü oynayan çok oyuncumuz olmuşdu hangisine
bu şekilde davrandı.
lensi eleştirmeden önce eleştirilecek çok şey var. senin sahada olmanı istemeyen hocayla ne kadar oynayabilirsin
sırf 11 e taraftar baskısından çekindiği için koydu sonrada çıkartmak için taraftara gösteri yaptı.
oyuncu aptal değildir bunu bilir ve sen bu oyuncudan hiç bir zaman verim alamazsın. oziyi oynatmak için can atıyor
ama taraftar dorukhanı tuttu. Ne yapıyor basın önünde oyuncuyu eleştiriyor düz oyuncuymuş aslında dediği
düz olmayan ozi var onun yüzünden oziyi oynatamıyorum. güveni gömdü taraftar lens oynasın diyor quaresma yuhalanıyor
güveni devreden çıkartki quaresmayı oynatabilesin çık basının karşısında gencecik oyuncuyu patakla
ama hesap etmedi quaresma cezalı oldu güvene muhtaç kaldı o da çıktı oynadı bir hafta önce kötü dediği oyuncuydu
ne değişti ben sahada kötü bir güven görmedim. sahada burak ve quaresmasına yer açmak zorunda bunu yapmak içinde
birilerini diskalifiye etmek zorunda bunu daha öncede bir sürü oyuncuya yaptı takım iyi giderken sorun olmuyor
ama kötü giderken taraftar homurdanmaya başlıyor.
Maçın tekrarını izledim güven gerçekten çok faydalı oynuyor
Güvenle ilgili tespitlerim ;
Topsuz oyunda rakiplerini çok yoruyor sürekli sağa sola deplase oluyor
Rakip bekini devamlı takip ediyor konsantrasyonu çok iyi
Taktik disiplini çok iyi kendisine verilen defansif ve ofansif taktikleri uygulamaya gayretli rakip sağ kanattan yani canerin kanadından devamlı gelmeye çalıştı sadece iki pozisyonda gelebildi ki ikisinde de canerin hatası vardı caner devamlı adam kaçırıyor. Hücumda sürekli forveti ikileyerek canere koridor açmaya çalıştı.
Bazen orta sahaya kadar gelerek oyunun soldan kurulması için canere alan açtı
İlk yarının son dakilarında Cenkin geçen sene Taliscaya attırdığı Şampiyonlar ligi maçındaki kontrolün aynısı yaptı topu rakibinin üstünden aşırdı ve dorukhana gönderdi fakat gol olmadı sorun yok böyle devam
Sonuç olarak bence çok olumlu oynadı
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

Seyirciye topsuz oyunu izlemek zor ve zahmetli gelebilir o konuda seyirciye yargılayamam fakat teknik yönetim bunu görüp buna göre tercih yapamıyorsa fatura teknik yönetime kesilir. 2 senedir q7 nin takım oyununu bozduğunu bas bas bağırdık fakat gerek yalaka futbol muhabirleri ve oyunu bilip görünüp bilmeyen yorumcular bu konuyu hep pas geçtiler
Sadece Metin Tekin haftalar önce q7 ile ilgili şu ufak dokundurmayı yaptı tabi anlayana
"Her orta bir vazgeçiştir..."
Elbette hiç orta yapılmasın demiyoruz sadece dediğimiz şu içeri gelişi güzel yaptığımız her orta topu rakip takıma teslim etmemize fırsat yaratıyor. Takım geri koşmak zorunda kalıyor.
Beklerimizin 34 yaşında orta sahamızdaki çapa 35 yaşında. Bunu yaptığınız an bu oyuncuları boşuna koşturmuş oluyoruz..Q7 aldığı her topu ortalamasın, bekine yardım etsin saçma sapan kırmızı kart görmesin gelsin hep o oynasın fakat ben kenarda hocanın özellikle topu içeri ortala dediğini sanmıyorum o noktada hoca tamamen oyuncuyu serbest bırakıyor. Serbest bırakmayıp oyundayken sürekli orta yap diyorsa o daha feci bu resmen çaresizlik örneği. Elimizde topun kıymetini bilerek oynayacak bir sürü oyuncu varken q7 nin ortalarına mahkum olarak oynadığımız ilk yarıdaki topladığımız puan ortadır. Hoca hala bunu göre göre bu taktikte ısrar ediyorsa alsın q7 sini gitsin. Ya da çeksin oyuncuyu kenara bu şekilde orta istemiyorum desin.

Son maçta oyuna girdikten sonra 7 orta yapmış 1 isabet var. 15 dakikada 7 orta yapmış inanamıyorum ve yaptığı ortalar yüzünden topa hakim olamadık neyse ki sahada adem, kagawa ve atiba olduğu için son 10 dakika hep aramızda pas yapa yapa maçı bitirebildik.

Quaresma hayranı arkadaşlar bunu görmüyor, görmeyecek malesef. Bu adamın takımı nasıl bozduğunu göremiyorlar hoca gibi. Sırf Quaresma’yı meşrulaştırmak için Lens’e ana avrat saldırdı Malatya maçında. Fakat Malmo ve Erzurum maçında arkadaşlarının emeklerine ve kulübün menfaatlerine ihanet edip kırmızı gören Quaresma’nın sırtını sıvazlamayı iyi yapıyordu.

İddiam şu: Quaresma FB maçında oynasın, ilk 10 dakikada kırmızı görsün ve takım 3 puan kaybetsin, Quaresma hayranları 2 hafta ölü taklidi yapar, cezası bitince de gelip Lens’e saldırıp yine Quaresma güzellemeleri yaparlar. Malesef bu kadar ümitsiz bir durum bu. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ozankarakoc

Sıradaki rakibimiz Fenerbahçe...

Bu sezon 22 maça çıktılar. Bu maçların sadece 5'ini kazanabildiler. / (Biz 11'ini kazandık)
Şu an itibarıyla ligin en az galibiyet alan 4., en çok berabere kalan (8 maç) 3. takımı konumundalar.
22 maçta 23 gol attılar, 29 gol yediler. / (Biz 42 gol attık, 27 gol yedik)

11 deplasman maçından sadece 1'ini kazanabildiler. / (Biz, içerde oynadığımız 10 maçın 6'sını kazandık)
Bu maçlarda 4 beraberlik, 6 yenilgi aldılar, 5 gol atıp 14 gol yediler.
Son 8 deplasman maçında galibiyet yüzü göremediler.

Son 10 haftada sadece 2 kez galip gelebildiler. / (Biz 6 kez galip geldik)

En golcü oyuncuları 5'er golle Ayew, Slimani ve Frey.
En çok asist yapan oyuncuları 5 asistle Valbuena, 4 asistle Hasan Ali ve Isla.

Perşembe günü Rusya'ya, Zenit deplasmanına gidecekler.

Bizden sonra kendi sahalarında Çaykur Rizespor ile oynayacaklar. (Biz, deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacağız)
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2019, 22:23:05 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tolga1903

7 verdiğin adamı nie beleşe yolluyon beleşe yolladıgın adamı nie bidaa para verip alıyon bu adam çalışanlara uygunsuz yerlerini gösteriyormuş görenler var deyip alan bu yönetim değil mi? hiç gelmesini istemedim hiç bir yazımda da övmem kendisini q7yi sevmeyip lensi yağlayanlara ballayanlaradır tepkim top istop edemeyen adamı mesih gibi gösterenleredir tepkim al sana ne güzel istanbul ;)

maç maç lens ve zombi negredonun içine ettiği maçları yazacaktım ama ben yokken @mylife1903  çıkarmış zaten o ilk devredeki kayıplarla ligi kaybettik baş aktörleri de bu kaybın lens ve negredodur. yeni moda falan değildir sen maçları nasıl izlediysen bidaa izle gör bak saçmalamalarını gör lensin. zaten maç maç mylife vermiş istatistiği

Yahu maçları izledim herkes izledi nasıl iki oyuncuya indirgeyebilyorsunuz ilk yarıdaki puan kayıplarını bu acımasızlık niye sırf aynı görüşte değilsiniz diye mi? Banane yönetim aldı geri getirdiyse onunda mı suçlusu lens'i savunanlar? Ne kadar irrite edici "lens'i mesih gibi gösterenler" kim? Mylife abi maçları yazmış teker teker ikinci yarı oyuna girmiş puan kaybetmişiz hiç oynamamış puan kaybetmişiz herifin 11 başladığı maç kendi yazmış 2 tane trabzon maçında zaten herkes tepki gösterdi öldürelim mi adamı atmadı pas işte. 17 maçta 30 puan almış takım saydığı maçların çoğunda quaresma'da oynadı babel atıldı sağa birini attı sola birini mesela. Kimse şurada herkesi okuyorum kimse lens yetenekli lens acayip falan yazmıyor siz düşüncelerinizi kuvvetlendirmek için mesih ilan edildiğini iddia ediyorsunuz sadece. Bana quaresma'nın sırf vatandaşı pepe itildi diye fenerbahçe oyuncusuna yumruk atıp alacağı cezayı arttırdıktan sonra şu lens'e yazdığın yazıların yarısı kadar eleştirdiğin yazı göster özür dileyim bir daha da bu konuda size tek kelime etmeyim. Erzurum maçında uzatmalar dahil 7 8 dakika vardı neden adama atladı mesela var mı mantıklı izahın? Arkadaş adamın kırmızısını eleştirmek çizgiye yapışmasını eleştirmek bekine ne defansta ne ofansta yardım etmemesini eleştirmek pas alamayınca el kol hareketlerini eleştirmek oyundan çıkınca hocasına tepkisini elestirmek haterlık oluyor da "şampiyonluk lens yüzünden gitti" demek objektiflik oluyor ben buna yanıyorum. Tamam abi sen objektifsin biz değiliz ben kabul ettim.

Çevrimdışı mrred

Quaresma hayranı arkadaşlar bunu görmüyor, görmeyecek malesef. Bu adamın takımı nasıl bozduğunu göremiyorlar hoca gibi. Sırf Quaresma’yı meşrulaştırmak için Lens’e ana avrat saldırdı Malatya maçında. Fakat Malmo ve Erzurum maçında arkadaşlarının emeklerine ve kulübün menfaatlerine ihanet edip kırmızı gören Quaresma’nın sırtını sıvazlamayı iyi yapıyordu.

İddiam şu: Quaresma FB maçında oynasın, ilk 10 dakikada kırmızı görsün ve takım 3 puan kaybetsin, Quaresma hayranları 2 hafta ölü taklidi yapar, cezası bitince de gelip Lens’e saldırıp yine Quaresma güzellemeleri yaparlar. Malesef bu kadar ümitsiz bir durum bu.

Oyun tarzını değiştircekse ve rakip bekini takip edecekse ayrıca Gökhanı futboldan soğutmayacak oyuna katacaksa buyursun gelsin oynasın. Tamamen kullanılmasın demiyorum fakat bizim oyun tarzımız salt bu oyuncuya mahkum değil. Q7 olmasın gol atamayız diyorlardı son 3 maçta 10 gol attık. Sorun oyuncularda değil oyun tarzımız değişti . Hoca bunu bilerek mi yaptı yoksa eldeki sahadaki oyuncular q7 siz oyunu kendi kendine mi uyum sağladılar . Bilmiyorum fakat q7 siz oyun q7 li oyuna göre en azından oyun başlangıçlarında çok daha efektif , verimli
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Gönül ligin 2.ci yarısında oynadığımız 5 maçta 3 Gole katkı sağladı

1 Gol 2 Asist
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Bu arada Adem sola gelir kagawa ortaya gelirse bizim sol kanat yol geçen hanına döner.  Bu şablonda ademin fizik kalitesi o kanadı kaldırmaya yetmez. Bu oyun planında topa %70 sahip olursak o plan işler yoksa sürekli geri koşmak zorunda kalırız ve bir süre sonra sol kanat oyundan düşer.
Güven ve Lens kanatları pres kalitemizi de bariz şekilde arttırıyor. Fakat kanatlar Adem ve Q7 olursa defansif açıdan çok zaaf yaşarız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_



Bu arada Adem sola gelir kagawa ortaya gelirse bizim sol kanat yol geçen hanına döner.  Bu şablonda ademin fizik kalitesi o kanadı kaldırmaya yetmez. Bu oyun planında topa %70 sahip olursak o plan işler yoksa sürekli geri koşmak zorunda kalırız ve bir süre sonra sol kanat oyundan düşer.
Güven ve Lens kanatları pres kalitemizi de bariz şekilde arttırıyor. Fakat kanatlar Adem ve Q7 olursa defansif açıdan çok zaaf yaşarız.

Bence Adem kanatta rahatlıkla oynayabilir. Son haftalarda takımda en çok mesafe kateden oyunculardan biri. Fiziken yetersiz olduğuna katılmıyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mayguntr

Gökhan Gönül ligin 2.ci yarısında oynadığımız 5 maçta 3 Gole katkı sağladı

1 Gol 2 Asist

Onundeki oyuncu alan acinca Gokhanda katki veriyor Adriano da. Babel de Q7 de cizgiye hapsoluyor koridoru tikiyorlardi. Ikisi olmayinca hem Adriano hem GG asist, gol katkisi verdi. Gecenlerde de Adriano Dorukhana asisti yapmisti hatirlarsaniz. Atiba formunu bi tik yukari tasisin, hoca da su 11 de israr etsin, eminim ki ilk iki garanti bizim icin.

Çevrimdışı abdusta

Yeniyoruz,Karizma
Yeniliyoruz Karizma

her maç sonrası klavyeye basan verip veriştiriyor Yıldız oyuncumuz Karizmaya.
İyiki varsın Karizma.iyiki Beşiktaşlısın.

Saygılar

Çevrimdışı mrred


Bence Adem kanatta rahatlıkla oynayabilir. Son haftalarda takımda en çok mesafe kateden oyunculardan biri. Fiziken yetersiz olduğuna katılmıyorum.
Net bir yorum yapabilmek için Pas arası, top kapma, top uzaklaştırma ,koşu mesafesi istatistiklerine bakmak gerek . Solda oynadığı zaman dorukhan ya da atiba defansta sola ekstra yardım ederse olabilir ama bu oyun planını sağ kanadı kuvvetli takımlara kesinlikle yapmamalıyız. Mesela dirar ve mosesın fizik kaliteleri caner adri adem kombinasyonlu sol kanadı hallaç pamuğu gibi atar. Umarım derbide solda lens değil güven oynar defansif olarak bana güven veriyor.
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2019, 22:52:22 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Onundeki oyuncu alan acinca Gokhanda katki veriyor Adriano da. Babel de Q7 de cizgiye hapsoluyor koridoru tikiyorlardi. Ikisi olmayinca hem Adriano hem GG asist, gol katkisi verdi. Gecenlerde de Adriano Dorukhana asisti yapmisti hatirlarsaniz. Atiba formunu bi tik yukari tasisin, hoca da su 11 de israr etsin, eminim ki ilk iki garanti bizim icin.
Gökhan oyundan zevk alıyor katkı vermese de olur. Oyundan zevk alan oyuncu takımı için savaşır , mücadele eder. Bu maç istatistiklere bak istersen gökhan 3 kere pas arası yapmış konsantrasyonu çok iyiydi. Düşünsene bir kere 50 metre koşu yapıyorsun önündeki adamın yapması gereken tek şey topu önüne yuvarlamak ama sana bunu bir türlü yapmıyor. Geri dönerken küfür ede ede dönersin ve oyundan düşmeye başlarsın zevk alamazsın.
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2019, 22:56:25 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı ferdi1903

lens sakar makar ama yinede ilk 11 de onu tercih ederim, kurejma kesinlikle takimda rahatsizlik yaratiyor bunu dün kesin ve net gördük,

el kol hareketleri, gökhana vermedigi pas sonrasi yaptigi orta rakibe carpmisti o pozisyonu izlemenizi tavsiye ederim

Çevrimdışı Orhan_

Gökhan Gönül ligin 2.ci yarısında oynadığımız 5 maçta 3 Gole katkı sağladı

1 Gol 2 Asist

Acaba neden? :hiho:

Maşallah diyelim o vakit. Böyle devam etsin.

Çevrimiçi levitate

Fb derbileri iyi oynar
Hele o volkan yavrusu insallah sakatlanir gelmez
Gol yemiyor herif tutturunca
Kaosu da iyi yonetir fb
Zor mac olacak
Sinerjiyi dagitmadan 1-0 alak gidek
fb maçlarıyla ilgili tek kaygım hoca fenere özel çok panik oluyor
Morty, Morty! Hey morty!!! Morty garaj garaja gel Morty
Tezgahın üzerindeyim morty Turşuyu ters çevir Hadi turşuyu çevir morty pişman olmayacaksın çok faydasını göreceksin

Kendimi turşuya dönüştürdüm Morty, bum! Büyük sürpriz! Bir turşu oldum, buna ne diyorsun bakalım? Kendimi turşuya dönüştürdüm!

Çevrimdışı mrred

Deplasmandaki gs maçında Benficanın ilk yarıda uyguladığı taktiği uygulamalıyız.
Benfica ilk yarıda gs beklerine çok şiddetli baskı yaparak oyun kurmalarını engelledi. Topu belhanda ya da baduya geçiremediler öyle olunca da oyunu bir türlü kuramadılar. Marcao topu beklere attı sonra geri aldı tekrar attı tekrar geri aldı ve ileri şişirmek zorunda kaldı çünkü bek oyuncularının oyun kurulumu için topu belhanda ya da baduya geçirme açıları benficalı oyuncular tarafından kapatıldı Eğer bizde Gs nin beklerine sıkı bir baskı yapıp oyun kurulumlarını engellersek deplasmanda kazanırız. Bu oyun tarzında burak ve ademin fizik kalitesinin yanı sıra , kanat oyuncularının direnci de çok yüksek olmak zorunda. Topun arkasında çok disiplinli durmamız gerekiyor bunu yapabilirsek çok rahat yeneriz.
The great gig in the sky