Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
×
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 145 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 2612366 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

İzleyemedim maçı kesin puan kaybı olur diye bekliyordum korka korka baktım sonuca ama almışız maçı 3 de 3 oldu ilk defa bu sezon Atiba reis de atmış helal olsun  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Savaş

Haftaya Güven oynarsa golü var. Fena bi hissiyat geldi

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı yaço58

arkadaşlar şu karius bi benimmi dikkatimi çekiyor her duran top pozisyon oluyor adam kaleden çıkmıyor ayrıca maç boyu bir top geldi oda gol oldu fabriyi özletti valla yeter bu ne arkadaş özellikle duran toplara bakın kaleden çıkmıyor eğer rakip yükselip köşelere vurursa gol çıkıp ne yumrukluyor ne atlıyor sağa sola ademde sağlam topçu sarı kart görmesine kendisi kadar bizde üzüldük keşke oynasaydı fener maçında çok üzdü bizi birde burak yılmaz 3 gol kaçırdı 3 asist yaptı bizimkiler kaçırdı gerçekten burak fark yaratıyor eğer fener maçına sağlam hazırlanırsa burak kagawa maçı bize getirir mirinde iyi nazar değmesin ama vida efsanemiz olcak bir adam kiev günlerine döndü her maç üstüne koyuyor pepesiz daha iyi savunmanın lideri birde tabi efsanemiz atiba var helal olsun valla her izlediğimde üzülüyorum keşke 30 yaşında falan olsaydı diye böyle bir adamı nasıl bulcaz sezon başı büyük ayıp yapılmış adama az daha gidiyordu 250 bin euro için ayrıca bugün zeminde berbattı dikkat ettiyseniz bizim maçamı özel bilmiyorum önceki maçlarında bilmiyorum ama top kontrolü zordu zemin berbattı hakemi söylemeye gerek yok quaresmanın önünde 90da adam uçtu kendi gitti faul verdi bunu yapmasını engellemek için 3-4 atmamız lazımdı fener maçına sağlam çalışıp ilk dakikadan itibaren basmak lazım ilerde kagawa ve burak çok önemli feneride yenersek başak maçına kadar önümüz oyun zevk veriyor bu şenol güneş ile gözüm kapalı 3 yıllık sözleşme imzalarım piyasa ortada yerli hoca kısıtlı kendini kanıtlamış

Çevrimdışı mrred

Senol Gunes malesef taktiksel acidan cok zayif bir hoca. Oyuncu degisiklikleri bir facia. Degisiklikler bizi hep geri goturuyor. Ilk yari Lens'e cok cirkin bir sekilde atarlandi. Quaresma takima ve arkadaslarina ihanet edip kirmizi gordugunde sirtini sivazlayan adamdan bahsediyoruz. Lens kotuydu evet ama adam ne olursa olsun takim oyununu bozmuyor. Quaresma girer girmez mesela Gokhan Gonul iceri sizdi ama onune birakma yerine sacma sapan bir orta denedi ama rakibe carpti. Quarema takima donerse bu takim 3. bile olamaz. Iddialiyim. Iiyi giden her seyin icine edilir. Umarim bu hatayi yapmaz. Herif hemen duran topun basina gecti 10 metreye atamadi.
Hocanın Lense bağırıp çağırdığı pozisyona oyuncuya bakışını gösteriyor. Adam ne yaparsan ne yapsan gözüne giremez. O yüzden moral olarak tamamen bitirdi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

Şu iki pozisyon Aynı. Şu iki maçın hakemi de Cüneyt Çakır Bir maç Beşiktaş - Kasımpaşa müdahaleyi yapan Beşiktaş’lı pozisyon Penaltı Sarı kart Fatih Aksoy. Diğer maç Malatya Beşiktaş müdahaleyi yapan malatyasporlu oyna devam.









Iste tehlike burda. Harifler cikca korkuyor bizim lehimize kart verirken. Dusunun Malatya'ya hakli bir kirmizi verdi ve dagildi. Penalti ve kirmizi var orda. Var'da ki herif Yasar Kemal Ugurlu vardi. Gecen sene Alanya deplasmaninda gozunun onunde Quaresma'ya penalti yapildi ve vermedi. Bu heriflerle isimiz var. Derbide neler yapacaklar neler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tolga1903

Çocuk azarlar gibi azarlıyor adamı başka hangi futbolcuya yapıyor böyle burak neler kaçırdı gol atması gereken adam önce burak değil mi kenar oyuncusu gol kaçırdığı an dışarı alınıyor muadili oyuncu kariyerinde kaç kez girmiş böyle pozisyona merak konusu. Lens'i böyle azarlamasından gol kaçırınca pat diye kenara almasından rahatsızım yakışmıyor hocaya.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu herifi MHK başkanı yapmak Demirören’in işi olamaz. Emin ki üstten bir telkinle getirildi. Tahminim de bakan Albayrak. Turkuaz grubunun GS sevdasını biliyoruz hepimiz. Sahipleri TS’li olsada GS sempatileri çok yüksek. Yoksa Sabri Çelik’in kim olduğunu en iyi bilenlerden biridir Yıldırım Demirören. GS lobisi, derin GS devrede malesef.
Kesinlikle katılıyorum Demirorenin işi olamaz

Biz bir Gs fanatiğini gönderiyoruz onlar başka bir Gs fanatiğini getiriyorlar

Federasyonu Ali dürüst yönetiyor bence
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2019, 23:24:55 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Sinan66

[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2019, 23:28:01 Sinan66 ]

Çevrimdışı Kursad_Duran

Hocanın Lense bağırıp çağırdığı pozisyona oyuncuya bakışını gösteriyor. Adam ne yaparsan ne yapsan gözüne giremez. O yüzden moral olarak tamamen bitirdi.
Orda Lense değil Dorukhana bağırdı bence. Ama onada öyle bağırması yanlış.Evet Quaresma iyi değil hatta çok sinir bozucu ama Lensde en az onun kadar delirttiyor bazen. Mümkünse ikiside oynamasın. Caner solda Güven sağ açık oynasin haftaya.


 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu arada Oğuzhan demişken Kagawa hazır değil diye Oğuzhan'la başlamasın hoca  :duman:
Vallaha bu ihtimal benimde aklıma geldi ve ilk tepkim inş böyle bir şey yapmaz oldu

Şenol Hoca bu yapar mı yapar.

Kagawa şu kısa sürede bile yine resital sundu

Kısa tek paslar , araya paslar , sağa sola isabetli diagonal paslar falan çok iyiydi boşlukları çok iyi görüyor oyun zekası çok ileri seviyede bu ligin çok üzerinde olduğu kesin..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

En az presle kaptığı 3 tane topla pozisyona girdik. Kırmızı kart pozisyonunda Lens vardı. En azından kırmızı kart görüp bizi eksik bırakmıyor. Bu yüzden haftaya kesinlikle Lens oynamalı.

Bu arada maçın bir pozisyonunda Hoca Lens yanındayken bas bas ona bağırdı ve gerçekten çok üzüldüm aynı şeyi daha önce q7'ye yaptığını ben şahsen hiç görmedim. Bu gece Şenol Güneş gözümde tamamen bitti.

O pozisyon herkesin ilgisini çekmiştir. Ayıptır yahu. İkisi de senin oyuncun. Birisi seni, takımını, takım arkadaşlarını elini kolunu sallaya sallaya satmakta hiçbir problem görmüyor da ağzını açıp iki kelam edemiyorsun kaç senedir. Bu yaptığı büyük ayıp...

Çevrimdışı yoruk

Kanatlarda kim oynasa 2 maç iyi 3.maç sıkıntı..
Artık rotasyon iyice daraldı belli oldu.Sol bek Adriano sağlam olduğu sürece 11'de olacak.Medel 2 maçtır girmiyor.Oğuzhan böyle.Necip zaten hep rotasyon oyuncusuydu.Yokluktan başlıyordu.
Görünen o ki artık kanatlar değişip duracak sadece.Bir de Adriano'ya bağlı olarak Caner.Ve eğer Kagawa Fenerbahçe maçında kendini gösterirse ve o maçı alırsak Ljajic sol tarafa kayacaktır onun da yeri belli olacaktır.Yani sağ taraf Quaresma-Lens rotasyonu olarak oynarız kalan 11 maç.Tabi diğer yerler duruma göre değişebilir bunu bilemeyiz.
Yine Kagawa form tutarsa ilk yarıdaki gibi Quaresma odaklı bir oyun planı da görmeyeceğiz bu durumda ilk 11 olarak görmek eskisi kadar sıkıntı olmayacaktır Quaresma'yı.

Hoca bağırmış hoca kayırmış boş şeyler bunlar.Kaç kere yazıldı maç öncesi yine yazıldı hepsi çürüdü gitti.

Çevrimdışı ozankarakoc

Burak'ın varlığı bile yetti takımın çehresinin değişmesine...

Nihayet 'yardımcı oyuncu' değil, 'başrol oyuncusu' var santrfor mevkiinde...

Gol kaçırdı, bir iki ucuz top kaybı yaptı, ama oyundan, hedefinden hiç kopmadı, aklını kaleden, golden hiç uzaklaştırmadı. Sürekli oyunun içinde, sürekli golün peşinde... 'Her topa ben vurayım' derdi de yok. Çok iyi gollük paslar da attı. Takım için oynayan bir oyuncu görüntüsü verdi geldiğinden beri... En iyi oynadığı maçta bile ikiden fazla olumlu hareketi olmayan Negredo, Love, Larin gibi lüzumsuz adamlardan sonra, en kötü oynadığı maçta bile her an skora etki edebilecek bir forvetimiz var. İyi oldu bu iş...

Haftaya yine sinirlerimize hakim olamayıp abuk sabuk bir kırmızı kart görmezsek Fener'i dağıtırız. Hele bir de 2 ve daha üstü farklı bir galibiyet olursa, o psikolojik üstünlükle şampi...... Neyse sakin olalım :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

Takımdaki hırs, arzu ve üretkenlik inanılmaz boyutlara çıktı.

Ligin ilk devresindeki kısır oyun ve bezgin oyuncu grubuyla alakası kalmadı takımın.

Devre arasında ne yapıldıysa artık, takımdaki kanser vücuttan atılmış gibi duruyor.

Hani puan fark çok fazla olmasa, bu gidiş şampiyonluk yolculuğuna benziyor diyeceğim de, bir kaç hafta daha takip edelim.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı Kursad_Duran

Haftaya derbiyi Pazar oynariz insallah. Rusya soğuğu bizim işimize yarar. Adamlar persembe 4 tane Zenitten pazarda 4 bizden yerler.


 

Çevrimdışı ozankarakoc

Özeti izledim

9 gol pozisyonumuz var.

5'i yüzde yüzlük pozisyonlar:
- İlk dakika, Lens'in bomboş pozisyonda Burak'a yaptığı korkunç kötü orta ve kaçan gol...
- Burak'ın sağdan, yerden ortasına Ljajic'in iki hamlede zayıf vuruşu...
- Caner'in uzun ve etkili pasında Burak'ın karşı karşıya kaçırdığı çok net fırsat...
- Burak'ın sağdan, yerden ortasında Lens'in kaçırdığı çok net fırsat...
- Ljajic'in ceza sahasında bomboş pozisyonda kalecinin üzerine nişanladığı şut...

Diğerleri:
- Dorukhan'ın direkten dönen kafa vuruşu...
- Vida'nın verilmeyen penaltısı...
- Dorukhan'ın direğin hemen yanından auta giden şutu...
- Ljajic'in soluna çekip bıraktığı, kalecinin çıkardığı şut...

Şu maç berabere bitseydi hakkaten bileklerimi keserdim...
[ Son Düzenleme: 16 Şubat 2019, 02:37:07 Beşiktaş Arena ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

Topsuz koşularda bu maç Dorukhan çok iyiydi özellikle Burak'ın ikinci yarının başında kaçırdığı pozisyonda Dorukhanın çapraz koşusuna dikkat edin.
The great gig in the sky

Çevrimdışı bordele

Şu iki pozisyon Aynı. Şu iki maçın hakemi de Cüneyt Çakır Bir maç Beşiktaş - Kasımpaşa müdahaleyi yapan Beşiktaş’lı pozisyon Penaltı Sarı kart Fatih Aksoy. Diğer maç Malatya Beşiktaş müdahaleyi yapan malatyasporlu oyna devam.





Bu iki pozisyon aynı değil, ilk devredeki Konya maçında Medel'in yaptığı ve penaltı verilen pozisyonla tıpatıp aynı. Bil bakalım hakem kim...



Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

layiç son vuruşlarını geliştirmeli sürekli kalecinin üstüne vuruyor kaçırdıklarının yarısını atsa maç 3-0a gelirdi 55. dk.da

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

sürekli altı pastan kaleciye nişanlayacaksa lütfen pozisyona girmesin lens efendi her seferinde takımı yaktı/yakıyordu bu tür kaçırmalar geçen sene ilk devre sırf akhisara kaçırdıklarını atsa her şeye rağmen şampiyon olurduk

bu şekil kaçırmalar her zaman ceza olarak aleyhine döner atamayana atarlar kuralı devreye girer (tıpkı bugün oldugu gibi) takımın modunu düşürür vbvb.

sağ kanat kanayan yaraya dönüştü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Hoca iyice küçülmeye başladı taraftar gözünde.
TFF'den teklif gelirse değerlendiririm ne demek!!!
Beğenmiyorsan çek git. Baskanın yerinde olsam yarın antrenmana çıkarmam.  :steamed:

Çevrimdışı celiker1

Vida'nın sağ stopere geçişinden beri çok iyi oynadığını bir tek ben mi düşünüyorum?Benim gibi düşünen varsa,sağ stoper olarak daha iyi oynadığından mı yoksa Mirin'in tamamlayıcılığından mı bu kadar iyi oynadığını düşünüyor?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

2 adet penaltı pozisyonumuz var ve ikisinde de var cücüyü çağırmadı. bu maçın var.ı kimdi acaba? ben bilerek çağırmadığından eminim çağırsa cücü istemeyerek deolsa verecekti penaltılarımızı. kırmızıyı verirken bile istemeyerek verdi çok uzun izledi oysa bu kadar izleyecek bişey yoktu ben oyun akarken bile aha kırmızı dedim cücü gördüğü halde sarı verdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

lensle alakalı özellikle lens övücüleri maçın ilk dakikasındaki lackalığı izlemeye dawet ediyorum.

kaleci hatalı uzaklaştırıyor top lensin önünde kalıyor sağdan ceza sahasına giriyor bir iki adım daha topu sürüp yerden arkaya çıkarsa burak boş kaleye sokacak ama lens napıyor topu arka direğe havadan şişiriyor burak güç bela yetişip vurmaya çalışıyor.

bu ortayı q7 yapsa şimdi herkes gömmekle meşguldü ama tek kelime eden olmadı nie çünkü o lens
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Lense tavsiyem pozisyona girdiğinde gol atmaya çalışmasın mümkünse dışarı atmaya çalışsın muhtemelen gol olacaktır!